danijan 571 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۸ متشکر دوست خوبم همه ی نقشه ها همین هست یا هنوزم نقشه هست که اینجا نذاشتید؟ 1 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۸ نقشه جدیدی هنوز من پیدا نکردم اگه پیدا کنم میزارم 1 لینک به دیدگاه
pezhvakco 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۸۹ درود : نقشه نیشابور برای همین برنامه ( smartcomGPS ) پیدا کردم ولی یه نقشه کامل و جامع تر می خوام . میشه نقشه ها رو از Gogle earth گرفت و برای این برنامه استفاده کرد . اگه میشه روش این کار ( تبدیل برای این برنامه) رو بگین . فکر خوش . 1 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۸۹ درود :نقشه نیشابور برای همین برنامه ( smartcomgps ) پیدا کردم ولی یه نقشه کامل و جامع تر می خوام . میشه نقشه ها رو از gogle earth گرفت و برای این برنامه استفاده کرد . اگه میشه روش این کار ( تبدیل برای این برنامه) رو بگین . فکر خوش . سلام دوست عزیز آموزش تبدیل نقشه ها ضمیمه شد فعلا برای نقشه نیشابور همان یک نقشه بیشتر نیست ولی با آموزشی که گزاشتم میتونید خودتون نقشه رو بسازین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده