MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ وای بابایی تویی چنا زودتر خودتو معرفی نکردی میگفتی که من بی ادبی نمیکردم به هرحال احترام والدین از واجباته پایه کل کل کردنتم :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: میخواستم ببینم اخلاق و رفتار دخترم چجوریاس!! با بزرگترش چجوری صحبت میکنه!! دیدم که نه!! هنوز بزرگ نشده!! باید تو خونه بمونه جارو برقی بکشه!! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ میخواستم ببینم اخلاق و رفتار دخترم چجوریاس!! با بزرگترش چجوری صحبت میکنه!! دیدم که نه!! هنوز بزرگ نشده!! باید تو خونه بمونه جارو برقی بکشه!! بابایی خیلی بیتربیتی :ws44: :ws44: :ws44: باجه من جارو برخی میکشم اما تو هم باید از دانشگاه اخراجت کنن چون تنبلی درس نمیخونی و به این بهونه کلاس میپیچونی :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بابایی خیلی بیتربیتی :ws44: :ws44: :ws44: باجه من جارو برخی میکشم اما تو هم باید از دانشگاه اخراجت کنن چون تنبلی درس نمیخونی و به این بهونه کلاس میپیچونی :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: منو از دانشگاه اخراج کنن! علی زنگ زد گفت امروز نیومدی اشرفی کلی سراغتو گرفت و گفت آقای فلانی اگه نباشه سطح علمی کلاس میاد پایین!! آره دخترم!! نبین اینجا میام وختمو با کل کل کردن با تو تلف میکنم!! برای تنوع خوبه!! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ محمد حسین ترم چنده؟ ااا اتفاقا منم نرم استادم میگه این دختره که کلاسو متنوع میکرد کووووو:ws28: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اما بچه ها جدی من ریاضی 2 توماس بخونم بالای 17 میشم؟ خودشو بخونم حل مسایلشو دوست ندارم 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ منو از دانشگاه اخراج کنن! علی زنگ زد گفت امروز نیومدی اشرفی کلی سراغتو گرفت و گفت آقای فلانی اگه نباشه سطح علمی کلاس میاد پایین!! آره دخترم!! نبین اینجا میام وختمو با کل کل کردن با تو تلف میکنم!! برای تنوع خوبه!! نوشابه چند میخری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی راحت هوار تا هوار تا باز میکنی واسه خودت :banel_smiley_4: من اتفاقا وختی با تو کل کل میکنم سطح علمی روانشناسیم بالا میره چون با انواع اسکیزوفرنی اشنا میشم :ws3: :shad: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اما بچه ها جدی من ریاضی 2 توماس بخونم بالای 17 میشم؟ خودشو بخونم حل مسایلشو دوست ندارم من ریاضی 2 رو فقز جزوه خوندم 17.5 شدم من کلا از کتاب خوشم نمیاد 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ محمد حسین ترم چنده؟ ااا اتفاقا منم نرم استادم میگه این دختره که کلاسو متنوع میکرد کووووو:ws28: ترم...!!! مشخصه کاملا!!! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :ws47: محمد حسین روزای اخرشه خیلی سن داره 1 پاش لبه ...... 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اما بچه ها جدی من ریاضی 2 توماس بخونم بالای 17 میشم؟ خودشو بخونم حل مسایلشو دوست ندارم اگه کامل بخونی آره!! به پاورقی ها خیلی دقت کن!! نوشابه چند میخری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی راحت هوار تا هوار تا باز میکنی واسه خودت :banel_smiley_4: من اتفاقا وختی با تو کل کل میکنم سطح علمی روانشناسیم بالا میره چون با انواع اسکیزوفرنی اشنا میشم :ws3: :shad: تو این چند دقیقه که نبودی، رفته بودی این لغته رو تلفظ درستشو پیدا کنی؟!! من ریاضی 2 رو فقز جزوه خوندم 17.5 شدم من کلا از کتاب خوشم نمیاد اونم سر چلسه خوندی! چون تو کلا خوندن و نخوندنت فرقی نداره!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :ws47: محمد حسین روزای اخرشه خیلی سن داره 1 پاش لبه ...... لبه پنجرس میخواد خودشو از دست تیکه های بی مزه داحله پرت کنه پایین!!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تو این چند دقیقه که نبودی، رفته بودی این لغته رو تلفظ درستشو پیدا کنی؟!! اونم سر چلسه خوندی! چون تو کلا خوندن و نخوندنت فرقی نداره!! نخیرم رفتم نهار درست کنم:w00: مثل تو که بیکار و الاف نیستم اره خوب هرچی باشه به پای توئه نابغه نمیرسم کلاس بپیچونم مثه یه مرد میرم سر همه سکشنا حضوری مستمر و مداوم دارم لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ لبه پنجرس میخواد خودشو از دست تیکه های بی مزه داحله پرت کنه پایین!!:icon_pf (34): خدایا شکر این بیسواتو از ما دور کن امییییییییییین :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نوشابه چند میخری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: خیلی راحت هوار تا هوار تا باز میکنی واسه خودت :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: من اتفاقا وختی با تو کل کل میکنم سطح علمی روانشناسیم بالا میره چون با انواع اسکیزوفرنی اشنا میشم :ws3: :ws3: :shad: :ws47:خیلی باحالی راحله:ws47: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :ws47:خیلی باحالی راحله:ws47: میسی عسیسم با حالی از خودته:pichak: :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ برچسبای تشخیص هویت 2 دیدی راحله 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ برچسبای تشخیص هویت 2 دیدی راحله سلام خانومی ببخشید بعد ازمدت کوتهی دوباره امدم:girl_blush2: نه عسیسم ندیدم مگه چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام خانومی ببخشید بعد ازمدت کوتهی دوباره امدم:girl_blush2: نه عسیسم ندیدم مگه چیه؟ مبهم گله محمد حسین حسوده 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :ws47: ایول به این برچسب :shad: مهسا واسم گذاشت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده