M!Zare 48037 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2012 درود..به نظرم هر رشته ای همچین تاپیکی رو نیاز داره.......... اولین سوال رو خودم مطرح میکنم. AR=0.12; % Annual Revenue. MR=(AR+1)^(1/12)-1; % Revenue of capital per month برای محاسبه سود در متلب این دستو رو دیدم....میشه یکم بیشتر توضیح بدید که این فرمول چی رو بیان میکنه؟ممنون 3
آرانوس 6500 ارسال شده در 17 آبان، 2013 دنبال به تاپيك برا ي طرح سوالم ميگشتم بهتر از اينجا رو پيدا نكردم به نظرتون با گرفتن وام بهترين راه سرمايه گذاري الان چي ميتونه باش ؟ منظور از وام هم وام كلان نيس :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
hfml 1545 ارسال شده در 28 آبان، 2015 سلام دوستان برای آنالیز اقتصادی پروژه های صنعتی یه پارامتر هست به نام market discount rate من در موردش سوالی دارم. اگه کسی کار کرده ممنون میشم اینجا بگه تا ازش بپرسم. 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 18 آذر، 2015 دنبال به تاپيك برا ي طرح سوالم ميگشتم بهتر از اينجا رو پيدا نكردم به نظرتون با گرفتن وام بهترين راه سرمايه گذاري الان چي ميتونه باش ؟ منظور از وام هم وام كلان نيس :5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام الان با این موقعیت اقتصادی بهترین کار بعد گرفتن وام گذاشتن اون توی یه حساب کوتاه مدت سرمایه گذاری برا گرفتن سود ماهیانه س کاری که منم انجام دادم 1
ارسال های توصیه شده