.MohammadReza. 19850 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ سلام دوستان برنامه بعدی تالار تور و گردشگری نواندیشان بازدید یک روزه شهرک سینمایی غزالی است قبل از هر چیز تاپیک های زیر رو مطالعه کنید: شرایط شرکت در تورهای گردشگری نواندیشان معرفی شهرک سینمایی غزالی اما جزییات برنامه: زمان برگزاری برنامه: چهارشنبه 3 اسفند 1390 زمان و مکان تجمع: ساعت 9 صبح، میدان صادقیه ظرفیت: 17 الی 19 نفر هزینه: هزینه بازدید تنها شامل ماشین خواهد بود که 8500 تومن است (هزینه ورودی 1000 تومان + هزینه ناهار که در رستوران مجموعه صرف میشه به عهده فرد خواهد بود) ساعت پایان برنامه: 3 بعدازظهر زمان ثبت نام حداکثر تا چهارشنبه 26 بهمن خواهد بود و دوستانی که تمایل به شرکت در برنامه رو دارند از طریق پرداخت آن لاین فروشگاه انجمن مبلغ مورد نظر رو به حساب انجمن واریز کنن (اسم+فامیل+شماره تلفن رو هم حتما وارد کنید):icon_gol: ظرفیت تکمیل شد ------------------------------------------ اسپم ها پاک میشه 59 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ بی شک این برنامه هم Cancel خواهد شد!!! 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ بی شک این برنامه هم Cancel خواهد شد!!! خودمون گفتیم اگه زیر 30 نفر ثبت نام کنن کنسل میشه 9 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ ممنونم از دعوتت...متاسفانه افتخار بودن در این جمع رو ندارم..خوش بگذره بهتون در گرفتن عکس هم لطفا خساست نکنین 8 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ سی نفر که خیلی امکانش کمه بخوان بیان! 8 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ برنامه جالبی گذاشتین.ولی من معذورم از آمدن. برای دوستان طلب شادی داریم. از انجایی که مولای کره خرم این گردش را تحریم کرده من هم پیروی خط او خواهم بود و شرکت نخواهم کرد 3 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ بی شک این برنامه هم Cancel خواهد شد!!! ]چقدر خوبه که برای تشکیل شدن برنامه و شرکت درش انقدر اشتیاق داری! به هرحال شوق و اشتیاق کاربرانی چون شما باعث تشکیل یا کنسل شدن برنامه ها میشه... ما فقط سعی در ایجاد هماهنگی داریم سی نفر که خیلی امکانش کمه بخوان بیان! عزیزم وقتی قرارداد با ماشین بسته بشه هرچی تعداد کمتر باشه به پول بقیه اعضایی که مییخوان شرکت کنن اضافه میشه که برای هیچکس نمیصرفه! 15 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ خودمون گفتیم اگه زیر 30 نفر ثبت نام کنن کنسل میشه من اعلام آمادگی میکنم اما بعید میدونم سی نفر حاضر باشن یه چیزی حدود 15000 هزار تومن پول بدن اونم توی این شرایط بد اقتصادی و سرمای زیر صفر درجه 7 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ ]چقدر خوبه که برای تشکیل شدن برنامه و شرکت درش انقدر اشتیاق داری!به هرحال شوق و اشتیاق کاربرانی چون شما باعث تشکیل یا کنسل شدن برنامه ها میشه... ما فقط سعی در ایجاد هماهنگی داریم عزیزم فک کنم برای پست زدن چند دقیقه عجله کردی؛ چون من اعلام آمادگی برای اومدن کرده بودم 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ من اعلام آمادگی میکنم اما بعید میدونم سی نفر حاضر باشن یه چیزی حدود 15000 هزار تومن پول بدن اونم توی این شرایط بد اقتصادی و سرمای زیر صفر درجه برنامه برای 3 اسفنده ینی نزدیک 20 روز دیگه هوا خوبه اون موقع 8 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ عزیزم فک کنم برای پست زدن چند دقیقه عجله کردی؛ چون من اعلام آمادگی برای اومدن کرده بودم نه عجله ای در کار نبود.. من جواب پست اولتو دادم کیوان جان خیلی خوبه ،با اینکه فکر میکنی بی شک برنامه کنسل میشه باز اعلام آمادگی کردی!...موفق باشی 11 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ برنامه برای 3 اسفندهینی نزدیک 20 روز دیگه هوا خوبه اون موقع اگه برنامه رو توی تهران و یه جای مسقف میذاشتید بهتر نبود؟ بچه ها که میخوان این پول رو بدن خب میرفتیم دنیای بازی و بازی های لاتاریش رو بازی میکردیم یا پینتبال آخه میگید شهرک سینمایی آدم یاد شمقدری و فرج الله سلحشور و جمال شورجه و میرباقری میفته:sad0: 8 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ ممنونم از دعوتت...متاسفانه افتخار بودن در این جمع رو ندارم..خوش بگذره بهتون در گرفتن عکس هم لطفا خساست نکنین ای بابا... در مورد عکس ما تابع قوانین تور میباشیم از انجایی که مولای کره خرم این گردش را تحریم کرده من هم پیروی خط او خواهم بود و شرکت نخواهم کرد مولای چیتون؟؟؟ برنامه جالبی گذاشتین.ولی من معذورم از آمدن. برای دوستان طلب شادی داریم. حاجی بیا دیگه عزیزم فک کنم برای پست زدن چند دقیقه عجله کردی؛ چون من اعلام آمادگی برای اومدن کرده بودم با اون اولین پست که زدی و ترکوندیمون اعلام موافقت کردی؟ اگه برنامه رو توی تهران و یه جای مسقف میذاشتید بهتر نبود؟ بچه ها که میخوان این پول رو بدن خب میرفتیم دنیای بازی و بازی های لاتاریش رو بازی میکردیم یا پینتبال آخه میگید شهرک سینمایی آدم یاد شمقدری و فرج الله سلحشور و جمال شورجه و میرباقری میفته کیوان اعلام موافقت زیادی هم خوب نیستا بنده مطابق گذشته سعی میکنم حضورم رو بهتون برسونم 11 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ از همون اول فاز منفی؟؟ من سعی میکنم که بیام 14 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ پنج تن بیان منم میام بی تردید!!!! 9 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ شهرك سينمايي خيلي خوبه. :hapydancsmil: پيشنهاد ميكنم برين ببينين. واقعا خيلي بهتون خوش ميگذره. قرارم نيست ياد آدماي معلومالحال! بيوفتين، ياد علي حاتمي و خيلياي ديگه كه دوستشون دارين ميوفتين. پيشنهاد ميكنم شعر "كوچه"ي فريدون مشيري (بي تو مهتاب شبي باز از آن كوچه گذشتم...) رو هم حفظ كنين و برين. لازمتون ميشه! اونجا هم خودش محيط مناسبي براي عكس گرفتنه هم اينكه يه عكاسخونه داره كه ميتونين توش لباس قديمي بپوشين عكساي باحال بگيرين :hapydancsmil: اميدوارم برگزار بشه و خيــــــــــــــــــــــــلي خوش بگذره 18 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ شهرك سينمايي خيلي خوبه. :hapydancsmil:پيشنهاد ميكنم برين ببينين. واقعا خيلي بهتون خوش ميگذره. قرارم نيست ياد آدماي معلومالحال! بيوفتين، ياد علي حاتمي و خيلياي ديگه كه دوستشون دارين ميوفتين. پيشنهاد ميكنم شعر "كوچه"ي فريدون مشيري (بي تو مهتاب شبي باز از آن كوچه گذشتم...) رو هم حفظ كنين و برين. لازمتون ميشه! اونجا هم خودش محيط مناسبي براي عكس گرفتنه هم اينكه يه عكاسخونه داره كه ميتونين توش لباس قديمي بپوشين عكساي باحال بگيرين :hapydancsmil: اميدوارم برگزار بشه و خيــــــــــــــــــــــــلي خوش بگذره این افعال یعنی اینکه خودت نمیای؟؟ 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ این افعال یعنی اینکه خودت نمیای؟؟ من خيلي دوس دارم دوباره ببينمتون. ولي خيلي به شرايط جوي محيطي! اون موقع بستگي داره. كارام يه خورده زياد شده و همون موقعا يه ارائه پروژهي سنگين دارم. تمام سعيمو ميكنم كه بتونم بيام :hapydancsmil: خيلي خوش ميگذره :gnugghender: ميدونم اسپما پاك ميشه. شندرمندر! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده