viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ از اونجایی که بحث سیاسی و مذهبی و ... ممنوعه، در راستای در آمدن از کسالت و ... بیاید درباره عشق و عاشقی صحبت کنیم!!! آیا تا حالا عاشق شدین؟ به نظرتون چیه؟ پ.ن: خود سانسوری نکنید، شعار هم ندهید لطفا. سپاس 23 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ چه نوع عشقی؟ دختر _ پسری 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ دختر _ پسری نچع عاشق نشدم و بسی امیدوارم هیچ وقت عاشق نشم. همینجوری خوبه 10 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ وای وای نه غلط کردم :icon_pf (34):من عاشقم خیلییییییییییییی شدید عاشق آرپاک .. ارپاک ببین نوشته دختر پسری اول ازش پرسیدم چه نوع عشقی 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ دروغ چرا آ آ آ ! بله به قول فریدون فروغی عزیز آدمی که تا دوره ی نوجونیش عاشق نشده باشه مشکل داره,از خصوصیت های این دوران همینه دیگه 9 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ دروغ چرا آ آ آ ! بله به قول فریدون فروغی عزیز آدمی که تا دوره ی نوجونیش عاشق نشده باشه مشکل داره,از خصوصیت های این دوران همینه دیگه مشکلش چیه اونوقت؟ این خوصوصیات رو کی ثابت شده مال این دوران؟ فک میکردم عشق مفهومش با اینکه از یکی خوشت بیاد فرق داره! یا فرق نداره؟ 5 لینک به دیدگاه
sun.man 301 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ بچه بودم بیشتر عاشق پیشه بودم. کلاس دوم دبستان عاشق معلم نقاشیم شده بودم،وقتی عروسی کرد کلی دپرس بودم. هرچی میگذره کمتر و کمتر میشه، اما الان بیشتر عاشق تک پارامترهای خاصی در افراد میشم، مثلا یکی روک بودنش،یکی زیبایی،یکی معرفت،یکی شرف و......... اما کسیکه همه را باهم داشته باشد نبوده. شاید توقع زیادی داری 4 لینک به دیدگاه
sun.man 301 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ لطفا اول بگید فرق عاشق شدن و دوست داشتن چیه، تا بعد بگم و دروغ نگفته باشم شما اونی رو که به نظرت مقدس تره در نظر بگیر و بگو 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ شاید توقع زیادی داری یا 0 یا 100 خیلی بهتر از 50 - 50 هست. 4 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ مشکلش چیه اونوقت؟ این خوصوصیات رو کی ثابت شده مال این دوران؟ فک میکردم عشق مفهومش با اینکه از یکی خوشت بیاد فرق داره! یا فرق نداره؟ نمی دونم والا! اینو فریدون گفته منم حرفاشو کپی و اینجا پیستش کردم(اما نظر خودم اینه که دو حالت داره! یا آدم تو این دوران عاشق می شه یا دروغ می گه که عاشف نشده! نظره دیگه! ممکنه غلط باشه) فرق داره!( عشق یعنی کوچک کردن دنیا به اندازه ی یه نفر و بزرگ کردن یک نفر به اندازه ی یک دنیا! ) 4 لینک به دیدگاه
sun.man 301 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ من همیشه خودمو به دیگران تحمیل کردم دلم میخواسته منو دوس داشته باشن ولی همیشه یک طرفه بوده هیچ وقت اون جوری که برا دیگران عشق خرج کردم برا من نکردن ولی اون عشقی که دختر پسری باشه به معنای واقعی و مقدسش فقط یک بار برام اتفاق افتاد و دیگه تکرار نشد. 6 لینک به دیدگاه
sun.man 301 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ یا 0 یا 100 خیلی بهتر از 50 - 50 هست. 50 درصد از 100 یا 100 درصد از 0 کودومو انتخاب میکنی؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ نمی دونم والا! اینو فریدون گفته منم حرفاشو کپی و اینجا پیستش کردم(اما نظر خودم اینه که دو حالت داره! یا آدم تو این دوران عاشق می شه یا دروغ می گه که عاشف نشده! نظره دیگه! ممکنه غلط باشه) فرق داره!( عشق یعنی کوچک کردن دنیا به اندازه ی یه نفر و بزرگ کردن یک نفر به اندازه ی یک دنیا! ) چه نظری! ولی فک نمیکنم دلیلی واسه همچین دروغی باشه! دیگه هرجور تشخیص میدی! 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ وای وای نه غلط کردم :icon_pf (34):من عاشقم خیلییییییییییییی شدید عاشق آرپاک .. ارپاک ببین نوشته دختر پسری اول ازش پرسیدم چه نوع عشقی با خودت درست بحرف ای جاااااااااااااااااااااااااااااانم:hapydancsmil: قربونت برم من خودم متوجه شدم:aghosh: نکن قیافتو اونجوری خو 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ بهترین دوران زندگیم دورانی بود که عاشق شده بودم. صداقت و پاکی از سر و روم میبارید! اصلا دیدم به زندگی یه جور دیگه شده بود ! تو یه دنیای دیگه سیر میکردم، بعضی وقتا یه کارای خارق العاده ای میکردم خودم الان باورم نمیشه! عشق واقعا معجزه میکنه... هیچ وقت نتونستم دیگه عاشق باشم. هیچ وقت ... عشق رو تجربه کنید... چند سال تو زندگی جلو میوفتید! 15 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ چه نظری! ولی فک نمیکنم دلیلی واسه همچین دروغی باشه! دیگه هرجور تشخیص میدی! خوب بعضی ها خودشونو گول می زنن, شما این طور نیستی اما هستن کسایی که این مدلین(گرووه سوم : NEGARIi ) لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ با خودت درست بحرفای جاااااااااااااااااااااااااااااانم:hapydancsmil: قربونت برم من خودم متوجه شدم:aghosh: نکن قیافتو اونجوری خو چشم نفسییییییییییییی :hapydancsmil:فدات بشم آخه نفس یه دونه عشق دارم همش من از همه عشقا بهتر ایناها:hapydancsmil:. استارتر عزیز اخریش بود 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ بهترین دوران زندگیم دورانی بود که عاشق شده بودم.صداقت و پاکی از سر و روم میبارید! اصلا دیدم به زندگی یه جور دیگه شده بود ! تو یه دنیای دیگه سیر میکردم، بعضی وقتا یه کارای خارق العاده ای میکردم خودم الان باورم نمیشه! عشق واقعا معجزه میکنه... هیچ وقت نتونستم دیگه عاشق باشم. هیچ وقت ... عشق رو تجربه کنید... چند سال تو زندگی جلو میوفتید! بعدش اگه شکست عشقی خوردیم چی؟ به هر دلیلی... 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ بعدش اگه شکست عشقی خوردیم چی؟ به هر دلیلی... تجربه! شکست عشقی یکی از سخترین انواع شکست ها توی زندگی هست که اگر بتونید باهاش کنار بیاین، کلی سرسختی رو توی خودتون در مواجهه با مشکلات افزایش دادین. اینو بهت جدی میگم. موفق ترین و سخت کوش ترین دوستان من کسانی هستند که شکست عشقی خوردند و تونستند باهاش کنار بیان. 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده