سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ سلام خوبید حتما میگید این تاپیک اینجا جاش نیست ؟ میدونم ولی باور کنید خواستم تو بخش کام بزنم دیدم بحث کاملا کامی نیس گفتم بیام تو بخش سوالات و اشکالات بزنم بازم دیدم یه سوال ساده که کسی جواب بده نیس همه می دونید که حریم خصوصی تو جاهایی مثل فروم تو واژه هایی مثل پروفایل و صندوق پیامهای خصوصی معنی پیدا می کنه سوالی که همیشه ذهنم رو اشغال کرده اینکه من کاربر از کجا مطمئن بشم کسی غیر از خودم به این بخشها دسترسی نداره ؟ مثلا وقتی صندوق پیامهای خصوصیم رو پاک می کنم مطمئن بشم که حتما پاک شده و جایی از این پیامها کپی برداری نشده ؟ مسئله دیگه مسئله رمز گذاری کردن اطلاعات هس من کاربر از کجا مطمئن بشم کسی اون وسط پیامهای منو حین رد و بدل شدن بین سایت و کامم شنود نمی کنه ؟ یا رمز و کلمه کاربری منو سرقت نکرده ؟ ایا قانونی - ضمانت نامه ای در این بین هس که مدیر سایت به من کاربر بده تا مطمئن بشم حریم خصوصی من حفظ شده و مورد تعدی قرار نمی گیرد ؟ درجایی که سایت هایی مثل فیس بوک هر روز گزارش هایی مبنی بر وجود باگ و حفره امنیتی درشون می شود چطور می توانیم به سایت های ایرانی که اکثرشون با asp.net و بدون پیروی از فرایند مهندسی تولید نرم افزار پیاده سازی می شوند اعتماد کنیم ؟ این وسط مدیر سایت طرف کاربر هست یا طرف قانون گذار ؟ مرسی اگه پاسخگوی پرسشم در این تاپیک و در این بخش باشید و اونو منتقل نکنید 46 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ ضرب المثل دیوار موش داره،موش هم گوش داره یعنی صادقه؟ 13 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ سلام. در مورد مسائلی که گفتی نمیدونم کلیت حرفت درباره میزان امنیت فروم و هک نشدن و اینا بود؟ اگه منظور این بوده که اصلاً نمیشه ادعا کرد که امنیت قوی هستش. اگه هکر حرفه ای باشه، میتونه فروم و یا سرور رو هک کنه برای دسترسی به اطلاعات. همونطور که یه نفر رو شخصاً خارج فروم هم میتونه هک کنه و کلاً به اطلاعات کامپیوترش و فعالیتاش دسترسی پیدا کنه. پس امکانش هست ولی خب ساده هم نیست. خود سیستم وی بولتین هم که هرچندماه نسخه های جدیدش بروزرسانی میشه، گفته میشه مثلاً x تعداد باگ تو نسخه قبلی بوده که تو این نسخه برطرف شده. با اینکه این ادعا هست که تو سیستم های مدیریت محتوا از نظر امنیتی قوی ترین سیستم هستش. پیام های خصوصی که پاک میشه به طور کامل پاک میشه. مگه اینکه قبل از پاک شدن بک آپ گیری بشه. کلاً سعی کردم جنبه های منفی رو کامل تو این قضیه بگم. چون دلیلی نمی بینم که بخوام الکی مثل خیلی جاهای دیگه که دیدم، ادعای امنیت بالا رو بکنم. 29 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ ضرب المثل دیوار موش داره،موش هم گوش داره یعنی صادقه؟ نه به این سادگی. همونقدر که ایمیلامون احتمال هک شدن یا شنود شدن رو دارن، اینجا هم این احتمال هست. 16 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ یه سوال داشتم هر کسی بخنده سوسک بشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیشتر وقتها با موبایل میرم تو نت ممکنه از این طریق یا ای پی شماره منو بفهمنن؟ 12 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ بهترین کار برای نداشتن ترس از هک شدن واین قضایای امنیتی در جایی مث فاروم اینه که ادمی در خفا همون باشه که در ظاهر هست یعنی حتی اگه به احتمال ضعیف پیامها هک بشه و به احتمال خیلی ضعیف تر افشا هم بشه هیچ نکته ای موجود نباشه که یه وقت کسی بگه چون به خلوت میرود یک کار دیگر میکند . دریک فاروم تفاوت خصوصی با فضای عمومی فقط ان باشد که موضوع فضای خصوصی اگر در عمومی گفته نشده فقط به این خاطر بوده که مطرح نشده و لاغیر . یعنی مثلا در خصوصی سوالی شده و جوابی داده شده که حتی اگر در فضای عمومی هم اون سوال مطرح میشد باز هم همون جواب داده میشد 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ همونقدر که ایمیلامون احتمال هک شدن یا شنود شدن رو دارن، اینجا هم این احتمال هست. اگه یکی که پشت سر ما موذمار بازی در میاره را هکش کنیم و آبروش را ببریم،ایرادی داره؟ آخه میدونین بعضی ها پشت و روشون با هم فرق میکنه،اگه ادب بشن بد نیست. مخصوصا اونیکه نمیدونه یک قمار باز ماهر،همیشه آس برنده رو تو دستش داره تا به موقع رو کنه. 14 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ بهترین کار برای نداشتن ترس از هک شدن واین قضایای امنیتی در جایی مث فاروم اینه که ادمی در خفا همون باشه که در ظاهر هست یعنی حتی اگه به احتمال ضعیف پیامها هک بشه و به احتمال خیلی ضعیف تر افشا هم بشه هیچ نکته ای موجود نباشه که یه وقت کسی بگه چون به خلوت میرود یک کار دیگر میکند . دریک فاروم تفاوت خصوصی با فضای عمومی فقط ان باشد که موضوع فضای خصوصی اگر در عمومی گفته نشده فقط به این خاطر بوده که مطرح نشده و لاغیر . یعنی مثلا در خصوصی سوالی شده و جوابی داده شده که حتی اگر در فضای عمومی هم اون سوال مطرح میشد باز هم همون جواب داده میشد یعنی اون که دزدی میکنه به کارش با تمام قدرت ادامه بده بهتر اینه که ما چیزی برای دزدیدن نداشته باشیم ؟! استدلال خوبی نیست . حریم شخصی افراد جزیی از شخصیت درونیشون هست و اگر کسی برای رفتار و گفتارش حریم شخصی نداشته باشه یعنی مرزی قایل نشده باشه و همه حرفاش جنبه عمومی داشته باشه باید به شخصیت و سالم بودن اون ادم شک کرد... مطمعنن اگه جنبه ادمها بالا باشه و فرهنگ ازادی داشته باشند هیچ فرقی نمیکنه خیلی از حرفا خصوصی باشه یا عمومی ولی متاسفانه فرهنگ ما بلایی سرش اومده که حتی سلام کردن ساده هم لازم گاهی وقتا خصوصی گفته بشه 19 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ اگه یکی که پشت سر ما موذمار بازی در میاره را هکش کنیم و آبروش را ببریم،ایرادی داره؟ آخه میدونین بعضی ها پشت و روشون با هم فرق میکنه،اگه ادب بشن بد نیست. مخصوصا اونیکه نمیدونه یک قمار باز ماهر،همیشه آس برنده رو تو دستش داره تا به موقع رو کنه. اگه خودت دوست نداری که کسی هکت کنه، پس نباید به این فکر باشی که همینکار رو با کس دیگه ای بکنی. پس 100% ایراد داره. فکر کنم نمونه های این قضیه رو زیاد دیدی که ماه هیچ وقت پشت ابر نمی مونه. 10 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی اون که دزدی میکنه به کارش با تمام قدرت ادامه بده بهتر ایته که ما چیزی برای دزدیدن نداشته باشیم ؟! استدلال خوبی نیست . حریم شخصی افراد چزیی از شخصیت درونیشون هست و اگر کسی برای رفتار و گفتارش حریم شخصی نداشته باشه یعنی مرزی قایل نشده باشه و همه حرفاش جنبه عمومی داشته باشه باید به شخصیت و سالم بودن اون ادم شک کرد... مطمعنن اگه جنبه ادمها بالا باشه و فرهنگ ازادی داشته باشند هیچ فرقی نمیکنه خیلی از حرفا خصوصی باشه یا عمومی ولی متاسفانه فرهنگ ما بلایی سرش اومده که حتی سلام کردن ساده هم لازم گاهی وقتا خصوصی گفته بشه حرفات درسته ولی وقتی شک به امنیت یک فضا هست اصولا نباید مسائل شخصی را در این فضا مطرح کرد که بعدا مشکلی پیش بیاد . اگر فرض کنیم اصولا مشکلی به نام امنیت وجود نداره که هیچی اما اگه مشکلی هست یا شکی هست پس باید احتیاط کرد . فکر نمیکنم اگه کسی احتیاط کنه باید به شخصیتش شک کرد مسلما خیلی مسائل هست که حتما باید خصوصی انجام بشه ولی اگه کسی در یک فضای نا امن اونا رو بگه باید به سالم بودنش شک کرد . 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ سلام.در مورد مسائلی که گفتی نمیدونم کلیت حرفت درباره میزان امنیت فروم و هک نشدن و اینا بود؟ همونطور که یه نفر رو شخصاً خارج فروم هم میتونه هک کنه و کلاً به اطلاعات کامپیوترش و فعالیتاش دسترسی پیدا کنه. پس امکانش هست ولی خب ساده هم نیست. خود سیستم وی بولتین هم که هرچندماه نسخه های جدیدش بروزرسانی میشه، گفته میشه مثلاً x تعداد باگ تو نسخه قبلی بوده که تو این نسخه برطرف شده. با اینکه این ادعا هست که تو سیستم های مدیریت محتوا از نظر امنیتی قوی ترین سیستم هستش. پیام های خصوصی که پاک میشه به طور کامل پاک میشه. مگه اینکه قبل از پاک شدن بک آپ گیری بشه. کلاً سعی کردم جنبه های منفی رو کامل تو این قضیه بگم. چون دلیلی نمی بینم که بخوام الکی مثل خیلی جاهای دیگه که دیدم، ادعای امنیت بالا رو بکنم. اگه منظور این بوده که اصلاً نمیشه ادعا کرد که امنیت قوی هستش. اگه هکر حرفه ای باشه، میتونه فروم و یا سرور رو هک کنه برای دسترسی به اطلاعات. نه منظورم نیروی خارجی نیس کاری به نیروی مزاحم خارجی ندارم منظورم میزان تعهد سایت در حفظ حریم خصوصی کاربرا هس خب این بک آپها غیر از ترمیم سیستم و به عنوان پشتیبان کجاهامورداستفاده قرار می گیرد؟ سوالمو واضح تر بپرسم اگر ازشما خواسته بشه بلا استثنا اطلاعات خصوصی کاربرا از جمله پیامهای خصوصی اونا در اختیار نهادهای خاص قرار بگیره شما اینکار رومی کنید ؟ 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ بهترین کار برای نداشتن ترس از هک شدن واین قضایای امنیتی در جایی مث فاروم اینه که ادمی در خفا همون باشه که در ظاهر هست یعنی حتی اگه به احتمال ضعیف پیامها هک بشه و به احتمال خیلی ضعیف تر افشا هم بشه هیچ نکته ای موجود نباشه که یه وقت کسی بگه چون به خلوت میرود یک کار دیگر میکند . دریک فاروم تفاوت خصوصی با فضای عمومی فقط ان باشد که موضوع فضای خصوصی اگر در عمومی گفته نشده فقط به این خاطر بوده که مطرح نشده و لاغیر . یعنی مثلا در خصوصی سوالی شده و جوابی داده شده که حتی اگر در فضای عمومی هم اون سوال مطرح میشد باز هم همون جواب داده میشد شرمنده ولی چه ربطی داره؟یه حرفی میزنیا....مثل این میمونه من بیام بهت بگم تو آلبوم خصوصیت بیا عکسهای باحجابی بنداز یه وقت اگه لو رفت کسی نبینه؟؟ شاید شما چیزی نداشته باشی ولی روزانه کلی از کاربران عکسهایی رو آپ میکنند و واسه دوستان دیگرشون میفرستن یا اصلا از لحاظ امنیتی دوست ندارن اطلاعات شخصیشون خیلی راح دست یک سری آدم فروش بیوفته؟>؟ پس لطفا یکم فکر کن هیلمر جان همه رو با خودت که فکر میکنی عقیده بر حقی داری مقایسه نکن 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ بهترین کار برای نداشتن ترس از هک شدن واین قضایای امنیتی در جایی مث فاروم اینه که ادمی در خفا همون باشه که در ظاهر هست یعنی حتی اگه به احتمال ضعیف پیامها هک بشه و به احتمال خیلی ضعیف تر افشا هم بشه هیچ نکته ای موجود نباشه که یه وقت کسی بگه چون به خلوت میرود یک کار دیگر میکند . دریک فاروم تفاوت خصوصی با فضای عمومی فقط ان باشد که موضوع فضای خصوصی اگر در عمومی گفته نشده فقط به این خاطر بوده که مطرح نشده و لاغیر . یعنی مثلا در خصوصی سوالی شده و جوابی داده شده که حتی اگر در فضای عمومی هم اون سوال مطرح میشد باز هم همون جواب داده میشد شما دارید ازیه جنبه به موضوع نگاه می کنید بحث سر حریم خصوصی هس حریم خصوصی هم می تونه شامل هرچیزی باشه کاری به ریا و ریاکاری نداریم 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ اگر ازشما خواسته بشه بلا استثنا اطلاعات خصوصی کاربرا از جمله پیامهای خصوصی اونا در اختیار نهادهای خاص قرار بگیره شما اینکار رومی کنید ؟ مگه سایر فروم ها این کارو میکنند؟ 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ حرفات درسته ولی وقتی شک به امنیت یک فضا هست اصولا نباید مسائل شخصی را در این فضا مطرح کرد که بعدا مشکلی پیش بیاد . اگر فرض کنیم اصولا مشکلی به نام امنیت وجود نداره که هیچی اما اگه مشکلی هست یا شکی هست پس باید احتیاط کرد . فکر نمیکنم اگه کسی احتیاط کنه باید به شخصیتش شک کرد مسلما خیلی مسائل هست که حتما باید خصوصی انجام بشه ولی اگه کسی در یک فضای نا امن اونا رو بگه باید به سالم بودنش شک کرد . تو هر کاری باید احتیاط کرد شما میتونید یکه مثالی بزنید که احتیاط کردن لازمش نباشه این بحثش جداس فک کنم هدف از زدن این تاپیک بیشتر سوال در مورد تضمین امنیت فضای سایت هست که مدیر محترم هم جواب قانع کننده ای نداد 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ نه منظورم نیروی خارجی نیس کاری به نیروی مزاحم خارجی ندارم منظورم میزان تعهد سایت در حفظ حریم خصوصی کاربرا هس خب این بک آپها غیر از ترمیم سیستم و به عنوان پشتیبان کجاهامورداستفاده قرار می گیرد؟ سوالمو واضح تر بپرسم اگر ازشما خواسته بشه بلا استثنا اطلاعات خصوصی کاربرا از جمله پیامهای خصوصی اونا در اختیار نهادهای خاص قرار بگیره شما اینکار رومی کنید ؟ آها. اخه گفتی سوال فنی من جور دیگه برداشت کردم نه اینطوری که بیان بگن اطلاعات خصوصی کاربرا رو بهمون بدین، اینکار به هیچ وجه انجام نمیشه. الا وقتی که کسی ایجاد مشکل کنه، این مشکل بخواد مسائلی از جمله موارد گفته شده تو ماده 21 قانون جرایم رایانه ای باشه (که البته تو این موراد 90 درصد خود مدیر سایت مواخذه میشه و مسئوله، مگه اینکه بخواد مسئله خاصی باشه) یا اینکه شخص مشکلی رو ایجاد کنه که اعضا و مدیران سایت بخوان ازش به مراجع قانونی شکایت کنن که اون موقع واسه رسیدگی به شکایت مربوطه اطلاعات خصوصی اون شخص در اختیار اون نهادها قرار میگیره. 11 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ آها. اخه گفتی سوال فنی من جور دیگه برداشت کردم نه اینطوری که بیان بگن اطلاعات خصوصی کاربرا رو بهمون بدین، اینکار به هیچ وجه انجام نمیشه. الا وقتی که کسی ایجاد مشکل کنه، این مشکل بخواد مسائلی از جمله موارد گفته شده تو ماده 21 قانون جرایم رایانه ای باشه (که البته تو این موراد 90 درصد خود مدیر سایت مواخذه میشه و مسئوله، مگه اینکه بخواد مسئله خاصی باشه) یا اینکه شخص مشکلی رو ایجاد کنه که اعضا و مدیران سایت بخوان ازش به مراجع قانونی شکایت کنن که اون موقع واسه رسیدگی به شکایت مربوطه اطلاعات خصوصی اون شخص در اختیار اون نهادها قرار میگیره. مرسی سوال فنی رو به این خاطر روش تاکید کردم چون خیلی راحت میشه حتی خود برنامه نویس (بسته به اینکه چقدر به دیتا بیس دسترسی داره ) خود dba یا حتی مدیر سایت برحسب امکاناتی که دستش هس از اطلاعات کاربرا سواستفاده کند ببخشید منظورم از گفتن اینا توهین به شخص خاصی نیس 9 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ تو هر کاری باید احتیاط کرد شما میتونید یکه مثالی بزنید که احتیاط کردن لازمش نباشه این بحثش جداس فک کنم هدف از زدن این تاپیک بیشتر سوال در مورد تضمین امنیت فضای سایت هست که مدیر محترم هم جواب قانع کننده ای نداد یکم صبور باش داره جواب میده بنده خدا من از شناخت نزدیک و روحیاتی که در مدیران این فروم دیدم اینجا رو جزو سایتهایی میدونم که مدیرانی از جنس کاربران داره و بی انصافیه بگیم بدون هیچ مقاومتی اطلاعات از این فروم خارج میشه مثلا خود من دیروز یه تاپیک سیاسی تو بخش آزاد زدم در حالی که حواسم نبود قرار بود تو بخش اعضا بزنم این اشتباه من ممکن بود باعث ***** شدن سایت میشد و اگر مسئله به جای حادی میرسید من باید عواقبشم قبول میکردم اما تا اونجایی که لازمه مدیران باید امنیت سایت رو به طور کامل برقرار کنن چون هر کاربری در هر فرومی عضو میشه حق کاملش اینه از اطلاعاتش محافظت بشه ولی تا حدی.... شما تاحالا با این برادران برخوردی داشتی؟تورو خدا و جون من و این چیزا ندارن کاری بخوان بکنن رده اول مملکتم باشی راحت ورت میدارن میبرنت:icon_razz: اما به نظر من از نظر اطلاعاتی این سایت نمیتونه زیاد مشکل پیدا کنه چون سایتهای زیادی دیدم که مشکل ساز تر هستن تا فیس بوک و فرومهای از قبیل اونا هست اینجا امنیت دارهاز کسانی باید ترسید که مطمئنی کاسه ای زیر نیم کاسه دارن.... 8 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ شرمنده ولی چه ربطی داره؟یه حرفی میزنیا....مثل این میمونه من بیام بهت بگم تو آلبوم خصوصیت بیا عکسهای باحجابی بنداز یه وقت اگه لو رفت کسی نبینه؟؟ شاید شما چیزی نداشته باشی ولی روزانه کلی از کاربران عکسهایی رو آپ میکنند و واسه دوستان دیگرشون میفرستن یا اصلا از لحاظ امنیتی دوست ندارن اطلاعات شخصیشون خیلی راح دست یک سری آدم فروش بیوفته؟>؟ پس لطفا یکم فکر کن هیلمر جان همه رو با خودت که فکر میکنی عقیده بر حقی داری مقایسه نکن شما هم زیاد جوش نزن عزیز دلم من در جواب یکی از پست ها گفتم در جایی که فضا نا مطمئن هست بهتره همون کار رو نکنن این همه عقیده منه یعنی من نباید عقیده خودم رو بگم ؟؟ منظور خاصی هم نداشتم حالا شما هر جور میخوای حسابش کن برای مکن مهم نیست .. من هم یه قسمت موضوع رو گفتم شما رو هم نه میشناسم ونه با چیزی مقایسه ات کردم . عقیده هرکس البته برای خودش بر حقه 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ شما دارید ازیه جنبه به موضوع نگاه می کنید بحث سر حریم خصوصی هس حریم خصوصی هم می تونه شامل هرچیزی باشه کاری به ریا و ریاکاری نداریم بله کاری به ریاکاری نداریم بله میتونه شامل هر چیزی بشه نکنه انتظار داری تاپیک میزنی فقط نظرات خودت تایید بشه یا اینکه هر چی شما میخوای توش باشه این اشتباهه جانم . انچه من گفتم منظورخاصی نداشتم . مثال بود .. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده