Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 هان؟ من؟!!!!مگه نگفتم وقتی تو توصیفش کردی خونگرم شدم؟ اخرش باز یه چیز دیگه گفتی...خودم از همه خونسردتر بودم انگار
NEGARi 9387 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 اخرش باز یه چیز دیگه گفتی...خودم از همه خونسردتر بودم انگار میزنمتا! کدوم قسمتو میگی؟ من همیشه یه چیز میگم تو یه متر اونورترو میبینی
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 میزنمتا! کدوم قسمتو میگی؟ من همیشه یه چیز میگم تو یه متر اونورترو میبینی غلط کردم بابا.......... لجباز قد!!!! نگار من دوست دارم
panisa 12132 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 منم دیدمش سیاهی رو... از رو نمیره نگار بیا بندازیمش بیرون.
NEGARi 9387 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 غلط کردم بابا... لجباز قد!!!! نگار من دوست دارم دهشو پاک کن از شیوه خودم استفاده میکنی؟ اصلا هستم ولی از تو کمتر فروغ من عاشقتم
NEGARi 9387 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 منم دیدمش سیاهی رو... از رو نمیره نگار بیا بندازیمش بیرون. بندازیمش پرو رو ولی اول سپیدو بزنیم
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 دهشو پاک کن از شیوه خودم استفاده میکنی؟ اصلا هستم ولی از تو کمتر فروغ من عاشقتم عمرا اگه اندازه من باشی ( عاشق منظورم بود!!!) چه خبر؟؟تو هم مسنجرت مرده؟؟ میگم این عکس عطر بارون نیست؟؟
panisa 12132 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 بندازیمش پرو رو ولی اول سپیدو بزنیم آری آری. سپید جون که بد جوری تنش میخاره. آخه این چه وضعه راهنمایی دادنه!!! نگار برو بیارش اینجا. :gnugghender:
NEGARi 9387 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 عمرا اگه اندازه من باشی ( عاشق منظورم بود!!!) چه خبر؟؟تو هم مسنجرت مرده؟؟ میگم این عکس عطر بارون نیست؟؟ ایناها هستم ببین :aghosh: منکه مسنجر ندارم :vahidrk: اگه سپید بیب بیاد راهنمایی کنه شاید بفهمم اون دهرو میگم ویرایش کن!!!
NEGARi 9387 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 آری آری. سپید جون که بد جوری تنش میخاره. آخه این چه وضعه راهنمایی دادنه!!! نگار برو بیارش اینجا. :gnugghender: من نمیدونم چی فک کرده این همه راهنمایی کرده قایم شده پرو
panisa 12132 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 من نمیدونم چی فک کرده این همه راهنمایی کرده قایم شده پرو والا. سپیده بیییب.
panisa 12132 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 من نیستم؟ تو هم هستی دخترم. مریم همرو گفتا چک کن ببین جا ننداخته باشه!
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 ایناها هستم ببین :aghosh: منکه مسنجر ندارم :vahidrk: اگه سپید بیب بیاد راهنمایی کنه شاید بفهمم اون دهرو میگم ویرایش کن!!! ترسوی بدبخت حدس بعدی : پریسا
jonny depp 8297 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 تو هم هستی دخترم. مریم همرو گفتا چک کن ببین جا ننداخته باشه! منو جا انداخت
NEGARi 9387 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 ترسوی بدبخت حدس بعدی : پریسا فروغ بگم خاک تو سرت؟ ترسو چیه؟
ارسال های توصیه شده