* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ هیچی نیست...در نبود سپید تاپیکو در دست گرفتم... آهان ؛ اوکی نه بابا مظلوم نمایی نکن... تابلوه تویی دیگههههه... داری ذهن بچه ها رو به سمت من منحرف میکنی. :vahidrk: خب دیگه؛آخرش که معلوم میشه کی بود:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ خب شخص مجهول معلوم شد ونوس بود همگی خسته نباشید سپی بیا عکس بعدی رو بذار:hapydancsmil: شمام فهمیدی ونوسه. هی میخواد در بره و ذهن مارو منحرف کنه. لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ خب شخص مجهول معلوم شد ونوس بود همگی خسته نباشید سپی بیا عکس بعدی رو بذار:hapydancsmil: سپید جونم بیا امتیازشونو بده ؛ایشون برنده اند :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ شمام فهمیدی ونوسه. هی میخواد در بره و ذهن مارو منحرف کنه. خوب شد اومدم و یکم ذهن بقیه به سمت من منحرف شد؛وگرنه تابلو بود که تویی لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ خب شخص مجهول معلوم شد ونوس بود همگی خسته نباشید سپی بیا عکس بعدی رو بذار:hapydancsmil: میگه تالار تخصصیش نمیره یا برا شیطونی میره میگید ونوس که اونم مدیر تالار تخصصیشه؟؟ اینقدر فسفر نسوزونید قضیه چیه فلوخ؟ به منم بگید تا منم بیام بازی... :gnugghender: قراره رمز موقفیت سپید رو در تک خوری کشف کنیم :gnugghender: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی کسی هست که هنوز شک داشته باشه ؟ سپی بدووووووو امتیاز منو بده :hapydancsmil: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: میگه تالار تخصصیش نمیره یا برا شیطونی میره میگید ونوس که اونم مدیر تالار تخصصیشه؟؟ اینقدر فسفر نسوزونید والاااا؛ هر چی میگم که گوش نمیدن:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ 3. همه جا سرک میکشه الا تالار تخصصیش... :JC_thinking: پَ چه جوری مدیر روابط عمومیشه؟ لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ میگه تالار تخصصیش نمیره یا برا شیطونی میره میگید ونوس که اونم مدیر تالار تخصصیشه؟؟ اینقدر فسفر نسوزونید خودمم داشتم به این موضوع فک میکردم! پَ چرا میلاد گفت ونوسه لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ خوب شد اومدم و یکم ذهن بقیه به سمت من منحرف شد؛وگرنه تابلو بود که تویی یعنی اینقدر تابلو بودم... خودت تابلو بودیییی... لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ خودمم داشتم به این موضوع فک میکردم! پَ چرا میلاد گفت ونوسه خو میلادم حدس زده دیگه البته از سپید هم بعید نیست راهنمایی های کجی کنه :vahidrk: ممکنه همون ونوس باشه خودش تابلو میزنه یکم لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ خو میلادم حدس زده دیگه البته از سپید هم بعید نیست راهنمایی های کجی کنه :vahidrk: ممکنه همون ونوس باشه خودش تابلو میزنه یکم نه آخه میلاد اصن تو تاپیک نبود که یهویی اومد مطمئن گفت ونوسه دیگه خب مدیر روابط عمومیه دیگه یعنی میره از بیرون کاربر جذب میکنه واسه تالار لازم نیس خودش بره تو تالار زیاد بعدشم من رفتم توی پروفش دیدم عکس نی نی گذاشته بود بازم به راهنمایی سپید میخوره...خودشه بابا لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ خو میلادم حدس زده دیگه البته از سپید هم بعید نیست راهنمایی های کجی کنه :vahidrk: ممکنه همون ونوس باشه خودش تابلو میزنه یکم منم دارم 3 ساعته همینو میگم فلوخ. من اگه بودم که از اول نمیومدم اینجا. لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ تو از کجا میدونی؟ واقعا؟تو این طور فک میکنی؟ یه حس درونی اینو بهم گفت لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ نه آخه میلاد اصن تو تاپیک نبود که یهویی اومد مطمئن گفت ونوسه دیگه خب مدیر روابط عمومیه دیگه یعنی میره از بیرون کاربر جذب میکنه واسه تالار لازم نیس خودش بره تو تالار زیاد بعدشم من رفتم توی پروفش دیدم عکس نی نی گذاشته بود بازم به راهنمایی سپید میخوره...خودشه بابا تازه ؛ یه تاپیک هم زدم که عکس خواهر زاده و برادر زاده و نی نی های فامیل رو بیارین اونجا بزارین, :hapydancsmil: آخه این کیه که اینقد شبیه منه؟؟؟!!! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ 20 صفحه دارین درباره چی بحث میکنین؟ من که جوابو همون اول گفتم دیگه این همه بحث نداره که لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ تازه ؛ یه تاپیک هم زدن که عکس خواهر زاده و برادر زاده و نی نی های فامیل رو بیارین اونجا بزارین, :hapydancsmil: آخه این کیه که اینقد شبیه منه؟؟؟!!! شاید آبجیته. لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ خیلییییییییییی تیزی میلییییییییییی دمت گرم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ بابا جووووون ونوس که تاپیک تخصصی از سروکولش میریزه ولی جز نی نی های انجمنه....اینو نفهمیدین ینی چی؟ ینی سن و سال حضورش تو انجمن کمه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ شاید آبجیته. آخه منو خواهرم هم اینقدر شبیه هم نیستیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده