El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ ... نژاد من نیکو و عظمت قوم من با مفاخر اقوام دیگر قابل مقایسه نیست . زبانی دارم که مانند تیغ زهرآگین است و با همین زبان از عظمت ملت خود که دارای مکارم بسیار است دفاع می کنم ... آیا کسی در عظمت و مفاخرت مانند خسرو و شاپور لشگرکش و هرمزان است ؟ آنها هنگام ستیز اگر حمله کنند چون شیران لشگرند ؛ همان قومی که ترک و روم را خوار کردند ... اگر بپرسی به تو خبر دهند که دارای اصل و نژادی هستیم که عزت تمام نژادها را پایمال کرده است . اسماعیل بن یسار نسایی این متن امضای یکی از کاربرهاست، اصلا قصدم بحث یا اون کاربر یا بی احترامی بهش نیست، بحث سر خیلی از مردم و این "اسماعیل بن یسار نسایی" هست، من اصلا نمیشناسمش و نمیدونم منظورش کدوم نژاد هست اسم نویسنده که شبیه اعراب هست، سرعتم انقدر نیست برم دنبالش ببینم کی هست! حالا هرکی، عرب فارس کرد ترک ... میخوام ببینم این نویسنده به چی داره افتخار میکنه؟ به زبانی که مانند تیر زهرآگینه؟ به لشکر کشی شاپور و خسرو؟ به این که ترک و روم رو خوار کرده؟ به اینکه عزت تمام نژاد ها رو زیر پا گذاشته؟ یاد دوران پیش از میلاد افتادم! الان اینا افتخار آمیزه؟ کی میخوایم به سمت جهان اول حرکت کنیم؟ تا کی میخوایم اشتباه افتخار کنیم؟ تا کی به تاریخ افتخار میکنیم و از امروز خجالت نمیکشیم؟! 45 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ آدم است دیگر... اینم اینجوری میخواد حس مهم بودنشو ارضا کنه زیاد سخت نگیر این حرفا مالیات نداره 11 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ آدم است دیگر...اینم اینجوری میخواد حس مهم بودنشو ارضا کنه زیاد سخت نگیر این حرفا مالیات نداره 20-30 قرن گذشته هنوز به آدمایی که فلانی کشته، به کشورگشایی فلانی افتخار میکنن:icon_pf (34): کسی که تو تاریخ داره زندگی میکنه هیچوقت الانش رو نمیتونه ببینه:icon_pf (34): تاریخ مثل مسکن میمونه، یه مسکن توهم زا که میبرتت به فضا در حالی که تو جوب میخوابی! مهد تمدن اعراب هستن یک میلیونم این مردم به تاریخ فکر نمیکنن، عوضش دارن به حالشون فکر میکنن و خودشون رو از بدبختی نجات میدن... زبان از توضیح ساده تر از این قاصر است :icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ من میدونم که ایشون شاعره ازونایی که مدح میکنن شعر برای مداحی زیاد سروده اینم از همون نوعه واسه فخر به نژادش... 10 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ دلیل این اشعارش بیشتر به خاطر زمان زندگیش و اذیت شدنش توسط اعراب بوده یادم نیست فک کنم از خانوادش به اسیری برده شده بودن... 11 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ بحث نژاد واقعا مسخره هست هر چند من خودم هم اعتراف میکنم که ایرانیا و نژاد پارس رو از بعضی نژادا واقعا برتر میدونم و این فقط یک احساسه.هیچ منطقی پشتش نیست.اما هر کاری میکنم این احساس هنوز در من از بین نرفته.کاملا میدونم اشتباهه اما نمیدونم با این حس چیکار کنم.در دوران امروز ناسیونالیست بودن احمقانه ترین تفکر هست که من اعتراف میکنم که یک ناسیونالیست هستم در اثر یک حس درونی و نه از روی منطق و تفکر. 14 لینک به دیدگاه
Mehr@z 1092 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ این متن امضای یکی از کاربرهاست، اصلا قصدم بحث یا اون کاربر یا بی احترامی بهش نیست، بحث سر خیلی از مردم و این "اسماعیل بن یسار نسایی" هست، من اصلا نمیشناسمش و نمیدونم منظورش کدوم نژاد هست اسم نویسنده که شبیه اعراب هست، سرعتم انقدر نیست برم دنبالش ببینم کی هست! حالا هرکی، عرب فارس کرد ترک ... میخوام ببینم این نویسنده به چی داره افتخار میکنه؟ به زبانی که مانند تیر زهرآگینه؟ به لشکر کشی شاپور و خسرو؟ به این که ترک و روم رو خوار کرده؟ به اینکه عزت تمام نژاد ها رو زیر پا گذاشته؟ یاد دوران پیش از میلاد افتادم! الان اینا افتخار آمیزه؟ کی میخوایم به سمت جهان اول حرکت کنیم؟ تا کی میخوایم اشتباه افتخار کنیم؟ تا کی به تاریخ افتخار میکنیم و از امروز خجالت نمیکشیم؟! ممنون دوست عزیز. بحث خوبیه اگه به دعوا کشیده نشه شاپور و خسرو باعث افتخار نیستند؟ کوروش و داریوش چی؟ کتیبه حقوق بشر چی؟ حق نداریم به اونها هم افتخار کنیم؟ نمیدونم نظر شما چیه ولی من هیچ حسی به تاریخ ندارم به تاریخ میگن درس تاریخ یعنی وقایعی (راست یا دروغ) که باید ازش درس گرفت تاریخ نه برای تحقیر قوم و نژاد و زبانیه نه برای افتخار و غرور تو ایران عرب منفورترین قومه علتش اینه که اسلام از طرف عربا اومده هنوز هم اگه اسم عرب رو میشنوید تنفر تمام وجودتون رو برمیداره بر سر اسم خلیج فارس یا عرب خون ها میریزید غافل ار اینکه ساکنین اطراف این خلیج چه ایرانیش چه از دیگر کشورها همه عرب هستند! نمیخوام بحث رو زیادی کش بدم ناسیونالیسم خوبه ولی برای زمان حال ناسیونالیسم منطقی میگه اگه دو نفر رو دیدی که به کمک احتیاج دارند اول به هم نژاد خودت کمک کن بعد به اون یکی. اگه این نوع ناسیونالیست با انسانیت همراه باشه میگه اول به کسی کمک کن که بیشتر به کمک احتیاج داره. برگردیم سر بحث اصلی افتخار من علت افتخار ایرانی به تاریخش رو پوچی حالش میدونم. الان هیچی نداره بی عرضگی هاشو پشت شخصیت های تاریخیش پنهون میکنه صادقانه میگم ایران هنوز هم بت پرسته یکی کوروش رو میپرسته یکی محمد رو یکی علی رو یکی عمر رو ولی همشون تو یه چیز مشترکند همشون از درون پوچ و بی ارزش و بی عرضه اند. کسی که نتونه خودش حماسه باشه طبیعیه دنبال یه حماسه بگرده و خودش رو بچسبونه بهش. وگرنه چرا یک امریکایی به تاریخش افتخار نمیکنه. اتفاقا از بحث های تاریخی فرار میکنه. ولی حال حاظرش رو به رخ همه میکشه ببخشید زیاد حرف زدم 10 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ من همیشه گفتم مستنداتشم موجوده! هیچ نسلی و هیچ نژادی بر نزاد دیگر برتری نداره... اگه همه طرز تفکرشون این بود نصف جنگ های دنیا شکل نمیگرفت... هممون آدمیم ته تهش هم از 1 جا زاییده شدیم!هیچ چیز به برادر هم کیش برتری نمیده 8 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ بحث جالبیه خاک بر سر کسانی که خودشون هیچی نیستند و به دیگری چسبیده اند کوروش و امثال او در زمان خود، بر روی زمین برترین بودن اونا به خودشون افتخار میکردن، نه به پدرانشون الان کشور های پیشرفته، به خودشون و زمان حالشون افتخار میکنن، نه به گذشته شون دلیل این حرف افراد نادان هم، ضعف است بچه وقتی به باباش افتخار میکنه که خودش هیچ ... نباشه 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ درود سعید عزیز که من رو دعوت کردی...و درود به ال رومان عزیز که بحث رو پیش کشید.... تفاخر به نژاد....یک حرکتی است که در زمان حال در دنیا هست.... به خاطرش قانون در فرانسه تصویب می کنن...و عثمانی ها رو به نسل کشی ارامنه متهم می کنن....نمی دونم واقعیت داره یا نه... قصدم از گفتن این حرف این بود که مثالی گفته باشم...که جنگ نژاد ها فقط مخصوص ما نیست... ولی این وسط چیزی که مهم میشه..حقه...که هر کدوم از نژاد ها دیگری رو متهم می کنن به پایمال کردنش..... و در کنارش بعضی افراطیون دامن می زنند به این مبحث و دعواهایی راه می اندازند...که سر و تهش هیچ وقت به بهشت نمی رسه...یا جهنمِ...یا برزخ.... چون بحث شکل نمی گیره...چون این وسط قبیله و قبیله گرایی حاکمه... بهتر ما هم در مقابل این گونه بحث ها با منطق نقد کنیم...نباید خودمونم هم دو تا حرف بزاریم روشون و برچسب بزنیم که تو این چنینی و آنچنانی... اینجوری فرقی بین ما که ادعای آن را می کنیم...که این رفتار درست نیست...خودمان هم علمدار این عصبیت ها می شویم... نقد هم به گونه ای باید باشه که موضوع شاخص و اهم قرار نگیره...وگرنه خودش باعث شاخ و برگ دادن به این موضوع می شه... نظرم من این بود...و به سایر نظرها احترام می گزارم...و در پیِ نفی و اثبات دیگری نیست این نظر من... 6 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ منم موفقم با دوستان. از نظر من هم دلیل اینهمه چسبیدن به گذشته به این دلیله که الان از خودشون چیزی ندارن که بهش بنازن. اونا مردن و رفتن تو زمان خودشون بزرگ و با عظمت بودن اما الان که زیر خروارها خاک رفتن به حال تویی که سنگشونو به سینه میزنی چه سودی دارن؟؟؟ کشورت رو به پیشرفت میرسونن؟؟؟ تو رو از عقب موندگی نجات میدن؟؟؟ اینهمه بد بخت بیچاره رو که هرروزه تو خیابون میبینیم یهشون سرو سامون میدن؟؟؟ چییییییییی؟؟؟ یا میان کشورت رو از این اوضاعی که درس کردن نجات میدن و از تحریم خارجش میکنن... مثل کبک سرمونو کردیم زیر برف . جالبش هم اینجاس که بازم با اینهمه دعوایی که سر عرب و فارس بودن میشه آغایون به جای اینکه اول به این جامعه بیچاره و بچه های معصومی که هر روز میبینیم برسه روزانه میلیاردها به کشورهای عربی پول سرازیر میشه واسه چییییییی؟؟؟ واسه کمک به این کشور و اون کشور و.... 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ بنظر من اینکه آدم میهن پرست و ناسیونالیست باشه، عالیه. ولی علاوه بر ناسیونالیسم، کمی شعور و منطق هم نیازه! 5 لینک به دیدگاه
sogand_aryan 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ درود بر گرامیان من بسیار زمانی در تایپیکهای جنجالی باشنده نمی باشم 1.ایا در این تایپیک مرزی هویداست 2.رک بدون خشک اندیشی می توان سخن راند 3.در گفتمان بر کسی خرده گرفته نمی شود 3 لینک به دیدگاه
sogand_aryan 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ درود برشما پرسش اول الان اینا افتخار آمیزه؟ برای من و شما گرامی بی شک تهی و ونگ می باشد وشما خبر از زمان ان ندارید که ایا کاری بسیار نیک کرده یا بد شما باید کمی اگاهی پیشه نماید تا بتوان برپیامد کاررسید اشاره بر خودم هم هست 3 لینک به دیدگاه
sogand_aryan 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ کی میخوایم به سمت جهان اول حرکت کنیم؟ زمانی که از گذشتگان جویش کنیم تا زمانی که ناشناخته ماند خود را نمی توانیم برهانیم تا زمانی که تاریخ خود را به ریشخند بگیریم و اهمیت ندیم باید در جا بزنیم 2 لینک به دیدگاه
sogand_aryan 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ تا کی میخوایم اشتباه افتخار کنیم؟ گره درچیست در اینست که باید بالید چنین بزرگانی بودومی توان باشد چون بالیدن به چنین بزرگانی موجب پست رفت مامیشود .....برداشتها چرا گره داراست ....برداشت اینگونه نمایید که از انان بیاموزیم در بدترین سامه ها و پیمانها این بزرگان چه کار های بزرگی انجام داده اند پس ما هم باید بیشتر از انان به انجام رسانیم وبرای خود راهی نشان کنیم وراهشان را ادامه برای پیشبرد 2 لینک به دیدگاه
sogand_aryan 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ تا کی به تاریخ افتخار میکنیم و از امروز خجالت نمیکشیم شوربختانه سخناندل گیر کنده است گره من نیست من تاریخی دارم برای بیان با شکوه با تمام دشواری های روزگار باز هم استواریم من باید جواب پس دهم با چنین تاریخ دیرینه انان باید پاسخ دهند که تاریخی برای گفتمان ندارند که برای خود تاریخ سازی می کنند از سرزمین اهورای من ناخنک زده بر خود می افزایند جای شگفت است باچنین پرسشی خوب گرامی ما از تاریخ باید مایه پند باید بگیریم که چه گره های را نبایدانجام داد و چه جان بازی های را باید در جان خود پرورش دهیم همچون انان برای این سرزمین اب و خاکفدا کنیم 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ 1.ایا در این تایپیک مرزی هویداست 2.رک بدون خشک اندیشی می توان سخن راند 3.در گفتمان بر کسی خرده گرفته نمی شود به عنوان استارتر کاملا آزادین که نظراتتون رو بگین فقط طوری نباشه که تاپیک به فنا بره 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ بابت پست بالا مغذرت، بروزرم مشکل داره "سر سطر" نمیزاره!! ویرایش و حذف هم نمیتونم بکنم! بعدا میاد درست میکنم 1 لینک به دیدگاه
sogand_aryan 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ درود و سپاس از مهرتان تلاش بر ان داریم به بیراه نرویم درود گرامی یه پرسش من دارم چرا ما با جنگ عراق اینهمه دشنام ودر سر همدیگر می کوبیدیم برای هم دیگر مرگ را ارزو ولی حالا برای هم برادران خونی برای هم پرتغال و سیب پوست میکنیم و برای هم برادر ؟ پاسخ این را بدهید تا برویم برای کاوشگری وکنکاشگری چشم براه مهرتان 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده