هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ حلاج را گفتند عشق چيست؟ گفت امروز بيني و فردا بيني و پسين فردا. ان روز بردارش اويختن و فردا اتشش زدند و پسين فردا خاكسترش را به باد دادند 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ سیـــــه چشـــمی به کــار عــشـــق استـــــاد ..... بـه مـن درس محبت یـاد می داد کسانی که شکست عشقی خوردند و از پسش براومدن...بدون نفرت از معشوق، بودن نفرت از عشق ، بدون ترس از تکرار دوباره ی اون ، ترس از از دست دادن تو وجودشون از بین رفته یا حداقل کمرنگ خیلی خیلی کمرنگ شده و می تونن بدون توجه به نتیجه برای هر چیری که خواهانش هستن تلاش کن. عاشق بشید شکست عشقی بخورید تا یاد بگیرید بدون توجه به نتیجه و بدون توقع زندگی کنید. 4 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ گاهی وقتها میشنویم که عشق به نفرت تبدیل شده اما به نظر من اون عشق درستی نبوده چون هیچ وقت عشق به نفرت تبدیل نمیشه دوست داشتن بدون توقع اون شاد باشه چه با من چه با دیگری سیـــــه چشـــمی به کــار عــشـــق استـــــاد ..... بـه مـن درس محبت یـاد می داد کسانی که شکست عشقی خوردند و از پسش براومدن...بدون نفرت از معشوق، بودن نفرت از عشق ، بدون ترس از تکرار دوباره ی اون ، ترس از از دست دادن تو وجودشون از بین رفته یا حداقل کمرنگ خیلی خیلی کمرنگ شده و می تونن بدون توجه به نتیجه برای هر چیری که خواهانش هستن تلاش کن. عاشق بشید شکست عشقی بخورید تا یاد بگیرید بدون توجه به نتیجه و بدون توقع زندگی کنید. 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ اینجاست که میگن شاعر میگه:(فریدون مشیری) تو را من زهر شیرین خوانم ای عشق که نامی خوشتر از اینت ندانم و گر هر لحظه رنگی تازه گیری به غیر از زهر شیرینت نخوانم و الی آخر بدون عشق زندگی نا ممکنه 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ من اصلا خودم نمیخوام وارد این راه بشم نه اینکه آدم خوب نمیشناسم برعکس بقیه که عشقشونا پیدا نمیکنن من بیشتر خودم نمیخوام وقتی نزدیک این ماجرا میشم فکر و خیالهای زیادی میاد سراغم ! فکر میکنم دردسرش بیشتر از لذتش باشه !! اینکه که ترجیح میدم کل قضیه را فعلا بزارم کنار . ولی این که همیشه با عقل وارد زندگی بشی و احساس را کنار بزاری بعضی وقتا سخته و خسته کننده . بعضی وقتا دلم میخواد مثل بقیه اینقد فکر نکنم و از همون لحظه لذت ببرم اما خوب میدونم که دنبالش نمیرم ! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده