Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ صفات بد برای همه بد هستند.هرچند اخلاق هم چیزی نسبی هست. شاید یه مورد از نظر من ناپسند باشه از نظر کس دیگه ای پسندیده باشه. به هر حال یه چیزی رو که من متوجه شدم متهم کردن دختران به بی شرمی و بی حیایی از طرف اکثر پسرها بود که دلیلش رو نمیدونم و اون تعریفی که استارتر تاپیک از بی حیایی داده بودن رو متوجه نشدم چه چیزی رو میخواستن توضیح بدن.چون ربطی به شرم و حیا نداشت. در مقابل دخترها پسر ها رو به بد دهنی متهم میکردن که من خودم اینو یه جورایی قبول دارم. در کل نظرات دخترا منطقی تر بود به نظرم. اما نظر خودم اینه که من در کل مشکلی با پسرا و دخترا ندارم.مهم اون چیزهایی هست که واسه من مهمه.اون چارچوب ها و قوانین که هر کس اونا رو رعایت نکنه من یه حس بدی بهش پیدا میکنم.مهم نیست طرف پسر باشه یا دختر. اینکه بخوام بگم دخترای امروز مادی گرا هستن رو نمیتونم بگم.چون این خصلت توی پسرا هم هست.یه جورایی توی این موارد مشترک هستن. اما یه چیزی که خوب درک کردم اینه که امروزه پسرا دیگه اون سنگینی خودشون رو در روابط ندارن و براشون مهم نیست که غرورشون خورد بشه و شخصیتشون بشکنه.این چیزی هست که به نظر میاد قشنگ نیست که البته ممکنه هر کسی گرفتارش بشه حتی خود من. در مورد دخترا هم اکثرا زود تحت تاثیر قرار میگیرن و زودباور هستند.البته این به این معنی نیست که همه دخترا اینجوری هستن اما اینو من زیاد تو دخترا دیدم. در کل فکر میکنم دخترای امروز جامعه ی ما خصوصیات بهتری نسبت به ما پسرها داشته باشن. بعضی از نظرات یه جورایی بود که احساس میکردم فشار روی پسرا زیاد هست یا اینکه تو 100 سال پیش زندگی میکنم یا اینکه ضربه ای خوردن یا هر دلیل دیگه ای،اما متاسفانه بعضی از ما پسرا اونقدر که میخوایم دخترا خوب باشن سعی نمیکنیم خودمون خوب باشیم 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ متاسفم برای گسترش افکار فمنیستی در جامعه و نفوذ برخی از مردان در این گروهک های انحرافی. البته مردی که از این جریانات حمایت میکنه بیشتر به فکر منافع شخصی خودش هست تا زنان. اگر بنا بود جنبشی در تاریخ شکل بگیره،جنبش منیسم باید میبود نه فمنیسم. در ازای هر 1000 مردی که در جنگ ها کشته شده، 1 زن زخمی هم نشده. تازه بعضی از ارتش های دنیا دارن سرباز زن میگیرن اونهم برای مناطق کم خطر تر. وگرنه تو دهن طالبان و قذافی و هرچی آدم کشه این مردها هستند که باید جونشون را کف دستشون بگیرند تا زنان در کشور خودشان به دنبال حقوق برابر هم باشند !!!!! حقوقی که به زن ها در جامعه داده میشه همین الانش هم از نظر من زیادیه. پر رو پرو میان تو مترو قسمت مردانه یا اتوبوس قسمت مردانه میاستن کسی جیکش در نمیاد، یه مرد میانسال خسته رفت تو قسمت زنونه،هرچی جیغ و داد بود مثل مرغ سرش کشیدن،بدبخت فرار کرد. اونهاییکه بی جنبه هستند تو جامعه در درجه اول زنان هستند،که نمیتونن بدون ارایش بیرون بیان و باید خود را گریم کنند و عده ای پسر لا ابالی هم دنبال اینها راه میوفته و جامعه رو فاسد و فاسد تر میکنن. از نظر من حجاب مو چیز مسخره ای هست،اما برهنگی فکری به مراتب مسخره تر. 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ متاسفم برای گسترش افکار فمنیستی در جامعه و نفوذ برخی از مردان در این گروهک های انحرافی.البته مردی که از این جریانات حمایت میکنه بیشتر به فکر منافع شخصی خودش هست تا زنان. اگر بنا بود جنبشی در تاریخ شکل بگیره،جنبش منیسم باید میبود نه فمنیسم. در ازای هر 1000 مردی که در جنگ ها کشته شده، 1 زن زخمی هم نشده. تازه بعضی از ارتش های دنیا دارن سرباز زن میگیرن اونهم برای مناطق کم خطر تر. وگرنه تو دهن طالبان و قذافی و هرچی آدم کشه این مردها هستند که باید جونشون را کف دستشون بگیرند تا زنان در کشور خودشان به دنبال حقوق برابر هم باشند !!!!! حقوقی که به زن ها در جامعه داده میشه همین الانش هم از نظر من زیادیه. پر رو پرو میان تو مترو قسمت مردانه یا اتوبوس قسمت مردانه میاستن کسی جیکش در نمیاد، یه مرد میانسال خسته رفت تو قسمت زنونه،هرچی جیغ و داد بود مثل مرغ سرش کشیدن،بدبخت فرار کرد. اونهاییکه بی جنبه هستند تو جامعه در درجه اول زنان هستند،که نمیتونن بدون ارایش بیرون بیان و باید خود را گریم کنند و عده ای پسر لا ابالی هم دنبال اینها راه میوفته و جامعه رو فاسد و فاسد تر میکنن. از نظر من حجاب مو چیز مسخره ای هست،اما برهنگی فکری به مراتب مسخره تر. فمینیست یه به قول شما منیسم هر دو چیز مسخره ای هستن. البته در مورد جنگ شاید حق با شما باشه اما ایا جنگ یه چیز لازم تو حیات بشر هست؟بدون جنگ نمیشه زندگی کرد؟من جنگ رو جزو بلایای انسانی میدونم . حقوقی که به زن ها داده میشه باید اندازه حقوقی باشه که به مرد ها داده میشه. البته در مورد اون اتوبوس باهات موافقم. :دی جنبه داشتن چیز خوبی هست.ببین اسی تو جامعه ی ما هم حق مردها خورده شده هم حق زن ها.تو بعضی جاها واقعا به مردها ظلم میشه و در جاهای دیگه به زن ها. در مورد برهنگی فکری هم با شما موافق هستم.البته امیدوارم منظورت به اون برهنگی فرهنگی و فرهنگ برهنگی نباشه :دی خوش اومدی داداش 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ فمینیست یه به قول شما منیسم هر دو چیز مسخره ای هستن. البته در مورد جنگ شاید حق با شما باشه اما ایا جنگ یه چیز لازم تو حیات بشر هست؟بدون جنگ نمیشه زندگی کرد؟من جنگ رو جزو بلایای انسانی میدونم . حقوقی که به زن ها داده میشه باید اندازه حقوقی باشه که به مرد ها داده میشه. البته در مورد اون اتوبوس باهات موافقم. :دی جنبه داشتن چیز خوبی هست.ببین اسی تو جامعه ی ما هم حق مردها خورده شده هم حق زن ها.تو بعضی جاها واقعا به مردها ظلم میشه و در جاهای دیگه به زن ها. در مورد برهنگی فکری هم با شما موافق هستم.البته امیدوارم منظورت به اون برهنگی فرهنگی و فرهنگ برهنگی نباشه :دی خوش اومدی داداش من نگفتم منیسم چیز خوبیه که،گفتم اگر قرار بود جنبشی شکل میگرفت حقوق مردان بیشتر ضایع شده تا زنان. چون از مرد بزرگترین حق یعنی حق حیات سلب میشه، اما هر حقی هم از زن سلب بشه،از حق حیات به مراتب کمنره. گویی مرد یک انسان محکوم به اعدام است و زن یک انسان محکوم به حبس ابد. در درجه اول باید اعدامی را نجات داد که حیاتش در خطر است،بعدا رفت سراغ زندانی. شما وقتی میتونی خواهان برابر حقوقی مرد و زن باشی،که زن دقیقا همون مشقات جامعه مردان را تحمیل کنه. اتفاقا خیلی خوب میشه چیزهایی مثل مهریه از زنان و حق طلاق از مردان گرفته بشه و زنان هم در عوض موظف به رفتن سربازی بشن و دو سال به کشور خدمت کنند تا طعم حقوق برابر را بچشند و اونموقع واقعا گوارای وجودشان. 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ انزجار؟! مگه آمریکا و اسرائیله که انزجار داشته باشیم. به شخصه بهترین دوستام دخترها هستند.در یک رابطه ی کاملا دوستانه و محبت آمیز مثل یک پسر باهاشون ارتباط دارم.بستگی داره از یک دختر چه انتظاری داشته باشی! یا دیدت به نقش اجتماعی دختر تو جامعه چی باشه. همه ی چیزهایی رو که گفتید هم متاثر از فرهنگ و محیط و تفکرات شماست که محدوده ی ارتباطتون رو با دخترها و پسرها مشخص می کنه. اما باید مواظب بود این فرهنگ و تفکرات شما دخترها رو محدود نکنه. من خودم هیچ مشکلی توی این نمی بینم که تو تاکسی یک دختر کنار یک پسر بشینه! و شاید مدت هاست که اصلا به این قضیه فکر نکردم! اما در هر صورت قسمتی از جامعه ما یه گاردی نسبت به این قضیه داره. اما خب گروه دخترهایی که راحت هستند تونسته با اتوریته خاص خودش یه جایی تو این جامعه برای خودش باز کنه. الان باز اوضاع خیلی بهتر شده یه زمانی دخترا بستنی هم نمیتونستن تو خیابون لیس بزنن! من هنوز دلیلی نمیبینم که چرا یه دختر باید نسبت به پسر حیای بیشتری داشته باشه! یا چرا یه دختر باید محدودتر باشه! و خیلی چراهای دیگه ... و هیچ وقت هم نتونستم با دلائل فرازمینی قانع بشم... گاها تفاوتهایی توی روانشناسی رو دوستان مطرح کرده اند پیرامون تفاوت های فیزیولوژیکی و روانی زن و مرد که اونا تا حدی قابل قبوله ... اینم بگم دلم برای دخترای دوره زمونه ی خودم میسوزه. به نظرم گروهی هستند که از طرفی زیر یوغ حکومت دارند مقاومت میکنند، از طرف دیگه زیر حمیت ما مردها؛ و از طرف دیگه زیر نگاه جن.سی مردان محدودیت کشیده... 12 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ هرکدوم از نظرات در شرایطی صادقه و فکر می کنم این می تونه یه مقدار به خاطر تفکرات شخصی باشه و همین طور این که ویژگی ها عموما کیفی هست و نمی شه اونا رو اندازه گیری کرد. در مورد حقوق برابر زن و مرد در جامعه متاسفانه به این خاطر که اغلب فعالیت ها افراط و تفریطه اصلا درست عمل نشده!یا زن رو به اسیری می برند یا اینقدر حق و حقوق برای زن در نظر می گیرن که مرد مظلوم واقع می شه!من اصلا این رو قبول ندارم!زن و مرد ویژگی های متفاوتی دارند و در نتیجه وظایف و عملکردهاشون هم فرق می کنه!پس تفاوت وجود داره و من و همینطور بسیاری از اطرافیانم این رو قبول دارند اما مثلا در این مورد که بدبختی جامعه رو به دانشگاه رفتن دخترا نسبت می دن یا یه جورایی سعی می کنن با تصویب قانون تعداد دختران رو در رفتن به دانشگاه کم کنن به نظرم خوردن حق خانوم هاست! کاملا با برهنگی فکری موافقم!این مشکل متاسفانه داره در جامعه ریشه دار می شه و بیشتر هم می تونه به این دلیل باشه که ما به خوب یا بد یک قضیه فکر نمی کنیم فقط خوبی و بدی رو می پذیریم! حالا من دو تا سوال دارم که اگر فکر می کنید ممکنه تاپیک منحرف بشه در نظرش نگیرید: 1- اشکال این که یک دختر روی صندلی جلو بشینه چیه؟ 2-یک دختر کی می تونه بگه من خودمم؟!چون تا جایی که می بینم یه خانوم یا دختر باباشه یا خانوم همسرش!عملکردش همیشه باید از ف.ی.ل.ت.ر خانواده رد شه و خودش خیلی کم حق تصمیم گیری داره!(من این رو خیلی زیاد در جامعه دیدم که برای کوچکترین کارها به اجازه ی پدر یا همسر احتیاجه هم در قاون هم در عرف!)شما فکر می کنید استقلال برای یک خانوم کی معنای حقیقی خودش رو پیدا می کنه(با توجه به عرف جامعه)؟ 6 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ جنس مخالف خوب است:texc5lhcbtrocnmvtp8 اختلافاتی تو رفتار ها هست که همین اختلاف به جذابیتشون امن میزنه و لزوما نمیشه گفت که هنجار رفتاری دارند ولی من خودم دوست دارم با کسی که ارتباط دارم: به ظاهرش اهمیت بده ...ژولیده نباشه و آرایش زننده هم نداشته باشه ....هرچند زیبایی در سادگیست متانت رفتاری داشته باشه....این برای هر دو جنس لازم و حیاتیه برای اینکه بتونه شان اجتماعی خودشو حفظ کنه دوس دارم آینده نگر باشه با وجود اینکه خانوما بیشتر در گذشته سیر میکنن تا آینده اهل مطالعه و آگاه باشه ....از آدم ببو بدم میاد تحت هر شرایطی....اکثر دخترا واقعا به چیزایی اهمیت میدن که اصلا اهمیت ندارن.....خیلی زشته که یه دختر نتونه یه یه سی دی کپی کنه و الی ماشالله ولی در کل دخترا موجودات نازنینی هستند که آدم با ایشان بودن هیچ وقت احساس سررفتن حوصله نمیکنه 7 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ من نگفتم منیسم چیز خوبیه که،گفتم اگر قرار بود جنبشی شکل میگرفت حقوق مردان بیشتر ضایع شده تا زنان.چون از مرد بزرگترین حق یعنی حق حیات سلب میشه، اما هر حقی هم از زن سلب بشه،از حق حیات به مراتب کمنره. گویی مرد یک انسان محکوم به اعدام است و زن یک انسان محکوم به حبس ابد. در درجه اول باید اعدامی را نجات داد که حیاتش در خطر است،بعدا رفت سراغ زندانی. شما وقتی میتونی خواهان برابر حقوقی مرد و زن باشی،که زن دقیقا همون مشقات جامعه مردان را تحمیل کنه. اتفاقا خیلی خوب میشه چیزهایی مثل مهریه از زنان و حق طلاق از مردان گرفته بشه و زنان هم در عوض موظف به رفتن سربازی بشن و دو سال به کشور خدمت کنند تا طعم حقوق برابر را بچشند و اونموقع واقعا گوارای وجودشان. فکر کنم برای جواب به این کامنت این تصویر کافیست مگه مردان در راه فمنیسم کشته میشن؟ 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ من نگفتم منیسم چیز خوبیه که،گفتم اگر قرار بود جنبشی شکل میگرفت حقوق مردان بیشتر ضایع شده تا زنان.چون از مرد بزرگترین حق یعنی حق حیات سلب میشه، اما هر حقی هم از زن سلب بشه،از حق حیات به مراتب کمنره. گویی مرد یک انسان محکوم به اعدام است و زن یک انسان محکوم به حبس ابد. در درجه اول باید اعدامی را نجات داد که حیاتش در خطر است،بعدا رفت سراغ زندانی. شما وقتی میتونی خواهان برابر حقوقی مرد و زن باشی،که زن دقیقا همون مشقات جامعه مردان را تحمیل کنه. اتفاقا خیلی خوب میشه چیزهایی مثل مهریه از زنان و حق طلاق از مردان گرفته بشه و زنان هم در عوض موظف به رفتن سربازی بشن و دو سال به کشور خدمت کنند تا طعم حقوق برابر را بچشند و اونموقع واقعا گوارای وجودشان. اسی تفاوت های جسمی زن و مرد رو که نمیشه منکر شد، مرد قدرت بدنی بیشتری داره در جنگ بیشتر به درد میخوره، حتی تو جنگ ها مرد های لاغر مردنی رو هم راه نمیدن چه برسه به زن! ( البته غیر از دفاع مقدس خودمون) از اون طرف هم زن در طول عمرش چند بار درد ضایمان میکشن احتمالا، اگه عدالت بخواد رعایت بشه بعد از تولد هر بچه باید ماتحت مرد رو هم پاره کنن تا درد رو بکشه! البته منکر سختی های مرد بودن نمیشم، همون مادی گرایی که دختر ها دارن زندگی رو برای پسرها تبدیل به جهنم میکنه! دختر اگه برای موفقیت تلاش میکنه تا بتونه کلاس بزاره، مرد محکوم به موفقیت هست تا بتونه زندگی بکنه! دختر با یه عشوه و ناز به هرچی میخواد میرسه اما مرد... ولی به نظرم مشکلات زن ها تو پله های پایین تره هرم مازلو قرار میگیره تا مرد ها، هرچند مشکلات ما شدیدتره ولی طبق نظریه مازلو مشکلات اونها حیاتی تر هست. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ البته منکر سختی های مرد بودن نمیشم، همون مادی گرایی که دختر ها دارن زندگی رو برای پسرها تبدیل به جهنم میکنه! دختر اگه برای موفقیت تلاش میکنه تا بتونه کلاس بزاره، مرد محکوم به موفقیت هست تا بتونه زندگی بکنه! دختر با یه عشوه و ناز به هرچی میخواد میرسه اما مرد... ولی به نظرم مشکلات زن ها تو پله های پایین تره هرم مازلو قرار میگیره تا مرد ها، هرچند مشکلات ما شدیدتره ولی طبق نظریه مازلو مشکلات اونها حیاتی تر هست. مشکل حیاتی یعنی مشکلی که جان را تهدید کند. جان زنان چرا تهدید میشه؟ هرچی شغل سخت مثل آتش نشان و معدنچی و جاده ساز و راننده تریلی و.... هست مال مردهاست. زنان هم تو جامعه تهدید میشن اما تهدید جان ندارند،اوجش میتونه تجاوز باشه. من هنوز هم معتقدم توقعات زن ها خیلی زیاده و هرگز قناعت مردهارو ندارند. مردها اگر هم تونستن به چیزی برسن به خاطر قناعتشون بوده. توی خونه را هم نگاه کنی بیشتر مادر هست که سر پدر غر میزنه و پدر فقط در مواقعی اندک ممکنه از کوره در بره و داد بزنه،اما زن روی اعصابشه. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ مگه مردان در راه فمنیسم کشته میشن؟ من کجا چنین حرفی زدم؟ 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ من کجا چنین حرفی زدم؟ آخه جوری گفتید نباید حرف از فمنیست زد و بعد ربطش دادید به اینکه مردان تو جنگ ها کشته میشن که انگار مردان به خاطر فمنیسم کشته میشن. مردان اگه تو جنگ ها کشته میشن به خاطر زیاده طلبیه خودشونه، زنها این وسط نه سر پیازن و نه تهش. ضمنا کدوم یک از پیشگامان فمنیسم مرد بوده؟ اگر به مردان بود مطمئنا جنبش فمنیسمی تشکیل نمیشد. اتفاقا خیلی خوب میشه چیزهایی مثل مهریه از زنان و حق طلاق از مردان گرفته بشه و زنان هم در عوض موظف به رفتن سربازی بشن و دو سال به کشور خدمت کنند تا طعم حقوق برابر را بچشند و اونموقع واقعا گوارای وجودشان. من خودم به شخصه اگر موقع ازدواج با همسر آینده به توافق برسیم که حقوقمون برابر باشه حاضر نیستم هیچ مهریه ای بگیرم؛ در واقع هم مهریه رو توهین به زن میدونم. (به نظرم ازدواج به شکل ایرانی _ اسلامی در واقع خرید و فروش زن هست) با کمال میل هم حاضرم برم سربازی، باید خیلی هیجان انگیز باشه. 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ آخه جوری گفتید نباید حرف از فمنیست زد و بعد ربطش دادید به اینکه مردان تو جنگ ها کشته میشن که انگار مردان به خاطر فمنیسم کشته میشن. مردان اگه تو جنگ ها کشته میشن به خاطر زیاده طلبیه خودشونه، زنها این وسط نه سر پیازن و نه تهش. ضمنا کدوم یک از پیشگامان فمنیسم مرد بوده؟ اگر به مردان بود مطمئنا جنبش فمنیسمی تشکیل نمیشد. من خودم به شخصه اگر موقع ازدواج با همسر آینده به توافق برسیم که حقوقمون برابر باشه حاضر نیستم هیچ مهریه ای بگیرم؛ در واقع هم مهریه رو توهین به زن میدونم. (به نظرم ازدواج به شکل ایرانی _ اسلامی در واقع خرید و فروش زن هست) با کمال میل هم حاضرم برم سربازی، باید خیلی هیجان انگیز باشه. مردان مهاجم شاید به فکر زیاده خواهی باشن،اما مردان مدافع چی؟ دقیقا مانند اون سربازان نر زنبوری که برای دفاع از یک ملکه تکه تکه میشن. جنس مذکر همیشه از خودگذشتگی کرده و خون داده و جون داده. سربازی هیجان انگیزه؟؟!!!!!! الان رفیق منو بردن راهنمایی رانندگی از 8 صبح تا 9 شب تو خیابون و وسط دود باید مدام اینور و اونور بشه. دیگه نیروی انتظامی و پاسگاه و... جای خود،ارتش هم که بدتر. 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ اسی تفاوت های جسمی زن و مرد رو که نمیشه منکر شد، مرد قدرت بدنی بیشتری داره در جنگ بیشتر به درد میخوره، حتی تو جنگ ها مرد های لاغر مردنی رو هم راه نمیدن چه برسه به زن! ( البته غیر از دفاع مقدس خودمون) از اون طرف هم زن در طول عمرش چند بار درد ضایمان میکشن احتمالا، اگه عدالت بخواد رعایت بشه بعد از تولد هر بچه باید ماتحت مرد رو هم پاره کنن تا درد رو بکشه! البته منکر سختی های مرد بودن نمیشم، همون مادی گرایی که دختر ها دارن زندگی رو برای پسرها تبدیل به جهنم میکنه! دختر اگه برای موفقیت تلاش میکنه تا بتونه کلاس بزاره، مرد محکوم به موفقیت هست تا بتونه زندگی بکنه! دختر با یه عشوه و ناز به هرچی میخواد میرسه اما مرد... ولی به نظرم مشکلات زن ها تو پله های پایین تره هرم مازلو قرار میگیره تا مرد ها، هرچند مشکلات ما شدیدتره ولی طبق نظریه مازلو مشکلات اونها حیاتی تر هست. اگر زن کارمند باشه که دوماه آخر بارداری رو مرخصی زایمان میگیره،حقوق هم بهش تعلق میگیره...بعدشم دیگه تو این دوره زمونه که ما کمتر میبینیم کسی بچه بیاره... بعدشم مردان در طول روز در این جامعه با این همه بدبختی و گرفتاری و... که روزی 1000بار زایمان میکنن! آخه جوری گفتید نباید حرف از فمنیست زد و بعد ربطش دادید به اینکه مردان تو جنگ ها کشته میشن که انگار مردان به خاطر فمنیسم کشته میشن. مردان اگه تو جنگ ها کشته میشن به خاطر زیاده طلبیه خودشونه، زنها این وسط نه سر پیازن و نه تهش. ضمنا کدوم یک از پیشگامان فمنیسم مرد بوده؟ اگر به مردان بود مطمئنا جنبش فمنیسمی تشکیل نمیشد. من خودم به شخصه اگر موقع ازدواج با همسر آینده به توافق برسیم که حقوقمون برابر باشه حاضر نیستم هیچ مهریه ای بگیرم؛ در واقع هم مهریه رو توهین به زن میدونم. (به نظرم ازدواج به شکل ایرانی _ اسلامی در واقع خرید و فروش زن هست) با کمال میل هم حاضرم برم سربازی، باید خیلی هیجان انگیز باشه. آش خوری هیجان انگیزه؟همون کچل کردن اولش رو تصور کنید ببینید هیجان انگیزه؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ تو خیلی از مسائل میشه با نگاه کردن به حیوونات حقیقت رو دید! تو اکثر حیوونات مقابله با خطر بیشتر به عهده جنس قویتر هست، تو آدما هم که جنس نر قوی تره پس اینکه جنس نر باید از ماده دفاع کنه به نظرم یه چیز طبیعی هست، ولی تو هیچکدوم از حیوونات جنس مونث به پول مذکر اینقدر اهمیت نمیده از طرفی تو هیچکدوم از حیوونات مذکر تا این حد مالک مونث نیست، کلا همه مون داریم به همدیگه ظلم میکنیم:icon_razz: به دو طرف هم میشه حق داد! 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ تو خیلی از مسائل میشه با نگاه کردن به حیوونات حقیقت رو دید! تو اکثر حیوونات مقابله با خطر بیشتر به عهده جنس قویتر هست، تو آدما هم که جنس نر قوی تره پس اینکه جنس نر باید از ماده دفاع کنه به نظرم یه چیز طبیعی هست، ولی تو هیچکدوم از حیوونات جنس مونث به پول مذکر اینقدر اهمیت نمیده از طرفی تو هیچکدوم از حیوونات مذکر تا این حد مالک مونث نیست، کلا همه مون داریم به همدیگه ظلم میکنیم:icon_razz: به دو طرف هم میشه حق داد! حامد جان تو کلا بحث رو 180درجه میچرخونیتا یه ذره صافش میکنیم باز میزنی کجش میکنیرسما داری با حیوانات مقایسه میکنیمون خب اون به خود طبیعتشون برمیگرده...انسان قدرت اختیار داره و سبب تمایزش با حیوان میشه...زنهایی هستند که قدرت 7تامرد رو دارند،این برای طبیعتشون نیست،خودشون خواستند و قدرت نهفتشون روبالفعل کردند. ولی ما هدفمون اینه که ارزشهای انسانی دو گروه رو مقایسه کنیم(البته فکر کنم...) 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ نمیده از طرفی تو هیچکدوم از حیوونات مذکر تا این حد مالک مونث نیست، کلا همه مون داریم به همدیگه ظلم میکنیم:icon_razz: به دو طرف هم میشه حق داد! ببین من الان به مرحله ای رسیدم که دوست دارم چندین نفر از همون جنس مظلوم را کتک مفصلی بزنم چون خیلی زبون در آورده اند. اما به محض اینکه بخواهم اینهارو در جامعه بزنم،همه مرا سرزنش میکنند و میگویند دست روی زن بلند نکن زشته. اما بارها شاهد بودم زنی با کیف تو سر مردی در مترو و اتوبوس زده و کسی چیزی نگفته. ما نباید مواضع خودمون رو هیچ وقت از دست بدیم،طرف اونها رو نگیر. شاعر میگه: خدا منو ماده کرده،نونم رو آماده کرده خدا منو نَرَم کرد، ببین چطور خَرَم کرد. 5 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ مردان مهاجم شاید به فکر زیاده خواهی باشن،اما مردان مدافع چی؟دقیقا مانند اون سربازان نر زنبوری که برای دفاع از یک ملکه تکه تکه میشن. جنس مذکر همیشه از خودگذشتگی کرده و خون داده و جون داده. سربازی هیجان انگیزه؟؟!!!!!! الان رفیق منو بردن راهنمایی رانندگی از 8 صبح تا 9 شب تو خیابون و وسط دود باید مدام اینور و اونور بشه. دیگه نیروی انتظامی و پاسگاه و... جای خود،ارتش هم که بدتر. هیچ طرف جنگی بی گناه نیست، یه نمونه بیارید که در جنگی؛ مردان مدافع بی گناه بودند. اون سربازان نری که برای دفاع از ملکه کشته میشن در واقع برای دوام و انتقال ماده ژنتیک خودشون به نسل های بعدی هست که کشته میشن. طبق نظریه انتخاب طبیعی هیچ از خود گذشتگی ای در طبیعت بی خود و بی جهت نیست، حتی اون عنکبوت نری که بعد از آمیزش با عنکبوت ماده وارد دهان عنکبوت ماده میشه تا خورده بشه برای بقای نسل خودش هست که این فداکاری رو انجام میده. آره هیجان انگیزه، و مزیت هاش: ایران گردیه، تناسب اندامی که ایجاد میشه به دنبالش، دیدن انواع و اقسام آدما، دو سال بدون دغدغه ذهنی خاصی سپری کردن هست، قوی شدن هم روانی و هم جسمانی 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ اگر زن کارمند باشه که دوماه آخر بارداری رو مرخصی زایمان میگیره،حقوق هم بهش تعلق میگیره...بعدشم دیگه تو این دوره زمونه که ما کمتر میبینیم کسی بچه بیاره...بعدشم مردان در طول روز در این جامعه با این همه بدبختی و گرفتاری و... که روزی 1000بار زایمان میکنن! آش خوری هیجان انگیزه؟همون کچل کردن اولش رو تصور کنید ببینید هیجان انگیزه؟ همون موقع که تصویب شد مرخصی زنان کارمند در صورت بارداری؛ خیلی از فعالان مدافع حقوق زنان اعتراض کردن که این قانون برای هر چه بیشتر خانه نشین کردن زنان تصویب شده. کچل شدن بده؟ من چندساله میخوام با ماشین موهامو از ته بزنم، مامانم نمیزاره. 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ نکته >فکر نمیکنم کسی بتونه ثابت کنه دختر ها بد هستند ! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده