*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ لیست بچه ها تا الان : , Essi Anooshe MohammadReza pari daryayi MiNiA S.Tabassom F|UID shadmehrbaz Fo.Roo.GH hamid_shahrsaz NEGARi آتــــــــــروس delnavaz yuhana کتایون hamid_shahrsaz میلاد Sepideh.mt :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ مینا جان حمید شهرساز رو دو بار نوشتی 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ یکم مشکوک میزنید... محمد رضا یا انوشه امکان داره اگه بچها درخواست بدن اتوبوس بزرگتری کرایه کرد ؟؟؟ بعد راستی اینجا که میریم با توره یا اینکه دست خودمونه رفت و برگشت؟؟؟ بعدم لیدرش ازون خانوماست که همش میاد حرف میزنه؟؟ 8 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ یکم مشکوک میزنید...محمد رضا یا انوشه امکان داره اگه بچها درخواست بدن اتوبوس بزرگتری کرایه کرد ؟؟؟ بعد راستی اینجا که میریم با توره یا اینکه دست خودمونه رفت و برگشت؟؟؟ بعدم لیدرش ازون خانوماست که همش میاد حرف میزنه؟؟ ماشین بزرگتر شه قیمتشم تغییر میکنه همه چی به هم میریزه ظرفیتشم خیلی میره بالا که بعیده پر بشه جواب سوال بعدیتم بعد از بستن قرارداد مشخص میشه 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ بعدم لیدرش ازون خانوماست که همش میاد حرف میزنه؟؟ من می خوام لیدر باشم 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ با درود فراوان من فرداش باید برم مسافرت اما،اما،اما از اونجایی که خیلی دوست دارم در جمع دوستانم باشم،لذا واریزوندیم 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ طی مشورتی که با ابجی خانوم داشتیم احتمال اینکه من و ستی هم بیایم زیاده البته اگه جا پر نشه ولی به نظر من اگه متقاضی برای اومدن بیشتر شد ماشین بزرگتر بگیرین درمورد هزینه هم فک نکنم دو سه تومن بالا پایین اونقدری فرق کنه با درود فراوانمن فرداش باید برم مسافرت اما،اما،اما از اونجایی که خیلی دوست دارم در جمع دوستانم باشم،لذا واریزوندیم نترکی حمید! پس دیگه فک نکنم من و ستی بتونیم بیایم فک کنم جا پر شد! 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ طی مشورتی که با ابجی خانوم داشتیم احتمال اینکه من و ستی هم بیایم زیاده البته اگه جا پر نشه ولی به نظر من اگه متقاضی برای اومدن بیشتر شد ماشین بزرگتر بگیرین درمورد هزینه هم فک نکنم دو سه تومن بالا پایین اونقدری فرق کنه نترکی حمید! پس دیگه فک نکنم من و ستی بتونیم بیایم فک کنم جا پر شد! 2 نفر جا داره هنوز آرپاک اوری ستی یه دوئل بذارید 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ ماشین بزرگتر شه قیمتشم تغییر میکنه همه چی به هم میریزه ظرفیتشم خیلی میره بالا که بعیده پر بشه:icon_pf (34): جواب سوال بعدیتم بعد از بستن قرارداد مشخص میشه اوکی داداش حالا این پیشنهاد من واسه موقعه ایه که بچها زیاد بشن اگه پر شده بگو واسه 16 نفر بعدی در خواست بدن ولی پولو فعلا نریزن یه آمار بگیر اگه 16 نفر شد فوقش 2 تا اتوبوسش که میشه کرد....؟؟؟ 8 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ 2 نفر جا داره هنوزآرپاک اوری ستی یه دوئل بذارید سه تامون دست به یکی میکنیم تو رو سر پا نگه میداریم یکیمون میشینه جات! 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ من می خوام لیدر باشم لیدر باید خانومی تپل.... بی حجاب با موهایی از جنس موکت که زود آتیش میگیرهدارای زبان 6 متر و خوش برخورد و کلاه بردار باشه..... بعد هی تو اتوبوس بگه دست دست ..... اینا رو تو خودت میبینی بوگووو حمایتت کنیم 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ طی مشورتی که با ابجی خانوم داشتیم احتمال اینکه من و ستی هم بیایم زیاده البته اگه جا پر نشه ولی به نظر من اگه متقاضی برای اومدن بیشتر شد ماشین بزرگتر بگیرین درمورد هزینه هم فک نکنم دو سه تومن بالا پایین اونقدری فرق کنه نترکی حمید! پس دیگه فک نکنم من و ستی بتونیم بیایم فک کنم جا پر شد! من که گفته بودم سعیم رو میکنم که بیام،حالا سعیم توام شد با کنف کردن تو 3راه برات در نظر میگیرم،هر کدوم رو خواستی با آبجیت هماهنگ کن 1-بوفه:10000تومن 2-اونجا که اوندفعه من پفکها رو گذاشتم:9000تومن(تازه پفکهای من رو هم باید مگه داری:icon_razz:) 3-دنبلمون تا شهرک بدویی:همون 8500:w02: 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ لیدر باید خانومی تپل.... بی حجاب با موهایی از جنس موکت که زود آتیش میگیرهدارای زبان 6 متر و خوش برخورد و کلاه بردار باشه..... بعد هی تو اتوبوس بگه دست دست ..... اینا رو تو خودت میبینی بوگووو حمایتت کنیم به غیر از جنسیت و اندازه همه چیزایی که گفتی مشخصات خودت بود که!!!؟! 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ 3راه برات در نظر میگیرم،هر کدوم رو خواستی با آبجیت هماهنگ کن 1-بوفه:10000تومن 2-اونجا که اوندفعه من پفکها رو گذاشتم:9000تومن(تازه پفکهای من رو هم باید مگه داری:icon_razz:) 3-دنبلمون تا شهرک بدویی:همون 8500:w02: پیشته بچه جون تو و محمدرضا رو که سر پا نگه داشتیم تا اونجا میفهمید که دیگه فرتی پولتونو بدون هماهنگی واریز نکنید جای بقیه رو بگیرید!!:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ به غیر از جنسیت و اندازه همه چیزایی که گفتی مشخصات خودت بود که!!!؟! خب اصلا مشخصات منولی واسه تو که هم اندازش درسته هم جنسش جوره جدا کاشان بودی؟؟ یه لیدر خوبی داشت اینقدر خجالتی بوووود که حد نداشت:icon_razz:مخ ما رو گذاشته بود تو فرقون هی میرفت سر اتوبوس هی میومد ته اتوبوس خدا ببخش به پدر مادرش منم ببخشه یکم موهاشو آتیش زدم نزدیک بود یهو گور بگیره شانس آوردم نفهمیدحالا خود دانی میخوای بیا لیدریت و به عهده بگیر 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ پیشته بچه جون تو و محمدرضا رو که سر پا نگه داشتیم تا اونجا میفهمید که دیگه فرتی پولتونو بدون هماهنگی واریز نکنید جای بقیه رو بگیرید!!:icon_razz: اصن اون دو تا جای دیگه رو هم خودم با هزینه خودم میخرم تا دیگه نتونی بیای 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ خب اصلا مشخصات منولی واسه تو که هم اندازش درسته هم جنسش جورهجدا کاشان بودی؟؟ یه لیدر خوبی داشت اینقدر خجالتی بوووود که حد نداشت:icon_razz:مخ ما رو گذاشته بود تو فرقون هی میرفت سر اتوبوس هی میومد ته اتوبوس خدا ببخش به پدر مادرش منم ببخشه یکم موهاشو آتیش زدم نزدیک بود یهو گور بگیره شانس آوردم نفهمید جاجرود رو بودن فک کنم لیدر کاشان خیلی باحال بود 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها فقط اگر با اتوبوس رفتین سر کنترل ضبط باز با هم دعوا نکنین هاااااااااا متین دی جی خوبی هستش کنترل رو بدین دست اون؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده