رفتن به مطلب

ثبت نام چهارمین برنامه تالار گردشگری (شهرک سینمایی)

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 491
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:icon_razz:از اون پستا بودا!

نتونستم نقل قول نگیرم واقعا!:icon_razz:

خوب نقل قول گرفتی جوابت چیه به این نقل قول؟ :zadan:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب نقل قول گرفتی جوابت چیه به این نقل قول؟ :zadan:

:coffee:به جای اینکارا شب زود بخواب واسه فردا صبح خواب نمونی

• Like 4
لینک به دیدگاه
حالم گرفتست، خواب بمونم بهتره. :sigh:

تو این دنیای سیاه سفید که واسه خودمون ساختیم و به زور رنگی میبینیمش به من بگو حال کی گرفته نیست؟!

هرکی به نحوی حالش گرفتست مهم اینه که عمدی خواب نمونی بیدار باشی حال بگیری نزاری حالتو بگیرن:ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه
چه جالب!!!!!!اسم منم داره فریاد میزنه!:w02:

میگما یه اسم دیگه ام میشنوم کنار اسم خودم...واضح نمیگه که لامصب...:ws28: پس تویییییییییی...

• Like 4
لینک به دیدگاه
یه جوری میزنم نفهمی از کجا خوردی هااا :banel_smiley_4:

ماهام بهش نمیگیم که هیچ وقت نفهمه و همیشه مثل یه سوال بزرگ تو زندگیش باقی بمونه:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
میگما یه اسم دیگه ام میشنوم کنار اسم خودم...واضح نمیگه که لامصب...:ws28: پس تویییییییییی...

:ws28:عزیزمی با این لا مصب گفتنات.....

آره بابا خودمم...:w02:... جاده ام جاده های قدیم... این جدیدیاش بلا شدن... چندتا چندتا اسم صدا میزنن:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
امیدوارم فردا توان اومدن داشته باشم و ببینمتون :ws37:

میگم میشه لیست کسایی که جدا میخوان بیان رو هم بذارید؟

مونا جان گفتم من صفحه قبل

من : هیلدا

الهام

چیز فکر

سعید

مسعود

شیما

نازنین

• Like 2
لینک به دیدگاه

خدا نکشه تو رو :ws28:

ماهام بهش نمیگیم که هیچ وقت نفهمه و همیشه مثل یه سوال بزرگ تو زندگیش باقی بمونه:w16:

:ws28: عاشقتم ...این علامت سوالا خیلی مخربن من میدونم روحیش داغون میشه sigh.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
:ws28:عزیزمی با این لا مصب گفتنات.....

آره بابا خودمم...:w02:... جاده ام جاده های قدیم... این جدیدیاش بلا شدن... چندتا چندتا اسم صدا میزنن:ws3:

می بینی تو رو خدا تکلیف ادمو معلوم نمی کنن ...معلوم نیست با منه با توئه...:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
این تاپیک به پایان امد فردا خوش بگذره دل ما که نشد بیایم بسوزه :sad0:

منم امیدوارم به همه خوش بگذره

ایشاا.. تو برنامه های بعد حتما بتونی بیای...:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

:ws28: عاشقتم .

من بیشتر:ws3:

می بینی تو رو خدا تکلیف ادمو معلوم نمی کنن ...معلوم نیست با منه با توئه...:ws28:

والا بخدااااااااا:ws3:... حالا اینکه صدا میزنه معلوم نیست با کدوممون هست رو ول کن!!!!ورداشته یه امکاناتم گذاشته اون سرش!حالا این ماله کدوممونه!!!! جاده ی خر:ws3:

حالا بیا فردا تو جاده باهم به توافق برسیم ببینیم امکانات اون سر جاده احتمالا واسه کیه!:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

والا بخدااااااااا:ws3:... حالا اینکه صدا میزنه معلوم نیست با کدوممون هست رو ول کن!!!!ورداشته یه امکاناتم گذاشته اون سرش!حالا این ماله کدوممونه!!!! جاده ی خر:ws3:

حالا بیا فردا تو جاده باهم به توافق برسیم ببینیم امکانات اون سر جاده احتمالا واسه کیه!:w02:

نگاه کنا زبون نفهمو...:ws28:پس بگو چرا هی صدا می کنه بلا سوخته...فکر کرده ما سر امکانات با هم دعوامون میشه خبر نداره به توافق رسیدیم:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...