Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 من اومدم شرکت کنم کل دنیای نت هنگ کرد توام میخوای شرکت کنی؟:icon_pf (34): 1
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 درود بر شمــا عزیــزان با توجه به بازنشستگی من از سوی مدیـران ارشـد و نارضایتی آن ها از مدیریت تالار ادبیات توسط من، دیگـه دلیلی برای ادامه ی حضور من در اینجــا وجود ندارد! از همه ی شمـا دوستـان عزیزی که به یــادم بودید و از طریق مسنجر و تلفنی جویـای حالـم بود، متشکــرم. دوستــان نزدیکم می دانند که از طرف انجمن دیگـه ای بهم پیشنهاد برای فعالیت داده شده و با برخوردهای خوبشون این اطمینان را دادند که هیچ گونه بی احترامی و ناسپاسی انجـام نمی شود. توی اون انجمن و وبلاگ شخصی ام می بینمتــان... دلیل برگشتم این بود که هم توضیح بدم و هم بابت اشتباهی که واقعــاً ناخواسته در مورد برخی تاپیک ها پیش اومد و در حال اصلاح اشتباه پیش اومده بودم، امـا با برخوردهای نادرست انجام شده از سوی برخی از مدیران و مدیران ارشد نتونستم ادامه بدم عذرخواهی می کنم. روزهاتـون سرشار از سلامتی و شادی و پیروزی... 4
mamooshak 8194 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 مگه سری قبل برنده شدی؟ اولا سری قبلی شرکت نکرده بودم دومااااااااااااااا، مسابقه تموم شد؟ من عروسی بودم همش 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 توام میخوای شرکت کنی؟:icon_pf (34): مگه من چمه؟ چرا شرکت نکنم/ فعلا که ورپرید 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 روشا جان خسته نباشی ولی خب حرکت حذف تاپیک ها اصلا صورت خوشی نداشت شما هم که ماشالله از همه حساس تر بهرحال موفق باشی 1
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 مگه من چمه؟ چرا شرکت نکنم/فعلا که ورپرید تو شرکت کنی که اخر میشی 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 تو شرکت کنی که اخر میشی من شرکت نکنم کی میخواد آخر بشه آخه 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 تاپیک جدید مسابقه: http://www.noandishaan.com/forums/thread79848.html 1
ارسال های توصیه شده