Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ حمله؟؟ منظورت چیه؟؟؟ یعنی وحشی؟ من قهرم همه چی درست میشه...:there: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ دلیل نمیشه که... شاید یه عکس دیگت باشه... خدا میدونه قدرت تشخیص که دارین؟؟!!!! لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ قدرت تشخیص که دارین؟؟!!!! + راهنمایی ها لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ قدرت تشخیص که دارین؟؟!!!! تشخیص دادیم دیگه.. خوده خودشی مغلطه نکن لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ + راهنمایی ها خودت تابلویییی... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ همه چی درست میشه...:there: چه جوری؟؟ نمیبینی چه اوضاع یه؟ درست نمیشه من میدونم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ تشخیص دادیم دیگه.. خوده خودشی مغلطه نکن هی من میخوام تابلو نکنم نمیذاری که.. جایزشو بدین برههه.. لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ خودت تابلویییی... تو تابلو تری...پرتره لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ فروووووووووغه:hapydancsmil:... سه چراغ روشن :hapydancsmil: حمله؟؟ منظورت چیه؟؟؟ یعنی وحشی؟ من قهرم نه بابا من وحشی ام تو اهلی حالا ک اینجوری شد خودمم اصنفروغ تو باعث شدی نگارم بغض کنه؟ خب بغض کنه! فدای سرم!! لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ چه جوری؟؟ نمیبینی چه اوضاع یه؟ درست نمیشه من میدونم اینجوری #222222] 859105]هی من میخوام تابلو نکنم نمیذاری که.. جایزشو بدین برههه.. اعصاب نداری تو چرا؟ اخه چرا تو اینجوری میکنی چرا؟ جایزمو نمیدن چرا؟ سرعت چقد پایینه چرا؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ سه چراغ روشن :hapydancsmil:نه بابا من وحشی ام تو اهلی خب بغض کنه! فدای سرم!! در هر صورت آدم نیستم نه؟ سر عشقم داد نزن لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ اینجوری #222222] اعصاب نداری تو چرا؟ اخه چرا تو اینجوری میکنی چرا؟ جایزمو نمیدن چرا؟ سرعت چقد پایینه چرا؟ زیرا سرعت خیلیییییییییی پایینه زیرااااااااااا.. یعنی ی پست که میخوام بدم اشکم درمیاد.. کی جایزتو نمیده؟؟؟؟ این ممد ادمینی کووووو؟؟ اصن من دیگه میرم.. لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ فکر کنم خود delnavaz هست داره همه رو گمراه میکنه:guntootsmiley2: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ در هر صورت آدم نیستم نه؟ سر عشقم داد نزن پروانه بودن بهتره یا ادم بودن؟!؟!؟! عشقم چیه؟؟این جلافت بازیااا چیه؟؟ :icon_razz: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ اینجوری:zadan: #222222] اعصاب نداری تو چرا؟ اخه چرا تو اینجوری میکنی چرا؟ جایزمو نمیدن چرا؟ سرعت چقد پایینه چرا؟ خشن بی اعصاب دست بزن دار! برو خونتون! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ پروانه بودن بهتره یا ادم بودن؟!؟!؟! عشقم چیه؟؟این جلافت بازیااا چیه؟؟ :icon_razz: دختر بودن از هر دو بهتره! (دخترا انسانن) فروغ عشق من عشق منه دعوا نکن منو! لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ فکر کنم خود delnavaz هستداره همه رو گمراه میکنه:guntootsmiley2: از کوجا فهمیدی؟ #222222] 859128]زیرا سرعت خیلیییییییییی پایینه زیرااااااااااا.. یعنی ی پست که میخوام بدم اشکم درمیاد.. کی جایزتو نمیده؟؟؟؟ این ممد ادمینی کووووو؟؟ اصن من دیگه میرم.. منم اشکم دراومد سرعت افضیله #222222] 859134]خشن بی اعصاب دست بزن دار! برو خونتون! منو میگه ها لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ دختر بودن از هر دو بهتره! (دخترا انسانن) فروغ عشق من عشق منه دعوا نکن منو! دختر بودن رو خوب اومدی!! خاک به سرم از دست رفتین شماها :icon_pf (34): تو امضات هم گذاشتی؟؟؟ ؟؟؟؟ ؟؟؟ :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ دختر بودن رو خوب اومدی!! خاک به سرم از دست رفتین شماها :icon_pf (34): تو امضات هم گذاشتی؟؟؟ ؟؟؟؟ ؟؟؟ :icon_pf (34): اُنلی گرل :hapydancsmil: عشقم گفت بذار چیه مگه؟ مگه چیه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده