رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ببخشید یه سوال به نظرتون اینکه یه زن جلوی تاکسی بشینه بی حیا چون ممکنه اون راننده معذب بشه دلیله منطقیه برای اثبات بی حیایی یک دختر؟ اگه راننده زن باشه و یه مرد جلو بشینه امکانش نیست اون خانم معذب بشه؟در طول روز شاید خیلیا کارای ضروری داشته باشن که مجبور بشن با اولین تاکسی که گیرشون میاد برن اونوقت اون تاکسی فقط صندلی جلوش خالی باشه در این صورت خیلی از ما دخترا باید بی حیا باشیم:w58:میشه یکی از اون حرکاتو نام ببرین که خود اقایون برای رام کردن خانم ها استفاده نمیکنن؟
این مثال ازاین جنبه بهش نگاه کنیدکه منظورم اینه اگه همین کاررویه پسرمیکردچه میشد؟نه اینکه فقط به صرف نشستن جلوشخص بی حیامیشه...منظورم رودرست متوجه نشدید...
  • Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 138
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مشکل حیاتی یعنی مشکلی که جان را تهدید کند.

جان زنان چرا تهدید میشه؟

هرچی شغل سخت مثل آتش نشان و معدنچی و جاده ساز و راننده تریلی و.... هست مال مردهاست.

زنان هم تو جامعه تهدید میشن اما تهدید جان ندارند،اوجش میتونه تجاوز باشه.

من هنوز هم معتقدم توقعات زن ها خیلی زیاده و هرگز قناعت مردهارو ندارند.

مردها اگر هم تونستن به چیزی برسن به خاطر قناعتشون بوده.

توی خونه را هم نگاه کنی بیشتر مادر هست که سر پدر غر میزنه و پدر فقط در مواقعی اندک ممکنه از کوره در بره و داد بزنه،اما زن روی اعصابشه.

زنان زیادی به خاطر زایمان مردن زنان زیادی بعد از تجاوز کشته شدن زنان زیادی به خاطر ناموس پرستی کشته شدن زنان زیادی زنده به گور شدن

کسی مجبور کرده مردا برن تو این شغل ها :ws38:

تا مرد رو اعصاب زن نباشه زن غر نمی زنه پس پدر کاری کرده که مادر مجبور به غر زدن شده

مگه هر روز در دنیا جنگ ؟:w58:

الان زمان جنگ های صلیبیه که مردا برن بجنگن یه بمب میاد تو سر همه مرد و زن هم نداره و به همون تعداد کشته میشن

• Like 2
لینک به دیدگاه
زنان زیادی به خاطر زایمان مردن زنان زیادی بعد از تجاوز کشته شدن زنان زیادی به خاطر ناموس پرستی کشته شدن زنان زیادی زنده به گور شدن

کسی مجبور کرده مردا برن تو این شغل ها :ws38:

تا مرد رو اعصاب زن نباشه زن غر نمی زنه پس پدر کاری کرده که مادر مجبور به غر زدن شده

مگه هر روز در دنیا جنگ ؟:w58:

الان زمان جنگ های صلیبیه که مردا برن بجنگن یه بمب میاد تو سر همه مرد و زن هم نداره و به همون تعداد کشته میشن

اگه جنگ مال قدیم بوده و مردها میمردن،اون زایمانی هم که زن ها میمردند مال قدیم بوده.

الان اینقدر عمل های جراحی و... هست که احتمال مرگ مادر زیر 1 درصده.

جنگ های الان هم خیلی بدتر از قدیم هاست.

ولی برای من همیشه سئواله،چرا اینقدر که زنان تشکل درست میکنن تا ارث برابر مرد داشته باشند،مردها تشکلی درست نمیکنن که مهریه رو از زن ها بردارن یا زن ها رو مجبور کنن برن سربازی.

مردها با وجودیکه میدانند در مهریه بالا و سربازی بهشون ظلم شده اما به خاطر منش ناشی از مردانگی و قناعتی که دارند،هرگز اعتراض نمی کنند.:sigh:

اما زنان مدام سر ارث و حق طلاق اعتراض دارند !!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
من نگفتم منیسم چیز خوبیه که،گفتم اگر قرار بود جنبشی شکل میگرفت حقوق مردان بیشتر ضایع شده تا زنان.

چون از مرد بزرگترین حق یعنی حق حیات سلب میشه، اما هر حقی هم از زن سلب بشه،از حق حیات به مراتب کمنره.

گویی مرد یک انسان محکوم به اعدام است و زن یک انسان محکوم به حبس ابد.

در درجه اول باید اعدامی را نجات داد که حیاتش در خطر است،بعدا رفت سراغ زندانی.

شما وقتی میتونی خواهان برابر حقوقی مرد و زن باشی،که زن دقیقا همون مشقات جامعه مردان را تحمیل کنه.

اتفاقا خیلی خوب میشه چیزهایی مثل مهریه از زنان و حق طلاق از مردان گرفته بشه و زنان هم در عوض موظف به رفتن سربازی بشن و دو سال به کشور خدمت کنند تا طعم حقوق برابر را بچشند و اونموقع واقعا گوارای وجودشان.

اسی نمیشه از جنگ حرف زد.داری یه مسئله ای رو عنوان میکنی که همیشگی نیست.اگه در دنیا جنگی وجود نداشته باشه چی؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
اسی نمیشه از جنگ حرف زد.داری یه مسئله ای رو عنوان میکنی که همیشگی نیست.اگه در دنیا جنگی وجود نداشته باشه چی؟

آتش نشانی،کار در معدن،جمع آوری فاضلاب،سیم کشی برق، کار در عسلویه و مناطق بد آب و هوا،پلیس،مبارزه با اشرار،نبرد با ریگی و قاچاقچی ها و........

اینقدر کارهایی که جان مردان بزرگ جامعه را تهدید میکنه هست که زبانم قاصره.:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آتش نشانی،کار در معدن،جمع آوری فاضلاب،سیم کشی برق، کار در عسلویه و مناطق بد آب و هوا،پلیس،مبارزه با اشرار،نبرد با ریگی و قاچاقچی ها و........

اینقدر کارهایی که جان مردان بزرگ جامعه را تهدید میکنه هست که زبانم قاصره.:hanghead:

خب اسی یه سری تفاوت توی ظاهر مرد و زن هست که از لحاظ بدنی مردان رو قوی تر میکنه.اینجور تفاوت ها زیبایی به همراه داره و بالطبع مسئولیت های خودش رو برای زن و مرد به وجود میاره.در عوض شما هم پوشک بچتو عوض نمیکنی دیگه:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اگه جنگ مال قدیم بوده و مردها میمردن،اون زایمانی هم که زن ها میمردند مال قدیم بوده.

الان اینقدر عمل های جراحی و... هست که احتمال مرگ مادر زیر 1 درصده.

جنگ های الان هم خیلی بدتر از قدیم هاست.

ولی برای من همیشه سئواله،چرا اینقدر که زنان تشکل درست میکنن تا ارث برابر مرد داشته باشند،مردها تشکلی درست نمیکنن که مهریه رو از زن ها بردارن یا زن ها رو مجبور کنن برن سربازی.

مردها با وجودیکه میدانند در مهریه بالا و سربازی بهشون ظلم شده اما به خاطر منش ناشی از مردانگی و قناعتی که دارند،هرگز اعتراض نمی کنند.:sigh:

اما زنان مدام سر ارث و حق طلاق اعتراض دارند !!!!

عوارض بعد از عمل چی میشه؟

چون در ازای مهریه ارث دو برابر حق طلاق حق مسکن کار تحصیل و ... از زن میگیرن و در آخر مهریه هم نمیدن خدا از این ظلم ها هم به ما بده و از سروری ما به شما بده

• Like 1
لینک به دیدگاه

پس مرد‌ها انقدر بدبخت بودن ما خبر نداشتیم؟؟؟

خوب پس بدبختی شون هم تقصیر زن هاست؟؟؟ اه خدای من...

خوب من هیچ وقت فکر نکردم زن‌ها در شرایط خیلی‌ وحشتناکری نسبت به مرد‌ها زندگی‌ می‌کنن!!!!! از جمع بستن خوشم نمیاد و دید کلی‌ رو قبول ندارم و اصلا از موضوع تاپیک بدم میاد و فکر می‌کنم خیلی‌ مسخره است!

دید کلی‌ داشتن که پسرا فلان دخترا فلان... من انسان هارو دونه دونه میبینم!

ولی‌ در مورد جنگ یه چیزی خاطر نشان!!! کنم جنگی که اغلب(اغلب) مرد‌ها راه میندازن خودشون دوس دارن توش شرکت کنن نمی‌فهمم این چه ربطی‌ به فمنیسم داره!!!!!

زندگی‌ هر فرد رو جدا میبینم و فک می‌کنم هر شخصی‌ رو جدای از جنسیتش هم میشه قضاوت کرد! و نمیتونم بگم زن‌ها مرد‌ها یا آدم ها! چون واقعا ندیدم یه عده‌ پسر همه یه شرایطی داشته باشن و یه رفتاری!

در مورد حیا! کلمه‌ای که میتونه واسه هر شخص یه تعریف داشته باشه... اینجا بود که من می‌گفتم طرف میگه برابری رو قبول دارم ولی‌ عملش و حرفش...

در کل نظر خاصی‌ ندارم! هرکی‌ یه عقیده‌ای داشت فقط خوشحال شدم که نظرات رو خوندم و با نگرش‌های مختلف آشنا شدم باعث شد دید منم بازتر بشه....

آهان اینم بگم:دی برام جالبه بعضی‌از نظرات جنبه کل کل داره !!!:banel_smiley_4: بزرگ شید! از نظر جنبه و شعور بحث!

• Like 4
لینک به دیدگاه
پس مرد‌ها انقدر بدبخت بودن ما خبر نداشتیم؟؟؟

خوب پس بدبختی شون هم تقصیر زن هاست؟؟؟ اه خدای من...

خوب من هیچ وقت فکر نکردم زن‌ها در شرایط خیلی‌ وحشتناکری نسبت به مرد‌ها زندگی‌ می‌کنن!!!!! از جمع بستن خوشم نمیاد و دید کلی‌ رو قبول ندارم و اصلا از موضوع تاپیک بدم میاد و فکر می‌کنم خیلی‌ مسخره است!

دید کلی‌ داشتن که پسرا فلان دخترا فلان... من انسان هارو دونه دونه میبینم!

ولی‌ در مورد جنگ یه چیزی خاطر نشان!!! کنم جنگی که اغلب(اغلب) مرد‌ها راه میندازن خودشون دوس دارن توش شرکت کنن نمی‌فهمم این چه ربطی‌ به فمنیسم داره!!!!!

زندگی‌ هر فرد رو جدا میبینم و فک می‌کنم هر شخصی‌ رو جدای از جنسیتش هم میشه قضاوت کرد! و نمیتونم بگم زن‌ها مرد‌ها یا آدم ها! چون واقعا ندیدم یه عده‌ پسر همه یه شرایطی داشته باشن و یه رفتاری!

در مورد حیا! کلمه‌ای که میتونه واسه هر شخص یه تعریف داشته باشه... اینجا بود که من می‌گفتم طرف میگه برابری رو قبول دارم ولی‌ عملش و حرفش...

در کل نظر خاصی‌ ندارم! هرکی‌ یه عقیده‌ای داشت فقط خوشحال شدم که نظرات رو خوندم و با نگرش‌های مختلف آشنا شدم باعث شد دید منم بازتر بشه....

آهان اینم بگم:دی برام جالبه بعضی‌از نظرات جنبه کل کل داره !!!:banel_smiley_4: بزرگ شید! از نظر جنبه و شعور بحث!

نگار مردها اونقدر که شما فکر میکنید واقعا آزادی ندارن.خیلی جاها یه تابلوی ورود مجرد ممنوع جلوشون هست که همیشه میخوره تو ذوقشون و این تقصیر خودشون نیست،فقط به خاطر مرد بودنشون هست

جنگ ها یا به خاطر زن ها به وجود اومده یا قدرت یا سیاست.اگه مردها حاکم بودن گواه این نیست که مردها جنگ رو راه انداختن.

اینکه هر فردی رو جدا میبینی کلا چیز خوبیه.قبلا هم بهت گفتم تو فقط 2تا ایراد داری:ws37:

حیا رو خوب اومدی.ممنون که اعلام کردی نظر خاصی نداری :دی

کل کل رو هم قبول دارم.

حالا برو پا درست:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اونها مثالهای خیلی ساده بودن که شاید شما نشانه شرم وحیا ندانید اما وقتی برای خودتان اتفاق افتاد که در چنین شرایطی قرار بگیرید شاید بهتر متوجه منظورم بشوید.

شرم و حیا یعنی اینکه از کاری که خودت بدت میاد درقبال خودت انجام بشه پرهیز کنی...همه بدشون میاد بهشون فحش بدهند مسلما آدمی که فحاشی کنه میشه بی حیا(مرد و زن فرق نداره)شرم وحیا یعنی اینکه از کارهایی که در عرف یک جامعه ناپسند جلوه میکنه پرهیز کنه قهقهه زدن واسه مردان در مکانهای عمومی هم خیلی ناپسنده چه برسه به زن.نمیشه منکر شد که حتی خود زنان هم میخواهند که تفاوتهایی در برخوردهای اجتماعی با ایشان شود اینجا منتظر نبودم کسی بگه آره همینطوره مثل روز روشنه که کسی نمیگه من دلم میخواد همه میگوین نه چه فرقی بین ما ومردان هست اما باید واقعا دید نیست؟

اسی چند نمونه رو از شرایط مترو واتوبوس گفت.بحث من سر اینه که خودت هم گفتی چرا بعصی کارها را خودشان انجام میدهند نمیگویند بی حیاست اما از طرف مقابل میشه بی حیایی؟

چرا یک زن به خودش اجازه میدهد وارد حریم خصوصی مردان شود ولی یک مرد اجازه ندارد؟چرا در تلویزیون حتی بدن عریان مرد را نشان میدهند و زنان ایرادی ندارد ببینند ولی مردان حتی از دیدن یقه یار بک زن منع میشوند؟چرا آرایشگاههای مردانه باید آکواریوم باشد اما آرایشگاه زنانه توی صدتا سوراخ؟

پس حتما یه چیزی هست که باعث میشود بعضی رفتارها از مردان بی حیایی نباشد ولی از زنان باشد

چون ذات اون کار مردانه است شاید زنان هم قادر به اون کار باشند اما نمیتوان خلاف عرف جامعه رفتار کرد.

میدانم محکوم به تحجر میشوم اما زن برای من حریم دارد من نمیتوان قبول کنم زن ومرد یک جور دیده شوند

در بسیاری از زبانهای دنیا جمله بندی برای زنان و مردان متفاوت است چرا؟

چشم خود را نبندیم وبرخی چیزهارو ببینیم.من اگر با این تفکر متحجرم به این تحجر افتخار میکنم ترسی هم ندارم همواره هم ازش دفاع کرده ام چون ضرر نکرده ام .

بسیاری از مطالب نیازی به تعریف ندارد در جامعه خودبخود تعریف میشود ....

پیمان جان بله شما یک متحجّر هستید

دید شما به زن متحجرانه هست

این جامعه عقب افتاده و عرفش رو مثال حرفتون قرار دادید جامعه‌ای که زن واگن جدا تو مترو داره و فک میکنی‌ چرا اگه مردی بیاد طرف زنها خانوم‌ها اعتراض می‌کنن؟؟ عدم اعتماد! که البته من ندیدم این واکنش‌هایی‌ که اسی گفت!!! ولی‌ اگرم بوده دلیلش ببینید چی‌ بوده...

مرد اگر لخت بشه مشکلی‌ نیست؟ نه توی جامعه مرد سالار مشکلی‌ نیست چون مرد‌ها به خودشون سخت نمی‌گیرن و به زنها بیشتر از خودشون اعتماد دارن! اگر زنی‌ لخت شد این خود مردهان که به خودشون توهین می‌کنن که میگن بدن برهنه زن برای مرد فرق داره... خودشون رو تحقیر می‌کنن و باعث میشن زن فکر کنه مرد چقدر بی‌ جنبه و غیر قابل اعتماده بقیهٔ مثل‌ها هم به همین ترتیب...

عرف این جامعه بدبخت و بی‌ هویّت رو برای ذات مرد زن مثال نزن

• Like 4
لینک به دیدگاه
نگار مردها اونقدر که شما فکر میکنید واقعا آزادی ندارن.خیلی جاها یه تابلوی ورود مجرد ممنوع جلوشون هست که همیشه میخوره تو ذوقشون و این تقصیر خودشون نیست،فقط به خاطر مرد بودنشون هست

جنگ ها یا به خاطر زن ها به وجود اومده یا قدرت یا سیاست.اگه مردها حاکم بودن گواه این نیست که مردها جنگ رو راه انداختن.

اینکه هر فردی رو جدا میبینی کلا چیز خوبیه.قبلا هم بهت گفتم تو فقط 2تا ایراد داری:ws37:

حیا رو خوب اومدی.ممنون که اعلام کردی نظر خاصی نداری :دی

کل کل رو هم قبول دارم.

حالا برو پا درست:ws3:

من فک نمیکنم مرد‌هامون آزادن تا زنهامون آزاد نباشن مرد‌ها هم نیستن:دی

گفتم اغلب دقت کن! من منکر نقش موذیانه زنان در تاریخ نیستم ولی‌ مردی که خودش هوار میکشه یا بکش یا کشته شو و ربطش به فمنیسم رو نفهمیدم:دی

• Like 1
لینک به دیدگاه
پیمان جان بله شما یک متحجّر هستید

دید شما به زن متحجرانه هست

این جامعه عقب افتاده و عرفش رو مثال حرفتون قرار دادید جامعه‌ای که زن واگن جدا تو مترو داره و فک میکنی‌ چرا اگه مردی بیاد طرف زنها خانوم‌ها اعتراض می‌کنن؟؟ عدم اعتماد! که البته من ندیدم این واکنش‌هایی‌ که اسی گفت!!! ولی‌ اگرم بوده دلیلش ببینید چی‌ بوده...

مرد اگر لخت بشه مشکلی‌ نیست؟ نه توی جامعه مرد سالار مشکلی‌ نیست چون مرد‌ها به خودشون سخت نمی‌گیرن و به زنها بیشتر از خودشون اعتماد دارن! اگر زنی‌ لخت شد این خود مردهان که به خودشون توهین می‌کنن که میگن بدن برهنه زن برای مرد فرق داره... خودشون رو تحقیر می‌کنن و باعث میشن زن فکر کنه مرد چقدر بی‌ جنبه و غیر قابل اعتماده بقیهٔ مثل‌ها هم به همین ترتیب...

عرف این جامعه بدبخت و بی‌ هویّت رو برای ذات مرد زن مثال نزن

اتیش نگیر بابا.هر کس نظر خودشو میگه دیگه

• Like 2
لینک به دیدگاه
من فک نمیکنم مرد‌هامون آزادن تا زنهامون آزاد نباشن مرد‌ها هم نیستن:دی

گفتم اغلب دقت کن! من منکر نقش موذیانه زنان در تاریخ نیستم ولی‌ مردی که خودش هوار میکشه یا بکش یا کشته شو و ربطش به فمنیسم رو نفهمیدم:دی

قبوله.منم دیدم.دوبار هم نوشته بودی اغلب.

خب هر کس مشکلات خودش رو میگه دیگه.مشکل اصلی از جای دیگس

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب اسی یه سری تفاوت توی ظاهر مرد و زن هست که از لحاظ بدنی مردان رو قوی تر میکنه.اینجور تفاوت ها زیبایی به همراه داره و بالطبع مسئولیت های خودش رو برای زن و مرد به وجود میاره.در عوض شما هم پوشک بچتو عوض نمیکنی دیگه:ws37:

والا ما که هرچی دیدیم مردها دارن پوشک بچه هارو عوض میکنن، حتی شستن ظرف هارو هم خانم محترمه نوبتی کرده ، کلا نسل مردها رو به انقراض هست. :sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه
عوارض بعد از عمل چی میشه؟

چون در ازای مهریه ارث دو برابر حق طلاق حق مسکن کار تحصیل و ... از زن میگیرن و در آخر مهریه هم نمیدن خدا از این ظلم ها هم به ما بده و از سروری ما به شما بده

عمل که اجباری نیست بابا، برای شرایط خاصه، تو آمریکا اکثریت زایمان ها طبیعی هست،ایران همش شده سزارین.

همین،اتفاقا اگه زن ها شعار بدن حذف مهریه و برابری ارث فکر کنم خیلی بهتر باشه تا فقط بگن حذف مهریه،درسته؟

لینک به دیدگاه
اتیش نگیر بابا.هر کس نظر خودشو میگه دیگه
آتیش؟ :w58:نه عزیزم دارم زاویه دید رو میچرخونم

از کسی‌ نقل قول گرفتم که می‌خواست نظرات رو بدونه:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
والا ما که هرچی دیدیم مردها دارن پوشک بچه هارو عوض میکنن، حتی شستن ظرف هارو هم خانم محترمه نوبتی کرده ، کلا نسل مردها رو به انقراض هست. :sigh:

خب این مال دوران جدید هست.اونم نه تمام خانواده ها.از اون طرف زن ها هم میرن سر کار کمک مردها دیگه.

چرا میخواین همدیگه رو بکوبین حتما؟

زندگی بدون کمک هم نمیشه.زن و مرد یه سری تفاوت هایی دارن که باعث میشن با هم کامل بشن.اما هر دو ادم هستن خب.

• Like 3
لینک به دیدگاه
عمل که اجباری نیست بابا، برای شرایط خاصه، تو آمریکا اکثریت زایمان ها طبیعی هست،ایران همش شده سزارین.

همین،اتفاقا اگه زن ها شعار بدن حذف مهریه و برابری ارث فکر کنم خیلی بهتر باشه تا فقط بگن حذف مهریه،درسته؟

پس باز هم بر می گردیم به مرگ هنگام زایمان :banel_smiley_4: اگه عوارض بعد از زایمان طبیعی هم نادیده بگیریم

نه درست نیست

جامعه مرد سالار به مردها هم ظلم می کنه از من گفتن بود منم مثل داوینچی و طاهره میمیرم ولی آیندگان به حرفام میرسن :girl_angel:

لینک به دیدگاه
آتیش؟ :w58:نه عزیزم دارم زاویه دید رو میچرخونم

از کسی‌ نقل قول گرفتم که می‌خواست نظرات رو بدونه:w16:

حس کردم داری اوج میگیری فرزندم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
پیمان جان بله شما یک متحجّر هستید دید شما به زن متحجرانه هست این جامعه عقب افتاده و عرفش رو مثال حرفتون قرار دادید جامعه‌ای که زن واگن جدا تو مترو داره و فک میکنی‌ چرا اگه مردی بیاد طرف زنها خانوم‌ها اعتراض می‌کنن؟؟ عدم اعتماد! که البته من ندیدم این واکنش‌هایی‌ که اسی گفت!!! ولی‌ اگرم بوده دلیلش ببینید چی‌ بوده... مرد اگر لخت بشه مشکلی‌ نیست؟ نه توی جامعه مرد سالار مشکلی‌ نیست چون مرد‌ها به خودشون سخت نمی‌گیرن و به زنها بیشتر از خودشون اعتماد دارن! اگر زنی‌ لخت شد این خود مردهان که به خودشون توهین می‌کنن که میگن بدن برهنه زن برای مرد فرق داره... خودشون رو تحقیر می‌کنن و باعث میشن زن فکر کنه مرد چقدر بی‌ جنبه و غیر قابل اعتماده بقیهٔ مثل‌ها هم به همین ترتیب... عرف این جامعه بدبخت و بی‌ هویّت رو برای ذات مرد زن مثال نزن
متشکرم..انتظارواکنشی شدیدترداشتم.!درمورداینکه زنان به‏ ‏مردان اعتمادندارندچراهنگامی کهمیخواهندبه بخش مربوط به مردان هجوم بیاورنداین اعتمادرادارند؟آفتاب آمددلیل آفتاب؟ درموردنمایش بدن عریان باشماموافقم...اماتساوی کامل حقوق زن ومردعملا غیرممکن است چون حقوق این دو همجنس نیست که بخواهدتساوی داشته باشد....میشودشمابرای من توضیح دهیددرحال حاضرچه نوع آزادیرافقط اززنان گرفته اندومردان درآن آزادی غوطه ورهستند؟
  • Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...