رفتن به مطلب

یک(1) روز خودمون رو جای زنان قرار دهیم =====فیلمی زیبا

ارسال های توصیه شده

شدیدا با حرف فروغ موافقم....:icon_gol:

اینهایی که گفتیم...کار سختی نیست....احترام گذاشتن کار سختی نیست....رفتار هر کسی شخصیتشو نشون میده...و چقدر خوبه که شخصیتِ ظاهری و باطنی یکی باشه.....

ممنونم از تاپیک خوبت:icon_gol:

:icon_gol:دقیقا تا اینجا فهمیدم که نیاز شدید روحی و عاطفی در جامعه ما بیداد میکنه احتیاج به محبت و آرامش دختران ما رو رنج میده و ما با رفتارمون به عنوان برادر و همسر و دوست و در آینده پدر میتونیم زندگی را برای زنانی که در ارتباط هستیم زیبا تر و خوشایند تر کنیم:a030:

میدونی موضوع اینجاست که برادرها یه مقدار بی مسئولیت شدن...انتظار زیادی دارن از خواهرها شون...

احساس میکنم غیرت نیست ؛ چون تقریبن خودشون ور از این مسائل بیرون کشیدن که بخوان غیرتی بشن ؛یا از این دید به مسئله نگاه کنن...فقط سعی میکنن موقعی که ممکنه به ضرر خواهرشون باشه دخالت کن....موضوع اصلی اینه که یه جورایی حس رقابت دارن با همسر و یا نامزد یا دوست خواهرشون...

مثلن اگر بهشون بگن بیا با نامزد خواهرت برو دنبال یه کاری نمیرن...یا بزور میرن اما انتظار دارن در مورد خودشون اینطوری نباشه...

در مورد پدر هم ..خودم ترجیح میدم اگر یه مشکلی دارم به بابام بگم...حس میکنم بهتر من رو درک میکنه تا مامانم...

وابستگی به پدر بد نیست....زمانی بد میشه که آدم نباید انتظار داشته باشه همسرش در آینده جای پدرش رو بگیره...یا همون نقش رو براش بازی کنه...

شاید به خاطر گرفتاریهایت ولی معرفتی که برادر داره هیشکی نداره تو از برادرت دنیارم بخوای بدون هیچ چشم داشتی واست انجام میده برادره که باهاش دعوا میکنی تو سرو کلش میزنی و دایی بچهات میشه و واسه بچه دایی بهترین موجود دنیاست:w16:نقش برادر اصلا اینه که خواهرش رو کفری کنه ولی بدون غیرتی که برادر روی خواهر داره روی مادرش نداره:icon_pf (34):

پدر؟ حمایتگر مهربان، دوست و نه مردی که باید ازش ترسید...کسی که خودش رو با تمام تغییرات به روز اجتماعی و فرهنگی و فکری دنیا وفق میده، منطقی است و شعور دخترش رو تا حدی درک میکنه که نیازی به امر و نهی و برنامه ریزی براش نمیبینه

برادر؟ یه دوست، کسی که بتونی در کنار روابط شیرین خواهر برادری همیشه به کمک و تکیه گاهی حساب کنی، کسی که خواهرش ناموسش یا وسیله شخصیش نیست، یه ادم مستقل با داشتن همه حقوق مساوی با خودش و بقیه ادمهاست

همسر؟همراه، حامی، عشق، صداقت

کسی که همسرش وسیله شخصی یا ملکش نیست، اول یه ادمه که حق داره مستقل، آزاد و ... باشه، فرقی بین زن و مرد تو اجتماع قائل نیست

دوست ؟ کسی که همیشه بی چشمداشت رفاقت میکنه، بابت محبتش طلبکار نیست و وقت منفعتش دوست و باقی مواقع یه فرد گرفتار نیست! کسی که کمکت میکنه تغییرات مثبت هرچند دشوار رو طی کنی و به رضایت شخصیت نزدیکتر بشی

جدا فروغ تو رو به عنوان یکی از دخترای نمونه قبول دارم در همه برخوردات مهربون و صبور دیدم و فهمیدم اون کسی که بخواد همسرت بشه خوش بخت و آرامش زیادی تو زندگیش داره چون با دختری داره زندگی میکنه که تو روابط اجتماعیش فوق العاده با هوش و منطقی عمل میکنه و امیدوارم فرد مقابلت هم قدر مهربونیات رو بدونه:a030::icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 66
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

جدا فروغ تو رو به عنوان یکی از دخترای نمونه قبول دارم در همه برخوردات مهربون و صبور دیدم و فهمیدم اون کسی که بخواد همسرت بشه خوش بخت و آرامش زیادی تو زندگیش داره چون با دختری داره زندگی میکنه که تو روابط اجتماعیش فوق العاده با هوش و منطقی عمل میکنه و امیدوارم فرد مقابلت هم قدر مهربونیات رو بدونه:a030::icon_gol:

اوووووووووه اتروس جان خیلی خیلی به من لطف داری...نمیدونم چی بگم خجالت دادی کلی :icon_redface::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یک چیزیو جدی میگم، بالای 90 درصد مردهای ایرانی شعار میدن.

در عمل که برسه میزنه زیر خیلی از شعارهای قشنگ.

من چون دارم تیشه به ریشه خودم میزنم شفاف سازی میکنم.

کلا به مرد جماعت اعتماد نکنین. :hanghead:

شاید شعار باشه ولی باید این حق رو بدونیم تا به شعاری هم که میدیم کم کم عمل کنیم

من به شخصه خود سازی زیادی دارم انجام میدم تا بتونم از دردای هم وطنم کم کنم تا خودم عاملی نباشم که باعث شه جزو خاطرات بد کسی باشم و در هر برهه ای از زندگیم سعی کردم تمام تلاشم رو واسه آرامش و شادی اون افرادی که تو اون دوره از زندگیم باهاشون در ارتباطم رو فراهم کنم

امشب دیدم که فریاد های الله اکبر چه کسانی بلند بود کسانی که هیچ شخصیتی برای دختران و خواهران و زنان و همسران خود قائل نیسن

کسانی که من نمیخواهم جزو اون ها باشم:whistles:.....

• Like 5
لینک به دیدگاه
کلا زن بودن توی این خاورمیانه دردسره، مهمترین عامل دردسر هم معلومه چیه.

من هنوز معتقدم زن ها باید خودشون به داد خودشون برسن.

هر وقت تونست برده تحجر شرق و غرب نباشن،میتونن به خواسته هاشون برسن.

از مردان کاری بر نمیاد جز اینکه تو جامعه اینقدر به زنان، کرم نریزند. :banel_smiley_4:

آه ای برادر

چگونه به داد خودم برسم؟:4564:اینهایی که نوشتی یعنی چه میباشد؟:sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آه ای برادر

من نمیتونم به شما زنان خط بدم.

چون هرچی بگم باز هم یک نیم نگاهی به منافع خودم خواهم داشت.

طبیعت همه هست،مسلما زنان هم بخوان برای مردان نسخه بپیچند منافع خودشون رو در نظر میگیرم.

خودتون باید جمع بشین و ارزش های خودتون را بدین و نذارین کسی دست مایه قرار بده.

• Like 2
لینک به دیدگاه

طبیعت همه هست،مسلما زنان هم بخوان برای مردان نسخه بپیچند منافع خودشون رو در نظر میگیرم.

قبلا هم بهت گفتم اسی جان.درسته اونا خودشون باید تلاش کنن اما ما هم باید جلوی مردهایی که به زن به چشم یک شی برای ارضا شدن یا مردایی که زن یا خواهرشون رو ناموس میدونن(اخ که چقد از این کلمه بدم میاد) رو بگیریم.میدونی من فک میکنم ازادی و اگاه شدن زن ها به نفع ما هم تمام میشه و حتی اگه اینجور هم نباشه به شخصه نظرم هست که باید بهشون کمک بشه.حالا به هر طریقی.مثل حرف زدن تو همین فروم ها تا لااقل مغز اک بند بعضی ها یه تکونی بخوره.

• Like 3
لینک به دیدگاه
حتی اگه فقط شعار هم داده باشی و واسه ادعای روشن فکری و اینها ؛ پست داده باشی

بازم مرسی:icon_gol::icon_gol::ws37:

:icon_pf (34):من چه سودی مگر از این تاپیک میبرم :ws37:این دائم الشکاکیم بد چیزیه:w000:

خواهش میکنم:icon_gol:

آه ای برادر

آه ای خواهر کاشکی حداقل توقعت رو بیان میکردی این خود حرکتی است برای رسیدن به دادت:icon_gol::w16:

لینک به دیدگاه

پس زیرآبت رو بزنیم تا توقیف شی؟:ws38::a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:icon_pf (34):من چه سودی مگر از این تاپیک میبرم :ws37:این دائم الشکاکیم بد چیزیه:w000:

خواهش میکنم:icon_gol:

آه ای خواهر کاشکی حداقل توقعت رو بیان میکردی این خود حرکتی است برای رسیدن به دادت:icon_gol::w16:

دائم الشک بودن حقتونه وقتی دلی کثیرالاضلاع دارید:ws28:البته نه همتون

نه حالا جدای از شوخی, با این وضعی که مسببش فقط زنان ِ نسل پیش هستن با این پسر تربیت کردنشون(مادر و مادر شوهر و همه ی فک و فامیل خودم رو هم میگم) چه راهکاری داری؟:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

کلا این احساسات که یه ارزش تلقی میشد(به اندازش) تو این دوره شده ضد ارزش :icon_pf (34):

وقتی احساساتی باشی سوارت میشن به نظرمن تو هم باید متحجر باشی تا بتونی حقتو بگیری درسته که این بده ولی با جو امروزه مجبوری!

عنان اختیار رو بدی دست احساسات خیلی باید خوش شانس باشی که خورده نشی!

میگن با هرکسی از موضع خودش وارد شو و به نظرم تحجر در مقابل مردان بهترین راه تعامل با اونهاست

درست و غلطشو نمیدونم فقط نظر شخصیمه

• Like 6
لینک به دیدگاه
قبلا هم بهت گفتم اسی جان.درسته اونا خودشون باید تلاش کنن اما ما هم باید جلوی مردهایی که به زن به چشم یک شی برای ارضا شدن یا مردایی که زن یا خواهرشون رو ناموس میدونن(اخ که چقد از این کلمه بدم میاد) رو بگیریم.میدونی من فک میکنم ازادی و اگاه شدن زن ها به نفع ما هم تمام میشه و حتی اگه اینجور هم نباشه به شخصه نظرم هست که باید بهشون کمک بشه.حالا به هر طریقی.مثل حرف زدن تو همین فروم ها تا لااقل مغز اک بند بعضی ها یه تکونی بخوره.

خطوط فکریت تو حلقم :w02:

حمید جان دقیقا حرف اینجاس که ما حق رو برخود حرام کرده ایم حتی در حرف:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 2
لینک به دیدگاه
دائم الشک بودن حقتونه وقتی دلی کثیرالاضلاع دارید:ws28:البته نه همتون

نه حالا جدای از شوخی, با این وضعی که مسببش فقط زنان ِ نسل پیش هستن با این پسر تربیت کردنشون(مادر و مادر شوهر و همه ی فک و فامیل خودم رو هم میگم) چه راهکاری داری؟:banel_smiley_4:

زنان نسل پیش که مادرن من و شما و همسرانمون هستن

(مادر بزرگامون)مادرانِ ،پدران و مادران ما، زنان دو نسل پیش مون هستن

حال تو به عنوان مادر در تربیت مادران زنان نسل بعدت بکوش تا از این به بعد شاهد نسلی اصلاح شده و تربیت شده باشیم

:icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
پس زیرآبت رو بزنیم تا توقیف شی؟:ws38::a030:

شنیدی میگن یک قمار باز زیرک همیشه آس رو تا آخرین لحظه دستش نگه میداره؟

پس اگر خواست زیر آب بره،میدونه کیارو غرق کنه. :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خطوط فکریت تو حلقم :w02:

حمید جان دقیقا حرف اینجاس که ما حق رو برخود حرام کرده ایم حتی در حرف:5c6ipag2mnshmsf5ju3

این به خود شخص بستگی داره.من همیشه حمایتم رو از زنان چه تو انجمن چه تو جاهای دیگه(دنیای خارج از نت) بیان کردم و خیلی وقت ها هم از طرف بعضی از پسرها مسخره شدم اما اون چیزی که واقعیت جامعه ما نشون میده اینه که مرد و زن با هم و به کمک هم باعث پیشرفت میشن و زمان رو به جلو حرکت میدن.در هر جامعه ای اگه یکی از این دو نقشش کمتر بشه هماهنگی در اون جامعه از بین میره و یه جایی ایراد به وجود میاد.اینه که عقیده دارم باید هر دو با هم باشند

• Like 2
لینک به دیدگاه
زنان نسل پیش که مادرن من و شما و همسرانمون هستن

(مادر بزرگامون)مادرانِ ،پدران و مادران ما، زنان دو نسل پیش مون هستن

حال تو به عنوان مادر در تربیت مادران زنان نسل بعدت بکوش تا از این به بعد شاهد نسلی اصلاح شده و تربیت شده باشیم

:icon_gol::icon_gol:

وقتی پسری بدنیا نیاد , تربیتی هم نمیخواد

در ضمن شما قرار شد جای خانم ها باشید حتی یک روز

• Like 1
لینک به دیدگاه
وقتی پسری بدنیا نیاد , تربیتی هم نمیخواد

در ضمن شما قرار شد جای خانم ها باشید حتی یک روز

چرا صورت مسئله رو پاک میکنی:banel_smiley_4:ما زیر حرفمون نزدیم یک روز مصداق از دیدنه ،درک کردنه...فهمیدنه...

تربیت رو نسبت دادی به مادران و زنان نسل پیش منم قبول کردم و گفتم ما بیاییم اینگونه نباشیم تمام حرفمون ما ست نه توی زن نوعی تنها...ما بیاییم که بکوشیم از هم حمایت کنیم:a030::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اینم اضافه کنم که تربیت یک فرزند حاصل زحمات ِ توامِ پدر و مادرش هست

به نظر شما پدرها فقط بابای بچه های درس خوان و با ادب و گل هستن و مامانها سهمشون فقط بچه هایی هست که تربیت نشدن و مادر باید بشینه تربیت کنه و اعصاب خورد کنه تا بچه مال باباش بشه و به رسمیت شناخته بشه؟

صد رحمت به شوهر خودم:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...