Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ با سلام خدمت همه ی دوستای خوب هوا فضایی تو این تاپیک قصد دارم روی کنکور ارشد هوا فضا نگاهمو بندازم و تجربه های خودم رو پله به پله تا کنکور در اینجا قرار بدم.... پله ی نخست: درس خوندن کار سختی نیست این یه اصله! اما مسئله ی مهم چه جوری درس خوندنه! باید یاد گرفت چه جور درس خوند داشتن یه برنامه ی مناسب و جای مناسب برای درس خوندن خییییییییلییییییییییییییی مهمه کسایی که یه سال وقت دارن تا نوبت کنکورشون بشه، سال قبلش یه بار کنکور بدن تا سر ریسمون خرخونی تو دستشون بیاد من که به شخصه بعد از کنکور امسال امیدوار شدم به قبولی دفه های بعد که اومدم حتما پله های بعدی رو هم میگم 8 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ در بحث حدود سعی کنید قضیه ساندویچ رو فراموش نکنین! بسیاری از حد ها با استفاده از این نوع قضایا به راحتی حل میشن... 3 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ ادامه ی حدود: گاهی وقتا با قرار دادن یه تابع یا معادله بین دو تابع یا معادله ی دیگه یا منگنه کردنشون باعث میشه زودتر به جواب برسیم از طرف دیگه حالت های دیگه ای هم هستن که میتونیم تابع رو اونجا له و په کنیم و در اصل یه جواب نزدیک به جواب اصلی بدیم! 2 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ ادامه ی حدود: حد ها نکته ی خاصی ندارن منتها اصل در استفاده ی به موقع و به جا از روایط هم ارزی در حد و یا قضایایی مثل قضیه ی ساندویچ هست... فلذا حواستون باشه با اینکه مبحث حد به طور مستقیم تو کنکور نمیاد ولی باید بلد باشیم 3 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ میریم سراغ بحث شیرین مشتق... اول از همه چند تا نکته رو بگم... -سعی کنین مشتق رو فول بلد باشین -انواع مشتق ها رو کار کنین -مشتق توابع گویا رو روشون دقت خاصی داشته باشین . . . 4 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ مبحث مشتق رو ادامه میدیم! توی بحث مشتق اول از همه مشتق چند جمله ای های تواندار مهمه که فرضا مقدار مشتق nام یه چند جمله ای تواندار رو بتونین به راحتی محاسبه کنین! بعد از اون خطوط مماس و قائم هستن که بتونین اونا رو به راحتی محاسبه کنین بعد از اون مقدار های آهنگ تغییرات و مدلسازی و بهینه سازی و دیفرانسیل بسیار مهمن که بتونین از اونا استفاده کنین فراموش نشه که خود مشتق به شکل مستقیم خیلی زیاد تو کنکور نمیاد مگر مباحث مربوط به ریاضیات 2 ولی این بحث رو برای درسای خودتون نیاز میشه! 4 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ ادامه ی بحث مشتق: حواستون باشه. . . مشتق خیلییییییییییییی کاربرد داره... همون طور که تو درساتون میبینین حتی توی درس الاستیسیته و تحلیل سازه هم کاربرد وسیعی داره پس دست کم نگیرینش:vahidrk: مخصوصا دو بحث آهنگ تغییرات و بهینه سازی! 3 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ حل تمرین رو هیچ وقت فراموش نکنین!:vahidrk: یه مهندس باید بتونه مسائل متفاوت رو حل کنه، نه این که از یه نوع مسئله 100تا حل کنه! حل تمرین از خود درس شاید مهم تر باشه! 3 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ از قسمت مشتقات ضمنی حواستون جمع باشه چون گاهی وقتا معادله ی داده شده به شما اصلا تابع نیست! فلذا توی یه نقطه ی خاص میتونه شیب داشته باشه حتی دو تا و یا اصلا شیب نداشته باشه! این نکته ای هست که شاید تو نگاه اول کسی بهش دقت نکنه! 2 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی وقتا دوستان قضیه های مقدار میانی و مقدار میانگین رو با هم اشتباه میگیرن! قضیه ی رول اولین بار توسط رول به شکل ناخواسته ای بیان شد میپرسین چه جوری؟ رول میخواست چیز دیگری رو اثبات کنه که سر از این در آوورد! (توی پرانتز: این مسئله بار ها توی علوم مختلف اتفاق افتاده مثلا ماری کوری که ناخواسته خاصیت پرتوزایی رو از بعضی مواد اثبات کرد.) قضیه ی رول میگه که وقتی در یک تابع پیوسته و مشتق پذیر توی دو نقطه ی متفاوت دارای مقدار صفر باشه ناچارا باید تو یه نقطه دارای شیب صفر باشه! قضیه ی مقدار میانگین هم شکل شیب دار بین دو نقطه هست! شیب؟ شیب دار شیب چیه!!!! وقتی تابع پیوسته و مشتق پذیر، ما بین دو نقطه ی a و b دارای دو مقدار در تابع هست پس حتما مقداری مثل cبین این فاصله هست که شیبش به اندازه ی شیب خط واصل دو نقطه ی a, y(a) و b,y(b) هست 3 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ از بحث مشتق خارج میشیم و مثل مرد میریم سراغ بخش انتگرال برای انتگرال ها پیشنهاد من اینه که اول انتگرال های نا معین رو بخونین و روش های حلشو خوب یاد بگیرین روش جزء به جزء بر خلاف قیافه اش روش پر کاربرد و مهمیه! خیلی از انتگرالا که خیلی سخت شاید به نظر برسن با این روش به راحتی حل میشن! نمونش انتگرال ln x که با روش جزء به جزء هلوئه! در ضمن روش های بازگشتی رو یادتون نره که به شددددددددت مهمن 5 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ ادامه ی انتگرال: بحث های قضایای مقدار میانگین مهمن حواستون خوب بهشون جمع باشه 4 چشمی اگه نامعین ها رو یاد بگیرین معین ها مسئله ی چندانی ندارن مگر بحث های انتگرال های بی نهایت 4 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ و اما ادامه ی ماجرا. . . . . .:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
0 uldoz3 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ آيا من ك هدر رشته كارشناسي مكانيك خودرو در حال تحصيل هستم مي تونم كنمور ارشد مهندسي هوا فضا بخونم ؟ ؟ ؟ ؟ 3 لینک به دیدگاه
0 MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ آيا من ك هدر رشته كارشناسي مكانيك خودرو در حال تحصيل هستم مي تونم كنمور ارشد مهندسي هوا فضا بخونم ؟ ؟ ؟ ؟ سلام هوافضا رشته شناور هست پس میتونید به عنوان رشته دوم در آزمونش شرکت کنید. 4 لینک به دیدگاه
0 نیلوفر 0 413 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ من لیسانسم مکانیکه.به نظرتون ارشد خوبه هوافضا بخونم؟ لینک به دیدگاه
سوال
Ali.Fatemi4 22826
با سلام خدمت همه ی دوستای خوب هوا فضایی
تو این تاپیک قصد دارم روی کنکور ارشد هوا فضا نگاهمو بندازم و تجربه های خودم رو پله به پله تا کنکور در اینجا قرار بدم....
پله ی نخست:
درس خوندن کار سختی نیست این یه اصله! اما مسئله ی مهم چه جوری درس خوندنه!
باید یاد گرفت چه جور درس خوند
داشتن یه برنامه ی مناسب و جای مناسب برای درس خوندن خییییییییلییییییییییییییی مهمه
کسایی که یه سال وقت دارن تا نوبت کنکورشون بشه، سال قبلش یه بار کنکور بدن تا سر ریسمون خرخونی تو دستشون بیاد
من که به شخصه بعد از کنکور امسال امیدوار شدم به قبولی
دفه های بعد که اومدم حتما پله های بعدی رو هم میگم
لینک به دیدگاه
36 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده