رفتن به مطلب

رابطه لیلی با کوزه از نظر مجنون

ارسال های توصیه شده

کوزه همینکه اینقدر شفاف باشه تا با دیدن دوغ و چربی های درون دوغ وسوسه بشم کافیه.

مهم اون دوغ درون هست.

وقتی داری سر میکشی فقط چشم هاتو میبندی و به نقشو نگارش کاری نداری.

یعنی اگه روی کوزه پر از لکه باشه به طوری که اصلا نمی تونی خود کوزه رو نگا کنی بازم میتونی دوغ و بخوری؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
یعنی اگه روی کوزه پر از لکه باشه به طوری که اصلا نمی تونی خود کوزه رو نگا کنی بازم میتونی دوغ و بخوری؟

من میگم کوزه شفاف باشه بشه دوغ رو توش دید،باز میگی لکه دار باشه؟ :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر من نه.اول ظاهرش باید به دلت بشینه.بعد داخلش.

اما داخلش مهمتره.وقتی داخلش خوب و زیبا باشه ،خواه ناخواه بیرونشم جذاب تر میشه.

اما فکر کن داخل 1 کوزه خوب نباشه.اون چیزی که داخلشه زشت باشه.بازم خواه ناخواه بیرونش واست بی اهمیت میشه

• Like 1
لینک به دیدگاه

کوزه ای هر چیزی را در خود جای دهد به چه کار آید ... یک روز شراب ناب، یک روز سرکه ، یک روز دوغ و ...

مثالی بهتر برای لیلی بیابید :icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظر من نه.اول ظاهرش باید به دلت بشینه.بعد داخلش.

اما داخلش مهمتره.وقتی داخلش خوب و زیبا باشه ،خواه ناخواه بیرونشم جذاب تر میشه.

اما فکر کن داخل 1 کوزه خوب نباشه.اون چیزی که داخلشه زشت باشه.بازم خواه ناخواه بیرونش واست بی اهمیت میشه

ولی من فک میکنم ظاهر خیلی مهمه !!اگه خوب نباشه نمیشه زیبایی درون اونو دید!!!:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ولی من فک میکنم ظاهر خیلی مهمه !!اگه خوب نباشه نمیشه زیبایی درون اونو دید!!!:ws52:
مهمه.اما نه خیلی.اما خب فک کنم شما از اون دسته اید که خیلی واستون اهمیت داره.
  • Like 2
لینک به دیدگاه
کوزه ای هر چیزی را در خود جای دهد به چه کار آید ... یک روز شراب ناب، یک روز سرکه ، یک روز دوغ و ... مثالی بهتر برای لیلی بیابید :icon_redface:
اصلش شرابه نابه. دوغ و سرکه و نوشابه رو بقیه بچه ها ترجیح دادن انگار :دی
  • Like 3
لینک به دیدگاه
مهمه.اما نه خیلی.اما خب فک کنم شما از اون دسته اید که خیلی واستون اهمیت داره.

واسه من همه چی در حد وسط اهمیت داره!!!:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...