mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ ابتدا به قسمت Account وارد بشید . . . . . . . . . . بعدش برید توی Account setting . . . . . . . . . . . بعد برید پایینِ پایین این گزینه رو انتخاب کنید: deactivate . . . . . . . . . . . . اکانت خود را غیرفعال کنید و برید سر کار و زندگیتون و کسب در آمد کنید 9 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ ایول خیلی باحال بود انجمن ازین قابلیتها نداره ؟ لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ ایول خیلی باحال بود انجمن ازین قابلیتها نداره ؟ چرا انجمن هم میشه الان محمد میاد منو میزنه :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ چی میشه اگه اینکارو بکنیم؟ من در روز 7 یا 8 ساعت تو نتم ولی تا حالا سمت فیسبوک نرفتم لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ چی میشه اگه اینکارو بکنیم؟ من در روز 7 یا 8 ساعت تو نتم ولی تا حالا سمت فیسبوک نرفتم می تو (me too) لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ من تا 4 ماه پیش معتاد فیسبوک بودم از کارو زندگی انداخته بودم 2 هفته قبل محرم ولش کردم من ازاده 3 ماه مسافر:دی هیچی نداره ها ولی لامصب اعتیاد داره شدیییییید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده