الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ سيپيدهههههههه:hapydancsmil: يه دوست خوب و بامعرفت بيسيار بيسيار دوس داشتني شيطون و بازيگوش...اما در عين حال ساده... خيلي خيليييي صبوره و پر تحمل هميشه خوشحال و شاد باشي سيپيده جونممممممممم 7 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ به به ببین تحلیل کیه سپیده دختره با معرفتی اینو از اینجا میگم که همش سراغ احوال دوستاشو می کنه بسیار مهربونه و تا حالا ندیدم کسی از دستش ناراحت باشه یا بشه اما گاهی شیطونی می کنه ها..... خیلی پر انرژِی و فعال دختر پایه ایه تو همه چی جوجو خیلی دوست داره عاشق لاک که هدی گفتش من جز اولین کسایی بود که باهاش ملاقات داشتم تو کوهنوردی نواندیشان اطلاع رسانیشم بیسته در کل دختر خوبیه امیدوارم موفق باشی سپیده جان ممنون از دعوتت 6 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ به به، جوجه مهربون. به به اسی با جوجه ها نامهربان بسیار خرسندیم که تحلیل شخصیتت میکنیم. میخوای دور دوم و سوم و اینام بذارم؟ سپیده را از قدیم الایام در مهندسان میشناسیم،قبلنا کمی دپرس بود،هی باید زور میزدیم نظر بده. عه! اونجا هم منو میدیدی؟ اون موقع خیلی داغون بودم ... فکر کنم فقطم تو یادته اون دوران منو خودم را کچل کردم که نظر جدی هم بده،اما باز هم به اسپم علاقه بیشتری داره. هوم؟ اسی این یه ماهه که نبودیا من کلی نظر جدی دادم...باورکن صفا و صمیمیت و مهربانی از ویژگی های مثبت، بدجنسی و موذی گری میتونه از ویژگی های مثبت اما از جنس بدجنسی باشه. عه! فهمیدی من موذیم؟ از کجا فهمیدی اسی؟ امیدوارم موفق باشی و به آرزوهایت برسی فرزندم. گفتی فرزندم یاده بابا مهدیم افتادم ممنون که اومدی...بازم بیا جواب اون سوالو بده هووووراااااااااا تحلیل شخصیت یکی از پدرسوخته های پنج تنه:hapydancsmil: سلام سلام انوشی...چطوری؟ :aghosh: خب عزیزم بدی که نداری اصلا یک راست برم سرخوبیا تو هیچوقت بدیای کسی رو نمیخوای ببینی...همه که مثه خودت نیستن آخه خیلی دوست خوب و پایه ای هستی... شدیدا به توان n با معرفت... دقیقا چند به توان N؟ 1 نباشه انوشه! همیشه پر از انرژی مثبت....شیطون و دوست داشتنی... مهربون و حساس... کلهم با انگیزه ای... از تو بیشتر اینایی که گفتی؟...به پای تو نمیرسم که! حالا بازم میام زود بیایا...دلم واست تنگ میشه بابا شماها که منو بیشتر میشناسین خو بیشتر بگین 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ به به اسی با جوجه ها نامهرباناون موقع خیلی داغون بودم ... فکر کنم فقطم تو یادته اون دوران منو عه! فهمیدی من موذیم؟ از کجا فهمیدی اسی؟ گفتی فرزندم یاده بابا مهدیم افتادم ممنون که اومدی...بازم بیا جواب اون سوالو بده از نظر من همه انسان ها موذی هستند، مگر اینکه عکسش ثابت بشه. تو مهندسان خیلی دپرس بودی و ساکت،همسایمون یه دختر شیطون داشت به اسم سپیده که سر و گوشش هم میجنبید،من همیشه فکر میکردم شبیه اونی. نواندیشان برایت یک انقلاب روحی ایجاد کرد و بسی خرسندیم. اینقدر بابا مهدی ات را آزار دادی که به سالمندان گریخت. برو با یک پرس جوجه کباب خوش عطر به ملاقاتش و برش گردون. 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ به به سپیده من طبق معمول دیر اومدم و همه حرف ها گفته شد خب ... چی بگم الان؟! مهربون صمیمی مودب آروم ( البته در ظاهر شیطنتش زیر پوستیه!) با معرفت با احساس و لطیف ... اَاَاَ ... همش که خوب بود ! بسه دیگه حسودیم شد ! 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ سپـــــــــــــــید....! همچون نامش روانشناسی و تحلیلی دارد به معنای تحلیل رنگ سپیـــــد!! : رنگ سفید خاصیتی مثبت و هیجان آور و نورانی دارد. (همچین تمیزت می کنه!) این رنگ مظهر خلوص و عفت و پارسایی وبی گناهی و صلح است رنگ سفید مخالف سیاهی و تاریکی است سپید انسانی است که آن گونه که هست جلوه گر شود و نیز نوعی اثر مفرح و دلگشا و روحانی دارد در واقع رنگ سفید نماد جوانی و تحرک است و سپیده ما نیز از این قاعده مستثنی نیست سپید سکوتی در نگاهش دارد و شیطنتی در چشمانش کمی که در او دقیق میشوی می بینی چقدر بی حصار است! درست می گویم بی حصار! آنقدر مهربان که هیچ حصاری برای کسی نمی گذارد! حتی برای گرگ ها!! اما باید بداند یک مادر پدَسوخته باید از پدَسوخته هایش در برابر گرگها محافظت کند! سپید کمی هم زود گول می خورد! گاهی دلش نمی خواهد حقیقت را باور کند شاید هم می خواهد اما طاقتش را ندارد سپید با وفا ست... دوستی دوست داشتنی که لیاقت زیادی دارد درست به زیادی خوبی هایش! به کوچکی دلش در برابر هر بدی ای بخشنده است و هراز گاهی زود باور... دلم برایش بهترینها را آرزو دارد دوستت دارم 9 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ سلااااااممممم سلاااااااااممم... سلام سلام فرانه چطوری؟ مؤدب.. مهربووون.. دوست داشتنیی.. شوخ.. شلوخ کن.. خودتو تحلیل کردی الان؟ بدی ندیدم ازش.. فقط هی گمراه میکنه تو تشخیص هویتا اسمشم میذاره راهنمایی.. راهنماییام خیلی صریحن باور کن همیشه موفق و شاد باشی عزیزممم... خودت همیشه موفق و شاد باشی...عزیزمم خودتی مرسی که اومدی فرانه خانـــــــــــــــوم :aghosh: مرسی از دعوتت سپید جون. سلام خواهش میکنم ببخشید دیگه یکم خونه بهم ریختست شما عزیزم خیییلی ماهی. این تیکه رو گفتی خدایی یاده دکترا افتادم مثلا میگن عزیزم شما حالت خیلی خوبه فقط اینجوری... خوش رو هستی و البته مهربون... فدات شم ... خوش رویی از خودته عزیزم فقط کم راهنمایی میکنی واسه تشخیص هویت. اصلا راجع به تشخیص هویت هیچ انتقادی پذیرفته نیست سلاممرسی برای دعوت سلام آقا حامد...خوش اومدین دختر خیلی خوب، با شخصیت و مهربان ، شاد و پرانرژی هست نظر لطفتونه بنظرم خیلی احساساتی هستی ولی اصلا زود رنج نیستی خلاصه برات ارزوی موفقیت دارم... ممنون آقا حامد که اومدین...خوشحال میشم اگه چیزی بوده که خوب نبوده و ضعفه رو هم بگید سپید مرسی از دعوتت دختر مهربون و آرومیه تا حدودی منطقی و یکمم حاضر جواب در کل دختر خوبیه یکم وقتشو بیشتر کنید محمدرضا مرسی از حضورت تحلیل شخصیت توام باز میشه دیگه...خداششششاهده یه خط بیشتر تحلیلت نمیکنم خودت وقتتو بیشتر کن 5 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ سپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپید! اولا ک با رنگِ من مینوشت میخواستم نصفش کنم از وسط من فقط آرومیتو دیدم چون تو اون دوباری که دیدمت یبارش حالِ خودم خوب نبود یبارشم تو توخودت بودی سپید واقعا دخترِ مهربونیه این و تو بارِ اولی که دیدمش متوجه شدم همشم تو کف ک با اینکه اولین بارِ ک دیدمش چینا انخده خوبِ این دختر اصنم موذی نی اسی خان چون خلافش ثابت شده ماشاالله پایه هممه چی حساس...احساساتی تو دلشم هیچی نی...صافِ صاف:hapydancsmil: حرف گوش نکن:vahidrk: دوستِ خوب و بد و تشخیص نیده از همهمه رم با یه دید میبینه زود اعتماد میکنی:icon_razz: بعدشم ک من خیلی دوست دارم این آخریه از همه مهم تر بود...دیگه حضورِ ذهن ندارم فعلنی 7 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ عه سپیدکِ ما :wavesmile:من زیاد از اوضاع احوال درونت خبر ندارم..هیمن همین رفتار ظاهریت رو اینجا دیدم که خیلی خوب بودند..همینجور ادامه بده شیطون وشاد و شنگول که غم هم اگه داشته باشه زیاد بروز نمیده اینجا....خوش برخورد و از این چیزا باشه همینجوووووری ادامه میدم توام مرسی که اومدی و از این چیزا به به سپیددددددددد دلبندم! به به فلوت! چطوری سپید جون؟؟ دکتری؟....نوکرتم قبل از هرچیزی کی بت گفته تو شخصیت داری اخه که تحلیلش هم بکنیم؟!؟! همین دیگه تحلیل شخصیت زدم بفهمم کی زرنگه فهمیده من شخصیت ندارم خب اول : جیگرتو :gnugghender: جیگرم چشه؟ سپس : سپید رو از تو اولین دیدارمون اصلا دوست نداشتم خودشم میدونه از اونجایی اهل ظاهر سازی هم نیستم همون حس دفع اولیه باعث شد فاصله م باهاش کمتر نشه و بالطبعش تو نت هم خیلی کاری به کار هم نداشتیم، ولی تو پستا و شینطت های مجازیش میدیدم چقدر شلوغ و با حاله و انصافا خیلی مواقع میخندیدم از دستش و میگفتم کاش تو واقعیت هم اینقدر بچسب بود تا اینکه چرخ روزگار چرخید و تو میتینگ کاخ گلستان که انصافا از بهترین میتینگ های این دوره بوده به لطف بارون و بی چتری سپید بیشتر بهم نزدیک شدیم و بعد از اون رفاقتمون تو نت خیلی بیشتر شد.....و..... ماجراهای من و فروغ سپید خیلی باجنبه است...از ابراز احساسات ابایی نداره، معلومه که با سلیقه ست...نمیتونی کنارش ناراحت یا افسرده باشی و اینا خیلی مثبته جنبه تایید میشه ابراز احساسات من ابایی ندارم...اما خب بستگی به جنبه طرف داره یه جا بی سلیقگی کردم فلوت....اگه گفتی؟...باتو دوس شدم دیگه من وسط گریه کردن خودمم میخندم...بقیه رو عمرا بذارم ناراحت باشن:gnugghender: تا حالا عصبانیت یا ناراحتی یا جدی بودن خاصی ازش ندیدم جز یه مورد خاص که به نظرم حق داشت... ای بابا..... چیزی که من تا حالا شناختم ازش در مورد انتقاد اینو میتونم بگم یکم خویشتن داریش رو بیشتر کنه و حواشی رو کمتر...اینجوری به فرصت طلبها اجازه دخالت نمیده اوهوم راست میگی من خیلی دوسش دارم و دوست دارم اون روزی که خودش به عنوان یه روز ایده ال معرفی کرده بود رو کنارش باشم...میدونم بهم خوش میگذره اون روز اگه پیش بیاد همتونو با خودم میبرم...5 تن نباشه اونروز اصلا اونیکه میخوام نیست موفق باشی سپید جون خودت موفق باشی درضمن به عنوان یکی از پدسوخته های پنج تن ایشون رو به ریاست پدسوختگی مبذول میدارم !! موسسش خودم بودم بعد تو میخوای منو به ریاست مبذول کنی؟...عجبا سپیده خیلی بامعرفت شلوغ اهل شیطنت بانمک دوست داشتنی تو نت شیطون تره صبور سارااااا...کجا بودی تو...نبودی تشخیص هویتت مرسی که اومدی اینجا...خانوم آرامش خوش سلیقه:aghosh: بدیامو نگفتیا!!! 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ ببین کی این جاس...سپیده خودمونه که...:hapydancsmil: عه! سپیده شماست؟ فکر کردم سپیده ماست...آخه شبیهن دارم میرم امشب گفتم بیام اعلام حضور کنم..فردا بیام تعریف کنم ازت... ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ و حالا ادامه ی ماجرا... فردا شب بیا بقیشم تعریف کن...تازه رسید به جاهای حساس اصلا شکی نیست که هیچگونه انتقادی به اعضای پنج تن وارد نیست... یخده تعریف کنیم دلمون وا شه... تعریف کن ببینم بلدی؟ سپید خیلی خونگرمه اینو تو همون برخورد اول باهاش میشه فهمید...دلش کوچولوئه مثل دل جوجوهاش... مهربون...صمیمی...دوست داشتنی... .... اوایل فرق بین شوخی و جدیشو نمی فهمیدم...به جون خودم...:icon_pf (34): آره اینو خیلیا بهم گفتن...خوبه حالا تو الان فهمیدی همکلاسیای دانشگام هنوزم میگن ما نمیفهمیم کی جدی ای کی شوخی میکنی...خبر ندارن من هیچوقت جدی نیستم زود میگیره همه چی رو حال می کنم با این اخلاقش...:girl_yes2: تو نیز همینجوری ای...نگارم زود میگیره دیگه هر چی بگم ازخوبیاش کم گفتم...یه دونه باشه...سپیده باشه...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v کتـــــــــــــی...کلا خیلی :aghosh: سپیییییییییییدمممممممم :hapydancsmil: نیگارممممم به من گفت پدسوختهههههههه :hapydancsmil: من کار زشتی کردم...تو به من نگو از خاندان پنج تنی :biggrin: ممنون از معرفی بلا, بامزه, خوشگل, پر انرژی در عین حال آروم, پایه, باهاش ددر خوش میگذرههههه, تو نوشتن با استعداد, تو آرایش با استعداد, نگار این استعداد ولم نمیکنه که هم سلیقه ایم, نظرات مشترک زیاد داریم مخصوصاً در مورد امکانات :hapydancsmil: اوهوم اوهوم امممم فک کنم بهتر باشه به هر کسی اجازه نزدیکی و صمیمیت نده :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مثلا به فلوت خودمم همین فکرو میکنم سپید دوست دارم :aghosh: نخیرم من دوست دارم :w36: نیگار بیا آرایشت کنم 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ مرسی از دعوتتون سپیده خانوم....من چی بگم...بیشتر صفات دوستان دیگه گفتن.... من هم در کنار مهربونی...شاد بودن در لحظه....می تونم...بی ریا بودن و صمیمیت رو اضافه کنم... ایشون رو بیشتر از نوشته هاشون می شناسم.....و قضاوتم از بی ریا بودن و خلوصشون...از همین نوشته هاست...با این که قضاوت سخته... به هر حال تمام خصایص رو برای اینکه یکی از کسانی باشند که بشه راحت در لیست دوستان خوب و مورد اعتماد قرار داد...رو دارند موفق باشین...دلتونم...سرشار از خوبی ها....و آرامش... ممنون که اومدی سام عزیز شما خودت هیچوقت نمیخوای بدیه کسی رو ببینی یا راجع به کسی قضاوت کنی همه رو مثل خودت خوب میبینی جز دوستای خیلی خوبم هستی ممنون بابت همه چی راستشو بخواین یه بار تو یه تاپیک با هم بحث کردیم...از بحثی که کردیم فهمیدم شخصیت مهربونیه و منطقی هم هست... اینو راست میگم ان شاءالله موفق باشه تو همه چی... سلام...عه من چرا یادم نمیاد کدوم تاپیک و کجا بوده! ولی یادمه یه بار تو یه تاپیکی که شما استارتر بودین من پست داشتم به هرحال خیلی لطف کردین که اومدین ... خوشحالم کردین شما هم موفق باشین 6 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ درود درود سی اف دی منم تحلیلت میکنم باشه شیطونبامعرفت(خیلی زیاد)-البته بعضی وقتا بی معرفت هم میشه ها:icon_razz: خیلی خوبم که بیشتر در حال برانداز کردن اطرافیانش هست واااا...من فقط زیاد دقت میکنم پایه شلوغکاریبه دوستاش خیلی بها میده باهوش عادت نداره از غمهاش با کسی حرف بزه مشکلاتش رو خودش میخواد حل کنه محکم با اراده فوق العاده احساساتی و مهربون والبته دل نازک عصبانی شدنش هم خفنه با حنبه بودنش هم از نکات مثبتش هست سی اف دی چقد منو میشناسی...لو نداده بودی تاحالا...خودم انقد خودمو نمیشناسم من عصبانی نمیشم که...فقط کتک کاری زیاد دارم مرسی که اومدی حمید19395 خط تیره 3333 (یا 4444 بود یا 3434 یادم نیست) سلامسپیده خانم، من زیاد باهات آشنا نیستم والا فقط بعضی وقت ها بعضی پست هات رو میخونم که اونطور که فهمیدم، دختر شادی هستی و با روحیه که اینو میشه از پست هات فهمید ایشالا در آینده بیشتر آشنا میشیم با هم دیگه راستی، منو دعوت نکرده بودی ها:vahidrk:، از توی پروفایل شیخ اسی دیدم سلام...خوش اومدین راجع به دعوت به تاپیک تو پست اول توضیح دادم...شما هم که کلا نبودی تو ادد لیستم...اما خب ورود برای عموم آزاد بود دیگه...دعوت نمیخواست لطف کردین که اومدین بازم ممنون دوست عزیز از نظرتون 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ سپیده نگو یه دسته گل...ترو تمیزو تپل مپل 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ سلام...سپید دخمل خوبیه...:girl_in_dreams: سلام...هدا که خیلی بهتره اهل کل کل الکی و منم گفتن نیست... نمیدونم چرا از من میترسید... اون قبلنا بود...الان اصن اینجوری نیست...میخوای سرت داد بزنم ببینی نمیترسم؟ خیلی وقتها نظراتش نزدیک به حرفهایی که میخواستم بگم میشه...این نشون میده خیلی دخمل منطقی هست...:persiana__hahaha: واقعا؟ فکر نمیکردم اصلااینجوری باشه...چه جالب:62izy85: لاک دوست داره....فکر کنم پایه خرید هم باشه.... لاک...رژ...آرایش...خیلی دوست دارم...خریدم که اصلا عاشقشم...بسی لذت بخشه:shad: اهل تفریح ...و مهربون به اندازه...موفق باشی... فدات شم هدا...مرسی که اومدی...بازم بیا...چیزای بد بگو سپیده عزیز خودم........:hapydancsmil: مریمی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مهربون و دوست داشتنی.....عاشق تفریح و گردش.... بامعرفت.... خجالت نده خوووو ...من ددر دوس دارم...قرار بود بامن بیای ددر نیومدی که عشق اسپم من اسپم نمیکنم خو تشخیص هویت باید اسپم کرد دیگه دختر با جنبه ای هستی و از این ویژگیت خیلی خوشم میاد......... فدات شم مهمون نواز.....تابستون اومدیم تاپیکت با این که گرفته بودی ولی خوب استقبال کردی وای مریم تابستون چقد خوب بود...یه عالمه پروفایل ترکوندیم...سر توام خودت بودی خیلی خوب بود :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v رابطه خوبی با حیوانت داری و این نشون دهنده روحیه لطیفته... من فقط با حیواناتی که از خودشون پدسوختگی بروز بدن رابطم خوبه همیشه شاد و موفق باشی مهربونم ممنون که اومدی مریم گلم...توام باز بیا چیزای بد بگو...اینا همه خوب بود 7 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ ژیگول مهربون خنده رو ساکت اوا چه مختصر مفیدی هانیه مرسی نظر لطفته عزیزم...مهربونی از خودته سپــــــی مهند به نظرم واسه خودش دنیای قشنگی داره ، معمولا خوشحال و شادو شنگول و پر زرق و برق :hapydancsmil:من هر وخ میرم تو پروفش انرژی مثبت میگیرم این انرژی مثبت بخاطر همون آهنگمه بعنوان یه دوست ، دوست مهربونیه و همیشه به یاد دوستاش هست و سراغ میگیره مهند (خودت میدونی ینی چی) دختر شوخ و حاضر جوابیه واسه همین آدم موقع پیام دادن بهش معذب نیس چه خوف...خوشحالم از امضاش معلومه که خودشو خیلی دوست داره (در راستای تاپیک خودشیفتگی ساناز! :2525s:) من اسمم رو زیاد دوست دارم...نمیدونم البته شایدم راست میگی...فکرمیکنم میبینم خیلی چیزای دیگه هم اینجوریه به نظرم یکم حسّاسه و باید مواظب بود که از رفتاری نرنجه نه بابا... توی خارج از دنیای مجازی همونطور که فروغم گفت اولش دافعه داره آدم یه مقدارکی میترسه نزدیکش بشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی خوشبختانه رفته رفته این حس کمتر میشه و میشه باهاش احساس صمیمیت کرد آخی تو از من میترسیدی؟ چرا زودتر نگفتی یکم اذیتت میکردم:gnugghender: ولی خب آره...اینم بهم گفتن ولی خوبه ها ترسناک بودن همینا فعلا...هم مثبت گفتم هم منفی اگه بازم چیزی یادم اومد میام میگم باشه بیا منتظرم :elivg5ddfqdy8k5mocf 7 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ سلام ممنون که اومدی...بحث قدرنشناسی نیست..تو یکی از پستام نوشتم و خودتم خوندی،که بعضی رابطه ها وقتی به یه جاهایی میرسه که حرمتا از بین بره به نظر من ادامه اش به صلاح نیست واینکه توی بحث حرفایی که میزنیم جواب داره...اینجوری نیست که طرفمون ساکت بشینه و سرشو بندازه پایین بگه بله شما درست میگی...هرحرفی جواب داره (رفتارمتقابل) بازم ممنون از حضورت...اگه بازم چیزی هست(دراین مورد) خصوصی گوش میدم ...اگه نه همیشه شاد و موفق باشی 7 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ سيپيدهههههههه:hapydancsmil: يه دوست خوب و بامعرفت بيسيار بيسيار دوس داشتني شيطون و بازيگوش...اما در عين حال ساده... خيلي خيليييي صبوره و پر تحمل هميشه خوشحال و شاد باشي سيپيده جونممممممممم سلام الی جون...مرسی که اومدی نظرلطفته همه اینایی که گفتی خوشحالم که این مدت رابطم باهات بیشتر شد دوست خیلی خوبی هستی:w36: 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ به به ببین تحلیل کیه کیه؟ اگه گفتی؟ سپیده دختره با معرفتی اینو از اینجا میگم که همش سراغ احوال دوستاشو می کنه بسیار مهربونه و تا حالا ندیدم کسی از دستش ناراحت باشه یا بشه اما گاهی شیطونی می کنه ها..... خیلی پر انرژِی و فعال دختر پایه ایه تو همه چی اسممو میخواستن بذارن 4پایه ثبت احوال اجازه نداد جوجو خیلی دوست داره جوجو هم منو خیلی دوست داره...خیلی نازن...خودتم یه عالمه جوجه داری تازه عاشق لاک که هدی گفتش اولا هدااااا...با الف...بعدم کلا لاک آرایش دوست دارم من جز اولین کسایی بود که باهاش ملاقات داشتم تو کوهنوردی نواندیشان اوهوم اون اولین قرارکوهنوردی نواندیشان بود...یادش بخیر...یکسال گذشت اطلاع رسانیشم بیسته بی بی سی در کل دختر خوبیهامیدوارم موفق باشی سپیده جان ممنون از دعوتت ممنون که اومدی...خوشحالم کردی...بازم بیا بد بد بگو به به سپیده به به مژگان خانومه انرژی مثبت :shad: من طبق معمول دیر اومدم و همه حرف ها گفته شد نه سر وقت اومدی بگو خب ... چی بگم الان؟! مهربون صمیمی مودب آروم ( البته در ظاهر شیطنتش زیر پوستیه!) با معرفت با احساس و لطیف ... اَاَاَ ... همش که خوب بود ! بسه دیگه حسودیم شد ! همش از خودت گفتی که عزیزم من همیشه از دید مثبت و انرژی مثبتی که داری لذت میبرم مژگان خوشحالم کردی که اومدی...ممنونم گلم 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ بد بد که نداری نقل قولات منو کشته سپیده هدا و هدی نداره دیگه اصل کار اون نیتشه که درسته یادش بخیر از اون گروه کوهنوردی 3 نفرشون نیستن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده