hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ کوزه همینکه اینقدر شفاف باشه تا با دیدن دوغ و چربی های درون دوغ وسوسه بشم کافیه.مهم اون دوغ درون هست. وقتی داری سر میکشی فقط چشم هاتو میبندی و به نقشو نگارش کاری نداری. یعنی اگه روی کوزه پر از لکه باشه به طوری که اصلا نمی تونی خود کوزه رو نگا کنی بازم میتونی دوغ و بخوری؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی اگه روی کوزه پر از لکه باشه به طوری که اصلا نمی تونی خود کوزه رو نگا کنی بازم میتونی دوغ و بخوری؟ من میگم کوزه شفاف باشه بشه دوغ رو توش دید،باز میگی لکه دار باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی اگه روی کوزه پر از لکه باشه به طوری که اصلا نمی تونی خود کوزه رو نگا کنی بازم میتونی دوغ و بخوری؟ به نظر من نه.اول ظاهرش باید به دلت بشینه.بعد داخلش. اما داخلش مهمتره.وقتی داخلش خوب و زیبا باشه ،خواه ناخواه بیرونشم جذاب تر میشه. اما فکر کن داخل 1 کوزه خوب نباشه.اون چیزی که داخلشه زشت باشه.بازم خواه ناخواه بیرونش واست بی اهمیت میشه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ کوزه ای هر چیزی را در خود جای دهد به چه کار آید ... یک روز شراب ناب، یک روز سرکه ، یک روز دوغ و ... مثالی بهتر برای لیلی بیابید 1 لینک به دیدگاه
kapanak 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ وقتی تشنه ای و دنبال یه چیز خنک برا نوشیدن میگردی دیگه مهم نیست تو چی باشه کوزه ی از جنس طلا یا سفال 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ به نظر من نه.اول ظاهرش باید به دلت بشینه.بعد داخلش.اما داخلش مهمتره.وقتی داخلش خوب و زیبا باشه ،خواه ناخواه بیرونشم جذاب تر میشه. اما فکر کن داخل 1 کوزه خوب نباشه.اون چیزی که داخلشه زشت باشه.بازم خواه ناخواه بیرونش واست بی اهمیت میشه ولی من فک میکنم ظاهر خیلی مهمه !!اگه خوب نباشه نمیشه زیبایی درون اونو دید!!! 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ ولی من فک میکنم ظاهر خیلی مهمه !!اگه خوب نباشه نمیشه زیبایی درون اونو دید!!! مهمه.اما نه خیلی.اما خب فک کنم شما از اون دسته اید که خیلی واستون اهمیت داره. 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ کوزه ای هر چیزی را در خود جای دهد به چه کار آید ... یک روز شراب ناب، یک روز سرکه ، یک روز دوغ و ... مثالی بهتر برای لیلی بیابید اصلش شرابه نابه. دوغ و سرکه و نوشابه رو بقیه بچه ها ترجیح دادن انگار :دی 3 لینک به دیدگاه
kapanak 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ تو این روزگار گرونی کوزه به هر کار آید بهتره و با صرفه تر لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ مهمه.اما نه خیلی.اما خب فک کنم شما از اون دسته اید که خیلی واستون اهمیت داره. واسه من همه چی در حد وسط اهمیت داره!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده