رفتن به مطلب

آیا شما شرکت سامسونگ را تحریم میکنین؟

*Sanaz*

ارسال های توصیه شده

شرکت سامسونگ در یک تیزر تبلیغاتی که درست چند روز بعد از ترور دانشمند هسته‌ای ایرانی پخش شده، موضوع انفجارهای هسته‌ای ایران را به سخره گرفته و آن را به مثابه آب خوردن برای جاسوسان اسراییل دانسته است.

داستان این کلیپ که با همکاری مشترک یک شرکت بازرگانی اسرائیلی و شرکت سامسونگ کره جنوبی ساخته شده، به ۴ بازیگر اسرائیلی مربوط می‌شود که شوهای خاصی برگزار می‌کنند و شنیده‌اند که حتی در ایران نیز طرفدار دارند.

به همین منظور، برای دیدار با طرفداران خود در ایران، به اصفهان سفر می‌کنند.

این چهار اسراییلی برای اینکه شناخته نشوند لباس مبدل به تن می‌کنند. این ۴ نفر در جستجوی غذا به کافه‌ای می‌رسند که در این کافه یک مامور موساد را که نیروگاه هسته‌ای ایران در اصفهان را زیر نظر دارد، به طور اتفاقی می‌بینند. این مامور موساد به بازیگران مورد علاقه‌اش توضیح می‌دهد تبلتی دارد که با آن تمام فعالیت‌های نیروگاه هسته‌ای را رصد می‌کند.

یکی از بازیگران اسرائیلی، تبلت مامور موساد را برمی‌دارد و همینطور که درباره قابلیت‌های آن از مامور سوال می‌کند، دوست دیگرش از روی کنجکاوی، دکمه‌ای را روی تبلت لمس می‌کند که به محض لمس دکمه، نیروگاه هسته‌ای ایران که پشت سر آن‌هاست، منفجر می‌شود!

همه بهت‌زده می‌شوند اما بازیگری که باعث این انفجار شده، می‌گوید: چی شده؟ مگر چه اتفاقی افتاده؟!

این هم فقط یک انفجار مرموز دیگر در ایران بوده! غصه نخورید!

• Like 22
لینک به دیدگاه

فتحی‌پور پاسخ مجلس ایران به تیزر تبلیغی شرکت سامسونگ را پشیمان کننده خواند و گفت: کمیسیون اقتصادی مجلس به زودی در این باره بیانیه‌ای صادر خواهد کرد.

رئیس‌کمیسیون اقتصادی مجلس از احتمال مطرح شدن طرح ۲ فوریتی در مجلس خبر داد که به گفته وی:

این طرح تمامی خریدها از شرکت سامسونگ را ممنوع خواهد کرد.

حالا شما چکار میکنین؟

سامسونگ ها را بیرون میریزین از خونه یا نه؟ :ws37:

• Like 9
لینک به دیدگاه

تو چند روز گذشته قیمت لوازم برقی فوق العاده گرون شده، اگه سامسونگ رو تحریم کنن واقعا قیمت ها سر به فلک میکشه، من میترسم این بهانه ای باشه برای شروع تحریم لوازم برقی، مثلا سایر شرکت های کره ای هم از صادرات به ایران منع بشن:icon_pf (34):

واقعا بعضی قیمتا رو آدم میبینه هنگ میکنه، هارد اینترنال 1ترا از 70 تومن یهو کشید به 295 تومن!

• Like 12
لینک به دیدگاه

تیزر تبلیغاتی بسیار شرمناکی بود.

علاوه بر مسائل هسته ای، پوشش چادر ناب مارا به سخره کشیده بودند،اینها دشمن خدا هستند.:4564:

ما که تلویزیونمون سامسونگه و به نشانه اعتراض فعلا خاموشش کردیم.

منتظر اقدام هوشمندانه و بصیرتمندانه نمایندگان مجلسیم تا درصورت تحریم، سامسونگ هایمان را وسط خیابان به آتش بکشیم.:ws37:

• Like 15
لینک به دیدگاه
تو چند روز گذشته قیمت لوازم برقی فوق العاده گرون شده، اگه سامسونگ رو تحریم کنن واقعا قیمت ها سر به فلک میکشه، من میترسم این بهانه ای باشه برای شروع تحریم لوازم برقی، مثلا سایر

خوب قیمت ها سر به فلک بکشه،شما نا امید میشی؟

امروز آغا میگفت تحریم ها هیچ اثری برای ملت ما ندارند،دلش به ما قرص و محکمه دیگه. :ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه

من انتخابات رو تحریم میکنم و صدا و سیمای میلی را و ساندیس را و دیگر چیزهای مربوطه

نمیدونم بخوام سامسونگ رو تحریم کنم چی میشه؛ من که فعلا قصد خرید لوازم الکتریکی ندارم. :icon_redface:

• Like 6
لینک به دیدگاه

اگر کلیپش رو ندیدید بگید تا بزارم ...:ws37:

البته جایی خوندم این تبلیغ مربوط به سامسونگ کره نمیشه و حتی سامسونگ کره نسبت به این تیزر واکنش منفی نشون داده!

• Like 4
لینک به دیدگاه
اگر کلیپش رو ندیدید بگید تا بزارم ...:ws37:

البته جایی خوندم این تبلیغ مربوط به سامسونگ کره نمیشه و حتی سامسونگ کره نسبت به این تیزر واکنش منفی نشون داده!

من ندیدم :4564:

موخااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام :4564:

• Like 4
لینک به دیدگاه

علاوه بر مسائل هسته ای، پوشش چادر ناب مارا به سخره کشیده بودند،اینها دشمن خدا هستند.:4564:

منتظر اقدام هوشمندانه و بصیرتمندانه نمایندگان مجلسیم تا درصورت تحریم، سامسونگ هایمان را وسط خیابان به آتش بکشیم.:ws37:

من تحت تاثیر قرار گرفتم یخچال خونمون میشکنم:4564:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من از اولشم از محصولات سامسونگ استفاده نمیکردم همیشه از محصولات ال جی استفاده کردم و میکنم

ولی اگه این گ......... خورده بهتره که کلا محصولاتش رو از بازار جمع کنن:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بعید میدونم ربطی به تمسخر چادر و یه قشر خاص داشته باشه.

کشور های حوزه ی خلیج فارس و کشورهایی مثل افغانستان و پاکستان ، بیشتر به این نوع پوشش میخورن تا ایران.

اگرم منظورش تمسخر قشر خاصی بوده باشه دلیلی نداشته کل یه ناحیه و فرهنگ رو مورد تمسخر قرار بده.

کجای ایران مردم با اسب و قاطر رفت و آمد میکنن!؟ اصلا کجای ایران مردمی با این نوع پوشش اینطوری عقب مونده هستن!؟

در ثانی به کشوری مثل کره چه ارتباطی داره که بخواد طرز فکر قشر خاصی از مردم یه کشور دیگه رو به تمسخر بگیره؟

چطور مطمئن شدن که طرز تفکر خودشون کامل ترین طرز فکر هست تا بخوان دیگران رو مسخره کنن؟ اونم کشوری که در اون نماینده دارن و میدونن این خبرا نیست!

کلا به نظر من این تبلیغ ربط خاصی به اون قشری که شما اشاره کردین نداره. فقط سعی شده ایران رو یه کشور عقب مونده ی عصر حجری نشون بده و بیان کنه ملتی که کمترین امکانات زندگی مدرن رو ندارن ، نیازی به داشتن انرژی هسته ای و . . . ندارن. در واقع فکر میکنم خواسته با این کار حق رو به اسرائیل بده و همون بازاریابی و ادامه ی ماجرا.

• Like 4
لینک به دیدگاه

شرکت سامسونگ، تیزر تبلیغاتی اسرائیلی را محکوم کرد

شرکت سامسونگ در بیانیه‌ای، ویدئوی تبلیغی جنجالی را محکوم کرد.

به گزارش ایتنا اخیرا تیزری تبلیغی توسط کانال اچ او تی ساخته و پخش شد که به دلیل محتوای اهانت‌آمیز، از سوی مقامات ایرانی محکوم شد، و ضمنا شرکت سامسونگ نیز مورد خطاب برخی مقامات ایرانی قرار گرفت.

در پی این اتفاقات، شرکت سامسونگ با انتشار بیانیه‌ای تیزر مورد نظر را محکوم کرده است.

متن این بیانیه که رونوشت آن به ایتنا نیز ارسال شده به شرح زیر است:

اهداف و سیاست کلی شرکت سامسونگ در تمام دنیا و خصوصاً در کشور بزرگ جمهوری اسلامی ایران بر مبنای گسترش و اشاعه صلح و دوستی بین مردم تمامی جهان پایه‌گذاری شده است.

حمایت از بازی‌های المپیک به عنوان نماد صلح و دوستی، حمایت بی‌دریغ از جراحی‌های صعب‌العلاج کودکان در سراسر جهان مبین این اظهارات است.

متأسفانه اخیراً در کلیپی که بدون اطلاع شرکت سامسونگ، توسط یک شرکت اسرائیلی به نام شبکه کابلی HOT تولید شده است بی‌محابا و بدون هیچگونه پایه و اساسی به مردم شریف ایران اهانت شده است.

اصولاً انتساب این کلیپ به شرکت سامسونگ یک سوءتفاهم بوده و شرکت سامسونگ ضمن محکومیت این عمل، همسو با سایر نهادهای مردمی انزجار خود را از اینگونه اقدامات اعلام می‌نماید.

بدیهی است شرکت سامسونگ هیچگونه نقشی در تولید این کلیپ نداشته است و شبکه کابلی HOT صرفاً در این کلیپ از تبلت سامسونگ به عنوان جایزه برای بینندگان خود استفاده نموده است.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 6
لینک به دیدگاه
بعید میدونم ربطی به تمسخر چادر و یه قشر خاص داشته باشه.

کشور های حوزه ی خلیج فارس و کشورهایی مثل افغانستان و پاکستان ، بیشتر به این نوع پوشش میخورن تا ایران.

اگرم منظورش تمسخر قشر خاصی بوده باشه دلیلی نداشته کل یه ناحیه و فرهنگ رو مورد تمسخر قرار بده.

کجای ایران مردم با اسب و قاطر رفت و آمد میکنن!؟ اصلا کجای ایران مردمی با این نوع پوشش اینطوری عقب مونده هستن!؟

در ثانی به کشوری مثل کره چه ارتباطی داره که بخواد طرز فکر قشر خاصی از مردم یه کشور دیگه رو به تمسخر بگیره؟

چطور مطمئن شدن که طرز تفکر خودشون کامل ترین طرز فکر هست تا بخوان دیگران رو مسخره کنن؟ اونم کشوری که در اون نماینده دارن و میدونن این خبرا نیست!

کلا به نظر من این تبلیغ ربط خاصی به اون قشری که شما اشاره کردین نداره. فقط سعی شده ایران رو یه کشور عقب مونده ی عصر حجری نشون بده و بیان کنه ملتی که کمترین امکانات زندگی مدرن رو ندارن ، نیازی به داشتن انرژی هسته ای و . . . ندارن. در واقع فکر میکنم خواسته با این کار حق رو به اسرائیل بده و همون بازاریابی و ادامه ی ماجرا.

اولا این پوشش مشترک در بین همه مسلمانان است.

فیلم 300 هم وقتی ساخته شد،پوشش سربازان ایرانی تماما پوشش اعراب مسلمان بود نه پوشش سربازان هخامنشی.

بنده باز هم میگم،اونها با اسلام و اندیشه اسلامی مشکل دارند نه ایران و اندیشه ایرانی.

اون چیزی که میخوان عقب افتاده و متحجر نشونش بدن،ایران نیست،این فرهنگ دینیه.

اندیشه ایرانی بر سه اصل پندار نیک،گفتار نیک و کردار نیک استواره،دستور به جهاد و آدم کشی و چشم در برابر چشم و.... توش نیست که بخوان باهاش مقابله کنن.

معمولا با چیزی مقابله میکنن که منافع اونها رو تهدید کنه،فرهنگ ایرانی هم یک فرهنگ تهدید کننده نیست،این فرهنگ جهاد اسلامیه که اونها رو تحریک میکنه.

مسلمانان تمامی انسان های غیر از خودشان را گمراه و کافر و نجس و... میدانند،حالا دنیا هم بر ضدشون جبهه میگیره،از اونهاست که بر اونهاست.

به هر حال من خودم را طرف این تمسخر نمیبینم،اگر کسی حس میکنه خودش طرف این تمسخر قرار گرفته حق مسلم اوست که مرگ بر اسرائیل و مرگ بر کره را با صدایی هرچه رساتر سر دهد.

• Like 5
لینک به دیدگاه
اولا این پوشش مشترک در بین همه مسلمانان است.

فیلم 300 هم وقتی ساخته شد،پوشش سربازان ایرانی تماما پوشش اعراب مسلمان بود نه پوشش سربازان هخامنشی.

بنده باز هم میگم،اونها با اسلام و اندیشه اسلامی مشکل دارند نه ایران و اندیشه ایرانی.

اون چیزی که میخوان عقب افتاده و متحجر نشونش بدن،ایران نیست،این فرهنگ دینیه.

اندیشه ایرانی بر سه اصل پندار نیک،گفتار نیک و کردار نیک استواره،دستور به جهاد و آدم کشی و چشم در برابر چشم و.... توش نیست که بخوان باهاش مقابله کنن.

معمولا با چیزی مقابله میکنن که منافع اونها رو تهدید کنه،فرهنگ ایرانی هم یک فرهنگ تهدید کننده نیست،این فرهنگ جهاد اسلامیه که اونها رو تحریک میکنه.

مسلمانان تمامی انسان های غیر از خودشان را گمراه و کافر و نجس و... میدانند،حالا دنیا هم بر ضدشون جبهه میگیره،از اونهاست که بر اونهاست.

به هر حال من خودم را طرف این تمسخر نمیبینم،اگر کسی حس میکنه خودش طرف این تمسخر قرار گرفته حق مسلم اوست که مرگ بر اسرائیل و مرگ بر کره را با صدایی هرچه رساتر سر دهد.

تمام این حرفا درست . . . فرهنگ اسلامی فرهنگ وحشی گری و کلا فرهنگ اسلامی یه فرهنگ تحریک کننده.

ولی تمامی این حرفا دلیلی بر این نیست که این فیلم اولا قصد تمسخر چادر رو داشته و ثانیا : حق این کار رو داشته. چرا؟ عرض میکنم.

به قول شما این پوشش در میان کل مردم مسلمان مشترک هست. خب هدف از مورد خطاب قرار دادن ایران چی بوده!؟ فرهنگ عربستان ، فرهنگ مسلمانی نیست!؟ فرهنگ کشور های حوزه ی خلیج فارس؟ فرهنگ افغانستان؟ مالزی؟ و . . ؟ هدف از مخاطب قرار دادن تنها ایران چی بوده!؟ فقط ایران فرهنگ مسلمانی دو آتیشه داره؟

در ثانی ، فرهنگ جهاد اسلامی و مبارزه با مخالف ، تحریک کننده هست. درسته. اما چرا در مورد تفکرات مارکسیستی و مشابه اون نظری ندادی؟ این تفکرات همیشه تفکرات ناراضی در بین مردم جهان شناخته شدن . هیچ سیستمی رو جز سیستم و نظام کارگری قبول ندارن و این رو حتی از پرچم سرخشون هم میشه فهمید که این افراد ، همیشه معترض هستند و برای این کار از جونشون هم میگذرن. خب؟ چرا کره کشور روسیه و چین رو مخاطب قرار نداده؟

برای همین فکر میکنم این حرف که اونا با اسلام مشکل دارن و بخاطر اون این تبلیغ رو ساختند ، اشتباه هست.

درسته ممکنه با اسلام مشکل داشته باشن . ولی دلیل این تبلیغاتش از نظر من مبارزه با فرهنگ اسلامی نیست.

اما در مورد عقب مونده نشون دادن فرهنگ دینی و مذهبی .

مطمئنا این رو میدونی که کشور کره یکی از مذهبی ترین کشور های دنیاست که در کنار زندگی مدرن ، هیچ وقت مذهب و سنت ها رو از حتی کارهای روزمره هم جدا نکردن.

کشوری که خودش انواع و اقسام مذاهب و سنن و ادیان در اون وجود داره ، چه دلیلی داره تبلیغاتی رو منتشر کنه که اساس اون تمسخر جامعه ی مذهبی بوده باشه؟

یه بررسی ساده از فرهنگ کره ی جنوبی همه چیز رو در این مورد مشخص میکنه. از سنت پوشش لباس سفید در مراسم عزا گرفته تا پا برهنه بودن در اماکن مذهبی و . . .

• Like 3
لینک به دیدگاه
تمام این حرفا درست . . . فرهنگ اسلامی فرهنگ وحشی گری و کلا فرهنگ اسلامی یه فرهنگ تحریک کننده.

ولی تمامی این حرفا دلیلی بر این نیست که این فیلم اولا قصد تمسخر چادر رو داشته و ثانیا : حق این کار رو داشته. چرا؟ عرض میکنم.

به قول شما این پوشش در میان کل مردم مسلمان مشترک هست. خب هدف از مورد خطاب قرار دادن ایران چی بوده!؟ فرهنگ عربستان ، فرهنگ مسلمانی نیست!؟ فرهنگ کشور های حوزه ی خلیج فارس؟ فرهنگ افغانستان؟ مالزی؟ و . . ؟ هدف از مخاطب قرار دادن تنها ایران چی بوده!؟ فقط ایران فرهنگ مسلمانی دو آتیشه داره؟

در ثانی ، فرهنگ جهاد اسلامی و مبارزه با مخالف ، تحریک کننده هست. درسته. اما چرا در مورد تفکرات مارکسیستی و مشابه اون نظری ندادی؟ این تفکرات همیشه تفکرات ناراضی در بین مردم جهان شناخته شدن . هیچ سیستمی رو جز سیستم و نظام کارگری قبول ندارن و این رو حتی از پرچم سرخشون هم میشه فهمید که این افراد ، همیشه معترض هستند و برای این کار از جونشون هم میگذرن. خب؟ چرا کره کشور روسیه و چین رو مخاطب قرار نداده؟

برای همین فکر میکنم این حرف که اونا با اسلام مشکل دارن و بخاطر اون این تبلیغ رو ساختند ، اشتباه هست.

درسته ممکنه با اسلام مشکل داشته باشن . ولی دلیل این تبلیغاتش از نظر من مبارزه با فرهنگ اسلامی نیست.

اما در مورد عقب مونده نشون دادن فرهنگ دینی و مذهبی .

مطمئنا این رو میدونی که کشور کره یکی از مذهبی ترین کشور های دنیاست که در کنار زندگی مدرن ، هیچ وقت مذهب و سنت ها رو از حتی کارهای روزمره هم جدا نکردن.

کشوری که خودش انواع و اقسام مذاهب و سنن و ادیان در اون وجود داره ، چه دلیلی داره تبلیغاتی رو منتشر کنه که اساس اون تمسخر جامعه ی مذهبی بوده باشه؟

یه بررسی ساده از فرهنگ کره ی جنوبی همه چیز رو در این مورد مشخص میکنه. از سنت پوشش لباس سفید در مراسم عزا گرفته تا پا برهنه بودن در اماکن مذهبی و . . .

ببین لفظ دین اصلا مهم نیست.

واقعا شما یک مسلمان ایرانی رو با یک مسلمان مالزیایی یکی میدونین؟

اون فقط نمازش رو میخونه و عبادتش رو میکنه،اینجا طرف منتظره حکم جهاد بهش بدن انقلابش رو صادر کنه.

کره جنوبی مذهبش برای مردم خودشه،صدور مذهب خودش را به زور به دنیا نداره،نمیگه بهار انقلابی در دنیا متاثر از ماست و.....

شما شرایط فعلی ایران رو جز با شرایط آلمان در زمان هیتلر نمیتونی مقایسه کنی.

اونجا هم مدام بر ضد هیتلر تبلیغات میکردن و بر ضد آلمانی ها.

اما وقتی هیتلر محو شد،الان هم کسی به آلمان ها توهین میکنه؟

خوب شما میگی دلیل عقب مونده نشون دادن ایرانی ها چیه؟

مثلا بگن ما خیلی عقب افتاده و خنگیم و هیچ تاریخی هم نداریم،چی میشه؟

میدونین این حرف شما منو یاد چی میندازه:

چند وقت پیش سربازان آریکایی در یک عمل بسیار زشت روی جنازه های طالبان ادرار کردند،این عمل در کل محکومه.

اما برای من جالبه که طالبان بیانیه داده و گفته این یک عمل ضد اخلاقی بوده !!!!!!!!

آخه کسی باید بیاد صحبت از اخلاق کنه که خودش یک ذره پایبندی داشته باشه.

ایران تمامی برنامه های تلویزیون و تظاهرات هاشو و.... در جهت تمسخر غرب و باورهای اونهاست، این کاملا طبیعیه اونها بر ضد ایران جبهه بگیرند.

هندی ها از ایرانی ها خیلی تو مسائل مذهبی خرترند،اما کسی کاری بهشون نداره،پیشرفتشون هم تو علم و صنایع نظامی و... از ایران بیشتره،چرا چون واسه دنیا شاخ و شونه و قلدر بازی در نمیارن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببین لفظ دین اصلا مهم نیست.

واقعا شما یک مسلمان ایرانی رو با یک مسلمان مالزیایی یکی میدونین؟

اون فقط نمازش رو میخونه و عبادتش رو میکنه،اینجا طرف منتظره حکم جهاد بهش بدن انقلابش رو صادر کنه.

کره جنوبی مذهبش برای مردم خودشه،صدور مذهب خودش را به زور به دنیا نداره،نمیگه بهار انقلابی در دنیا متاثر از ماست و.....

شما شرایط فعلی ایران رو جز با شرایط آلمان در زمان هیتلر نمیتونی مقایسه کنی.

اونجا هم مدام بر ضد هیتلر تبلیغات میکردن و بر ضد آلمانی ها.

اما وقتی هیتلر محو شد،الان هم کسی به آلمان ها توهین میکنه؟

خوب شما میگی دلیل عقب مونده نشون دادن ایرانی ها چیه؟

مثلا بگن ما خیلی عقب افتاده و خنگیم و هیچ تاریخی هم نداریم،چی میشه؟

میدونین این حرف شما منو یاد چی میندازه:

چند وقت پیش سربازان آریکایی در یک عمل بسیار زشت روی جنازه های طالبان ادرار کردند،این عمل در کل محکومه.

اما برای من جالبه که طالبان بیانیه داده و گفته این یک عمل ضد اخلاقی بوده !!!!!!!!

آخه کسی باید بیاد صحبت از اخلاق کنه که خودش یک ذره پایبندی داشته باشه.

ایران تمامی برنامه های تلویزیون و تظاهرات هاشو و.... در جهت تمسخر غرب و باورهای اونهاست، این کاملا طبیعیه اونها بر ضد ایران جبهه بگیرند.

هندی ها از ایرانی ها خیلی تو مسائل مذهبی خرترند،اما کسی کاری بهشون نداره،پیشرفتشون هم تو علم و صنایع نظامی و... از ایران بیشتره،چرا چون واسه دنیا شاخ و شونه و قلدر بازی در نمیارن.

ببین تمام این حرفا درسته.

اول صحبت هامم گفتم تفکرات اسلامی اونم از نوع ایرانیش تفکرات تحریک کننده هست.

ولی خیلی از مسلمانان افراطی در همین کشور هستن که چادری نیستن! و دقیقا بر عکسش مخالف شدید این نوع موضع گیری هستن.

کسی که میدونه مردم یه کشور اینقدر تحت تاثیر یه حرف هستن تا انقلابشون رو صادر کنن هیچ وقت نمیاد با هدف قراردادن رگ غیرتشون که همون دین و مذهبشون باشه ، اونارو تحریک کنه.

جریان کاریکاتور های دانمارک و کشته شدن کاتولیک ها و . . . رو به خاطر بیار.

این تفکرات افراطی تنها مختص ایران نیست. گفتم که تفکرات مارکسیستی برای یه جامعه ی غیر مارکسیستی چقدر میتونه خطرناک باشه.

میدونی که چقدر گروه های مارکسیستی چه در دوران قبل شاه و چه بعد از شاه کشته و تلفات دادن و میدونی بلوک غرب در کنار تفکرات اسلامی افراطی ، چقدر از این تفکرات واهمه داره.

اسلام افراطی حرف صدور انقلاب رو میزنه کما اینکه ممکنه مخالفین مسلمان هم داشته باشه اما یه مارکسیست با این نوع تفکرات بزرگ شده! حاضره کشته بشه در راه هدفش.

حتی همین اسرائیل! اونا هم بیکار ننشستن که ما بیایم اونارو از صحنه ی روزگار محو کنیم! این همه تهدید که امروز حمله میکنیم و فرا حمله میکنیم از جانب اسرائیلی ها هم هست. کدوم تبلیغ سامسونگ ، در جهت تمسخر اسرائیل در ایران بوده!؟ فرهنگ دینی یهود و سرزمین موعود و . . . هم جزء اسرائیلی ها هست.

اگه قرار به افراطی بودن باشه ، این تبلیغات رو باید برای روسیه و چین و اسرائیل هم ساخت!

این تبلیغات رو باید برای سایر کشورهای جهان هم که مخالف تفکرات افراطی اسلامی هستن پخش میکرد!

ولی چرا فقط اسرائیل و اونم فقط علیه ایران؟

( البته خبرش که کلا نقض شده! بحث ما الان بر مبنای خبریه که روو هواست :دی )

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببین تمام این حرفا درسته.

اول صحبت هامم گفتم تفکرات اسلامی اونم از نوع ایرانیش تفکرات تحریک کننده هست.

ولی خیلی از مسلمانان افراطی در همین کشور هستن که چادری نیستن! و دقیقا بر عکسش مخالف شدید این نوع موضع گیری هستن.

کسی که میدونه مردم یه کشور اینقدر تحت تاثیر یه حرف هستن تا انقلابشون رو صادر کنن هیچ وقت نمیاد با هدف قراردادن رگ غیرتشون که همون دین و مذهبشون باشه ، اونارو تحریک کنه.

جریان کاریکاتور های دانمارک و کشته شدن کاتولیک ها و . . . رو به خاطر بیار.

این تفکرات افراطی تنها مختص ایران نیست. گفتم که تفکرات مارکسیستی برای یه جامعه ی غیر مارکسیستی چقدر میتونه خطرناک باشه.

میدونی که چقدر گروه های مارکسیستی چه در دوران قبل شاه و چه بعد از شاه کشته و تلفات دادن و میدونی بلوک غرب در کنار تفکرات اسلامی افراطی ، چقدر از این تفکرات واهمه داره.

اسلام افراطی حرف صدور انقلاب رو میزنه کما اینکه ممکنه مخالفین مسلمان هم داشته باشه اما یه مارکسیست با این نوع تفکرات بزرگ شده! حاضره کشته بشه در راه هدفش.

حتی همین اسرائیل! اونا هم بیکار ننشستن که ما بیایم اونارو از صحنه ی روزگار محو کنیم! این همه تهدید که امروز حمله میکنیم و فرا حمله میکنیم از جانب اسرائیلی ها هم هست. کدوم تبلیغ سامسونگ ، در جهت تمسخر اسرائیل در ایران بوده!؟ فرهنگ دینی یهود و سرزمین موعود و . . . هم جزء اسرائیلی ها هست.

اگه قرار به افراطی بودن باشه ، این تبلیغات رو باید برای روسیه و چین و اسرائیل هم ساخت!

این تبلیغات رو باید برای سایر کشورهای جهان هم که مخالف تفکرات افراطی اسلامی هستن پخش میکرد!

ولی چرا فقط اسرائیل و اونم فقط علیه ایران؟

( البته خبرش که کلا نقض شده! بحث ما الان بر مبنای خبریه که روو هواست :دی )

خوب شما فکر میکنی بر ضد یهود و مارکسیست و روسیه و چین کم فیلم ساختن؟

اصلا تو هالیوود تعداد فیلم هایی که در جهت کوبیدن کمونیست ها و جنایت هاشون بوده کم نظیره.

بر ضد یهود هم به اندازه کافی فیلم ساختن.

قضیه همون سرباز آمریکایی و طالبان است که بالا گفتم.

دوتا بی اخلاق افتادن به جون هم و شعار اخلاق مداری میدن.

برای همین گفتم واسه من تاثیری نداره،چون به هیچکدوم از دو طرف خودم رو وابسته نمیدونم.

بنده دارم توی این کشور زندگی میکنم شما هم همینطور.

چرا من تحریک نمیشم،شما تحریک میشی؟

پس یا من مشکل دارم یا شما؟

یا من زیادی بی غیرت شدم،یا دوستان خیلی باغیرتند.

• Like 3
لینک به دیدگاه

به هیچ وجه....

حتی اگه دشمنامونم باشن باید از تجهیزات خودشون علیه خودشون استفاده کرد!!

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...