رفتن به مطلب

"" نظــرسنجی برترین دست خط با خودکار ""

برترین دست خط با خودکار  

183 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. برترین دست خط با خودکار

• 16
    • 44
    • 8
    • 8
    • 32
    • 14
    • 30
    • 6
    • 6
    • 6
    • 13

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 57
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

فکر کنم خوانا بودن مهمترین ملاک برای رای دادن باشه

من به خوانا ترین و ساده ترین ها رای میدم

در ضمن از خودم و دست خطم نا امیدم کردین:4564:چراااااااااااااا؟چرا این کارو با من میکنید؟:4564::vahidrk:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بچه‌ها اگه شما نمیتونین اینجوری بنویسین دلیل نمی‌شه اونا نتونن! :w16:

وقتی‌ کسی‌ دستش به یه خطی‌ عادت داشته باشه میتونه همیشه اینجوری بنویسه! ندیدین تا حالا؟ :w58:

خوانا هستن دیگه! چیکارشون دارین!!! :5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 7
لینک به دیدگاه
نه .نیست

درود به دختر باران عزیز....:icon_redface:

اگر لطف کنین و صفحه ی دوم تاپیک رو ببینین من توضیحاتی دادم...و خواهش کردم بحث ادامه پیدا نکنه.....

ازتون خواهش می کنم....لطف کنین...دیگه از دوستان نقل قول نگیرین....ممکنه در جواب بخوان نکته ای رو اشاره کنن..و بحث پیش بیاد که از هدف این تاپیک دور هست....:icon_redface:

ممنونم از همکاریتون:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
شماره 2 حرفه ای هست و هرکسی نوشته به احتمال خیلی زیاد باید استاد خطاطی باشه

اتفاقا ب نظرمن ب احتمال خیلی زیاد استعداد ذاتی خوشنویسی داره چون اصول خط تحریری یا شکسته رو زیاد رعایت نکرده و طبق قواعد خودش نوشته

• Like 6
لینک به دیدگاه

دست خط ها جالب بودن.

من به 2 و 7 و 11 رای دادم.

هرکس صاحب خط ها بوده بهم پیام بده کارش دارم برای پارچه نویسی مسجد. :ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

باور کنید 2 دست خط نوشتار عادی نیست:ws27:...هیشکی تو نوشته های عادی روزمره اینجوری نمینویسه..این دست خط خطاطیه، نستعلیقه...دست خط 5 دست خط عادیه..معلومه تو کمترین زمان به بهترین نحو ممکنه نوشته شده

• Like 8
لینک به دیدگاه
باور کنید 2 دست خط نوشتار عادی نیست:ws27:...هیشکی تو نوشته های عادی روزمره اینجوری نمینویسه..این دست خط خطاطیه، نستعلیقه...دست خط 5 دست خط عادیه..معلومه تو کمترین زمان به بهترین نحو ممکنه نوشته شده

مگه قرار بوده دقت نباشه.

آدم جزوه مینویسه،با تو خونه نوشتن و با دقت نوشتن خوب مسلما فرق داره.

فاکتور سرعت عاملی هست که براش محدودیتی تعیین نشده.

مثلا خط من با تغییر سرعت نوشتن خیلی تغییرات داره.

• Like 4
لینک به دیدگاه
مگه قرار بوده دقت نباشه.

آدم جزوه مینویسه،با تو خونه نوشتن و با دقت نوشتن خوب مسلما فرق داره.

فاکتور سرعت عاملی هست که براش محدودیتی تعیین نشده.

مثلا خط من با تغییر سرعت نوشتن خیلی تغییرات داره.

مگه من حرف دقت زدم.؟؟...یه بحث بود که اول تاپیک هم گفتم معیار مسابقه دست خط عادی فرد بود..این با نستعلیق نوشتن فرق داره...منم بخوام نستعلیق بنویسم با اینی که الان به مسابقه دادم کلی فرق میکنه..شماره 2 و 7 که واقعا هم خوش خط هستن اصل شرط مسابقه رو رعایت نکردن این رو مدیر محترم تالار هم پذیرفت ولی جایی برای تغییر مسابقه نبود و از همه خواستن تا پایان مهلت سکوت کنیم و چون مهلت تموم شده من باز صرفا برای یاداوری میگم که حداقل شرکت کننده ها به شروط مسابقه پایبند باشند حد اقل برای مسابقات بعدی!!!

سرعت هم منظور من واضح بود، کسی که داری عادی و روزمره مینویسه،مثل یه یادداشت کوچیک یا جزوه یا دغدغه های شخصی مسلما خیلی سریعتر از ادمی مینویسه که بخواد نستعلیق و با رعایت تمام اصول خطاطی بنویسه...

• Like 6
لینک به دیدگاه
مگه من حرف دقت زدم.؟؟...یه بحث بود که اول تاپیک هم گفتم معیار مسابقه دست خط عادی فرد بود..

دست خط عادی تو چه شرایطی؟

دست خط عادی من نوعی مثلا برای جزوه نوشتن سر کلاس با نوشتن یک متن تو خونه فرق میکنه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...