sogand_aryan 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ ممنون دوست عزیز. بحث خوبیه اگه به دعوا کشیده نشه شاپور و خسرو باعث افتخار نیستند؟ کوروش و داریوش چی؟ کتیبه حقوق بشر چی؟ حق نداریم به اونها هم افتخار کنیم؟ نمیدونم نظر شما چیه ولی من هیچ حسی به تاریخ ندارم به تاریخ میگن درس تاریخ یعنی وقایعی (راست یا دروغ) که باید ازش درس گرفت تاریخ نه برای تحقیر قوم و نژاد و زبانیه نه برای افتخار و غرور تو ایران عرب منفورترین قومه علتش اینه که اسلام از طرف عربا اومده هنوز هم اگه اسم عرب رو میشنوید تنفر تمام وجودتون رو برمیداره بر سر اسم خلیج فارس یا عرب خون ها میریزید غافل ار اینکه ساکنین اطراف این خلیج چه ایرانیش چه از دیگر کشورها همه عرب هستند! نمیخوام بحث رو زیادی کش بدم ناسیونالیسم خوبه ولی برای زمان حال ناسیونالیسم منطقی میگه اگه دو نفر رو دیدی که به کمک احتیاج دارند اول به هم نژاد خودت کمک کن بعد به اون یکی. اگه این نوع ناسیونالیست با انسانیت همراه باشه میگه اول به کسی کمک کن که بیشتر به کمک احتیاج داره. برگردیم سر بحث اصلی افتخار من علت افتخار ایرانی به تاریخش رو پوچی حالش میدونم. الان هیچی نداره بی عرضگی هاشو پشت شخصیت های تاریخیش پنهون میکنه صادقانه میگم ایران هنوز هم بت پرسته یکی کوروش رو میپرسته یکی محمد رو یکی علی رو یکی عمر رو ولی همشون تو یه چیز مشترکند همشون از درون پوچ و بی ارزش و بی عرضه اند. کسی که نتونه خودش حماسه باشه طبیعیه دنبال یه حماسه بگرده و خودش رو بچسبونه بهش. وگرنه چرا یک امریکایی به تاریخش افتخار نمیکنه. اتفاقا از بحث های تاریخی فرار میکنه. ولی حال حاظرش رو به رخ همه میکشه ببخشید زیاد حرف زدم درود بر گرامی شوربختانه موجب شگفت است با چنین دیدگاهی از کی بزرگان تاریخ ما عمر و وووو.///////..............شدن.بیایم کمی تاریخ بیاموزیم از شما وشما به من بگوید در کجای تاریخ ما بت پرستیست:icon_pf (34): حماسه بسیار است خواستید گرامی بگویید تا پایه بن دهم چرا امریکا به تاریخش نمی بالد واقعا نمیدانم.... نمی دانید یا برای خندان کردن ما می گویید امریکا از چه تاریخی سخن بگوید شما کمی از تاریخش را بگو شاید ما هم از گمراهی در ایم گرامی از سخنان من خرده نگیرید پوزش می خواهم ولی برای بهره جستن نیاز است :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ کی میخوایم به سمت جهان اول حرکت کنیم؟ تا کی میخوایم اشتباه افتخار کنیم؟ تا کی به تاریخ افتخار میکنیم و از امروز خجالت نمیکشیم؟! تا وقتی ک چیزی واسه عرضه ب دنیا نداشته باشیم میریم تو گذشته ها میگردیم ببینیم کی حرفی واسه گفتن داشتیم بهش افتخار کنیم ک تو خیالات خودمون کم نیاریم از بقیه حس ناسیونالیستیو ک هر جای دنیا بری دارن ولی خب ب اندازش خوبه نه مثه الان ک اکثرا یا از این ور بوم افتادیم و ایران دوستیمن گل کرده نی عده دیگه م ک عرب دوستیشون گل کرده و از اون ور افتادن عصر حجر ملت ب کشور گشایی و کشتار مینازیدن الان ب علم و دانش و پیشرفت علمی و صنعتی کشورشون ، چون ما هیچ پیشرفتی نداشتیم اجبارا گذشتمونو مایه افتخارمون میدونیم و با افتخار میگیم ما چن هزار سال پیش فلان چیزو داشتیم الان ک دیگه مهم نیست داریمش یا نه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ sogand-aryan عزیز میشه خواهش کنم از ادبیات امروزی استفاده کنید؟ وقعا من خیلی از حرفاتون رو نگرفتم دقیق! مطمئنم تو زندگی رئالتون اینجوری حرف نمیزنید، اینجا هم اگه تمایل به بحث دارید و مخاطبتون من هستم اگه عامیانه حرف بزنید بهتر میتونم جواب بدم، همین نوشته امضاتون که احتمالا مال چند صد سال قبله ادبیاتش به روز تر از شماست! همینطور که شیما گفت در عصر حجر کشتن و غارت کرد باعث افتخار بود درست، ولی این که یک نوشته نژادپرستانه رو تو سال 2012 بزارید تو امضاتون فکر نکنم جای دفاع داشته باشه، البته تو پست استارت هم گفتم تاپیک اصلا شخصی نیست و هدف چونه زدن با شخص شما نیست، اما با تفکر شما و هم فکراتون مشکل دارم، اگه بخوای اینجوری به تاریخ نگاه کنی طبق همین تاریخ خودتون مغول ها هم شما رو خوار کردن و عزت شما رو پایمال کردن، آیا باید افتخار کنن؟ تاریخ غیر مستند (سند تخیلات یک تاریخ دان نیست) افسانه ای بیش نیست، چند روز پیش فیلم immortal رو میدیدم، یک دیالوگ جالبی داشت، شخصیت منفی فیلم داشت استار فیلم رو میکشت و بعد از اون حاکم دنیا میشد، استار گفت: من تو تاریخ خواهم موند، برای من افسانه ها خواهند نوشت؛ و شخصیت منفی گفت: ولی تاریخ رو من خواهم نوشت! اگر هم قرار باشه تاریخ رو باور کرد باید به انسانی مثل مسیح افتخار کرد که حتی به دشمنانش اخم هم نکرد، چه برسه ساختن لشکر و لشکر کشی و دستور کشتن و خوار کردن فلانی و عزت تمام نژاد ها رو پایمال کردن و ... این تفکر تحاجمی و خصمانه اشتباهه از طرف هرکسی بر علیه هر کسی امیدوارم منظورم رو تونسته باشم برسونم گرامی 6 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ مشکل این امضا الان چی بود؟ دو نیم خط هم نیست یه پاراگراف 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ مشکل این امضا الان چی بود؟دو نیم خط هم نیست یه پاراگراف مشکلی نداشت فقط چند تا سئوال پرسیده شد "پاراگراف" برای اشاره به چند خط، چند جمله یا چند کلمه از یک نوشته بزرگتر گفته میشه که انتهاش اِنتر زده شده و ادامه نوشته از خط جدید شروع شده 2 لینک به دیدگاه
sogand_aryan 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ درود و سپاس از مهرتان تلاش بر ان داریم به بیراه نرویم درود گرامی یه پرسش من دارم چرا ما با جنگ عراق اینهمه دشنام ودر سر همدیگر می کوبیدیم برای هم دیگر مرگ را ارزو ولی حالا برای هم برادران خونی برای هم پرتغال و سیب پوست میکنیم و برای هم برادر ؟ پاسخ این را بدهید تا برویم برای کاوشگری وکنکاشگری چشم براه مهرتان درود بر شما گرامی چشم سعی بر ان دارم که ان طور که شما می خواهید باشد از نظر نوشتاری گرامی پاسخ پرسش بالا بدهید که اغاز گر کار باشد چشم براه مهرتان لینک به دیدگاه
mslmzare 146 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ دوست عزیز فکر کنم این طرز صحبت بی مزه که بود یواش یواش داره بی ادبانه هم میشه به یه زبونی بنویس بنی ادم بفهمه چی میگی .نمیخادم سعی کنی حرفاتو قبل از اینکه به اون لهجه ی من دراوردیت ترجمه کنی بزاری حله 1 لینک به دیدگاه
mslmzare 146 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ درود بر گرامی شوربختانه موجب شگفت است با چنین دیدگاهی از کی بزرگان تاریخ ما عمر و وووو.///////..............شدن.بیایم کمی تاریخ بیاموزیم از شمابله موافقم البته اگه منظورتون از تاریخ افسانه های شاهنامه نیست وشما به من بگوید در کجای تاریخ ما بت پرستیستا:icon_pf (34):خوب شما از بت پرستی خوشت نمیاد بگو مهر پرستی،آتش پرستی،مرده پرستی،افسانه پرستی حماسه بسیار است خواستید گرامی بگویید تا پایه بن دهم بله حماسه های شاهنامه +چندتایی که جدیدا ساخته شدن آخریشم روز ولنتاین آریایی چرا امریکا به تاریخش نمی بالد واقعا نمیدانم.... نمی دانید یا برای خندان کردن ما می گویید امریکا از چه تاریخی سخن بگوید شما کمی از تاریخش را بگو شاید ما هم از گمراهی در ایم نه بابا شما ببخشید امریکا تاریخش کجا بودهمه اش 200 -300سال تمام جلوه های تمدن به اسم آمریکا بودن که تاریخ نیست تاریخ فقط ویران کردن هست ونیست همسایه هاست وبه اونها افتخار کردن گرامی از سخنان من خرده نگیرید پوزش می خواهم ولی برای بهره جستن نیاز است :icon_gol: منم از خدا پوزش می خام که لحظاتی از عمرمو را با نژاد پرستا هم کلام شدم . 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ درود و سپاس از مهرتان تلاش بر ان داریم به بیراه نرویم درود گرامی یه پرسش من دارم چرا ما با جنگ عراق اینهمه دشنام ودر سر همدیگر می کوبیدیم برای هم دیگر مرگ را ارزو ولی حالا برای هم برادران خونی برای هم پرتغال و سیب پوست میکنیم و برای هم برادر ؟ پاسخ این را بدهید تا برویم برای کاوشگری وکنکاشگری چشم براه مهرتان نمیدونم چه ربطی به موضوع داره! جنگ ایران و عراق به خاطر اختلاف نژادی یا زبانی نبود، تنها دلیلش سیاست و سیاست مدارها بودند، الان هم دلیل پرتقال پوست کندن هم باز سیاست و سیاست مدارها هستند! در عصر محبوب شما از تاریخ (دوران خسرو و شاپور) اختلافات نژادی، مذهبی، زبانی و کینه های تاریخی میتونست بهانه برای شروع جنگ و کشتار باشه، ولی الان به اون صورت (لااقل نه در ظاهر) هیچ جنگی به این دلیل شکل نمیگیره، همچنان نمیدونم چه ربطی به تاپیک داره بحث رو نپیچونیم هدف از استارت تاپیک تقبیح نژادپرستی هست و همچنین تلاش برای رهاندن از توهم تاریخ و تمدن آنچنانی، واقعیتش اینه ایرانی الان با هر نژادی و هر تاریخ پرشکوهی جزو بدبخت ترین ملت دنیا هست و بدترین سبک زندگی بهش تحمیل شده و مثل گوسفند هیچ اعتراضی به این مدل زندگی نمیکنه و اگه همینجوری ادامه پیدا کنه با توهم شاپور و خسرو و کوروش و ... خواهید مرد بدون اینکه برای بهتر شدنه زندگی واقعیتون تلاشی کرده باشید 3 لینک به دیدگاه
Mehr@z 1092 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ درود بر گرامی دوست عزیز عاجزانه از شما میخوام به زبون ما حرف بزنید. صادقانه بگم با خوندن حرفهای شما سرگیجه گرفتم. بزارید احساس کنیم از خود ما هستید. منظور بدی نداشتم. فقط میشه با یک زبان که همه ما ازش سر در میاریم منظور همدیگه رو بفهمیم. اگر هم تلاش دارید از کلمات غیر فارسی استفاده نکنید من بیشتر از شما به ادبیات واردم و همین الان میتونم کلمات غیر فارسیتان را در جملاتتان دربیارم و بگم بفرمایید این هم نتیجه زیاده روی کردن شما.هنوز هم جملات شما خالص نیست! با چنین دیدگاهی از کی بزرگان تاریخ ما عمر و وووو.///////..............شدن.بیایم کمی تاریخ بیاموزیم از شما وشما به من بگوید در کجای تاریخ ما بت پرستیست عمر و وووو شاید برای شما بت نباشد. برای شما کورش بت است برای یکی دیگه علی برای یکی دیگه عمر. شوربختانه یا نیک بختانه این حقیقته انکار شما صورت مساله رو هم پاک نمیکنه. اگه خواستید در این مورد (به صورت خصوصی) بیشتر بحث خواهیم کرد. حماسه بسیار است خواستید گرامی بگویید تا پایه بن دهم مشکل اینجاست دوست عزیز دیگه زمونه قهوه خونه نشینی و گوش دادن به حماسه های شاهنامه به سر اومده. الان در هزاره سوم زندگی میکنیم. بیشتر ترجیح میدم در کلاس استاد در مورد آینده بشنوم تا گذشته. هرچند دونستن گذشته میتونه بهمون کمک کنه از یه سوراخ دوبار گزیده نشیم. ولی باز هم تعریف من و شما از سوراخ و گزیدن و مار با هم فرق داره چرا امریکا به تاریخش نمی بالد اینکه چرا امریکا به تاریخش نمیبالد! جالبه چیزی که قابل بالیدن باشه تاریخ نیست دوست عزیز! فرهنگه، صنعته، امریکا 200 سال تمدن داره نه 7000 سال تاریخش پر از قتل عام سرخپوستا و برده داری و جنگ داخلیه. اگرم بخواد نمیتونه بهش افتخار کنه. بزارید اون به صنعت و تکنولوژیش افتخار کنه شما هم به تاریختون! از دید من عرب و ترک و فارس و ارمنی و کرد و بلوچ همه برادرم هستند. به همشون به عنوان یک انسان نگاه میکنم. به کسی خر یا سوسمارخور یا سگ یا تروریست یا ... نمیگم. با افتخار یک عرب عادل رو به یک آریایی اصیل ظالم ترجیح میدم. یک یهودی هم جنس باز عادل رو به یک ایرانی زرتشت ظالم ترجیح میدم. گذشته هیچ انسانی رو پتک نمیکنم به سرش بزنم گذشته هیچ انسانی رو هم مایه افتخار امروزش نمیدونم ولی اگه ببینم طرف خیلی از مساله پرته و باز هم میخواد گذشتشو به رخم بکشه حاظرم در مورد همون گذشته باهاش بحث کنم. حاضرم بهش ثابت کنم چیزی برای افتخار وجود نداره و از بچگی داشتند مغزشو با حرفهای قشنگ شستشو میدادند. ولی نمیخوام تاپیک منحرف بشه فکر کنم طرز فکرمو درست به عرضتون رسوندم:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
sogand_aryan 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ درود بر شما سپاس ازراهنمای شما گرامی شوربختانه من و شما از هم گون هم نیستیم من شما بسیار دوریم من در بی خردی نادانی بسر برده وشما برای من حکم استاد را دارید چون هدفی که اعلام نمودید برای روشن شدن واگاهی جستن از ان سخن مرد.. بهانه ایبیش نبوده برای به چالش کشیدن ....من سعی بسیار برای رعایت ادب نمودم ولی شما بیشتر سعی بر تلنگر زدن بعد من نمی دانم در کجا سخن نژاد پرستی زده ام از دید من عرب و ترک و فارس و ارمنی و کرد و بلوچ همه برادرم هستند. به همشون به عنوان یک انسان نگاه میکنم. به کسی خر یا سوسمارخور یا سگ یا تروریست یا ... نمیگم من هم باشما هم سو می باشم من خودم یکی از مخالفان این حرفم قربونت حماسه رو نمی خواد بری تو قهوه خانه بشینی گوش بدی در این 30 سالمان خیلی دارم در همین 8سال دفاع مقدس عمر و وووو شاید برای شما بت نباشد. برای شما کورش بت است کجا من سخن از بت بودن کورش زدم خودمن از این سخن فراریم تازه از کسانی که میان سخنان بسیار زیبا را به نام این بزرگان می زنند خرده می گیرم ودر اخر شما برین ببینید ان مرد در چه زمانی این اشعار را گفته و برای چه و من هم فکر کنم اخرین تایپیکی باشد پاسخ میدم چون دوست ندارم نه خودم رو به کس دیگری تبدیل کنم دوست ندارم به اجبار گفته دیگران چیزی که دوست دارم را به کسی اجبار لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده