دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ پس چرا خبری از مسابقه نیست؟جمعه شد لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ من اومدم شرکت کنم کل دنیای نت هنگ کرد 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ من اومدم شرکت کنم کل دنیای نت هنگ کرد توام میخوای شرکت کنی؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ درود بر شمــا عزیــزان با توجه به بازنشستگی من از سوی مدیـران ارشـد و نارضایتی آن ها از مدیریت تالار ادبیات توسط من، دیگـه دلیلی برای ادامه ی حضور من در اینجــا وجود ندارد! از همه ی شمـا دوستـان عزیزی که به یــادم بودید و از طریق مسنجر و تلفنی جویـای حالـم بود، متشکــرم. دوستــان نزدیکم می دانند که از طرف انجمن دیگـه ای بهم پیشنهاد برای فعالیت داده شده و با برخوردهای خوبشون این اطمینان را دادند که هیچ گونه بی احترامی و ناسپاسی انجـام نمی شود. توی اون انجمن و وبلاگ شخصی ام می بینمتــان... دلیل برگشتم این بود که هم توضیح بدم و هم بابت اشتباهی که واقعــاً ناخواسته در مورد برخی تاپیک ها پیش اومد و در حال اصلاح اشتباه پیش اومده بودم، امـا با برخوردهای نادرست انجام شده از سوی برخی از مدیران و مدیران ارشد نتونستم ادامه بدم عذرخواهی می کنم. روزهاتـون سرشار از سلامتی و شادی و پیروزی... 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ مگه سری قبل برنده شدی؟ اولا سری قبلی شرکت نکرده بودم دومااااااااااااااا، مسابقه تموم شد؟ من عروسی بودم همش 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ توام میخوای شرکت کنی؟:icon_pf (34): مگه من چمه؟ چرا شرکت نکنم/ فعلا که ورپرید 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ روشا جان خسته نباشی ولی خب حرکت حذف تاپیک ها اصلا صورت خوشی نداشت شما هم که ماشالله از همه حساس تر بهرحال موفق باشی 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ مگه من چمه؟ چرا شرکت نکنم/فعلا که ورپرید تو شرکت کنی که اخر میشی 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ تو شرکت کنی که اخر میشی من شرکت نکنم کی میخواد آخر بشه آخه 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ من شرکت نکنم کی میخواد آخر بشه آخه من لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ تاپیک جدید مسابقه: http://www.noandishaan.com/forums/thread79848.html 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده