DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ویتنی هوستون (Whitney Houston) خواننده موسیقی پاپ، بازیگر و تهیه کننده پرآوازه آمریکایی، روز شنبه گذشته (۱۱ فوریه ۲۰۱۲) در لسآنجلس آمریکا و در سن ۴۸ سالگی در گذشت. او خواننده ترانههایی چون، "من چگونه بدانم How Will I Know"، "همه عشقم را ذخیره میکنم "Saving All My Love" ، همیشه دوستت خواهم داشت "I Will Always Love You" با بیش از 200 میلیون آلبوم فروخته شده در سراسر جهان، صاحب یکی از پردرآمدترین آلبومهای تاریخ موسیقی بود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ویتنی با فیلم "محافظ" به شهرت رسید و از فیلمهای معروفش میتوان از "بادیگارد" با بازی مشترک با "کوین کاستنر" نام برد. اوج موفقیت هنری ویتنی هوستون مصادف بود با دهههای ۱۹۸۰ و ۱۹۹۰ میلادی. در آن سالها، ترانههای او بارها رتبه اول پرفروشترین ترانههای بازار را کسب کردند و جوایز زیادی به هوستون تعلق گرفت. هوستون یکی از خوانندگان موفق تمام دوران ها بود، برنده ۶ جایزه گرمی شده بود و دو بار هم جایزه ی امی را از آن خود کرده بود. "هوستون" ورای موفقیتهایش، سرگذشت پرماجرایی را از جمله در زندگی زناشویی با ستاره ای به نام بابی براون (Bobby Brown) داشت و نبردی بزرگ با مواد مخدر را در سال ۲۰۰۳ تجربه کرد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ویتنی هوستون در زمان مرگ در اتاقش در هتلی در بورلی هیلتون به سر میبرد و قرار بود در مراسم اهدای جوایز گرمی در عصر روز یکشنبه ۱۲ فوریه شرکت کند. همانطور که در جراید نوشتند؛ جنازه ی این خواننده کف اتاق هتل محل اقامتش یعنی هتل بورلی هیلتون پیدا شده است، ویتنی هوستون برای حضور در جشن سالیانه ی کلایو دیویس که قبل از جوایز گرمی آنشب برگزار می شد در آنجا اقامت داشت. سخنگوی اداره پلیس در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد: تحقیقات در حال انجام شدن است، هنوز هیچ نشانه ای از بروز جرم دیده نشده است. بنابر گزارشها علت مرگ خانم ویتنی هوستون هنوز روشن نیست و چیزی در اینباره منتشر نشده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واکنش ستارگان هالیوود به خبر مرگ ویتنی هوستون: کریستینا آگوئیلرا: ما یکی دیگر از افسانه ها را از دست داده ایم. به خانواده ویتنی تسلیت می گویم. دیگر او را نخواهیم داشت. ماریا کری: او به عنوان دارنده ی یکی از بهترین صداها در زمین هرگز فراموش نمی شود. کتی پری: ناراحت کننده است. ما همیشه دوستت داریم ویتنی. ریحانا: هیچ کلمه ای! فقط اشک؛ ویتنی عزیز ... پائولا عبدل: من داغون شدم. من با شنیدن اخبار در مورد ویتنی هوستون داغون شدم. از دست دادن عزیزی واقعا غم انگیز است. جسیکا سیمپسون: من خوانندگی را با شنیدن صدای ویتنی هوستون آغاز کردم و امروز من بت خود را از دست داده ام. کیم کارداشیان: من اخبار غم انگیزی را درباره ی مرگ ویتنی هوستون شنیدم. من به دخترش و دوستانش تسلیت می گویم. ما همیشه تو را دوست داریم ویتنی. جاستین بیبر: خبرهایی شنیدم. این خیلی احمقانه است. دارنده ی یکی از بزرگترین صداهای دنیا درگذشت. ویتنی هوستون درگذشت. من فقط می توانم به دوستان و خانواده اش تسلیت بگویم. لا رید: او راه را برای همه ی خواننده ها در صنعت موسیقی هموار کرد. افسانه ای، نوآور، شگفت انگیز، فروتن … یکی از بهترین ها در جهان. آدام لمبرت: ویتنی درگذشت ! راسل سیمونز: ویتنی هوستون درگذشت، واقعا نمی توانم این را باور کنم. کریس جنر: خیلی غم انگیز است که ویتنی هوستون درگذشت، به دختر او و خانواده اش تسلیت می گویم. خیلی غم انگیز و دلخراش است، استعداد شگفت انگیز، صدای شگفت انگیز … برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 16 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ الان دیگه؟!!!!! یه کم دیر تاپیک نزدی؟!!!! لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ یه چند روزی از دنیا عقبین. دیگه مثل شما ماهواره نداریم که به روز باشیم :vahidrk: لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ دیگه مثل شما ماهواره نداریم که به روز باشیم :vahidrk: اخبار تو اینترنت زودتر از ماهواره پخش میشه. لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ اخبار تو اینترنت زودتر از ماهواره پخش میشه. بهر حال واسه اونا که نشنیدن جدیده مثل خودم لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ عه خوشبحال جهنمی ها شده ها الان چه کنسرتی میبینن:hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده