کتایون 15176 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 هیس دیگه پاشین بیاین فردا...بقیه حرفاتونو اونجا بزنین... 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 :icon_razz:از اون پستا بودا! نتونستم نقل قول نگیرم واقعا!:icon_razz: خوب نقل قول گرفتی جوابت چیه به این نقل قول؟ :zadan: 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 خوب نقل قول گرفتی جوابت چیه به این نقل قول؟ :zadan: اون نقل قول خودش از صدتا فحش بدتره...جات باشم میگم غلط کردم 4
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 این تاپیک به پایان امد فردا خوش بگذره دل ما که نشد بیایم بسوزه
Anooshe 11040 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 خوب نقل قول گرفتی جوابت چیه به این نقل قول؟ :zadan: :coffee:به جای اینکارا شب زود بخواب واسه فردا صبح خواب نمونی 4
Ehsan 112346 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 :coffee:به جای اینکارا شب زود بخواب واسه فردا صبح خواب نمونی حالم گرفتست، خواب بمونم بهتره. 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 حالم گرفتست، خواب بمونم بهتره. یه جوری میزنم نفهمی از کجا خوردی هااا 2
Anooshe 11040 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 حالم گرفتست، خواب بمونم بهتره. تو این دنیای سیاه سفید که واسه خودمون ساختیم و به زور رنگی میبینیمش به من بگو حال کی گرفته نیست؟! هرکی به نحوی حالش گرفتست مهم اینه که عمدی خواب نمونی بیدار باشی حال بگیری نزاری حالتو بگیرن 8
Anooshe 11040 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 جاده اسم منو فریاد میزنه:hapydancsmil: چه جالب!!!!!!اسم منم داره فریاد میزنه! 3
کتایون 15176 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 چه جالب!!!!!!اسم منم داره فریاد میزنه! میگما یه اسم دیگه ام میشنوم کنار اسم خودم...واضح نمیگه که لامصب... پس تویییییییییی... 4
Anooshe 11040 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 یه جوری میزنم نفهمی از کجا خوردی هااا ماهام بهش نمیگیم که هیچ وقت نفهمه و همیشه مثل یه سوال بزرگ تو زندگیش باقی بمونه 5
M_Archi 7762 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 امیدوارم فردا توان اومدن داشته باشم و ببینمتون میگم میشه لیست کسایی که جدا میخوان بیان رو هم بذارید؟ 2
Anooshe 11040 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 میگما یه اسم دیگه ام میشنوم کنار اسم خودم...واضح نمیگه که لامصب... پس تویییییییییی... عزیزمی با این لا مصب گفتنات..... آره بابا خودمم...... جاده ام جاده های قدیم... این جدیدیاش بلا شدن... چندتا چندتا اسم صدا میزنن 1
hilda 13376 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 امیدوارم فردا توان اومدن داشته باشم و ببینمتون میگم میشه لیست کسایی که جدا میخوان بیان رو هم بذارید؟ مونا جان گفتم من صفحه قبل من : هیلدا الهام چیز فکر سعید مسعود شیما نازنین 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 میگما یه اسم دیگه ام میشنوم کنار اسم خودم...واضح نمیگه که لامصب... پس تویییییییییی... خدا نکشه تو رو ماهام بهش نمیگیم که هیچ وقت نفهمه و همیشه مثل یه سوال بزرگ تو زندگیش باقی بمونه عاشقتم ...این علامت سوالا خیلی مخربن من میدونم روحیش داغون میشه 3
کتایون 15176 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 عزیزمی با این لا مصب گفتنات..... آره بابا خودمم...... جاده ام جاده های قدیم... این جدیدیاش بلا شدن... چندتا چندتا اسم صدا میزنن می بینی تو رو خدا تکلیف ادمو معلوم نمی کنن ...معلوم نیست با منه با توئه... 2
Anooshe 11040 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 این تاپیک به پایان امد فردا خوش بگذره دل ما که نشد بیایم بسوزه منم امیدوارم به همه خوش بگذره ایشاا.. تو برنامه های بعد حتما بتونی بیای... 1
Anooshe 11040 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 عاشقتم . من بیشتر می بینی تو رو خدا تکلیف ادمو معلوم نمی کنن ...معلوم نیست با منه با توئه... والا بخدااااااااا... حالا اینکه صدا میزنه معلوم نیست با کدوممون هست رو ول کن!!!!ورداشته یه امکاناتم گذاشته اون سرش!حالا این ماله کدوممونه!!!! جاده ی خر حالا بیا فردا تو جاده باهم به توافق برسیم ببینیم امکانات اون سر جاده احتمالا واسه کیه! 3
کتایون 15176 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 والا بخدااااااااا... حالا اینکه صدا میزنه معلوم نیست با کدوممون هست رو ول کن!!!!ورداشته یه امکاناتم گذاشته اون سرش!حالا این ماله کدوممونه!!!! جاده ی خر حالا بیا فردا تو جاده باهم به توافق برسیم ببینیم امکانات اون سر جاده احتمالا واسه کیه! نگاه کنا زبون نفهمو...پس بگو چرا هی صدا می کنه بلا سوخته...فکر کرده ما سر امکانات با هم دعوامون میشه خبر نداره به توافق رسیدیم 2
ارسال های توصیه شده