M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ درود.دوستان این برنامه رو می نویسم.........از روی مرجع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام صفحه 14...اما ارور میده...چیکار کنم؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
koka 272 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ درود.دوستان این برنامه رو می نویسم.........از روی مرجع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام صفحه 14...اما ارور میده...چیکار کنم؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :ws28::ws28: :ws28: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ :ws28::ws28: :ws28: یعنی اینقدر خنده داره؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
koka 272 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی اینقدر خنده داره؟:vahidrk: دختر جون ، من دو ماه پیش فک کنم یه سوال در مورد وبلاگ در قسمت توسعه وب پرسیدم ، هنوز جوابمو ندادن . حالا سوال شما رو که دیگه :ws28: 1 لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شما هر وقت که یک برنامه می زارید، همه چیزش به هم ریختس؛ دلیلش رو من نمی دونم از سایته یا چیز دیگه ای، ولی برای من اینطور نمی شه. شاید تا وقتی که دلیلش رو پیدا نکردید، بهتر باشه که خود فایل رو هم پیوست کنید. بگذریم. در مورد سؤالتون: در برنامه شما کلمه هایی دیده می شه که دستور متلب نیستند؛ معنیش اینه که تابعهایی از مرجع شما هستند، بنابراین برای اینکه برنامه شما خطا نده، باید اون تابعها رو هم مثل همین فایل تهیه کنید. لیست اون تابعها رو براتون اینجا می نویسم initbp bindecod selrws recsp mutrandbin برنامه تون غیر از این ایرادهای دیگه ای هم ممکنه داشته باشه؛ اول باید این مشکل رو حل کنید تا ببینیم چی می شه. یادداشت: ـ از طرز برنامه نویسی مرجع شما، مشخصه که برنامه نویسش حرفه ای نیست؛ حرفه ایهای متلب هیچ وقت اینجوری برنامه نمی نویسن. ـ اینطور که من حدس می زنم این برنامه مربوط به الگوریتم ژنتیک هست. اگه حدس من درسته، یک کار ساده تر اینه که از روی کتاب من یاد بگیرید؛ هم فارسیه، هم برنامه هاش رو لازم نیست تایپ کنید؛ از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنید 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شما هر وقت که یک برنامه می زارید، همه چیزش به هم ریختس؛ دلیلش رو من نمی دونم از سایته یا چیز دیگه ای، ولی برای من اینطور نمی شه. شاید تا وقتی که دلیلش رو پیدا نکردید، بهتر باشه که خود فایل رو هم پیوست کنید. بگذریم. در مورد سؤالتون: در برنامه شما کلمه هایی دیده می شه که دستور متلب نیستند؛ معنیش اینه که تابعهایی از مرجع شما هستند، بنابراین برای اینکه برنامه شما خطا نده، باید اون تابعها رو هم مثل همین فایل تهیه کنید. لیست اون تابعها رو براتون اینجا می نویسم initbp bindecod selrws recsp mutrandbin برنامه تون غیر از این ایرادهای دیگه ای هم ممکنه داشته باشه؛ اول باید این مشکل رو حل کنید تا ببینیم چی می شه. یادداشت: ـ از طرز برنامه نویسی مرجع شما، مشخصه که برنامه نویسش حرفه ای نیست؛ حرفه ایهای متلب هیچ وقت اینجوری برنامه نمی نویسن. ـ اینطور که من حدس می زنم این برنامه مربوط به الگوریتم ژنتیک هست. اگه حدس من درسته، یک کار ساده تر اینه که از روی کتاب من یاد بگیرید؛ هم فارسیه، هم برنامه هاش رو لازم نیست تایپ کنید؛ از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنید ممنون مهندس...این برنامه رو خودم ننوشتم از جایی کپی کرده بودم و در فهمش مشکل داشتم.... حتما کتابتون رو مطالعه خواهم کرد. لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شما هر وقت که یک برنامه می زارید، همه چیزش به هم ریختس؛ دلیلش رو من نمی دونم از سایته یا چیز دیگه ای، ولی برای من اینطور نمی شه. شاید تا وقتی که دلیلش رو پیدا نکردید، بهتر باشه که خود فایل رو هم پیوست کنید. بگذریم. در مورد سؤالتون: در برنامه شما کلمه هایی دیده می شه که دستور متلب نیستند؛ معنیش اینه که تابعهایی از مرجع شما هستند، بنابراین برای اینکه برنامه شما خطا نده، باید اون تابعها رو هم مثل همین فایل تهیه کنید. لیست اون تابعها رو براتون اینجا می نویسم initbp bindecod selrws recsp mutrandbin برنامه تون غیر از این ایرادهای دیگه ای هم ممکنه داشته باشه؛ اول باید این مشکل رو حل کنید تا ببینیم چی می شه. یادداشت: ـ از طرز برنامه نویسی مرجع شما، مشخصه که برنامه نویسش حرفه ای نیست؛ حرفه ایهای متلب هیچ وقت اینجوری برنامه نمی نویسن. ـ اینطور که من حدس می زنم این برنامه مربوط به الگوریتم ژنتیک هست. اگه حدس من درسته، یک کار ساده تر اینه که از روی کتاب من یاد بگیرید؛ هم فارسیه، هم برنامه هاش رو لازم نیست تایپ کنید؛ از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنید مهندس کتاب شما رو چطور میشه تهیه کرد؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده