Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ سلام.. رو صحبتم با مرداست تاحالا شده خودتون رو جای همسر یا خواهر یا دختری که دوسش دارین بزارین و ببینید چه رنجی هایی تو جامعه میکشن؟ شاید خیلی هامون بگیم ما تو برخوردامون آدمهای منطقی هستیم ولی خود ما هم به نوعی تو این ظلم مقصر هستیم از دختر هام میخوام بیان توقعات کوچیک و بزرگی که از ما مردان دارن نه از حکومت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اون توقعاتی که در حال حاظر ما میتونیم واستون فراهم کنیم چیا هست؟؟ به عنوان پدر؟ برادر؟ همسر؟ دوست ؟ هرکدوم رو جدا گانه بنویسد باشد که حداقل ما از بارهامون و فشارامون روی زنان و دخترامون کم کنیم تا یکم خجالت بکشیم از طرز رفتارامون این فیلمم مشاهده کنید خالی از لطف نیس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 44 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی قشنگ بود..... منتها جای اوون آقاهه توی فیلم یه خانوم بزارین میشه الانه جامعه ما..... مخصوصا اوون تیکش که داره توو خیابون راه میره یه عالمه افتادن دنباش.... سخته توو این جامعه مونث بودن.... توقع من فقط حمایته.....همین وقتی میبینین کسی توو خیابون داره یه خانومو اذیت میکنه و مزاحمشه...خوب ازش حمایت کنین....البته ممکنه کتک بخورین 17 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی قشنگ بود.....منتها جای اوون آقاهه توی فیلم یه خانوم بزارین میشه الانه جامعه ما..... مخصوصا اوون تیکش که داره توو خیابون راه میره یه عالمه افتادن دنباش.... سخته توو این جامعه مونث بودن.... توقع من فقط حمایته.....همین وقتی میبینین کسی توو خیابون داره یه خانومو اذیت میکنه و مزاحمشه...خوب ازش حمایت کنین....البته ممکنه کتک بخورین ما خودمون مزاحم نشیم بسه ولی به شخصه اگر در حین رانندگی یا تو مترو یا جایی ببینم مردی داره زنی رو اذیت میکنه یه جوری حالش رو میگیرم حالا شده با آیینه زدن ماشینش یا جفت پا انداختن موقعی که داره پیاده میشه ولی جواب سوال رو موردی بگو از پدر -برادر- همسر و دوست؟؟ 19 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ کلا زن بودن توی این خاورمیانه دردسره، مهمترین عامل دردسر هم معلومه چیه. من هنوز معتقدم زن ها باید خودشون به داد خودشون برسن. هر وقت تونست برده تحجر شرق و غرب نباشن،میتونن به خواسته هاشون برسن. از مردان کاری بر نمیاد جز اینکه تو جامعه اینقدر به زنان، کرم نریزند. 17 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ پدر؟ ....اینکه در هر شرایطی حمایتش کنه....نزاره کوچکترین آزاری ببینه....نزاره برای همه چیز حریص بشه...مثل محبت..پول یا هر چیزی که در نقش خودش به عنوان پدر باید ایفا کنه... برادر؟....غیرت....همراهی....دوست بودن با خواهرش...اینکه تا جایی که میتونه راهنماییش کنه همسر؟......تکیه گاه بودنش....اینکه همسرش رو درک کنه....توقع آنچنانی ازش نداشته باشه.....خودشم همکاری کنه....هم توو تربیت فرزند هم کارهای خونه ... اگر زنش شاغلِ ازش انتظار نداشته باشه که غذای آنچنانی براش تهیه کنه چون اونم مثل خودش شاغلِ و مطمئنا برای آسایش خونه و خونوادش هر کاری میکنه.... دوست ؟ دوست.....یه راهنمای خووب میتونه باشه...یه جورایی مشاور....اینکه موردِ اطمینان واقع بشه.....وقتی دختر کنارش قدم برمیداره مطمئن باشه که در امانه...احساس امنیت کنه با وجودِ اوون....بدونِ دوستش به عنوان یک حامی کنارشه... نیدونم درس و کافی بودن یا نه 11 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ کلا زن بودن توی این خاورمیانه دردسره، مهمترین عامل دردسر هم معلومه چیه. من هنوز معتقدم زن ها باید خودشون به داد خودشون برسن. هر وقت تونست برده تحجر شرق و غرب نباشن،میتونن به خواسته هاشون برسن. از مردان کاری بر نمیاد جز اینکه تو جامعه اینقدر به زنان، کرم نریزند. یه مثال ار تحجر شرقی بگو؟؟ به نظر من زنان ما الگو مناسبی ندارن ومقصرم نیستن به نظر من الگو شرقی داشته باشن و دچار تحجر شرقی شن خیلی بهتره چین با اون همه جمعیت ژاپن با اون همه آزادی زنانی داره که تو اخلاق نمونه هستن زنان ایران کمترین آزادی رو ندارن دختران ما کمترین آرامش رو ندارن چه از طرف حانواده چه از طرف جامعه پدر و برادری که با دیدن کمترین کاری اونها رو به باده سرزنش ولگردی میگرن جامعه بیماری که با دیدن یه چکمه از خود بی خود میشه پلیسی که خود بخ جای حفاظت از ناموس ملت به آنها تجاوز میکنه و تحقیر شخصیت میکنه همه اینها به کنار داشتن توقعات بی جا از زنان اینکه همیشه ساکت باشن و نخوان حرفی بر علیه مردی بزنند باعث سر خوردگی زنان میشه من هدفم از این تاپیک دریافت اون در خواست هایی که دختران از مردان ایرانی دارن تا حداقل قسمتی هرچند کوچک حق اونها رو بدونه 15 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ به عنوان پدر؟فکر کنم تنها پشتیبان همیشگی یه دختر همیشه همه جا همه وقت قبل و بعد از ازدواج پدرش هست...این رو جدی میگم من بدون بابام میمیرم...طوری که شبها پیش اومده حالش بد بوده من تو خواب حس کردم رفتم بیدارش کردم ..... یه روز بفهمم بابام نیست یا اتفاقی افتاده براش میمیرم...اما خیلی دوست دارم درک کنه من بزرگ شدم...همش فکر میکنه من رو به عنوان زندانی 30 یا سی میگیرن میبرن...مدام حواسش بهم هست...که یه موقع یه حرفی نزنم که عواقبش بد باشه.... برادر؟خواهرها مسئول روابط شما با دوست دخترهاتون نیستن...وقتی از خواهرتون میخواید کمکتون کنه که به عشقتون برسید یا خانواده رو توجیه کنید برای ازدواجتون اگر مسئله ایی پیش اومد و نخواستید رابطتتون رو ادامه بدید کاسه کوزه رو سر خواهر محترم نشکنید ...که تقصیر تو بود... اینقدر هم تحت تاثیر دوست دخترهای محترم که خواهرت اس ام اس من رو جواب نمیده و خواهرت خودش رو میگیره و ....قرار نگیرید...شاید خواهرتون از دوست دختر شما خوشش نمیاد... اینقدر ما خواهر ها رو نکشونید این مغازه اون مغازه برای خرید کادو تولد برای همونا.... وقتی میخواید برید بیرون دوست دخترتون واسه خودشیرینی میگه خواهرت هم بگو بیاد ...نیاید التماس خواهش که پاشید بیاید....بابا شاید دوست دخترتون رو نرو ماست... حالا اگر ما بخوایم بریم بیرون که شما با نمیاید...:icon_razz: وقتی خوابید جواب گوشیتون رو بدید ممکنه ما هم خواب باشیم با صدای زنگ موبایلمون اس ام اس های همونا(دوست دخترهاتون) از خواب بپریم...به ما چه اونا مدام نگرانن....خدائیش اگر کسی نگران ما باشه جرات داره به شما زنگ بزنه.... نامزد خواهرتون دشمن شما نیست رقیب شما هم نیست طفلکی یه کم تحویلش بگیرید....(اینو تو دوستام دیدم..داداششون زیاد با داماداشون صمیمی نمیشدن حداقل 1 سال اول):vahidrk: اینقدر شلخته نباشید کسی مسئول پیدا کردن وسایل گم شده شما نیست.... همسر؟ نمیدونم... دوست ؟خوب باشید...انتظار بی جا نداشته باشید...وقتی دلمون میگیره یا بی حوصله اییم جوکهای بی مزه نگید... اینقدر لج باز نباشید...فراموش کار نباشید... وووو خیلی چیزهای دیگه.... 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ یه مثال ار تحجر شرقی بگو؟؟ به نظر من زنان ما الگو مناسبی ندارن ومقصرم نیستن به نظر من الگو شرقی داشته باشن و دچار تحجر شرقی شن خیلی بهتره چین با اون همه جمعیت ژاپن با اون همه آزادی زنانی داره که تو اخلاق نمونه هستن زنان ایران کمترین آزادی رو ندارن دختران ما کمترین آرامش رو ندارن چه از طرف حانواده چه از طرف جامعه پدر و برادری که با دیدن کمترین کاری اونها رو به باده سرزنش ولگردی میگرن جامعه بیماری که با دیدن یه چکمه از خود بی خود میشه پلیسی که خود بخ جای حفاظت از ناموس ملت به آنها تجاوز میکنه و تحقیر شخصیت میکنه همه اینها به کنار داشتن توقعات بی جا از زنان اینکه همیشه ساکت باشن و نخوان حرفی بر علیه مردی بزنند باعث سر خوردگی زنان میشه من هدفم از این تاپیک دریافت اون در خواست هایی که دختران از مردان ایرانی دارن تا حداقل قسمتی هرچند کوچک حق اونها رو بدونه بزرگترین مثال از تحجر شرقی خودم هستم. منم هنوز گیر اون باورهای سنتی مسخره هستم. باور خیلی از چیزها برای خودم عادی شده،اما باز نمیتونم برای یک دختر تحمل کنم. تحجر تو وجود ما رفته، به این راحتی ها هم بیرون نمیاد.:icon_razz: این عکسی که گذاشتی،برای خیلی از دختران ایرانی میتونه صادق باشه که بین شرق و غرب اسیرن. اما برای دخترهای کشورهای غربی حداقل صادق نیست. درسته اونجا زمینه برای فساد هست،اما زمینه برای تعالی هم هست بدون هیچ محدودیتی و خودت هستی که باید انتخاب کنی. اگر جامعه حق انتخاب رو در مورد مسائل زنان به خودشون بده،اون جامعه میتونه موفق باشه. اما تحملش برای اکثر ما مردها سخته،چون هنوز باورهای سنتی رو داریم.:icon_razz: 9 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ پدر؟ ....اینکه در هر شرایطی حمایتش کنه....نزاره کوچکترین آزاری ببینه....نزاره برای همه چیز حریص بشه...مثل محبت..پول یا هر چیزی که در نقش خودش به عنوان پدر باید ایفا کنه... برادر؟....غیرت....همراهی....دوست بودن با خواهرش...اینکه تا جایی که میتونه راهنماییش کنه همسر؟......تکیه گاه بودنش....اینکه همسرش رو درک کنه....توقع آنچنانی ازش نداشته باشه.....خودشم همکاری کنه....هم توو تربیت فرزند هم کارهای خونه ... اگر زنش شاغلِ ازش انتظار نداشته باشه که غذای آنچنانی براش تهیه کنه چون اونم مثل خودش شاغلِ و مطمئنا برای آسایش خونه و خونوادش هر کاری میکنه.... دوست ؟ دوست.....یه راهنمای خووب میتونه باشه...یه جورایی مشاور....اینکه موردِ اطمینان واقع بشه.....وقتی دختر کنارش قدم برمیداره مطمئن باشه که در امانه...احساس امنیت کنه با وجودِ اوون....بدونِ دوستش به عنوان یک حامی کنارشه... نیدونم درس و کافی بودن یا نه دقیقا یکم فکر که کنیم چیز زیادی نیست .... اینهایی که عنوان کردی حق هر انسانی در همه جای دنیاست 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ مرسی اتروس اگه واقعا به حرفایی که میزنی تو روابط خصوصی خودت هم التزام عملی داشته باشی من به عنوان یه مرد محترم به تو نگاه میکنم و بهت افتخار میکنم 10 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ با این نظر اسی " من هنوز معتقدم زن ها باید خودشون به داد خودشون برسن" موافقم! و بهتر بگم هر دختر و زنی که تو این جامعه زندگی میکنه باید اول خودش به داد خودش برسه و بعد انتظاری از مردا داشته باشه! وقتی دختری خودشو کرده بازیچه دست اینو اون دیگه چه انتظاری از محیط اطرافش داره؟؟ چه انتظاری میتونه از پدرش،برادر،همسرش واسه حمایت داشته باشه ؟! خود من به شخص از زندگی خودم و خونواده و در کل مردایی که الان باهاشون در ارتباط راضیم. شایدم یکی از دلایلش برمیگرده به خودم( البته اگه تعریف از خود نباشه) :5c6ipag2mnshmsf5ju3 همین که در بین اقایون کسی مث شما تا این حد دیدش باز بشه و متوجه حقوق و حمایت و ...از مادر - خواهر - همسر و...بشه آینده بهتری میتونه این جامعه مون داشته باشه ممنون از تاپیکت 8 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ پدر؟ حمایت از رفتارم حتی اگه جامعه به هیچ وجه پذیرای اون نباشن...حتی اگه خلاف عُرف عجیبمون باشه...حتی اگه همه سرزنشم کنن...ازم نخواد بیفتم تو جریان جامعه...هیچوقت بهم نگه تو یه دختری پس نباید..........بهم احترام بذاره همیشه و در هر شرایطی... برادر؟ اگه برادر داشتم احتمالا ازش میخواستم پا به پام بیاد اما الان نمی دونم... دوست ؟ به نظرم مهم ترین نقشش این می تونه باشه که ذهن منو به عنوان یه زن نسبت به جامعه ی مرد ها منفی نکنه و سعی در بهتر شدنش داشته باشه.... 11 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ به عنوان پدر؟فکر کنم تنها پشتیبان همیشگی یه دختر همیشه همه جا همه وقت قبل و بعد از ازدواج پدرش هست...این رو جدی میگم من بدون بابام میمیرم...طوری که شبها پیش اومده حالش بد بوده من تو خواب حس کردم رفتم بیدارش کردم ..... یه روز بفهمم بابام نیست یا اتفاقی افتاده براش میمیرم...اما خیلی دوست دارم درک کنه من بزرگ شدم...همش فکر میکنه من رو به عنوان زندانی 30 یا سی میگیرن میبرن...مدام حواسش بهم هست...که یه موقع یه حرفی نزنم که عواقبش بد باشه.... برادر؟خواهرها مسئول روابط شما با دوست دخترهاتون نیستن...وقتی از خواهرتون میخواید کمکتون کنه که به عشقتون برسید یا خانواده رو توجیه کنید برای ازدواجتون اگر مسئله ایی پیش اومد و نخواستید رابطتتون رو ادامه بدید کاسه کوزه رو سر خواهر محترم نشکنید ...که تقصیر تو بود... اینقدر هم تحت تاثیر دوست دخترهای محترم که خواهرت اس ام اس من رو جواب نمیده و خواهرت خودش رو میگیره و ....قرار نگیرید...شاید خواهرتون از دوست دختر شما خوشش نمیاد... اینقدر ما خواهر ها رو نکشونید این مغازه اون مغازه برای خرید کادو تولد برای همونا.... وقتی میخواید برید بیرون دوست دخترتون واسه خودشیرینی میگه خواهرت هم بگو بیاد ...نیاید التماس خواهش که پاشید بیاید....بابا شاید دوست دخترتون رو نرو ماست... حالا اگر ما بخوایم بریم بیرون که شما با نمیاید...:icon_razz: وقتی خوابید جواب گوشیتون رو بدید ممکنه ما هم خواب باشیم با صدای زنگ موبایلمون اس ام اس های همونا(دوست دخترهاتون) از خواب بپریم...به ما چه اونا مدام نگرانن....خدائیش اگر کسی نگران ما باشه جرات داره به شما زنگ بزنه.... نامزد خواهرتون دشمن شما نیست رقیب شما هم نیست طفلکی یه کم تحویلش بگیرید....(اینو تو دوستام دیدم..داداششون زیاد با داماداشون صمیمی نمیشدن حداقل 1 سال اول):vahidrk: اینقدر شلخته نباشید کسی مسئول پیدا کردن وسایل گم شده شما نیست.... همسر؟ نمیدونم... دوست ؟خوب باشید...انتظار بی جا نداشته باشید...وقتی دلمون میگیره یا بی حوصله اییم جوکهای بی مزه نگید... اینقدر لج باز نباشید...فراموش کار نباشید... وووو خیلی چیزهای دیگه.... در مورد برادر فکر کنم یکم جامعه داره تغییر میکنه دخترهای زیادی رو دیدم که برادرن فهیم تری داشتن به نسبت پدرهاشون در مورد مسائل دوستی اما باز اون حرفهایی که شما زدی درسته و اینم کمی باید قبول کنیم که غیرت چیزیه که تو خون هر ایرانییه و زمان میبره تا با مسائل اینچنینی پسران بخوان کنار بیا همین که خودشون رو به بیراهه میزنن کلی کاره در مورد پدر که نعمتیه تا هستن قدرشون رو نمیدونیم و واسه دختر یه تکیه گاه محکمی هستن ولی گاهی وابستگی شدید به پدران ضربه های روحی شدیدی میتونه به دختر وارد کنه و تا بخواد با اون قضیه درست برخورد کنه که عمر دست ما آدمی نیست و تا زنده هستن قدرشون رو بدونیم هیلی دیر شده دیگه ولی هستن پدرانی که رابطه دوستان با دختران دارن و دختر پدر رو غریبه نمیبینه که به نظرم اینها آسیب کمتری میبینن چون چیزی برای پنهان کردن ندارن در مورد همسرم که نظری ندادی و در مورد دوست خیلی قضیه فرق میکنه دقیقا بستگی به توقعات خود دختر از اون پسر داره توقعه که توقع میاره 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ مرسی اتروس اگه واقعا به حرفایی که میزنی تو روابط خصوصی خودت هم التزام عملی داشته باشی من به عنوان یه مرد محترم به تو نگاه میکنم و بهت افتخار میکنم شدیدا با حرف فروغ موافقم.... اینهایی که گفتیم...کار سختی نیست....احترام گذاشتن کار سختی نیست....رفتار هر کسی شخصیتشو نشون میده...و چقدر خوبه که شخصیتِ ظاهری و باطنی یکی باشه..... ممنونم از تاپیک خوبت 7 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ در مورد برادر فکر کنم یکم جامعه داره تغییر میکنه دخترهای زیادی رو دیدم که برادرن فهیم تری داشتن به نسبت پدرهاشون در مورد مسائل دوستی اما باز اون حرفهایی که شما زدی درسته و اینم کمی باید قبول کنیم که غیرت چیزیه که تو خون هر ایرانییه و زمان میبره تا با مسائل اینچنینی پسران بخوان کنار بیا همین که خودشون رو به بیراهه میزنن کلی کارهدر مورد پدر که نعمتیه تا هستن قدرشون رو نمیدونیم و واسه دختر یه تکیه گاه محکمی هستن ولی گاهی وابستگی شدید به پدران ضربه های روحی شدیدی میتونه به دختر وارد کنه و تا بخواد با اون قضیه درست برخورد کنه که عمر دست ما آدمی نیست و تا زنده هستن قدرشون رو بدونیم هیلی دیر شده دیگه ولی هستن پدرانی که رابطه دوستان با دختران دارن و دختر پدر رو غریبه نمیبینه که به نظرم اینها آسیب کمتری میبینن چون چیزی برای پنهان کردن ندارن در مورد همسرم که نظری ندادی و در مورد دوست خیلی قضیه فرق میکنه دقیقا بستگی به توقعات خود دختر از اون پسر داره توقعه که توقع میاره میدونی موضوع اینجاست که برادرها یه مقدار بی مسئولیت شدن...انتظار زیادی دارن از خواهرها شون... احساس میکنم غیرت نیست ؛ چون تقریبن خودشون ور از این مسائل بیرون کشیدن که بخوان غیرتی بشن ؛یا از این دید به مسئله نگاه کنن...فقط سعی میکنن موقعی که ممکنه به ضرر خواهرشون باشه دخالت کن....موضوع اصلی اینه که یه جورایی حس رقابت دارن با همسر و یا نامزد یا دوست خواهرشون... مثلن اگر بهشون بگن بیا با نامزد خواهرت برو دنبال یه کاری نمیرن...یا بزور میرن اما انتظار دارن در مورد خودشون اینطوری نباشه... در مورد پدر هم ..خودم ترجیح میدم اگر یه مشکلی دارم به بابام بگم...حس میکنم بهتر من رو درک میکنه تا مامانم... وابستگی به پدر بد نیست....زمانی بد میشه که آدم نباید انتظار داشته باشه همسرش در آینده جای پدرش رو بگیره...یا همون نقش رو براش بازی کنه... 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ مرسی اتروس اگه واقعا به حرفایی که میزنی تو روابط خصوصی خودت هم التزام عملی داشته باشی من به عنوان یه مرد محترم به تو نگاه میکنم و بهت افتخار میکنم قربونت آبجی فروغ سعی میکنم تا اونجایی که میتونم از شعار به عمل تبدیل کنم هستن کسانی کهبتونی ازشون بپرسی که من چقدر ماهم ولی جدا از شوخی توقعاتت رو بگو بدونیم:gnugghender: با این نظر اسی " من هنوز معتقدم زن ها باید خودشون به داد خودشون برسن" موافقم!و بهتر بگم هر دختر و زنی که تو این جامعه زندگی میکنه باید اول خودش به داد خودش برسه و بعد انتظاری از مردا داشته باشه! وقتی دختری خودشو کرده بازیچه دست اینو اون دیگه چه انتظاری از محیط اطرافش داره؟؟ چه انتظاری میتونه از پدرش،برادر،همسرش واسه حمایت داشته باشه ؟! خود من به شخص از زندگی خودم و خونواده و در کل مردایی که الان باهاشون در ارتباط راضیم. شایدم یکی از دلایلش برمیگرده به خودم( البته اگه تعریف از خود نباشه) :5c6ipag2mnshmsf5ju3 همین که در بین اقایون کسی مث شما تا این حد دیدش باز بشه و متوجه حقوق و حمایت و ...از مادر - خواهر - همسر و...بشه آینده بهتری میتونه این جامعه مون داشته باشه ممنون از تاپیکت دقیقا حرف من همین در مورد توقعات باید ببینیم چه شخصیتی داریم و چی میخواهیم شاید یکی توقعش از پدرش اینه که بزاره تنهایی بره مسافرت در حالی که یکی دیگه حق نداره تنها تا سر کوچه بره این تفاوت عقیده تو جامعه ما از همه جا بیشتره هر روز به جای بهتر شدن بدتر میشه دوست دارم پسرای دیگه ام بگن که اینجوری فکر میکنن اگر بستر مناسب باشه به نظرم هر مردی میخواد که ایده آل باشه ولی گاهی جو محیط و خانواده این رو به مرد تلقین کنه که بر خلاف عقایدش عمل کنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پدر؟ حمایت از رفتارم حتی اگه جامعه به هیچ وجه پذیرای اون نباشن...حتی اگه خلاف عُرف عجیبمون باشه...حتی اگه همه سرزنشم کنن...ازم نخواد بیفتم تو جریان جامعه...هیچوقت بهم نگه تو یه دختری پس نباید..........بهم احترام بذاره همیشه و در هر شرایطی... برادر؟ اگه برادر داشتم احتمالا ازش میخواستم پا به پام بیاد اما الان نمی دونم... دوست ؟ به نظرم مهم ترین نقشش این می تونه باشه که ذهن منو به عنوان یه زن نسبت به جامعه ی مرد ها منفی نکنه و سعی در بهتر شدنش داشته باشه.... نقش پدر یه نقش کلیدیه اونه که با رفتارش به دخترش شخصیت میده اون پدر اگر دخترش رو تا حدی بالا ببره که در مورد مسائل دختر تنها راهنمایی کنه و بزاره دختر خودش تصمیم بگیره این بهترین نوع تربیته و وقتی دید راهی اشتباه رفته به جای سرزنش همراهی و همدردی کنه تا دختر دوباره به زندگی برگرده یه جورایی نقش پدر و خیلی دوست دارم 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ پدر؟ حمایتگر مهربان، دوست و نه مردی که باید ازش ترسید...کسی که خودش رو با تمام تغییرات به روز اجتماعی و فرهنگی و فکری دنیا وفق میده، منطقی است و شعور دخترش رو تا حدی درک میکنه که نیازی به امر و نهی و برنامه ریزی براش نمیبینه برادر؟ یه دوست، کسی که بتونی در کنار روابط شیرین خواهر برادری همیشه به کمک و تکیه گاهی حساب کنی، کسی که خواهرش ناموسش یا وسیله شخصیش نیست، یه ادم مستقل با داشتن همه حقوق مساوی با خودش و بقیه ادمهاست همسر؟همراه، حامی، عشق، صداقت کسی که همسرش وسیله شخصی یا ملکش نیست، اول یه ادمه که حق داره مستقل، آزاد و ... باشه، فرقی بین زن و مرد تو اجتماع قائل نیست دوست ؟ کسی که همیشه بی چشمداشت رفاقت میکنه، بابت محبتش طلبکار نیست و وقت منفعتش دوست و باقی مواقع یه فرد گرفتار نیست! کسی که کمکت میکنه تغییرات مثبت هرچند دشوار رو طی کنی و به رضایت شخصیت نزدیکتر بشی 8 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ نقش پدر یه نقش کلیدیه اونه که با رفتارش به دخترش شخصیت میده اون پدر اگر دخترش رو تا حدی بالا ببره که در مورد مسائل دختر تنها راهنمایی کنه و بزاره دختر خودش تصمیم بگیره این بهترین نوع تربیته و وقتی دید راهی اشتباه رفته به جای سرزنش همراهی و همدردی کنه تا دختر دوباره به زندگی برگرده یه جورایی نقش پدر و خیلی دوست دارم دقیقا دختری که از طرف پدرش و کلا تو خانواده حمایت بشه هیچوقت زیر بار فشارهای جامعه کمر خم نمی کنه چون همیشه می دونه که لااقل یه نفر هست که در هر شرایطی پشتشه... چه قدر خوب...پدر خوبی میشی امیدوارم دختر داشته باشی... 7 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ دقیقا حرف من همین در مورد توقعات باید ببینیم چه شخصیتی داریم و چی میخواهیم شاید یکی توقعش از پدرش اینه که بزاره تنهایی بره مسافرت در حالی که یکی دیگه حق نداره تنها تا سر کوچه بره این تفاوت عقیده تو جامعه ما از همه جا بیشتره هر روز به جای بهتر شدن بدتر میشه دوست دارم پسرای دیگه ام بگن که اینجوری فکر میکنن اگر بستر مناسب باشه به نظرم هر مردی میخواد که ایده آل باشه ولی گاهی جو محیط و خانواده این رو به مرد تلقین کنه که بر خلاف عقایدش عمل کنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 از این جهت متاسفانه آره. الان بیشتر خونواده ها میگن چون وضع جامعه خراب و ...تو باید این کارو کنی و یا نباید این کارو کنی! حرفم با تمام پسرای انجمن که از سه نقش: پدر - برادر- همسر حتما 2 موردش رو یا دارن یا خواهند داشت: سعی کنین به ویژگی و باورها و اعقادات یه دختر نگاه کنین نه جامعه! حتی اگه محیط اطراف جهنم هم باشه ولی دختری بخواد با اون جهنم مقابله کنه ،میتونه و اصلا هم کار سختی نیس پس نیازی نیس شماها با برخورد و حرف و رفتارتون جنس مرد رو بد و خودخواه نشون بدین 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ یک چیزیو جدی میگم، بالای 90 درصد مردهای ایرانی شعار میدن. در عمل که برسه میزنه زیر خیلی از شعارهای قشنگ. من چون دارم تیشه به ریشه خودم میزنم شفاف سازی میکنم. کلا به مرد جماعت اعتماد نکنین. 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده