MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ بچه های موادی!! چیزی ندارین نصف شبی یه صفایی کنیم...؟!! 2 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ بچه های موادی!! چیزی ندارین نصف شبی یه صفایی کنیم...؟!! ماشا اله هر وقت میام شما انلاینی . سلام پسرم.:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ آیهان کجایییییییییییییییییییییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ چه ظهره جمعه ی صوت و کوری . حوصلم سر رفت 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ اینجانب طبق قولی که به راحله جونم دادم بنده باید همش اینجا سر بزنم تا تاپیک از رونق نیفته. 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ ماشا اله هر وقت میام شما انلاینی . سلام پسرم.:icon_pf (44): دیگه دیگه!! تازه الان تو امتحانا هستیم! چه ظهره جمعه ی صوت و کوری . حوصلم سر رفت آخی!! دلم براتون سوخت... کاش یه خبر میدادی، میومدم!! اینجانب طبق قولی که به راحله جونم دادم بنده باید همش اینجا سر بزنم تا تاپیک از رونق نیفته. زیاد با خودت صحبت کنی، دچار مشکل میشیا!! 2 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ دیگه دیگه!!تازه الان تو امتحانا هستیم! آخی!! دلم براتون سوخت... کاش یه خبر میدادی، میومدم!! زیاد با خودت صحبت کنی، دچار مشکل میشیا!! ماشااله به این پشته کار. :4uboxsmiley: نه من عادت دارم .همیشه با خودم حرف می زنم.:confused::confused: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ مرسی!! الان هم چشمام باز نمیشه!! شب بخیر!! آهان راسی شما با خودتون حرف میزنید، تا حالا دچار مشکلی نشدید؟!! 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ مرسی!!الان هم چشمام باز نمیشه!! شب بخیر!! آهان راسی شما با خودتون حرف میزنید، تا حالا دچار مشکلی نشدید؟!! نه من اگه با خودم حرف نزنم بیشتر مشکل پیدا می کنم. چون هیچ وقت عادت ندارم با کسی درد و دل کنم . معمولا با خودم می حرفم.:w16::w16: 2 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ :icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سلام ترنج راحله و پیمان میشناسم تو رو نه خودتو معرفی میکنی دوست شیم من مونام ترم 2 صنایع 4 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سلام ترنج راحله و پیمان میشناسم تو رو نه خودتو معرفی میکنی دوست شیم من مونام ترم 2 صنایع سلام مونا جون. معلومه که راحله جون و آقا پیمان منو می شناسن. من از بچه هایه اینجام دیگه. ترم 6 مواد - سرامیک :4uboxsmiley: 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ نه من اگه با خودم حرف نزنم بیشتر مشکل پیدا می کنم. چون هیچ وقت عادت ندارم با کسی درد و دل کنم . معمولا با خودم می حرفم.:w16::w16: آهان!! فکر کنم شما دچار اون مشکل شدینااا!!! سلام ترنج راحله و پیمان میشناسم تو رو نه خودتو معرفی میکنی دوست شیم من مونام ترم 2 صنایع ببین کی اینجاس!! مبهم!! :icon_pf (44): اینجا چیکار میکنی؟ مگه خودت خونه نداری؟ 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ نمیدونم دلم دیوونه کیستکجا میگردد و در خونه کیست نمیدونم دل سرگشته مو اسیر نرگس مستونه کیست... محمد حسین تبریک می گم 2 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ آهان!! فکر کنم شما دچار اون مشکل شدینااا!!! :w16::w16::w16::w16::w16: 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ بخاطر چیش تبریک میگی؟!! دل دیوونه دل سرگشته اسیر نرگس و .... بگم، بگم ... بازم بگم .... رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ :w16::w16::w16::w16::w16: چجور وضعیتی هست حالا؟!! دل دیوونه دل سرگشته اسیر نرگس و .... بگم، بگم ... بازم بگم .... رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون بابا چرا جو سازی میکنی؟!! حالا خوبه نوشته نمیدونم دلم دیوونه کیست...!! 3 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ دل دیوونه دل سرگشته اسیر نرگس و .... بگم، بگم ... بازم بگم .... رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون :2525s::2525s::2525s: آخی محمد حسن قاشق شدی ؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده