Ali.Fatemi4 22827 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 با سلام خدمت همه ی نادم های نو اندیشان... دیدین گاهی وقتا به کسی از دوستان یه حرفی میزنین که بهش بر میخوره؟ یا این که با این حرفتون اون رو می رنجونین و بعد پشیمون میشین مثل... بیخیال غرض از این تاپیک این بود که کسایی که نادم میشن بیان و از کسی که اونو رنجوندن عذر بخوان.... (این که تاپیک رو تو تالار آزاد زدم هم به این دلیل بود که اکثرا تو این تاپیک بچه ها کارشون به کتک کاری میرسه!!!! دلیل دومشم این بود که فردی که ازش کسی عذرخواهی میکنه بیفته تو تعارف و بخشدش....) حلاصه... هم رو ببخشین و با هم مهربون باشین... 16
alimec 23104 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2012 من از همین تریبون اعلام میکنم:هر کی منو اذیت کرد بخشیدم 7
Avenger 19334 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2012 خدایا هرکی ما رو اذیت کرد یا ما کردیمش ما رو ببخشه ما هم اونارو میبخشیم 6
VINA 31339 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2012 من یکی رو اذیت کردم که معذرت خواهی هم کردم دیگه کی رو اذیت کردم بیاد بگه معذرت خواهی کنم 6
VINA 31339 ارسال شده در 4 دی، 2014 من یکی رو اذیت کردم که معذرت خواهی هم کردم دیگه کی رو اذیت کردم بیاد بگه معذرت خواهی کنم دیگه معذرت خواهی نمیکنم 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 دی، 2014 من کیو اذیت کردم؟ حتما اذیت کردم منتهی شاید یادم نیاد الان:icon_pf (34): خلاصه اینکه بخشش از بزرگانه و من هم که از همه کوچیک تر پس مرا ببخشایید 4
saba mn 20993 ارسال شده در 4 دی، 2014 من که یادم نمیاد کسیو اذیت کرده باشم ولی چون من کلا ادم رکی هستم همه حرفامو بد برداشت میکنند مخصوصا اگه پیامی متنی چیزی بفرستم حتما باید شکلک کنارش باشه تا بقیه بد برداشت نکند کسایی که منو نمیشناختن اوایل فکر میکردن دعوا دارم ولی خب از همینجا میگم اگه کسیو اذیت کردم بیاد بگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری