Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ هان؟ من؟!!!!مگه نگفتم وقتی تو توصیفش کردی خونگرم شدم؟ اخرش باز یه چیز دیگه گفتی...خودم از همه خونسردتر بودم انگار لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ اخرش باز یه چیز دیگه گفتی...خودم از همه خونسردتر بودم انگار میزنمتا! کدوم قسمتو میگی؟ من همیشه یه چیز میگم تو یه متر اونورترو میبینی لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ (1 کاربران و 1 مهمان ها) سیاهی کیستی؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ (1 کاربران و 1 مهمان ها)سیاهی کیستی؟ لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ میزنمتا! کدوم قسمتو میگی؟ من همیشه یه چیز میگم تو یه متر اونورترو میبینی غلط کردم بابا.......... لجباز قد!!!! نگار من دوست دارم لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ منم دیدمش سیاهی رو... از رو نمیره نگار بیا بندازیمش بیرون. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ غلط کردم بابا... لجباز قد!!!! نگار من دوست دارم دهشو پاک کن از شیوه خودم استفاده میکنی؟ اصلا هستم ولی از تو کمتر فروغ من عاشقتم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ منم دیدمش سیاهی رو... از رو نمیره نگار بیا بندازیمش بیرون. بندازیمش پرو رو ولی اول سپیدو بزنیم لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ دهشو پاک کن از شیوه خودم استفاده میکنی؟ اصلا هستم ولی از تو کمتر فروغ من عاشقتم عمرا اگه اندازه من باشی ( عاشق منظورم بود!!!) چه خبر؟؟تو هم مسنجرت مرده؟؟ میگم این عکس عطر بارون نیست؟؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ بندازیمش پرو رو ولی اول سپیدو بزنیم آری آری. سپید جون که بد جوری تنش میخاره. آخه این چه وضعه راهنمایی دادنه!!! نگار برو بیارش اینجا. :gnugghender: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ عمرا اگه اندازه من باشی ( عاشق منظورم بود!!!) چه خبر؟؟تو هم مسنجرت مرده؟؟ میگم این عکس عطر بارون نیست؟؟ ایناها هستم ببین :aghosh: منکه مسنجر ندارم :vahidrk: اگه سپید بیب بیاد راهنمایی کنه شاید بفهمم اون دهرو میگم ویرایش کن!!! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ آری آری. سپید جون که بد جوری تنش میخاره. آخه این چه وضعه راهنمایی دادنه!!! نگار برو بیارش اینجا. :gnugghender: من نمیدونم چی فک کرده این همه راهنمایی کرده قایم شده پرو لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ من نمیدونم چی فک کرده این همه راهنمایی کرده قایم شده پرو والا. سپیده بیییب. لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ من نیستم؟ تو هم هستی دخترم. مریم همرو گفتا چک کن ببین جا ننداخته باشه! لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ ایناها هستم ببین :aghosh: منکه مسنجر ندارم :vahidrk: اگه سپید بیب بیاد راهنمایی کنه شاید بفهمم اون دهرو میگم ویرایش کن!!! ترسوی بدبخت حدس بعدی : پریسا لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ تو هم هستی دخترم. مریم همرو گفتا چک کن ببین جا ننداخته باشه! منو جا انداخت لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ ترسوی بدبخت حدس بعدی : پریسا فروغ بگم خاک تو سرت؟ ترسو چیه؟ لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ با هم دعوا نکنید هم دیگه ببوسید با هم دوست باشید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده