کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ هیس دیگه پاشین بیاین فردا...بقیه حرفاتونو اونجا بزنین... 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ :icon_razz:از اون پستا بودا! نتونستم نقل قول نگیرم واقعا!:icon_razz: خوب نقل قول گرفتی جوابت چیه به این نقل قول؟ :zadan: 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ خوب نقل قول گرفتی جوابت چیه به این نقل قول؟ :zadan: اون نقل قول خودش از صدتا فحش بدتره...جات باشم میگم غلط کردم 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ این تاپیک به پایان امد فردا خوش بگذره دل ما که نشد بیایم بسوزه لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ خوب نقل قول گرفتی جوابت چیه به این نقل قول؟ :zadan: :coffee:به جای اینکارا شب زود بخواب واسه فردا صبح خواب نمونی 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ :coffee:به جای اینکارا شب زود بخواب واسه فردا صبح خواب نمونی حالم گرفتست، خواب بمونم بهتره. 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ حالم گرفتست، خواب بمونم بهتره. یه جوری میزنم نفهمی از کجا خوردی هااا 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ جاده اسم منو فریاد میزنه:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ حالم گرفتست، خواب بمونم بهتره. تو این دنیای سیاه سفید که واسه خودمون ساختیم و به زور رنگی میبینیمش به من بگو حال کی گرفته نیست؟! هرکی به نحوی حالش گرفتست مهم اینه که عمدی خواب نمونی بیدار باشی حال بگیری نزاری حالتو بگیرن 8 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ جاده اسم منو فریاد میزنه:hapydancsmil: چه جالب!!!!!!اسم منم داره فریاد میزنه! 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ چه جالب!!!!!!اسم منم داره فریاد میزنه! میگما یه اسم دیگه ام میشنوم کنار اسم خودم...واضح نمیگه که لامصب... پس تویییییییییی... 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ یه جوری میزنم نفهمی از کجا خوردی هااا ماهام بهش نمیگیم که هیچ وقت نفهمه و همیشه مثل یه سوال بزرگ تو زندگیش باقی بمونه 5 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ امیدوارم فردا توان اومدن داشته باشم و ببینمتون میگم میشه لیست کسایی که جدا میخوان بیان رو هم بذارید؟ 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ میگما یه اسم دیگه ام میشنوم کنار اسم خودم...واضح نمیگه که لامصب... پس تویییییییییی... عزیزمی با این لا مصب گفتنات..... آره بابا خودمم...... جاده ام جاده های قدیم... این جدیدیاش بلا شدن... چندتا چندتا اسم صدا میزنن 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ امیدوارم فردا توان اومدن داشته باشم و ببینمتون میگم میشه لیست کسایی که جدا میخوان بیان رو هم بذارید؟ مونا جان گفتم من صفحه قبل من : هیلدا الهام چیز فکر سعید مسعود شیما نازنین 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ میگما یه اسم دیگه ام میشنوم کنار اسم خودم...واضح نمیگه که لامصب... پس تویییییییییی... خدا نکشه تو رو ماهام بهش نمیگیم که هیچ وقت نفهمه و همیشه مثل یه سوال بزرگ تو زندگیش باقی بمونه عاشقتم ...این علامت سوالا خیلی مخربن من میدونم روحیش داغون میشه 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ عزیزمی با این لا مصب گفتنات..... آره بابا خودمم...... جاده ام جاده های قدیم... این جدیدیاش بلا شدن... چندتا چندتا اسم صدا میزنن می بینی تو رو خدا تکلیف ادمو معلوم نمی کنن ...معلوم نیست با منه با توئه... 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ این تاپیک به پایان امد فردا خوش بگذره دل ما که نشد بیایم بسوزه منم امیدوارم به همه خوش بگذره ایشاا.. تو برنامه های بعد حتما بتونی بیای... 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ عاشقتم . من بیشتر می بینی تو رو خدا تکلیف ادمو معلوم نمی کنن ...معلوم نیست با منه با توئه... والا بخدااااااااا... حالا اینکه صدا میزنه معلوم نیست با کدوممون هست رو ول کن!!!!ورداشته یه امکاناتم گذاشته اون سرش!حالا این ماله کدوممونه!!!! جاده ی خر حالا بیا فردا تو جاده باهم به توافق برسیم ببینیم امکانات اون سر جاده احتمالا واسه کیه! 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ والا بخدااااااااا... حالا اینکه صدا میزنه معلوم نیست با کدوممون هست رو ول کن!!!!ورداشته یه امکاناتم گذاشته اون سرش!حالا این ماله کدوممونه!!!! جاده ی خر حالا بیا فردا تو جاده باهم به توافق برسیم ببینیم امکانات اون سر جاده احتمالا واسه کیه! نگاه کنا زبون نفهمو...پس بگو چرا هی صدا می کنه بلا سوخته...فکر کرده ما سر امکانات با هم دعوامون میشه خبر نداره به توافق رسیدیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده