Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ خب منم میگم تیپت رو عوض کن که مجبور نباشی دیگه هیییییییی ، زورمان را میزنیم. لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ همه همین فکر رو میکردن. اون مریم آلین که کلا منو یک هیولای سیگاری خفن تصور میکرد. الان توصیفات من به هیولا میخورد احیانا؟ خفن نه ولی فکر میکردم یه کم فشن باشی! اسیییییییییییییی فروغ راس میگه!خودتو اصلاح کن!تو حیفیییییییییییییی لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ الان توصیفات من به هیولا میخورد احیانا؟خفن نه ولی فکر میکردم یه کم فشن باشی! اسیییییییییییییی فروغ راس میگه!خودتو اصلاح کن!تو حیفیییییییییییییی بابا من دو روز یکبار اصلاح میکنم خودمو !!! آخه کجای حرف های من برداشت فشنی داره، من مرد خدام بابا . لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ بابا من دو روز یکبار اصلاح میکنم خودمو !!! آخه کجای حرف های من برداشت فشنی داره، من مرد خدام بابا . ئه؟پیشرفت خوبیه!گفتم لابد 4 انگشت محاسنم داری شنیدی میگن زاهدان میرن خلوت آن کار دیگر میکنن؟ لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ ئه؟پیشرفت خوبیه!گفتم لابد 4 انگشت محاسنم داریشنیدی میگن زاهدان میرن خلوت آن کار دیگر میکنن؟ اتفاقا خلوت ما از آشکار ما بسی معنوی تر است. خلوتی کاملا روحانی که میان عاشق و معشوق هیچ حایل نیست. لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ هیییییییی ، زورمان را میزنیم. اسی سایز شلوارت رو بگو من میرم برات جین میخرم لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ اتفاقا خلوت ما از آشکار ما بسی معنوی تر است.خلوتی کاملا روحانی که میان عاشق و معشوق هیچ حایل نیست. پس الکی خودتو به مردای خدا نچسبون!شرط لازمو نداری!:icon_razz: خلوتتم تو حلقم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ :w58:میدونی تو توی ذهن من چه تیپی بودی؟ شلوار لوله تفنگی لی چروک پیرهن جذب طوسی شال گردن کتونی آدیداس اصل :ws28: چی فکر میکردم!چی بودی نههههههههههههههههههه اصلا هم چین فکری نکن! مثبت مثبت مثبت فرض کن! لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ الان توصیفات من به هیولا میخورد احیانا؟خفن نه ولی فکر میکردم یه کم فشن باشی! اسیییییییییییییی فروغ راس میگه!خودتو اصلاح کن!تو حیفیییییییییییییی ساده ترین تیپ ممکن رو داره اسی...خودشم بی صداست اصن باورت نمیشه این همین اسی انجمنه لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ اسی سایز شلوارت رو بگو من میرم برات جین میخرم نمیخوام بابا از جین بدم میاد، یقه آخوندی خیلی وقته برام کوچیک شده،اون رو میخری سایز بدم. لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ پس الکی خودتو به مردای خدا نچسبون!شرط لازمو نداری!:icon_razz:خلوتتم تو حلقم شرط لازم رو دارم، شرط کافی رو هم دارم، کلا همه شرایط رو ارضا میکنم. لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ نمیخوام بابا از جین بدم میاد، یقه آخوندی خیلی وقته برام کوچیک شده،اون رو میخری سایز بدم. میخرم میخرم ...به همین خیال باش تو سایزت رو بده حالا حتما میخرم خدایی خیلی بی سلیقه ای..عین مردای 50 ساله میمونه سلیقه ش لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ نههههههههههههههههههه اصلا هم چین فکری نکن! مثبت مثبت مثبت فرض کن! تعجب داره نگار؟خو پستاش این حسو بهم میداد! مثبت فرض کنم میشه پسر مموتی!آره؟:icon_pf (34): ساده ترین تیپ ممکن رو داره اسی...خودشم بی صداست اصن باورت نمیشه این همین اسی انجمنه فکر کنم دارم توجیه میشم یواش یواش! فکر کنم اگه نمیفهمیدم و یه روزی از نزدیک میدیدمش فکم جدی جدی میچسبید به زمین! شرط لازم رو دارم، شرط کافی رو هم دارم، کلا همه شرایط رو ارضا میکنم. پس به عمرت مرد خدا ندیدی! لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ کلا همه شرایط رو ارضا میکنم. اینم نتیجه یه طرفه دادن :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ تعجب داره نگار؟خو پستاش این حسو بهم میداد!مثبت فرض کنم میشه پسر مموتی!آره؟:icon_pf (34): فکر کنم دارم توجیه میشم یواش یواش! فکر کنم اگه نمیفهمیدم و یه روزی از نزدیک میدیدمش فکم جدی جدی میچسبید به زمین! پس به عمرت مرد خدا ندیدی! آخه من هیچ وقت این فکرو نکردم خو اینکه معلومه مثبته! پستاش که مثبته! تازگیها یه کم با جیمی من نمیدونم چرا میخوان بگن بی تربیتن!!! اره باو از این تیریپ طلبه ها! مظلوم ساکت موذی! لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ اینم نتیجه یه طرفه دادن :icon_pf (34): جای تشکر نداره دمت گرم فروغ لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ اینم نتیجه یه طرفه دادن :icon_pf (34): :ws28: نمییری فروغ آخه من هیچ وقت این فکرو نکردم خو اینکه معلومه مثبته! پستاش که مثبته! تازگیها یه کم با جیمی من نمیدونم چرا میخوان بگن بی تربیتن!!!اره باو از این تیریپ طلبه ها! مظلوم ساکت موذی! خوب تو لابد تیز بودی حالا اونی که من گفتم منفی نبودا!در واقع فکر میکردم امروزی تر تیپ بزنه(ببین اسییی به تیپت همه جور ایرادی میشه گرفت!درست شو:vahidrk:) بی تربیت که همه پسرا بی تربیتن.شک نکن سه کلمه آخرتم لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ جای تشکر نداره دمت گرم فروغ :ws28:نمییری فروغ خوب تو لابد تیز بودی حالا اونی که من گفتم منفی نبودا!در واقع فکر میکردم امروزی تر تیپ بزنه(ببین اسییی به تیپت همه جور ایرادی میشه گرفت!درست شو:vahidrk:) بی تربیت که همه پسرا بی تربیتن.شک نکن سه کلمه آخرتم فداتون لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ :ws28:نمییری فروغ خوب تو لابد تیز بودی حالا اونی که من گفتم منفی نبودا!در واقع فکر میکردم امروزی تر تیپ بزنه(ببین اسییی به تیپت همه جور ایرادی میشه گرفت!درست شو:vahidrk:) بی تربیت که همه پسرا بی تربیتن.شک نکن سه کلمه آخرتم نه من کلا تصویر ندارم از هیشکی شاید واسه اونه! اصلا فک نمیکردم تیپ کسیرو دیگه شاید واسه اونه! همتون تو ذهن من اواتارتونید!!!!! دو دفعه گفتم شاید واسه اونه با این شد سه بار! لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ نه من کلا تصویر ندارم از هیشکی شاید واسه اونه! اصلا فک نمیکردم تیپ کسیرو دیگه شاید واسه اونه! همتون تو ذهن من اواتارتونید!!!!!دو دفعه گفتم شاید واسه اونه با این شد سه بار! تجسمت قوی نیست دیگه!مثل من باش یعنی الان من توی ذهنت دست و پام ورم داره تپله؟ الهیی بگردم!چه ضد حالی بخوری تو اگه یه روزی منو ببینی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده