*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ آقاي بازيگر سينماي ايران در گفتوگو با «ايسنا» با اعلام اين خبر گفت: از دیروز ـ 10 بهمن ماه ـ تغيير و تحولات در اين خانه آغازشد. وي خاطرنشان كرد: وسايل خانه به جاي ديگري منتقل شده و قرار است با كمك بهروز غريبپور فضاسازي لازم انجام شود و يك طبقه هم روي خانه احداث و تبديل به سالن نمايش شود. انتظامي گفت: خانه، تحويل شهرداري شميران، آقاي مهندس جاويد ميشود تا كارهاي نهايي انجام شود.عزتالله انتظامي اواخر شهريورماه به همراه عكاس و خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در اين خانه كه بيش از 50 سال قدمت دارد، حضور پيدا كرد و توضيحاتي را ارائه كرد. آقاي بازيگر سينما گفته بود: خانه كوچكي حدود 100 متر در يوسفآباد داشتم كه آنجا را در سال 49 به مبلغ 37 هزار تومان فروختم و با كمك وام بانكي اين خانه را در قيطريه 315 هزار تومان خريدم كه تا سال 57 قسطهاي آن را پس دادم. انتظامي يادآور شده بود: همزمان با اكران فيلم «گاو» به اين خانه كه 451 متر است، نقل مكان كرديم و ساير فيلمهايي كه بازي كردم صحبتهاي اوليهاش در همين حياط شده است. افرادي چون علي حاتمي، ناصر تقوايي، داريوش مهرجويي و بهمن فرمانآرا به اينجا آمدند و با هم صحبت كرديم. وي گفته بود: من در اين خانه خاطرات زيادي دارم و دوست ندارم از بين برود. ميتوانم اينجا را به قيمت زيادي بفروشم يا اگر پنج طبقه ساخته شود پنج واحد 150-160 متري به من ميدهند؛ اما دوست ندارم اين اتفاق بيفتد. اين هنرمند يادآور شده بود: بچههايم هم احتياجي ندارند و اين خانه و وسايلش با موزه شدن ماندگار خواهد شد و در نبودم ميتواند يادگاري باشد. انتظامي با اشاره به خانه موزههاي شهيد مطهري و شريعتي گفته بود: من اين خانهها را ديدهام، اما اينجا با توجه به وسايل و عكسهاي زياد و قديمي كه موجود است، ميتواند بسيار غني باشد. چيزهايي در اينجا است كه در هيچ كجا نيست، مانند بروشورهايي از هنرهاي دراماتيك كه به تاريخچه اين هنرها ميپردازد و بسيار ارزشمند است؛ ضمن اينكه خيليها اين كار من را پسنديدند. آقاي بازيگر معتقد است: براي اولين بار است كه در هنر و سينما چنين اتفاقي ميافتد و خانه شخصي كه در هنر فعال بوده تبديل به موزه ميشود. انتظامي همچنين براي ايسنا نوشت: «خوشحال هستم كه در تمام مدت 40 سال كه با خانوادهام اينجا زندگي ميكردم فقط به كارهاي فرهنگي و هنري (سينما و تئاتر) پرداختهام. آرزو داشتم براي موزه شخصي و فعاليتهاي هنري اختصاص پيدا كند. به اميد خدا انشاءالله». 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ تفکر موزه ای. به نظر من اگه تبدیل می کردن به یه آتلیه ای یا آموزشگاه تئاتر و بازیگری خیلی بهتر می شد. اینکار باعث میشه که بعد از یه بازه ی زمانی کوچیک اونجا تبدیل به خانه ارواح بشه که ماهی یکبار 4 تا آدم به خودش ببینه.هفته پیش موزه ی هنرهای معاصر بودم، اون با اون موزه ایش 4 تا چینی فقط بازدید کننده اش بودن.چه برسه به این. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده