Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ نگاه کنا زبون نفهمو...پس بگو چرا هی صدا می کنه بلا سوخته...فکر کرده ما سر امکانات با هم دعوامون میشه خبر نداره به توافق رسیدیم کتی از پنج تن نیستم اگه همین بلا سوخترو بین هر پنج تامون تقسیم نکنم... وقتی به پنج قطعه مساوی تقسیم بشه حساب کار دستش میاد شیطونی نکنه... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ کتی از پنج تن نیستم اگه همین بلا سوخترو بین هر پنج تامون تقسیم نکنم... وقتی به پنج قطعه مساوی تقسیم بشه حساب کار دستش میاد شیطونی نکنه... واسه رو کم کنی ام شده این کارو می کنیم...آی ضایع شه بخندیم... 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ می بینی تو رو خدا تکلیف ادمو معلوم نمی کنن ...معلوم نیست با منه با توئه... با منه 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ با منه آره هااااااااااا با فروغه... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها چشم شیطون کر...گوش شیطون کور...دارم میام مثل این کههههههههههههه... تا فردا :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ بیخود دور برندارین...اون صداهه با منه صاحبش اومد 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ واسه رو کم کنی ام شده این کارو می کنیم...آی ضایع شه بخندیم... با منه آره هااااااااااا با فروغه... اااااااا... الآن که دقت میکنم میبینم تمام مدت میگفته فروغ ولی من میشنیدم انوشه فروغ با خودته!!!!.... امکاناتت مبارکت باشه عزیزم(اشک شوقه) 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ بیخود دور برندارین...اون صداهه با منه صاحبش اومد وای وای امکانات افتاد دست سپی...دیگه تقسیم بی تقسیم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ بیخود دور برندارین...اون صداهه با منه صاحبش اومد عزیزم جاده فروغو صدا میزنه شهرک تورو....... هر کدومش یه قشنگیایی داره(من احساساتی شدم باز) 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ اااااااا...الآن که دقت میکنم میبینم تمام مدت میگفته فروغ ولی من میشنیدم انوشه فروغ با خودته!!!!.... امکاناتت مبارکت باشه عزیزم(اشک شوقه) به خدا اگه راضی باشم انوشه من مثل این سپی تک خوری نمیکنم 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ چه قد دوست داشتم حداقل این دفعه می تونستم بیام :(( ولی نیومدم اینو بگم اومدم بگم امیدوارم خیلی زیاد بهتون خوش بگذره 8 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ این الهام کجاس؟ قرار بود با ما بیاد منتها هیچ خبری نیس ازش. شماره هم نداریم ازش. پخ هم نمیشه زد بهش شماره گذاشت واسش. هرکی شمارشو داره بگه قرار ما ساعت 9 ایستگاه مترو صادقیه اس. شماره منم بده بش بتونیم پیداش کنیم. 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ این الهام کجاس؟قرار بود با ما بیاد منتها هیچ خبری نیس ازش. شماره هم نداریم ازش. پخ هم نمیشه زد بهش شماره گذاشت واسش. هرکی شمارشو داره بگه قرار ما ساعت 9 ایستگاه مترو صادقیه اس. شماره منم بده بش بتونیم پیداش کنیم. الهام--> چند ساعت پیش گفت که بگم نمیاد مریضه 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ الهام--> چند ساعت پیش گفت که بگم نمیاد مریضه خوب شد پست زدیم ها نمیزدیم نمیگفتی تا معطل بمونیم فردا؟ این حقته الان :zadan: 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ خوب شد پست زدیم هانمیزدیم نمیگفتی تا معطل بمونیم فردا؟ این حقته الان :zadan: آخه نگفت به کی بگم به هیلدا گفتم...به انوشه هم غیر مستقیم گفتم 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ آتروس که از همه بیشتر اصرار میکرد بیاد. نمیاد؟ 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ آتروس که از همه بیشتر اصرار میکرد بیاد. نمیاد؟ آتروس با ماشین خودش میاد یکم دیرتر 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ قول بدین جای منو خالی کنین من همه فکرم اونجاست فردا خوش بگذره بهتون 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ قول بدین جای منو خالی کنینمن همه فکرم اونجاست فردا خوش بگذره بهتون خیلی بدی که نمیای 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ هر کی زود رسید واسه منو آجیم جا بگیره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده