NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ تجربه! شکست عشقی یکی از سخترین انواع شکست ها توی زندگی هست که اگر بتونید باهاش کنار بیاین، کلی سرسختی رو توی خودتون در مواجهه با مشکلات افزایش دادین. اینو بهت جدی میگم. موفق ترین و سخت کوش ترین دوستان من کسانی هستند که شکست عشقی خوردند و تونستند باهاش کنار بیان. اگه بتونید... ریسکش بالا نیست به نظرت؟ برای سخت کوشی شکست عشقی لازمه؟ بدون اون نمیشه به اندازه همین دوستایی که میگی سخت کوش بود؟ یه سوال دیگه... خودت سخت کوشی الان؟ دلیلش رو هم شکست عشقی و مقابله باهاش میدونی؟ 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ ویویان امروز هرچی تاپیک زدی سرکوب شده خوشم میاد به هر شکلی شده ادامه میدی! اینو قبلا تو یه تاپیک دیگه گفته م ، بچه بودم زیاد عاشق شدم یکیش زن امام حســن توی تنهاترین سردار بود 10 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ اگه بتونید... ریسکش بالا نیست به نظرت؟ برای سخت کوشی شکست عشقی لازمه؟ بدون اون نمیشه به اندازه همین دوستایی که میگی سخت کوش بود؟ یه سوال دیگه... خودت سخت کوشی الان؟ دلیلش رو هم شکست عشقی و مقابله باهاش میدونی؟ یه ضرب المثلی میگه : هیچ تلاشی نکن تا هیچ شکستی نخوری! گفتم که شکست عشقی یکی از سخت ترین شکست های زندگیه! و سالم درومدن از اون کاملا فرد محور هست و اصلافرمول مشخصی نداره! به جز یه سری کلی گویی ها. شکست عشقی برای من به مثابه یه تحول فکری عجیب بود. اعتقاد دارم علم چیزی جز تجربه نیست! (دیدگاه جان لاکی) و تو تا خیلی چیزا رو تجربه نکنی بهشون علم پیدا نمی کنی. اینم یه تجربه اس دیگه. دوست نداری تا آخر عمرت عشق رو تجربه کنی...؟ (اینم بگم عشق بعضی وقتا یهویی میاد!) 11 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ یه ضرب المثلی میگه : هیچ تلاشی نکن تا هیچ شکستی نخوری!گفتم که شکست عشقی یکی از سخت ترین شکست های زندگیه! و سالم درومدن از اون کاملا فرد محور هست و اصلافرمول مشخصی نداره! به جز یه سری کلی گویی ها. شکست عشقی برای من به مثابه یه تحول فکری عجیب بود. اعتقاد دارم علم چیزی جز تجربه نیست! (دیدگاه جان لاکی) و تو تا خیلی چیزا رو تجربه نکنی بهشون علم پیدا نمی کنی. اینم یه تجربه اس دیگه. دوست نداری تا آخر عمرت عشق رو تجربه کنی...؟ (اینم بگم عشق بعضی وقتا یهویی میاد!) تلاش برای عاشق شدن؟!!!!!! نه دوس ندارم همون دوس داشتن ساده بدون وابستگیهای عجیب و شکست و.. کافیه نیاز خاصی توش نمیبینم. (بله گاهی...) 4 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ یه ضرب المثلی میگه : هیچ تلاشی نکن تا هیچ شکستی نخوری!گفتم که شکست عشقی یکی از سخت ترین شکست های زندگیه! و سالم درومدن از اون کاملا فرد محور هست و اصلافرمول مشخصی نداره! به جز یه سری کلی گویی ها. شکست عشقی برای من به مثابه یه تحول فکری عجیب بود. اعتقاد دارم علم چیزی جز تجربه نیست! (دیدگاه جان لاکی) و تو تا خیلی چیزا رو تجربه نکنی بهشون علم پیدا نمی کنی. اینم یه تجربه اس دیگه. دوست نداری تا آخر عمرت عشق رو تجربه کنی...؟ (اینم بگم عشق بعضی وقتا یهویی میاد!) نوشته هات عجیب من یاد یه کاربر به اسم ایرانیکا میندازه تو مهندسان اونم تو وادی تو سیر میکرد کلا ... هرجا هست ایشاالله موفق باشه :icon_gol: نه ریاضیات کاربرد دارد ، نه جبر و نه حتی هندسه .... دراین خانه ی لعنتی ؛ میان این همه سکوت ، جمع چهار دیوار با هم مساویست با : تنهایی ... !!! 9 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ عاشق بودم...شاید هنوزم هستم... اون حس دیگه هیچوقت رهام نمی کنه...انگار تو کل زندگیم یه سایه اس که دنباله...شاید نه متعلق به اون فرد خاص...برای دنیا و ادم ها... به خودم افتخار میکردم به این که جرئت کردم و عاشق ادمی شدم که می دونستم هیچوقت مال من نمیشه..به خاطرش زندگیمو تغییر دادم... چیزی که الان هستم حاصل اون عشقه... و عشق تنها عشق تو را به گرمی یک سیب می کند مانوس...:hapydancsmil: 16 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ بعشق رو تجربه کنید... چند سال تو زندگی جلو میوفتید! مطلع دیوان حافظ این بیت زیباست : الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها ......... که عشق آسان نمود اول ، ولی افتاد مشکل ها. قسمت عربی را به فارسی روان برگردانم میشود: ای ساقی جامی را به گردش در آور و آنرا به من بده.....زیرا عشق ابتدایش آسان به نظر می امد اما بعدا بدبختی هایش شروع شد. به نظرم تجربه اش در ابتدا فقط میتونه شیرین باشه،بدبختی های بعدیش خیلی بیشتره،حتی شکست بخوری بیشتر رنج میکشی. دوست داشتن خیلی بهتر از عاشق شدنه،چون همه چیز بر اساسِ منطق چیره بر احساساته. ولی تو عشق احساسات بر منطق چیره است و برای همین میگن عاشق همیشه کور است. 10 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ دوست داشتن خیلی بهتر از عاشق شدنه،چون همه چیز بر اساسِ منطق چیره بر احساساته. ولی تو عشق احساسات بر منطق چیره است و برای همین میگن عاشق همیشه کور است. دنیا دنیا فرقه بین عشق و دوست داشتن... 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ با نوترون موافقم.........چون در دوستانم زیادی دیدم که با این حس چجوری خودشون رو بالا کشیدن و یا حتی بعد از شکستش تونستن خودشون رو جمع و جور کنند. ولی شروعش خیلی مهمه..........منم اگر این حس زیبا رو تا حالا تجربه کرده بودم مسلما الان وضعیت بهتری داشتم.... 10 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ عاشق بودم...شاید هنوزم هستم...اون حس دیگه هیچوقت رهام نمی کنه...انگار تو کل زندگیم یه سایه اس که دنباله...شاید نه متعلق به اون فرد خاص...برای دنیا و ادم ها... به خودم افتخار میکردم به این که جرئت کردم و عاشق ادمی شدم که می دونستم هیچوقت مال من نمیشه..به خاطرش زندگیمو تغییر دادم... چیزی که الان هستم حاصل اون عشقه... و عشق تنها عشق تو را به گرمی یک سیب می کند مانوس...:hapydancsmil: چیزی شبیه اتفاق کتایون برای من بوده.. (قسمت بولد شده) راستش الان نمیدونم عاشقم یا نه ..!!! 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ دنیا دنیا فرقه بین عشق و دوست داشتن... عشق بهتره یا دوست داشتن و چرا؟ کدوم منفعتش بیشتر از مضراتش هست؟ 8 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ عشق بهتره یا دوست داشتن و چرا؟ کدوم منفعتش بیشتر از مضراتش هست؟ به نظر من دوست داشتن خیلی بهتر از عشقه.. البته اون قسمت از حرف نوترون رو نمیتونم ندیده بگیرم.. ولی خب من به شخصه ترجیح میدم دیگه عاشق نباشم.. توی عشق و عاشقی آدم میخواد اون چیزی بشه که طرف مقابلش دوست داره.. ولی تو دوست داشتن آدم میتونه خودش باشه.. من این رو بیشتر دوست دارم.. 8 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ عشق بهتره یا دوست داشتن و چرا؟ کدوم منفعتش بیشتر از مضراتش هست؟ به نظر من عشق، آدم وقتی عاشقه احساس پاکی و بزرگی میکنه. حس میکنه همه رو دوست داره و اینکه میدونه هرگز "حتی اگه شکست عشقی هم بخوره" از عاشق شدنش پشیمون نخواهد شد. 9 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ به نظرم این موضوع در تاپیک زیر بررسی شده است [h=3]نقد و بررسی: کسی تا حالا عاشق شده..؟؟![/h] 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ :hanghead::hanghead: [FLASH=ویرایش مقدار [flash=quality='high' width='390' height='26'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ][/FLASH] 11 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ تجربه! شکست عشقی یکی از سخترین انواع شکست ها توی زندگی هست که اگر بتونید باهاش کنار بیاین، کلی سرسختی رو توی خودتون در مواجهه با مشکلات افزایش دادین. اینو بهت جدی میگم. موفق ترین و سخت کوش ترین دوستان من کسانی هستند که شکست عشقی خوردند و تونستند باهاش کنار بیان. با اینکه تو تاپیکای عشق و عاشقی معمولا شرکت نمیکنم ولی این تاپیک روال بسیار خوبی داشته و نظر دوست خوبم را تایید میکنم. شکست عشقی یه مشکل خیلی بزرگ، حجیم و سنگین در زندگی انسانه. بعضی ها از این حجم بزرگ بالا میرن و تو قله اش میمونن. بعضی ها هم زیر سنگینی و حجم بزرگش دفن میشن. اونایی که ازش بالا میرن انسانهای موفق اطرافم رو تشکیل میدن. 10 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ چیزی شبیه اتفاق کتایون برای من بوده.. (قسمت بولد شده) راستش الان نمیدونم عاشقم یا نه ..!!! عشق اگه بیاد تو زندگی دیگه هیچوقت آدمو رها نمی کنه... پس الانم هستی... عشق بهتره یا دوست داشتن و چرا؟ کدوم منفعتش بیشتر از مضراتش هست؟ بستگی داره دنبال چی بگردی... چه قدر بخوای به این بخش زندگیت بها بدی...چه قدر برای بار احساسی زندگیت ارزش قائل باشی... عشق هیچ ضرری نداره اگه راه و رسم عاشقی رو بلد باشی...یعنی یه بازیه که حتما توش برنده ای... اما چیزی که ما بهش میگیم دوست داشتن در نظر من یه حس مقطعیه...ممکنه به راحتی بیاد و بره... اما لطافتی که حتی بعد از از دست دادن اون شخصی که عاشقشی به دست میاد باعث میشه بزرگ شی...اون قدر که تو وجودت برای همه ی ادمای دنیا عشق داشته باشی...اون وقت دیگه مهم نیست که اون ادم کی بوده حسی که باقی می مونه مهمه... 10 لینک به دیدگاه
sun.man 301 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ تلاش برای عاشق شدن؟!!!!!! نه دوس ندارم همون دوس داشتن ساده بدون وابستگیهای عجیب و شکست و.. کافیه نیاز خاصی توش نمیبینم. (بله گاهی...) ببخشید که تو بحثتون وارد میشم ولی به نظر من اونی که برا بدست آوردنش تلاش میکنی همون دوست داشتن سادست عشق خیلی بی سر و صدا میاد. هیچیش دست خودت نیست 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ ببخشید که تو بحثتون وارد میشمولی به نظر من اونی که برا بدست آوردنش تلاش میکنی همون دوست داشتن سادست عشق خیلی بی سر و صدا میاد. هیچیش دست خودت نیست تلاش برای دوست داشتن؟!!!!!! من درک نمیکنم برای این چیزا تلاش لازمه؟ عشقو دوست داشتن هردو خودشون به وجود میان... نه اتفاقا عشق از اول عشق نیست در طول یه رابطه یا آشنایی عشق شکل میگیره وگرنه اون عشقی که یهو بیاد خیلی دیگه مسخرست!!! مختص همون دوران نو جوانی میتونه باشه! 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده