رفتن به مطلب

30 یا 30 هاش بیان تو کارشون دارم

ارسال های توصیه شده

با عرض سلام و تهنیت به مناسبت الکی خوش بودن هممون. :icon_pf (34):

دوستان گرامی! کاربران عزیز! مدیران گرانقدر و همه مهمانانی که دارید این تاپیک رو میخونید!

روی صحبت بنده با همه شما عزیزان است.

این انجمن و این تالار برای گفتگو پیرامون مسائل مختلفی راه اندازی شده اما دارای چارچوب های خاصی به لحاظ موضوعیت و مضمون بحث ها و گفتگو ها میباشد. البته قوانینی هم در این زمینه تدوین شده که به عنوان مرجع قابل استناد و استفاده است.

لذا از همه شما عزیزان خواهشمندم برای شروع یک بحث و گفتگوی تازه ابتدا بررسی بفرمائید که مضمون تاپیکی که استارت میفرمائید با قوانین و عرف جامعه ما همخوانی دارد یا یاخیر؟

همه ما حرف های نگفته زیادی در دلهامون داریم که عقیده ها و باورهامونه. در اثر فضای حاکم بر کشور این عقاید گاها برای ما تبدیل به عقده شده.

همه ما دوست داریم عقیده ها و عقده هامون رو بیرون بریزیم و فریادها بزنیم. ولی به هر حال این امر ممکن نیست.

همه ما میتونیم داد سخن بگشاییم و از هر دری کیبرد فرسایی کنیم.

ولی من برای این فضا یک احترام خاصی قائلم. وقتی میگم من یعنی من یک کاربرم. مثل همه کاربران. چنانچه در زمانی که یک کاربر ساده هم بودم تمام تلاشم را برای حفظ این احترام انجام دادم.

این احترام در درجه اول برای خود من است. برای دوستان من است. و در نهایت برای گردانندگان این سایت.

برای حضورمان در کنار یکدیگر. برای اینکه ما انسانیم و وظیفه یک انسان ایجاب میکند نسبت به محیط خود مسئول باشد.

محیط نباید ما را مقید به چیزی کند. این ما هستیم که باید نسبت به محیط مقید باشیم.

چرا من هم باید مثل حاکمان رفتار کنم و از ابزارهایی که در دست دارم استفاده کنم؟

من از این موضوع به شدت ناراحتم. چون تنها راه باقی مانده برای من بکارگیری اختیاراتم هست.

شاید فکر کنید من میخواهم شما را به خودسانسوری وادار کنم. نخیر!

اینجا کاشانه مشترک همه ماست. هر حرفی که شما بزنید مسئولیت و عواقبش متوجه همه ماست.

اگر انقدر بزرگ و آزاده اید که میتوانید مسئولیت کارهای خود را به تنهایی به عهده بگیرید راه برای مبارزه، اعتراض و یا هرچیز که شما اسمش را میگذارید باز است.

اگر احساس میکنید قادر به پذیرش مسئولیت کارهای خود نیستید عاجزانه تقاضا میکنم به احترام خودتان، دوستانتان و گردانندگان این سایت از هرگونه فعالیت سیاسی و اعتقادی در این فروم خودداری فرمائید.

برای همه شما عزیزان آروزی سلامتی و بهروزی دارم. :icon_gol:

• Like 24
لینک به دیدگاه

سیاست ما عین دیانت ما و دیانت ما عین سیاست ماست.

اصلی ترین شعار نظام مقدس برای مبارزه با دیکتاتوری ها.

بیچاره مدرس. :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

شما صاحب اختیار هستین اقای ابو الفضل . خسته نباشید

راستش فقط اومدم یه چیزی بگم

چندی پیش برخی ازدوستان انتقاداتی بس حاد همره با توهینات زاید الوصف و طعنه و کنایه های ابداری نصیب شخص من کردند که گویا من باعث و بانی تعطیل تاپیک ها ی ایشان شده ام . اگر چه بار ها گفته ام که هر چه را که به قول معروف عشقم بکشد و به هرتعداد که دوست داشته باشم گزارش میکنم و این حق طبیعی هر کاربری است که گزارش خلاف رد کنه و نیز حق هر مدیریست که به ان گزارش رسیدگی کنه و نه اینکه حتما ان نظر را قبول کنه و غیره ....... میخواستم بگم خیلی وقته من حتی یه دونه گزارش هم رد نکردم ولی در همین مدت تعداد زیادی تاپیک تعطیل شدن و لابد مدیرانی که به تالارگزارش ها دسترسی دارند الان حرف من را تایید میکنند ..

پس ای اقایان یا خانمها مشکل از تاپیک های شما بوده نه از من. و مدیران تشخیص دادند که بسته شود یا برود سطل اشغالی به اسم بایگانی

امیدوارم موقع ندیدن تاپیک هاتان و غیب شدن انها زیاد دیگران را متهم نکنید ..

اندکی هم انصاف خوب است

عزت زیاد

:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
چکیده بیانات

توجه: طبق قوانین انجمن هرگونه بحث، خبر و تصویر سیاسی در انجمن ممنوع بوده و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

آآآ قربون دهنت. اینو به مدل های مختلفی گفتیم و میگیم. :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سیاست ما عین دیانت ما و دیانت ما عین سیاست ماست.

اصلی ترین شعار نظام مقدس برای مبارزه با دیکتاتوری ها.

بیچاره مدرس. :icon_gol:

به مدرس نتوان کرد جسارت.....

• Like 3
لینک به دیدگاه

در کنار همه ی این موارد باید بگم که بهترین و داغ ترین بحث ها در این تالار در موضوعات سیاسی و مذهبی بوده ... با توجه به این که پا گذاشتن در این موارد ممکنه باعث فیلی شدن انجمن بشه، اما در خیلی از موارد هم مقداری بیش از محدودیت های شیلترینگ از بحث ها جلوگیری میشه

به هر ترتیب بحث روی مسائل چالشی جامعه باعث پخته تر شدن افکار میشه .. و حیفه که همه ی روزنه ها بسته بشه :icon_redface:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...