peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ دائما به شوهرتان بگویید : ولی خودمونیم ها ، تو بیریخت ترین خواستگارم بودی ! . غذای شور و سوخته جلوی شوهرتان بگذارید و قبل از اینکه به غذا لب بزند بگویید : اینقدر بدم میاد از مردایی که از غذای زنشون ایراد می گیرن ! . هروقت شوهرتان برای شما دسته گل خرید ، بگویید : اِ ، باغچه همسایه چه گلهای قشنگی داره ! چرا کندیشون ؟! . هر وقت شوهرتان برای شما حرفای عشقولانه زد ، به طرز فجیعی از ته حلق بگویید : هوووووووووووووووووق ! هر وقت دیدید شوهرتان مشغول تماشای مسابقه فوتبال می باشد ، به بهانه تماشای عمو پورنگ ، سریع کانال را عوض نمایید ! دائماً در حضور شوهرتان ، از عرضه و توانایی های مردان دیگر تعریف کنید ! اگه شوهرتان با کلی قرض و قوله و وام گرفتن ، برای کادوی تولدتان یک عدد پژو ۲۰۶ آلبالویی خرید ، با دلخوری بگویید : اگه با خواستگار قبلیم ازدواج می کردم حتما برام یه ماکسیما می خرید ! … هر وقت دیدید که شوهرتان با خیال راحت خوابیده است ، برای ضد حال زدن به او بگویید : عزیزم میدونی اگه الان مهریم رو مطالبه کنم باید بری گوشه زندان بخوابی ؟! هر ۵ دقیقه یکبار به محل کار شوهرتان زنگ بزنید و بگویید : عزیزم فقط می خواستم مطمئن بشم که تلفنت مشغول نیست و حواست جمع کارته ! هر سال در سالگرد ازدواجتان به همسرتان بگویید : عزیزم ، انگار همین چند سال پیش بود که در یک لحظه خر شدم و بله رو گفتم ! از همسرتان معنای عشق را بپرسید و بعد از اینکه ۲ ساعت عشق را تفسیر کرد و برایتان داستان های عشقی تعریف کرد ، به او بگویید : ابله ! عشق یه چیزی مثل کشک و دوغه ، دروغه خُله ، دروغه ! هر وقت ، شوهرتان رازی را برایتان گفت و از شما خواست که پیش خودتان بماند و به کسی نگویید ، سعی کنید ، کسی از دوستان ، فامیل و همسایه ها نماند که این راز به گوشش نرسد ! و هر وقت به دلیل عمل به توصیه های بالا ، شوهرتان تصمیم به طلاق دادن شما گرفت ، با توجه به قحطی شوهر در جامعه ، با چشمانی پر از اشک به او بگویید : منو ببخش عزیزم. و بعد از اینکه کاملا خر شد ، عمل به توصیه های بالا را از نو تکرار نمایید !!! البته همه موارد بالا در صورتی قابل انجام دادن میشه که شما از قبل شوهری آماده کرده باشید که تو این دوره و زمونه فکر نکنم مطلب به درد کسی بخوره:دی. 23 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ البته همه موارد بالا در صورتی قابل انجام دادن میشه که شما از قبل شوهری آماده کرده باشید که تو این دوره و زمونه فکر نکنم مطلب به درد کسی بخوره:دی. خيلي خنديدم...راست ميگي 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ هر وقت دیدید که شوهرتان با خیال راحت خوابیده است ، برای ضد حال زدن به او بگویید : عزیزم میدونی اگه الان مهریم رو مطالبه کنم باید بری گوشه زندان بخوابی ؟!. اين يكي از همش باحالتر بود ... :persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ عزیزم با عرض پوزش فکر کنم تکراری بودش 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ عزیزم با عرض پوزش فکر کنم تکراری بودش مطلبش باحاله تکراری هم باشه همین که حال مردا گرفته میشه خیلی خوبه:ws28: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به به آویزه گوشم میکنم این رهنمودهارو 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این مطلب بیشتر جنبه طنز و شوخی داره ولی توی این تالار!! عجیبه 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این مطلب بیشتر جنبه طنز و شوخی داره ولی توی این تالار!!عجیبه حامدجان سلام درسته مطلب طنز هست اما جایی از آئین نامه تالار ،زدن مطالب طنز غدقن نشده درثانی گاهی بعضی مطالب بهتر است درغالب طنز بیان شود تا جدی ثالثا من فقط اسپمهارو پاک میکنم و مطالبی که ببینم جای بحث داره یا تعداد پاسخهاش زیاد شده رو به بخش حیاط خلوت میفرستم مطالب جالب و مفید هرچند طنز رو در بخش مربوطه حفظ میکنم در کل سیاست تالار با هجو مشکل داره نه طنز! 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حامدجان سلام درسته مطلب طنز هست اما جایی از آئین نامه تالار ،زدن مطالب طنز غدقن نشده درثانی گاهی بعضی مطالب بهتر است درغالب طنز بیان شود تا جدی ثالثا من فقط اسپمهارو پاک میکنم و مطالبی که ببینم جای بحث داره یا تعداد پاسخهاش زیاد شده رو به بخش حیاط خلوت میفرستم مطالب جالب و مفید هرچند طنز رو در بخش مربوطه حفظ میکنم در کل سیاست تالار با هجو مشکل داره نه طنز! سلام پیمان جان حرف شما متین ولی یک چنین مطلب طنز و کنایه امیزی جایی تاثیر گذار هست که در ادامه با یه مطلب جدی و منطقی همراه بشه خیلی اوقات پیش اومده که در کنار یه صحبت جدی گاهی شوخی میکنیم ولی در اینجا که نت هست و فضا مجازی و رودر رویی وجود نداره ممکنه این برداشت بشه که تالار کلا جهت و سوی خاصی نداره و هدفش بیشتر سرگرمی هست در کل هر طور که صلاح میدونید این نظر من بود 2 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من که میدونم هیش کدوم از کدبانوای ایرونی دلش نمی یاد شوارشونو اذیت کنن چه برسه به اینکه دقشون بدن این فقط فقط یه شوخیه! ایشاللا همتون تجربه میکنین از هر دو جنس موافق(نه مخالف) چون کلمه مخالف برازنده زندگی مشترک نیسسسسسسسسسسسسسسس!!! 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ اما با حاله هااااااااااااااااااااااا :gnugghender: خوشمان آمد :gnugghender: شوهر آزاری به به :gnugghender: به به :biggrin: لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ اما با حاله هااااااااااااااااااااااا :gnugghender: خوشمان آمد :gnugghender: شوهر آزاری به به :gnugghender: به به :biggrin: شما اول شوهرشو گیر بیار بعد به فکر دق دادنش باش مطمئن باش شیوه های بیشتری هست برای دق دادن خانومها چون ریزبین تر و دارای روحیه ی حساس تری هستند 3 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ روشهای شوهر آزاری - به شوهرتان بگویید : ولی خودمونیم ها ، تو بیریخت ترین خواستگارم بودی ! - غذای شور و سوخته جلوی شوهرتان بگذارید و قبل از اینکه به غذا لب بزند بگویید : اینقدر بدم میاد از مردایی که از غذای زنشون ایراد می گیرن !www.40tikkeh.blogfa.com - برای تولد شوهرتان ، مسواک وخمیر دندان کادو بگیرید و بگویید که عزیزم امیدوارم صد سال زنده باشی و دیگه هیچوقت دهنت بوی گند نده ! - از همسرتان معنای عشق را بپرسید و بعد از اینکه 2 ساعت عشق را تفسیر کرد و برایتان داستان های عشقی تعریف کرد ، به او بگویید : ابله ! عشق یه چیزی مثل کشک و دوغه ، دروغه خُله ، دروغه ! - هر وقت ، شوهرتان رازی را برایتان گفت و از شما خواست که پیش خودتان بماند و به کسی نگویید ، سعی کنید ، کسی از دوستان ، فامیل و همسایه ها نماند که این راز به گوشش نرسد ! - هروقت شوهرتان برای شما دسته گل خرید ، بگویید : اِ ، پارک سر کوچه چه گلهای قشنگی داره ! چرا کندیشون ؟! - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ - هر وقت شوهرتان برای شما حرفای عشقولانه زد ، به طرز فجیعی از ته حلق بگویید : هوووووووووووووووووق ! باز خودتو لوس کردی؟ آشغالها رو بردی بیرون؟ - هر وقت مادر شوهرتان منزل شما دعوت بود ، به او محل نگذارید و بروید توی اتاقتان روزنامه بخوانید. - هر وقت دیدید شوهرتان مشغول تماشای مسابقه فوتبال می باشد ، به بهانه تماشای برنامه آشپزی ، سریع کانال را عوض نمایید !www.40tikkeh.blogfa.com - دائماً در حضور شوهرتان ، از عرضه و توانایی های مردان دیگر تعریف کنید ! - اگه شوهرتان با کلی قرض و قوله و وام گرفتن ، برای کادوی تولدتان یک عدد پژو 206 آلبالویی خرید ، با دلخوری بگویید : اگه با خواستگار قبلیم ازدواج می کردم حتما برام یه ماکسیما می خرید ! - هر وقت دیدید که شوهرتان با خیال راحت خوابیده است ، برای ضد حال زدن به او بگویید : عزیزم میدونی اگه الان مهریه ام رو مطالبه کنم باید بری گوشه زندان بخوابی ؟! - هر 5 دقیقه یکبار به محل کار شوهرتان زنگ بزنید و بگویید : عزیزم فقط می خواستم مطمئن بشم که تلفنت مشغول نیست و حواست جمع کارته ! - و هر وقت به دلیل عمل به توصیه های بالا ، شوهرتان تصمیم به طلاق دادن شما گرفت ، با توجه به قحطی شوهر در جامعه ، با چشمانی پر از اشک به او بگویید : منو ببخش عزیزم. و بعد از اینکه کاملاً خر شد ، عمل به توصیه های بالا را از نو تکرار نمایید !!! 2 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ اما با حاله هااااااااااااااااااااااا :gnugghender: خوشمان آمد :gnugghender: شوهر آزاری به به :gnugghender: به به :biggrin: میگم با این آواتاری که گذاشتی, برو ژاپن, یه شوهر سامورایی پیدا کن, بعد خواهرشم برای من بگیر:gnugghender: ای جونم, دخمل سامورایی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ گناه داره خب سحر منم باهات موافقم ما اصلا به حرف اینا گوش نمیدیم اینا دارن دخترارو اغفال میکنن 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ سحر منم باهات موافقم ما اصلا به حرف اینا گوش نمیدیماینا دارن دخترارو اغفال میکنن اورین ابجی بذار اونا اگه شوهر پیدا کردن خودشون انجام بدن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده