* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 هیچی نیست...در نبود سپید تاپیکو در دست گرفتم... آهان ؛ اوکی نه بابا مظلوم نمایی نکن... تابلوه تویی دیگههههه... داری ذهن بچه ها رو به سمت من منحرف میکنی. :vahidrk: خب دیگه؛آخرش که معلوم میشه کی بود:persiana__hahaha:
panisa 12132 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 خب شخص مجهول معلوم شد ونوس بود همگی خسته نباشید سپی بیا عکس بعدی رو بذار:hapydancsmil: شمام فهمیدی ونوسه. هی میخواد در بره و ذهن مارو منحرف کنه.
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 خب شخص مجهول معلوم شد ونوس بود همگی خسته نباشید سپی بیا عکس بعدی رو بذار:hapydancsmil: سپید جونم بیا امتیازشونو بده ؛ایشون برنده اند :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 شمام فهمیدی ونوسه. هی میخواد در بره و ذهن مارو منحرف کنه. خوب شد اومدم و یکم ذهن بقیه به سمت من منحرف شد؛وگرنه تابلو بود که تویی
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 خب شخص مجهول معلوم شد ونوس بود همگی خسته نباشید سپی بیا عکس بعدی رو بذار:hapydancsmil: میگه تالار تخصصیش نمیره یا برا شیطونی میره میگید ونوس که اونم مدیر تالار تخصصیشه؟؟ اینقدر فسفر نسوزونید قضیه چیه فلوخ؟ به منم بگید تا منم بیام بازی... :gnugghender: قراره رمز موقفیت سپید رو در تک خوری کشف کنیم :gnugghender:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 یعنی کسی هست که هنوز شک داشته باشه ؟ سپی بدووووووو امتیاز منو بده :hapydancsmil: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: میگه تالار تخصصیش نمیره یا برا شیطونی میره میگید ونوس که اونم مدیر تالار تخصصیشه؟؟ اینقدر فسفر نسوزونید والاااا؛ هر چی میگم که گوش نمیدن:persiana__hahaha:
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 3. همه جا سرک میکشه الا تالار تخصصیش... :JC_thinking: پَ چه جوری مدیر روابط عمومیشه؟
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 میگه تالار تخصصیش نمیره یا برا شیطونی میره میگید ونوس که اونم مدیر تالار تخصصیشه؟؟ اینقدر فسفر نسوزونید خودمم داشتم به این موضوع فک میکردم! پَ چرا میلاد گفت ونوسه
panisa 12132 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 خوب شد اومدم و یکم ذهن بقیه به سمت من منحرف شد؛وگرنه تابلو بود که تویی یعنی اینقدر تابلو بودم... خودت تابلو بودیییی...
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 خودمم داشتم به این موضوع فک میکردم! پَ چرا میلاد گفت ونوسه خو میلادم حدس زده دیگه البته از سپید هم بعید نیست راهنمایی های کجی کنه :vahidrk: ممکنه همون ونوس باشه خودش تابلو میزنه یکم
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 خو میلادم حدس زده دیگه البته از سپید هم بعید نیست راهنمایی های کجی کنه :vahidrk: ممکنه همون ونوس باشه خودش تابلو میزنه یکم نه آخه میلاد اصن تو تاپیک نبود که یهویی اومد مطمئن گفت ونوسه دیگه خب مدیر روابط عمومیه دیگه یعنی میره از بیرون کاربر جذب میکنه واسه تالار لازم نیس خودش بره تو تالار زیاد بعدشم من رفتم توی پروفش دیدم عکس نی نی گذاشته بود بازم به راهنمایی سپید میخوره...خودشه بابا
panisa 12132 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 خو میلادم حدس زده دیگه البته از سپید هم بعید نیست راهنمایی های کجی کنه :vahidrk: ممکنه همون ونوس باشه خودش تابلو میزنه یکم منم دارم 3 ساعته همینو میگم فلوخ. من اگه بودم که از اول نمیومدم اینجا.
میلاد 24047 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 تو از کجا میدونی؟ واقعا؟تو این طور فک میکنی؟ یه حس درونی اینو بهم گفت
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 نه آخه میلاد اصن تو تاپیک نبود که یهویی اومد مطمئن گفت ونوسه دیگه خب مدیر روابط عمومیه دیگه یعنی میره از بیرون کاربر جذب میکنه واسه تالار لازم نیس خودش بره تو تالار زیاد بعدشم من رفتم توی پروفش دیدم عکس نی نی گذاشته بود بازم به راهنمایی سپید میخوره...خودشه بابا تازه ؛ یه تاپیک هم زدم که عکس خواهر زاده و برادر زاده و نی نی های فامیل رو بیارین اونجا بزارین, :hapydancsmil: آخه این کیه که اینقد شبیه منه؟؟؟!!!
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 20 صفحه دارین درباره چی بحث میکنین؟ من که جوابو همون اول گفتم دیگه این همه بحث نداره که
panisa 12132 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 تازه ؛ یه تاپیک هم زدن که عکس خواهر زاده و برادر زاده و نی نی های فامیل رو بیارین اونجا بزارین, :hapydancsmil: آخه این کیه که اینقد شبیه منه؟؟؟!!! شاید آبجیته.
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 بابا جووووون ونوس که تاپیک تخصصی از سروکولش میریزه ولی جز نی نی های انجمنه....اینو نفهمیدین ینی چی؟ ینی سن و سال حضورش تو انجمن کمه
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 شاید آبجیته. آخه منو خواهرم هم اینقدر شبیه هم نیستیم
ارسال های توصیه شده