Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ بستگی به پیک نیکش داره،لازم بشه پارچه ای و یقه آخوندی هم میپوشیم. شوار پارچه ای برای جاهای رسمی هست.دانشگاه.عروسی.کار. تو عروسی چی میپوشی؟کراوات که میزنی؟:vahidrk: لینک به دیدگاه
mslmzare 146 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ بستگی به پیک نیکش داره،لازم بشه پارچه ای و یقه آخوندی هم میپوشیم. پس میخای درآینده واسه ملت دست تکون بدی؟خداییش هوای مارو هم داشته باش لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ کوفت بخندی شکمم بزرگ نیست . کراوات بلند هم ضایعه تا نپوشی نمیدونی چی میگم .. در اسلام حرام است ما نمیپوشیم بجاش پاپیون میزنیم لو رفتی دیگه کاریش نمیشه کرد لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ شوار پارچه ای برای جاهای رسمی هست.دانشگاه.عروسی.کار.تو عروسی چی میپوشی؟کراوات که میزنی؟:vahidrk: نه از کراوات متنفرم. اینقدر فامیل هم اصرار میکنه بزن،اما نزدم فعلا. البته کم کم دارم گول میخورم بزنم، مثل گول خوردن برای رقصیدن. کت و شلوار و لباس دیگه،چی بپوشم. لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ پس میخای درآینده واسه ملت دست تکون بدی؟خداییش هوای مارو هم داشته باش آقا ما نباید هواتو داشته باشیم. الان مثل یوسف به غیر خدا توکل کردی و چندسال دیگه در حبس خواهی ماند. لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ نه از کراوات متنفرم.اینقدر فامیل هم اصرار میکنه بزن،اما نزدم فعلا. البته کم کم دارم گول میخورم بزنم، مثل گول خوردن برای رقصیدن. کت و شلوار و لباس دیگه،چی بپوشم. وااااااااای کت و شلوار بدون کروات؟؟مایه ننگی اسی..اخر تیپی به خدا...جین که نمیپوشی تو عروسی کراوات که نمیزنی به چه دردی میخوری اخه؟! لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ نه از کراوات متنفرم.اینقدر فامیل هم اصرار میکنه بزن،اما نزدم فعلا. البته کم کم دارم گول میخورم بزنم، مثل گول خوردن برای رقصیدن. کت و شلوار و لباس دیگه،چی بپوشم. پس کم کم داره عقل میاد تو سرت لینک به دیدگاه
mslmzare 146 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ آقا ما نباید هواتو داشته باشیم.الان مثل یوسف به غیر خدا توکل کردی و چندسال دیگه در حبس خواهی ماند. خدایا توبه . :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ وااااااااای کت و شلوار بدون کروات؟؟مایه ننگی اسی..اخر تیپی به خدا...جین که نمیپوشی تو عروسی کراوات که نمیزنی به چه دردی میخوری اخه؟! به درد لای جرز.......:icon_razz: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ پس کم کم داره عقل میاد تو سرت شاید هم داره میره بیرون، آخه دارم آخرتم رو قربانی میکنم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ خدایا توبه . :icon_pf (34): فاید نداره عزیزم. فعلا یک 7 تا 8 سالی حبس باید بچشی. لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ به درد لای جرز.......:icon_razz: اصلاح کن خودتو بهت زن نمیدناااااا لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ اصلاح کن خودتو بهت زن نمیدناااااا زن میخوام چیکار. من دنبال یک مرد واقعی هستم. لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ زن میخوام چیکار.من دنبال یک مرد واقعی هستم. همونم بهت نمیدن! هیچی بهت نمیدن لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ همونم بهت نمیدن! هیچی بهت نمیدن ندادن که ندادن، خودم میدم. لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ ندادن که ندادن، خودم میدم. واقعا حاضری همش یه طرفه بدی؟ لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ واقعا حاضری همش یه طرفه بدی؟ دیگه چاره ای نباشه، مجبورم میفهمی مجبورم. لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ نه از کراوات متنفرم.اینقدر فامیل هم اصرار میکنه بزن،اما نزدم فعلا. البته کم کم دارم گول میخورم بزنم، مثل گول خوردن برای رقصیدن. کت و شلوار و لباس دیگه،چی بپوشم. :w58: میدونی تو توی ذهن من چه تیپی بودی؟ شلوار لوله تفنگی لی چروک پیرهن جذب طوسی شال گردن کتونی آدیداس اصل :ws28: چی فکر میکردم!چی بودی لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ :w58:میدونی تو توی ذهن من چه تیپی بودی؟ شلوار لوله تفنگی لی چروک پیرهن جذب طوسی شال گردن کتونی آدیداس اصل :ws28: چی فکر میکردم!چی بودی همه همین فکر رو میکردن. اون مریم آلین که کلا منو یک هیولای سیگاری خفن تصور میکرد. لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ دیگه چاره ای نباشه، مجبورم میفهمی مجبورم. خب منم میگم تیپت رو عوض کن که مجبور نباشی دیگه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده