soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ سلام به همه حالتون خوبه سلاااااااااااام خوبين ؟؟؟ من مواد و متالوژي نيستم ميتونم بيام اينجا ؟؟؟؟ حوصلم سر رفته خب....:cryingf: 2 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ سلام به همه حالتون خوبه :icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44): سلام . من که خوبم. شما چطوری ؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ سلاااااااااااام خوبين ؟؟؟ من مواد و متالوژي نيستم ميتونم بيام اينجا ؟؟؟؟ حوصلم سر رفته خب....:cryingf: آره بابا بیا تو دمه در بده . بفرما :icon_pf (17): 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ سلاااااااااااام خوبين ؟؟؟ من مواد و متالوژي نيستم ميتونم بيام اينجا ؟؟؟؟ حوصلم سر رفته خب....:cryingf: سلام عزيزم آره چرا كه نه منم همه جا هستم ولي به هيچ جا مربوط نيستم ! 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ آره بابا بیا تو دمه در بده . بفرما :icon_pf (17): واييييييييي چه مهمون نواز :hi: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ سلام عزيزم آره چرا كه نه منم همه جا هستم ولي به هيچ جا مربوط نيستم ! مگه رشتت چيه كه .......... لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ سلام به همه حالتون خوبه چن بار می پرسی ؟ لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ سلاااااااااااام خوبين ؟؟؟ من مواد و متالوژي نيستم ميتونم بيام اينجا ؟؟؟؟ حوصلم سر رفته خب....:cryingf: بیا عزیز قدمت رو چشم :icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44): سلام . من که خوبم. شما چطوری ؟:jc_thinking: چوخ ممنون 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ همگي ممنون .. :icon_gol: راستش چون همه ي رشته ها نداشت فعلا ساير رشته ها رو انتخاب كردم ! 2 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ بیا عزیز قدمت رو چشم چوخ ممنون ساقل :icon_pf (17): لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ همگي ممنون .. :icon_gol: راستش چون همه ي رشته ها نداشت فعلا ساير رشته ها رو انتخاب كردم ! :ws50::ws50: اینو می گن اعتماد به نفس 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :ws50::ws50: اینو می گن اعتماد به نفس :w36: لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ بیا عزیز قدمت رو چشم چوخ ممنون همگي ممنون .. :icon_gol: راستش چون همه ي رشته ها نداشت فعلا ساير رشته ها رو انتخاب كردم ! :jawdrop: ساقل :icon_pf (17): نيومده كنجكاويم (فضولي)گل كرد: شماهام تركين يا فقط ....... 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ من دیگه برم. باید کلی گزارش کار بنویسم. کلی هم تر جمه دارم. بابای :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop: نيومده كنجكاويم (فضولي)گل كرد: شماهام تركين يا فقط ....... نه. من ترک نیستم. ولی ترک ها رو دوس دارم. :w16: 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44): سلام آقا پیمان ، مدیر جون. سلا ملکم سلام به همه حالتون خوبه خیر مقدم وحید خان خیلی مخلصم سلاااااااااااام خوبين ؟؟؟ من مواد و متالوژي نيستم ميتونم بيام اينجا ؟؟؟؟ حوصلم سر رفته خب....:cryingf: قدمتون رو چشم، اینجا متعلق به همه اس 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ من دیگه برم. باید کلی گزارش کار بنویسم. کلی هم تر جمه دارم. بابای :icon_pf (44): برو عزيزم بسلامت :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ نه. من ترک نیستم. ولی ترک ها رو دوس دارم. :w16: :icon_gol::icon_gol: سلا ملکم قدمتون رو چشم، اینجا متعلق به همه اس سلام ميسييييي 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده