رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

هیچ طرف جنگی بی گناه نیست، یه نمونه بیارید که در جنگی؛ مردان مدافع بی گناه بودند.

اون سربازان نری که برای دفاع از ملکه کشته میشن در واقع برای دوام و انتقال ماده ژنتیک خودشون به نسل های بعدی هست که کشته میشن. طبق نظریه انتخاب طبیعی هیچ از خود گذشتگی ای در طبیعت بی خود و بی جهت نیست، حتی اون عنکبوت نری که بعد از آمیزش با عنکبوت ماده وارد دهان عنکبوت ماده میشه تا خورده بشه برای بقای نسل خودش هست که این فداکاری رو انجام میده.

آره هیجان انگیزه، و مزیت هاش: ایران گردیه، تناسب اندامی که ایجاد میشه به دنبالش، دیدن انواع و اقسام آدما، دو سال بدون دغدغه ذهنی خاصی سپری کردن هست، قوی شدن هم روانی و هم جسمانی

هیچ طرفی جنگی مقصر نیست !!! العجب.

وقتی مغول ها و عرب ها به این خاک حمله کردند و مردهارو کشتند و زنانشون رو اسارت گرفتند،تقصیر مردان ایرانی چه بود؟

تازه زن ها زنده موندن و تونستن به کنیزی ائمه و... در بیان و به نفعشون هم شد.

در ضمن خنجر از پشت زدن زنان معروفه،متاسفانه راحت مردهارو خام میکنند.

ano15bk1ffwvq2bhzxj.jpg

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 138
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

همون موقع که تصویب شد مرخصی زنان کارمند در صورت بارداری؛ خیلی از فعالان مدافع حقوق زنان اعتراض کردن که این قانون برای هر چه بیشتر خانه نشین کردن زنان تصویب شده.

کچل شدن بده؟ :w58: من چندساله میخوام با ماشین موهامو از ته بزنم، مامانم نمیزاره. :ws37:

کلا هرکاری که به نفع زنان بشه تهش یه جیزی در میارند...اما امان از اون موقع که یه ذره حقشون خورده بشه...دمار از عالم و آدم در میارند!

نمیدونم والا!لابد همون سر چهارراه وایسادن و دژبان شدن و خشم شب و صبحگاه و ... هم خوب و هیجان انگیزه!اینکه دوسال از همه چی محروم باشی(البته بعضی مناطق رو منظورمه..)،برای 24 ساعت مرخصی کلی گردن کج کنی و...

کچل کردن یه مثال ساده بود،خب مطمئنا شما که میگی کچل شدن خوب و هیجان انگیزه اینا که من گفتم رو هم جذابو شیرین میبینید

به هر حال صدای دهل از دور خوش است ...وفاصله حرف و عمل بسیار...

• Like 2
لینک به دیدگاه
تو خیلی از مسائل میشه با نگاه کردن به حیوونات حقیقت رو دید! تو اکثر حیوونات مقابله با خطر بیشتر به عهده جنس قویتر هست، تو آدما هم که جنس نر قوی تره پس اینکه جنس نر باید از ماده دفاع کنه به نظرم یه چیز طبیعی هست، ولی تو هیچکدوم از حیوونات جنس مونث به پول مذکر اینقدر اهمیت نمیده :w000: از طرفی تو هیچکدوم از حیوونات مذکر تا این حد مالک مونث نیست، کلا همه مون داریم به همدیگه ظلم میکنیم:icon_razz: به دو طرف هم میشه حق داد!

برمیگردیم به قانون انتخاب طبیعی: نرها اگه کاری میکنن (فداکاری میکنن، مبارزه میکنن و ...) برای دوام و انتقال ماده ژنتیک خودشون به نسل بعد هست، البته در خیلی از موارد جنس نر بعد از آمیزش جفت ماده شو رها میکنه و میره و تخم پروری و تخم گذاری و مراقبت از تخم و مراقبت از نوزاد برعهده جنس ماده است که هزینه بسیار زیادی صرفش میشه. برای همین تو بیشتر حیوانات جنس ماده از بین نرها قویترین و مناسبترین نر رو برای جفت گیری انتخاب میکنه تا زحماتش هدر نره حداقل. بهترین نر هم از روی صفات چشمگیر انتخاب میشه که مثلا تو قورباغه ها میتوونه آواز باشه، تو گوزن ها مثلا شاخ باشه و تو پرنده ها رنگ و دم و ... و تو انسان میتوونه پول باشه.

مالکیت هرگز وجود نداره، تو حیوانات جنس ماده هست که انتخاب میکنه جفتش کی باشه (بستگی زیادی هم به تک همسری بودن یا چند همسری بودن و ... داره)، اگه جفتش ضعیف باشه رهاش میکنه.

مالکیت تو انسان ها به خاطر حس حسادت هست و میشه با قانون انتخاب طبیعی و اصلح توجیه ش کرد. مردا همچین چیزی رو ساختن تا زنان یه وقت طبق قانون انتخاب برتر ولشون نکنن. بالاخره مردا باید یه جوری خصوصیاتشون و ماده ژنتیکشون رو حفظ کنن یا نه؟ :ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوندم ولی قانع نشدم، شرم و حیا با تعریف متداول خیلی چیز غیر منطقیی هست؛ یعنی چی وقتی دختر خیلی کارها رو میکنه میشه بی شرم و بی حیا اما اگه پسر بکنه اتفاق خاصی نمیوقته و گاها میشه یک خصوصیت خوب به اسم اجتماعی بودن! این جور نگاه کردن به زن درست نیست... اینکه چون دختری نباید فلان کار رو بکنی :icon_razz: کار "بد" برای همه بده زن و مرد نداره، زن و مرد باهم فرق دارن ولی باهم برابر هستن:5c6ipag2mnshmsf5ju3

اونها مثالهای خیلی ساده بودن که شاید شما نشانه شرم وحیا ندانید اما وقتی برای خودتان اتفاق افتاد که در چنین شرایطی قرار بگیرید شاید بهتر متوجه منظورم بشوید.

شرم و حیا یعنی اینکه از کاری که خودت بدت میاد درقبال خودت انجام بشه پرهیز کنی...همه بدشون میاد بهشون فحش بدهند مسلما آدمی که فحاشی کنه میشه بی حیا(مرد و زن فرق نداره)شرم وحیا یعنی اینکه از کارهایی که در عرف یک جامعه ناپسند جلوه میکنه پرهیز کنه قهقهه زدن واسه مردان در مکانهای عمومی هم خیلی ناپسنده چه برسه به زن.نمیشه منکر شد که حتی خود زنان هم میخواهند که تفاوتهایی در برخوردهای اجتماعی با ایشان شود اینجا منتظر نبودم کسی بگه آره همینطوره مثل روز روشنه که کسی نمیگه من دلم میخواد همه میگوین نه چه فرقی بین ما ومردان هست اما باید واقعا دید نیست؟

اسی چند نمونه رو از شرایط مترو واتوبوس گفت.بحث من سر اینه که خودت هم گفتی چرا بعصی کارها را خودشان انجام میدهند نمیگویند بی حیاست اما از طرف مقابل میشه بی حیایی؟

چرا یک زن به خودش اجازه میدهد وارد حریم خصوصی مردان شود ولی یک مرد اجازه ندارد؟چرا در تلویزیون حتی بدن عریان مرد را نشان میدهند و زنان ایرادی ندارد ببینند ولی مردان حتی از دیدن یقه یار بک زن منع میشوند؟چرا آرایشگاههای مردانه باید آکواریوم باشد اما آرایشگاه زنانه توی صدتا سوراخ؟

پس حتما یه چیزی هست که باعث میشود بعضی رفتارها از مردان بی حیایی نباشد ولی از زنان باشد

چون ذات اون کار مردانه است شاید زنان هم قادر به اون کار باشند اما نمیتوان خلاف عرف جامعه رفتار کرد.

میدانم محکوم به تحجر میشوم اما زن برای من حریم دارد من نمیتوان قبول کنم زن ومرد یک جور دیده شوند

در بسیاری از زبانهای دنیا جمله بندی برای زنان و مردان متفاوت است چرا؟

چشم خود را نبندیم وبرخی چیزهارو ببینیم.من اگر با این تفکر متحجرم به این تحجر افتخار میکنم ترسی هم ندارم همواره هم ازش دفاع کرده ام چون ضرر نکرده ام .

بسیاری از مطالب نیازی به تعریف ندارد در جامعه خودبخود تعریف میشود ....

• Like 3
لینک به دیدگاه
هیچ طرفی جنگی مقصر نیست !!! العجب.

وقتی مغول ها و عرب ها به این خاک حمله کردند و مردهارو کشتند و زنانشون رو اسارت گرفتند،تقصیر مردان ایرانی چه بود؟

تازه زن ها زنده موندن و تونستن به کنیزی ائمه و... در بیان و به نفعشون هم شد.

در ضمن خنجر از پشت زدن زنان معروفه،متاسفانه راحت مردهارو خام میکنند.

مغول ها به خاطر کشته شدن تجارشون توسط مرزبانان ایرانی حمله کردن به این آب و خاک.

اعراب هم به خاطر یمن که دست ایرانیها بود. بهرحال حکومت ایران ضعیف بود و نتوونست با سیاست مانع حمله اعراب بادیه نشین بشه.

کسی خنجر از پشت میزنه که زن داره ولی چشمش دنبال زنای دیگه اس. همین چندروز پیش داشتم به مردی فکر میکردم که زن داشت و تازه هم یکی از بچه هاشو از دست داده بود و به دوست من پیشنهاد دوستی داده بود...

بگذریم از مردایی که میرن یواشکی عاشق یکی دیگه هم میشن و دوباره زن میگیرن....:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
حامد جان تو کلا بحث رو 180درجه میچرخونی:ws3:تا یه ذره صافش میکنیم باز میزنی کجش میکنی:ws3:رسما داری با حیوانات مقایسه میکنیمون:ws3:

خب اون به خود طبیعتشون برمیگرده...:hanghead:انسان قدرت اختیار داره و سبب تمایزش با حیوان میشه...زنهایی هستند که قدرت 7تامرد رو دارند،این برای طبیعتشون نیست،خودشون خواستند و قدرت نهفتشون روبالفعل کردند.

ولی ما هدفمون اینه که ارزشهای انسانی دو گروه رو مقایسه کنیم(البته فکر کنم...)

من فقط نظرم رو گفتم در جواب کسی نبود که بحث رو بخوام بپیچونم :ws3: به نظر من وقتی پس از چند هزار سال زندگی با تفکر و منطق انسانی هنوز نتونستیم مشکل نصفمون با نصفمون رو حل بکنیم و میبینیم که حیوونا سر جنسیتشون تو سر و کله هم نمیزنن میتونیم ازشون چیز یاد بگیریم:icon_redface:

ببین من الان به مرحله ای رسیدم که دوست دارم چندین نفر از همون جنس مظلوم را کتک مفصلی بزنم چون خیلی زبون در آورده اند.

اما به محض اینکه بخواهم اینهارو در جامعه بزنم،همه مرا سرزنش میکنند و میگویند دست روی زن بلند نکن زشته.:sigh:

اما بارها شاهد بودم زنی با کیف تو سر مردی در مترو و اتوبوس زده و کسی چیزی نگفته.

ما نباید مواضع خودمون رو هیچ وقت از دست بدیم،طرف اونها رو نگیر.

شاعر میگه:

خدا منو ماده کرده،نونم رو آماده کرده

خدا منو نَرَم کرد، ببین چطور خَرَم کرد. :hanghead:

من هم کم از دست اینها نکشیدم بخدا، ولی وقتی میبینم تو خیلی از جاها به زنها اندازه نصف مرد هم بها داده نمیشه، بهشون حق میدم حالت تدافعی بگیرن، البته تو این چند ساله خیلی بهتر شده ها؛ ولی هنوز جاهایی مثل ایران هست...

تبعیض زشته، مردوده، انسان = انسان :icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه
کلا هرکاری که به نفع زنان بشه تهش یه جیزی در میارند...اما امان از اون موقع که یه ذره حقشون خورده بشه...دمار از عالم و آدم در میارند!

نمیدونم والا!لابد همون سر چهارراه وایسادن و دژبان شدن و خشم شب و صبحگاه و ... هم خوب و هیجان انگیزه!اینکه دوسال از همه چی محروم باشی(البته بعضی مناطق رو منظورمه..)،برای 24 ساعت مرخصی کلی گردن کج کنی و...

کچل کردن یه مثال ساده بود،خب مطمئنا شما که میگی کچل شدن خوب و هیجان انگیزه اینا که من گفتم رو هم جذابو شیرین میبینید

به هر حال صدای دهل از دور خوش است ...وفاصله حرف و عمل بسیار...

به نظر من همه این سختی ها به نفع خودتون هست چون پسرها تا وقتی نرفتن سربازی، شلن و سربازی باعث میشه یه کم سفت و قوی بشن. سربازی برای آقایون مثل پیله برای کرم ابریشم میمونه. :icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه
گمان نکنم اینگون باشد..در بسیاری از جانوران نگهداری فرزند با نر است ..بگذریم اما من که خودرا با حیوانات مقایسه نمیکنم حال شاید عده ای تمایل داشته باشند مثل حیوانات باهاشون برخورد بشه یا زندگی کنند:a030:اون امری کاملا

اختیاری هست

در بیشتر حیوانات نگهداری فرزندان برعهده جنس ماده است. جز معدودی که اونم تهیه غذا برعهده جنس ماده اس. اشتباه نکنید؛ دنیای حیوانات بسیار زیباتر و عادلانه تر از اونی هست که تصور میکنید. و از طرف دیگه من عقیده دارم که انسان نیز حیوانیست دوپا ولی با مغزی بزرگتر.

• Like 2
لینک به دیدگاه
به نظر من همه این سختی ها به نفع خودتون هست چون پسرها تا وقتی نرفتن سربازی، شلن و سربازی باعث میشه یه کم سفت و قوی بشن. سربازی برای آقایون مثل پیله برای کرم ابریشم میمونه. :icon_redface:

الان که مثالهای بیشتری آورد،شد به نفع ما؟هیجانی که شما ازش دم میزدید چی؟

چرا باید 2سال بدون حقوق و بدون کار،اونم در اوج فارغ شدن از درس و آمادگی برای ورود به بازار کار فقط تفنگ به دوش باشیم و بله قربان بله قربان کنیم؟این حرکت انسان رو سفت میکنه یا سرخورده و عقده ای؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

چه تاپیکه خوبی:ws3:من با خیلی چیزای جنس مخالفم مشکل دارم ولی مهماشو میگم:ws3:

1.خودخواه

2.خودشیفته

3.فک میکنن تو دنیا سقف اسمون شکافته و از وسط نازل شدن:ws3:

4.انتقاد پذیر نیستن اما تا دلتون بخواد انتقاد میکنن:icon_razz:

5.گاهی اوقات فقط خودشون حرف خودشونو میفهمن!

6.باید هرچی میگن همون بشه چه به مادر چه به پدر کوچیکو بزرگش فرقی نداره چه برسه به خواهرو زنو بچه و.....

7.وای به حال روز کسی که برخلاف نظر اونا کاریو بکنه اون وقته که شبه طرفو سیا میکنن!

8.بعضی از پسرای امروزی هم بی بندو بارن هم....(قابل توجه کسایی که گفتن بعضی از دخترای امروزی...)

9.لجباز

10.چون زور بازو دارن فک میکنن یه تنه دنیارو حریفن:icon_razz:

11.بعضیاشون عزیزم گفتن به خانماشون ماله اوایل زندگیه بعد اون هرچی بخوان میگن!

12.بی نظمن

13.رودارن

14.گاهی اوقات تو اوج بی مزگین ولی فک میکنن خیلی نمکین icon_razz.gif 15.بعضیاشون دوستان توجه کنین بعضاشون نه همشون از نظر فکری به شدت هرزن:icon_razz:(البت بعضی از هم جنسای خودمم اینطوری )

فعلا همینا:ws28:البت چیزایی که گفتم بر همه دلالت نمیکنه اینارو من با چشمای خودم دیدم که میگم!

اگه بخوایم درمورد هم جنسای خودمونم بگیم کم نیستن!

• Like 7
لینک به دیدگاه
اونها مثالهای خیلی ساده بودن که شاید شما نشانه شرم وحیا ندانید اما وقتی برای خودتان اتفاق افتاد که در چنین شرایطی قرار بگیرید شاید بهتر متوجه منظورم بشوید.

شرم و حیا یعنی اینکه از کاری که خودت بدت میاد درقبال خودت انجام بشه پرهیز کنی...همه بدشون میاد بهشون فحش بدهند مسلما آدمی که فحاشی کنه میشه بی حیا(مرد و زن فرق نداره)شرم وحیا یعنی اینکه از کارهایی که در عرف یک جامعه ناپسند جلوه میکنه پرهیز کنه قهقهه زدن واسه مردان در مکانهای عمومی هم خیلی ناپسنده چه برسه به زن.نمیشه منکر شد که حتی خود زنان هم میخواهند که تفاوتهایی در برخوردهای اجتماعی با ایشان شود اینجا منتظر نبودم کسی بگه آره همینطوره مثل روز روشنه که کسی نمیگه من دلم میخواد همه میگوین نه چه فرقی بین ما ومردان هست اما باید واقعا دید نیست؟

اسی چند نمونه رو از شرایط مترو واتوبوس گفت.بحث من سر اینه که خودت هم گفتی چرا بعصی کارها را خودشان انجام میدهند نمیگویند بی حیاست اما از طرف مقابل میشه بی حیایی؟

چرا یک زن به خودش اجازه میدهد وارد حریم خصوصی مردان شود ولی یک مرد اجازه ندارد؟چرا در تلویزیون حتی بدن عریان مرد را نشان میدهند و زنان ایرادی ندارد ببینند ولی مردان حتی از دیدن یقه یار بک زن منع میشوند؟چرا آرایشگاههای مردانه باید آکواریوم باشد اما آرایشگاه زنانه توی صدتا سوراخ؟

پس حتما یه چیزی هست که باعث میشود بعضی رفتارها از مردان بی حیایی نباشد ولی از زنان باشد

چون ذات اون کار مردانه است شاید زنان هم قادر به اون کار باشند اما نمیتوان خلاف عرف جامعه رفتار کرد.

میدانم محکوم به تحجر میشوم اما زن برای من حریم دارد من نمیتوان قبول کنم زن ومرد یک جور دیده شوند

در بسیاری از زبانهای دنیا جمله بندی برای زنان و مردان متفاوت است چرا؟

چشم خود را نبندیم وبرخی چیزهارو ببینیم.من اگر با این تفکر متحجرم به این تحجر افتخار میکنم ترسی هم ندارم همواره هم ازش دفاع کرده ام چون ضرر نکرده ام .

بسیاری از مطالب نیازی به تعریف ندارد در جامعه خودبخود تعریف میشود ....

عزیز من بحث سر همین "عرف" هست، هرچیزی که عرف هست پسندیده هست؟ در آفریقا عرف هست دختر رو ختنه میکنن (کلیتوریس رو میبرن) پسندیدس؟ در همین جامعه خودمون *غیرت عرفا خیلی پسندیده هست (در گذشته بیشتر بود) در گذشته کشتن ناموس به جرم بیناموس کردن خانواده نشان از شجاعت و غیرت مرد بود پسندیده بود؟ نگید اونجا آفریقاست، عرف چیزی هست که در طول تاریخ تبدیل به اعتقاد مردم میشه و گاها هیچ پشتوانه ارزشمندی برای دفاع کردن نداره، زبان هم همینطور، زبانهایی که الان تکلم میشم شاید تک تک کلماتشون هزاران سال پیش شکل گرفته،

در مقابل هر باور غلطی که عرف جامعه باشه نباید سر تسلیم فرود آورد، زنه شما کالای شما نیست که اون رو بکنید تو گونی و فقط خودتون بتونید ببینیدش چون باید حیا داشته باشه! البته میتونه به میل خودش این کار رو انجام بده

---

غیرت به معنی احساس مالکیت روی جنس مونث و سلب آزادی های ابتدایی، وگرنه غیرت میتونه چیز خوبی باشه و لزوما برای ناموس هم نیست

• Like 3
لینک به دیدگاه
الان که مثالهای بیشتری آورد،شد به نفع ما؟هیجانی که شما ازش دم میزدید چی؟

چرا باید 2سال بدون حقوق و بدون کار،اونم در اوج فارغ شدن از درس و آمادگی برای ورود به بازار کار فقط تفنگ به دوش باشیم و بله قربان بله قربان کنیم؟این حرکت انسان رو سفت میکنه یا سرخورده و عقده ای؟

هنوزم معتقدم هیجان انگیزه. اتفاقا همین بله قربان گویی خیلی مهم و تاثیرگذاره واسه موفقیت های بعدیتون تو زندگی. از روی ضعف که بله قربان گویی نمیکنید از روی وظیفه و به خاطر رعایت سلسله مراتب بله قربان میگید. یکی _ دو سال پیش بود که یه شرکت بزرگ ژاپنی کارمنداشو مجبور کرده بود برن تو خیابون گدایی کنن واسه یاد گرفتن فروتنی و تواضع! :ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
هنوزم معتقدم هیجان انگیزه. اتفاقا همین بله قربان گویی خیلی مهم و تاثیرگذاره واسه موفقیت های بعدیتون تو زندگی. از روی ضعف که بله قربان گویی نمیکنید از روی وظیفه و به خاطر رعایت سلسله مراتب بله قربان میگید. یکی _ دو سال پیش بود که یه شرکت بزرگ ژاپنی کارمنداشو مجبور کرده بود برن تو خیابون گدایی کنن واسه یاد گرفتن فروتنی و تواضع! :ws37:

شما پاشو بیا کفش های مارو واکس بزن و لباس هارو اتو بکش تا فروتن بشی،حقوق خوبی هم میدهیم، قول هم میدیم اینقدر ازت کار بکشیم که قشنگ آبدیده بشی. :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من پیشنهاد میکنم در مورد سربازی ادامه ندید:w16:هر چیزی بگم توجیه مکنید،من واقعا معذرت میخوام ولی نمیدونم دیگه توالت شویی،تی کشیدن توسط سرباز صفر چجوری میخواد براش تاثیرگذار و از طرفی هیجان انگیز باشه و سفتش کنه،یا غذاهای افتضاح خوردن و ...

من چه وظیفه ای دارم که بگم بله قربان؟!اون چه وظیفه ای داره که به بله قربان گفتن من گوش کنه و لذت ببره؟!

کلاغ پر و کتک خوردن و انفرادی و اینا هم لابد از روی وظیفه هست دیگه؟!

مثالها بسیار هست...

اگر میخواهید غربی فکر کنید بگید،همه جوره فکر کنید

بگید چرا سربازی خیلی از جاها اختیاریه ولی اینجا اجباری؟

کلا دیگه بحث سربازی رو توجیه نکنید چون بی ارتباط به تاپیک میشه...

• Like 3
لینک به دیدگاه

ویوی شعار نده:ws37: سربازی سخته، خیلی سخته، وقتی 2 سال از بهترین روزهای زندگیت رو که میتونی صرف خیلی کارهای مفید تر بکنی رو باید بری و به کارهای بیهوده مشغول باشی و بله قربای گوی چند نفر گوزمیت که میدونی اندازه نصفه نصفه تو حالیشون نیست باشی چیش مفید و حیجان انگیزه؟ سربازی یعنی 2 سال از عمر رو تباه کردن، حرف بیخود نزن :icon_razz:

• Like 4
لینک به دیدگاه
شما پاشو بیا کفش های مارو واکس بزن و لباس هارو اتو بکش تا فروتن بشی،حقوق خوبی هم میدهیم، قول هم میدیم اینقدر ازت کار بکشیم که قشنگ آبدیده بشی. :banel_smiley_4:

شما بیا اینجا که من هستم تا اینکارو بکنم. اتفاقا خیلی به کار احتیاج دارم. :icon_redface: قول میدم اونقد جلوت وایسم که مثل چی پشیمون بشی و التماس کنی بزارم کفشمو واکس بزنی. :w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
شما بیا اینجا که من هستم تا اینکارو بکنم. اتفاقا خیلی به کار احتیاج دارم. :icon_redface: قول میدم اونقد جلوت وایسم که مثل چی پشیمون بشی و التماس کنی بزارم کفشمو واکس بزنی. :w02:

نترس من پشیمون نمیشم، به بی احساسی و سنگ دلی مخصوصا در برابر جنس مظلوم معروفم.

کم کم دارم به رهبانیت میرسم. :hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من پیشنهاد میکنم در مورد سربازی ادامه ندید:w16:هر چیزی بگم توجیه مکنید،من واقعا معذرت میخوام ولی نمیدونم دیگه توالت شویی،تی کشیدن توسط سرباز صفر چجوری میخواد براش تاثیرگذار و از طرفی هیجان انگیز باشه و سفتش کنه،یا غذاهای افتضاح خوردن و ...

من چه وظیفه ای دارم که بگم بله قربان؟!اون چه وظیفه ای داره که به بله قربان گفتن من گوش کنه و لذت ببره؟!

کلاغ پر و کتک خوردن و انفرادی و اینا هم لابد از روی وظیفه هست دیگه؟!

مثالها بسیار هست...

اگر میخواهید غربی فکر کنید بگید،همه جوره فکر کنید

بگید چرا سربازی خیلی از جاها اختیاریه ولی اینجا اجباری؟

کلا دیگه بحث سربازی رو توجیه نکنید چون بی ارتباط به تاپیک میشه...

ای بابا، چقد مینالید منم از درس خووندن متنفرم ولی به نفعمه درس بخوونم پس غر نمیزنم و درسمو میخوونم. :vahidrk:

ویوی شعار نده:ws37: سربازی سخته، خیلی سخته، وقتی 2 سال از بهترین روزهای زندگیت رو که میتونی صرف خیلی کارهای مفید تر بکنی رو باید بری و به کارهای بیهوده مشغول باشی و بله قربای گوی چند نفر گوزمیت که میدونی اندازه نصفه نصفه تو حالیشون نیست باشی چیش مفید و حیجان انگیزه؟ سربازی یعنی 2 سال از عمر رو تباه کردن، حرف بیخود نزن :icon_razz:

به این سوی چراغ شعار نمیدم. :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
از دید من بیشتر دخترهای ای دوره زمونه بی حیا شده اند چرا؟چون در روابط اجتماعی شان مراعات حریمها رو نمیکنند آنگونه صحبت میکنند که توقع ندارند جواب بشنوند

در مکانهایی عمومی توقع دارند مراعات محدوده شان بشود اما خود پایبند به محدوده هایشان نیستند...مثلا در تاکسی حاضرند روی صندلی جلو کنار پسری بنشینند بدون توجه به اینکه پسر ازاینکارشان معذب میشود اما اگر پری خواست کنارشان بنشیند به آنها تجاوز کرده است.

در خیلی جاها حقوق مساوی طلب میکنند اما هرجا به ضررشان شد یک زن مظلوم میشوند خیلی راحت با عشوه سرتا پای مردان را برانداز میکنند اما اگر مردی به آنها نگاه کرد هیزوسگ چشم است.

بی حیا شده اند چون حرکاتی میکنند که شایسته یک زن یا یک دختر نیست.شاید دلایلم برای خود دخترها منطقی به نظر نرسد اما برای پسرها ملموس تراست که چه میگویم

در آنطرف هم قطعا دلایل دخترها برای مردان چندان ملموس نخواهدبود اما میشود بررسی کرد که بسیاری از حرکاتی که هر دو نسبت به هم انجام میدهند باعث عکس العملهاییست که گاه مشاهده میکنیم

این متن برای شروع بود دوست دارم دلایل بانوان رو هم بدونم ...یک مناظره واقعی و منطقی دلم میخواد .یک به یک سوال شود ودلایل دوطرف شنیده شود .در آخر خواهیم دید این لج ولجبازی تاریخی بین زنان ومردان چیزی جز یک سوءتفاهم ساده نبوده

ببخشید یه سوال به نظرتون اینکه یه زن جلوی تاکسی بشینه بی حیا چون ممکنه اون راننده معذب بشه دلیله منطقیه برای اثبات بی حیایی یک دختر؟ اگه راننده زن باشه و یه مرد جلو بشینه امکانش نیست اون خانم معذب بشه؟در طول روز شاید خیلیا کارای ضروری داشته باشن که مجبور بشن با اولین تاکسی که گیرشون میاد برن اونوقت اون تاکسی فقط صندلی جلوش خالی باشه در این صورت خیلی از ما دخترا باید بی حیا باشیم:w58:

میشه یکی از اون حرکاتو نام ببرین که خود اقایون برای رام کردن خانم ها استفاده نمیکنن؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
من نگفتم منیسم چیز خوبیه که،گفتم اگر قرار بود جنبشی شکل میگرفت حقوق مردان بیشتر ضایع شده تا زنان.

چون از مرد بزرگترین حق یعنی حق حیات سلب میشه، اما هر حقی هم از زن سلب بشه،از حق حیات به مراتب کمنره.

گویی مرد یک انسان محکوم به اعدام است و زن یک انسان محکوم به حبس ابد.

در درجه اول باید اعدامی را نجات داد که حیاتش در خطر است،بعدا رفت سراغ زندانی.

شما وقتی میتونی خواهان برابر حقوقی مرد و زن باشی،که زن دقیقا همون مشقات جامعه مردان را تحمیل کنه.

اتفاقا خیلی خوب میشه چیزهایی مثل مهریه از زنان و حق طلاق از مردان گرفته بشه و زنان هم در عوض موظف به رفتن سربازی بشن و دو سال به کشور خدمت کنند تا طعم حقوق برابر را بچشند و اونموقع واقعا گوارای وجودشان.

اونوقت زایمان خانوم ها چی کنیم؟ ما به سربازی میریم و شما هم زایمان کنید اینجوری عادلانه تر

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...