رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

با سلام

از وقتی اومدم نواندیشان وشروع به فعالیت در زمینه خانواده ومباحث مربوط به اون کردم مدام دارم میبینم که اغلب دختران از پسران دل پری دارند ونیز عکس این قضیه هم صادق هست که پسرها هم چندان دل خوشی از دخترهای این دوره وزمونه ندارندsigh.gif

میخواهیم با کمک هم به بررسی علل این قضیه بپردازیم که چرا هر روز بیشتر از روز پیش احساس انزجار دو جنس از هم بیشتر وبیشتر میشود.میخواهیم در بستری آرام و منطقی وبه دور از هرگونه تعصبات جنسیتی ، مواردی که باعث شده است این احساس نارضایتی بروز کند را مورد نقد وبررسی قرار دهیم

چون بحث میان دو جنس مخالف تجربه ثابت کرده است که بیشتر به سمت جنجال و تنش میرود تا یه بحث منطقی ، قوانینی برای این تاپیک میگذارم که لطفا رعایت کنید....

1. مهم:در ابتدای بحث تنها به صورت فهرست وار مواردی که از جنس مخالف میبینید که باعث ایجاد انزجار در شما میگردد را بیان کنید واز نقل قول گیری در ابتدای بحث جداخودداری کنید چون هر دو پست پاک میگردد(هم پستی که نقل قول در آن است هم پستی که از آن نقل قول گرفته شده است)
  2. از به کارگیری الفاظ تند ورکیک خودداری کنید چون علاوه بر اینکه پست کاملا پاک میشود تذکر میدهم در صورت تکرار به فرد خاطی اخطار داده خواهد شد
  3. سعی کنید به نظرات هم احترام بگذارید حتی اگر خلاف عقیده ومیل شماست با خونسردی کامل در بحث شرکت نمایید.:a030:
  4. تنها زمانی که کامل لیستی از نقاط ضعف هر جنس تهیه شد میتوانید از نظرات هم نقل قول گرفته ونسبت به انتقادی که از شما میشود (به عنوان یکی از جنسهای زن یا مرد)از جنس خود دفاع کنید البته در کمال آرامش ورعایت آداب معاشرت:icon_gol:

:icon_gol:لطفا قبل از ارسال پست به نکات بالا دقت کافی داشته باشیدچون هیچ توضیحی در قبال پاک کردن پستها نمیدهم :banel_smiley_4::icon_gol:

پس در ابتدای بحث"

اگر به صورت فهرست وار بخواهید مواردی که باعث میشود شما دید منفی نسبت به جنس مخالف خود پیدا کنیدرا بیان کنید چه مواردی را نام میبرید؟

• Like 38
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 138
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من مشکلی با جنس مخالف ندارم

اعتقاد دارم اگه ادما بتونن جنس مخالفشونو خوب بشناسن هیچ انزجاری پیش نمیاد !!!!!!!!!!!

• Like 18
لینک به دیدگاه

من مشکلی ندارم با جنس مخالف!اما خوب یه سری ویژگی ها که ممکنه اذیت کننده باشه :(البته باید بگم این ویژگی ها ممکنه در یه خانوم هم پیدا شه اما من در آقایون بیشتر دیدم)

• رعایت نکردن نظم
  • اهمیت ندادن به پاکیزگی
  • اغلب تمایل دارن از موضع قدرت با خانوم ها برخورد کنن و زور بگن
  • در صورتی که کاری رو درست انجام ندن نمی شه بهشون گوشزد کرد چون بهشون برمی خوره
  • تا حدی ادعاشون زیاده و توقع دارن خانوم ها جلوشون کوتاه بیان

من این ویژگی ها رو با توجه به زندگی های اطرافیان و کسانی که دیدم گفتم!

بازم تاکید می کنم که این ویژگی ها در رابطه با همه ی انسان ها می تونه باشه اما من در زندگی های مشترک اطرافم این موضوع رو در رابطه با آقایون بیشتر دیدم.

• Like 24
لینک به دیدگاه

من با جنس مخالف خیلی راحت تر از جنس موافق هستم، چون به نظرم منطقی تر هستن. در واقع ترجیح میدم با یه نرینه وقتمو بگذرونم تا یه مادینه چون مطمئنم حوصله م سر نمیره. (منظور از وقت گذرونی میتوونه به عنوان همکار، همکلاسی، دوست یا ... باشه). بیشتر وقتا تحمل ریخت و حرفای دخترای دور و برمو ندارم. :icon_redface:

• Like 19
لینک به دیدگاه

مواردی که در این دوران مرا آزار میدهد

1. مادیگرایی:اینکه برای پسر را با دستگاه چاپ اسکناس اشتباه میگیرند واغلب تمام شخصیت پسر با دارایی او سنجیده میشود برای ازدواج
  2. دیگر مثل سابق شرم حیایی برای دختران نمانده است.
  3. تکلیفشان با خودشان مشخص نیست میخواهند اروپایی باشند یا ایرانی سنتی
  4. عدم صحبت درزمان بروز مشکلات وتیره شدن روابط
  5. اینکه از همون اول مشخص نمیکنند از جنس مخالف خودشون با هر عنوان چی میخوان و باید حتما پسرها از علم غیب استفاده کنند برای شناسایی خواسته های آنها

البته اینا بخشی از انتقادات بود:whistle:

صرفا جهت اطلاع:ws3:

• Like 22
لینک به دیدگاه

من پسرم از جنس مخالفم كه دختر باشه در صورتي بدم مي آد كه بي حيا باشه

حس خيلي بدي نسبت به دختراي بي حيا و بي قيد دارم

البته اين نظر منه شايد خيليا بدشون نياد كه هيچ، خوششونم بياد

• Like 17
لینک به دیدگاه

به نظر بنده :

1 - دختران امروزی، کمی آزاد تر یا به قولی، بی بند و بارتر هستند. البته همه اینطور نیستند. ولی تشخیص اینکه کدومشون هستند، سخته و باعث میشه از جنس مخالف زده بشیم

2 - دختر ها به دنبال سوء استفاده هستند. حتی به صحبت با آنها هم نمیشه اعتماد کرد

3 - پر توقع اند و فکر می کنند که فقط ما به وجود آنها نیازمندیم و آنها به ما احتیاج ندارند

...

البته بازم میگم، همه اینطور نیستند. ولی تر هم به هیزم خشک، میسوزه.

فعلا نظرم این بود

• Like 12
لینک به دیدگاه

منم مشکلی با جنس مخالف ندارم :banel_smiley_4:

بنظر من چیزایی که باعث این دل پر داشتن میشه برمیگرده به خصوصیات خود طرفین....

ولی خب چند موردی که خود من از این خصلتا خوشم نمیاد( نه جنس مخالف):

1- داشتن ادعاهایی که فقط در حد یه حرف...

2- با بعضی حرکات و حرفا باعث میشن دیدگاه دخترا بهشون بد بشه

3- علاقه ای به در میون گذاشتن حرفاشون ندارن ولی انتظار دارن طرف مقابل (که دختر) از سیر تا پیاز زندگی و کار و...بهشون بگه...

4-بی نظم بودن

5-آن تایم نبودن

و...

باز م میگم اینا خصلتای همه پسرا نیس! ممکن از هر 10 نفر فقط یکی این ویژگی هارو داشته باشه

ولی همون یه نفر نماینده ای میشه برای کل جامعه پسرا :icon_pf (34):(در مورد دخترا هم صادقه)

• Like 16
لینک به دیدگاه

در کل مشکلی ندارم...(شناختشون به تجربه و زمان بسیار زیاد نیاز داره:whistle:)

افراد زیر در گروه جنس مخالف من رو آزار میدن:

1. مادی گرا
  2. ظاهربین
  3. مغرور
  4. بی حیا!یکسری از چیزها باعث میشه که دختر بودن معنای واقعی پیدا کنه(البته به نظر من)یکی از اونها که خیلی مهم هست،شرم و حیا هست.
  5. ببشخید این رو میگم،ولی از آدمهای لوس،بی جنبه و افاده ای هم بدم میاد(البته بیش از حدش منظورمه):ws3:

• Like 19
لینک به دیدگاه

کسی جوابه منو نداد منظور از جنس مخالف چه کسی هستش ؟

من این حرف هایی که زدینو قبول ندارم چون هر کسی نسبت به ادم های دور اطرافش نظر میده و این جزییی هستش نه کلی ... در صورتی که اقا پیمان کلی حرف زد ...

مثلا یکی از خانم ها گفته : اقا پسرها اسرار خودشونو نمی گن ولی دوست دارن همچیه طرف مقابلو بدونن . این واسه رابطه های دوستی صدق میکنه نه واسه زن و شوهر که اصولا چیزی از هم پنهان نمی کنن ..

ولی اگه بخوام جزیی بگم من از یه چیزه زنااا که بدممم میاد اینه که اسرار زندگیشونو خیلی راحت با دوستاشون بازگو می کنن و این خیلی بده ..

چیزه دیگه ایی که خیلی ادمو اذیت میکنه اینه که میخوان از همه چیه دور رو اطرافشون سر در بیارن ... به نظر من گزینه دیگه نیست و همشون گله به تمام معنا هستن ..

البته حجاب هم هست که خیلی جدیدااااا بی خیال شدن و با لباس و ارایش های انچنانی میان بیرون که مرد شوهر دار هم بدبخت تحریک میشه

ولی خداییییی من میگم مردای ایرانی عیوبشون بیشتر از زن هاست ....:w16:

• Like 11
لینک به دیدگاه

دید منفی به جنس مخالف ندارم فقط تنها موردی که در اکثریت آقایون وجود داره احساس برتری نسبت به جنس مخالفشون هست در بیشتر زمینه ها ، که این باعث میشه یه دید منفی ایجاد بشه

• Like 12
لینک به دیدگاه

از مردای غیرتی و سنتی متنفرم و جز آدم حسابشون نمی کنم تا بخوام نظری در موردشون بدم

1 غرور کاذب

2 توهم شیرین و بامزه بودن

3 توهم خوشتیپ و باحال بودن

4 درک نکردن احساس طرف مقابل

5 زور گویی

6 احساس شجاعت (البته همش توهم)

7 خروس صفت هستند

8 به زن ها فقط دید جنسیتی دارن و فقط می خوان میل جنسیشونو برطرف کنن

فعلا اینا تا بیام بازم بقیه اشو بگم

• Like 15
لینک به دیدگاه

خیلی دوست دارم تو این بحث شرکت کنم ولی بنا به دلایلی نمیتونم . ممنون پیمان جان از دعوتت :icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

نمی دونم چرا فکر می کنیم با جنس مخالف باید مشکل داشته باشیم....

من در کل مشکل ندارم ولی طرف بی جنبه بشه مشکل دارم...

فقط اینو می دونم هر رابطه با جنس مخالف نباید حسی یا لمسی باشه...

نمی تونم درجه بندی کنم ولی یک دختر با یک پسر اگه رابطشون رو بتونن مثل دوستای هم جنس خودشون کنن ببینید چه لذتی داره...

اما باید می گفتی چه نوع رابطه ای با جنس مخالف...؟؟؟

پیروز باشی ...

پیروز باشید..

• Like 10
لینک به دیدگاه

صرفا جهت اطلاع....

خوبی یا بدی چیزی است کاملا نسبی که نسبت به سلیقه های شخصی رقم میخوره .من نمیخوام بیاین بگین از چه دختری/پسری خوشتون میاد از چه دختر/پسری بدتون میاد، این موضوع در تاپیک، همسر ایده آل من، بررسی شده است:banel_smiley_4:

چیزی که خواسته شده یک سری فاکتورهایی است که در طول زمان بوجود آمده که باعث شده است عده ای از بانوان نسبت به آقایان وبرعکس آقایان نسبت به بانوان دیدی خلاف واقع پیدا کنند وعمومیت دارد.میخواهم از این بحث ابتدا یه یک سری نظرات برسیم که این دلایل باعث شده که یک مرد در نظر یک زن موجودی پرتوقع واستثمارگر جلوه کند ویک زن در نگاه یک مرد خلاف آنجه که هست دیده شود.

چند تن از دوستان رو دیدم که گفته اند هیچ مشکلی با جنس مخالف ندارند اما پایه ی ثابت تاپیکهایی هستند که در مورد نکوهش جنس مخالف زده میشود .این همه تضاد برای چه؟:ws52:

اگه خواستم دونه دونه به صورت فهرست وار اول بیاین معایبی که میبینید رو بیان کنید نه از سر اینکه بخوام ببینیم شما از کی خوشتون میاد .قصدم فقط اینبوده که ابتدا یک سری از دیدگاههای دو طرف را بشنویم بعد در انتها در یک جمعبندی به یک سری نکاتی میرسیم که فقط ناشی از یک سوءتفاهم است.

مثلا:

نکاتی که گاهی مشترک هست.داشتم نظرات رو میخوندم دیدم هم بانوان وهم آقایان این اعتقاد رو دارند که طرف مقابلشون در مواقع ناراحتی هیچی نمیگه وباید شخص مقابلش اون ناراحتی رو کشف کنه...

این عدم صحبت کردن در مواقع ناراحتی از چی ناشی میشه؟چرا هم زن وهم مرد در مواقع ناراحتی هیچی به طرف مقابل بروز نمیدهند.مگر نه اینکه برای حل یک مشکل ابتدا باید مشکل مطرح شود و سپس حل گردد؟مشکل مطرح نشده چرا باید خودبخود حل شود؟

این یه نمونه از مواردی بود که از نظرات برداشت میشه قطعا اون مواردی که شخصی هست در لیست منتخب نخواهد آمد وصرفا به مواردی رداخته وبررس میشه که عمومیت داره

حالا با این دیدگاه نظر بدید....

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

کسانی که مشکلی با جنس مخالف (زن با مرد ومرد با زن) در هیچ زمینه ای ندارند مسلما این بحث به کارشون نمیخوره

این بحث ایجاد شده واسه کسانی مثل خودم که با دخترهای اطرافم، در جامعه،مشکل دارم از طرز برخورد وصحبت کردن گرفته تا نوع پوشش و خواسته هایی که گاه بیجا وغیرمعقول است:banel_smiley_4:

میخواهم کمی ریشه یابی کنم قضیه رو که چرا بعضی دختر/پسرها گمان میکنند که جنس مخالفشون(زن /مرد) مثلا پرتوقعه....چرا ؟

روی چه ملاکها وفاکتورهایی به این نتیجه رسیده که مثلا تمام مردان موجوداتی پرتوقع وچندش آور هستند..

جالب اینجاست که اگه میومدم تاپیکی در طرفداری از یک جنس میزدم مخالفان یکی یکی پیداشون میشد و اون موقع کسی نبود که با جنس مخالف (زن با مرد ومرد با زن)مشکل نداشته باشه :banel_smiley_4:

حالا که میخواهیم ریشه یابی کنیم این قضیه رو که چرا مثلا فکر میشود مردان پرتوقع هستند یا زنان موجودات مرموزی هستند مدام بیاین بگین ما مشکل نداریم همه چی آرومه من چقدر خوشحالم .من که نمیتوانم قبول کنم که مثلا یک پسر با حتی کسی که دوستش داره مشکل نداشته باشه بسیاری از این مشکلهاناشی از اختلاف روحی بین دو جنس هست وطبیعی، اما هستند فاکتورهایی که تنها ناشی از عدم شناخت یا سوءبرداشت از رفتارهای طرف مقابل است من میخوام از لابلای گفته های به اینجا برسیم.

فاکتورهایی که بیشترین تکرار رو در پستها داشته لیست کنیم و ریشه یابی کنیم که مثلا مادیگرایی بانوان در عمل از چی ناشی میشه ؟چرا بیشتر بانوان وقتی ازشون سوال میکنیم که یه پسر خوب کیه لیستی تهیه میکنند بلند بالا که در اون هیچ نشانی از مادیات وظاهر بینی نیست یا آخرین فاکتورهای آنها در انتخاب همسر عنوان میشود اما درعمل اولین ومهمترین چیز قبل از شناخت،تمکن مالی پسر ست که اگه این فاکتور قبول شد پسر آدمی باشخصیت و خوب است اما پسر بی پول یه آدم بی شخصیت که به درد زندگی نمیخورد

از اون طرف هم پسرها ملاک زیبایی رو معمولادر اولویتهای آخر بیان میکنند امادر عمل به تنها چیزی که دقت میکنند زیباییست:banel_smiley_4:

موضوع هنوز مبهم ست ؟:ws52:

• Like 10
لینک به دیدگاه

ایرادات جنس موافق اینجانب از نظر اینجانب (البته اکثریتشون):

غیرمنطقی بودن و انعطاف ناپذیری

ظلم پذیری (هنوز به حرفای دوستم که میگفت اگه زن بچه دار نشد مرد حق داره بره با یه زن دیگه هم ازدواج کنه، فکر میکنم مغزم سوت میکشه)

حسادت بی حد (دختر پیغمبر هم که باشن، آخر حسادت خودشون رو نشون میدن)

بخیل بودن

ظاهربینی

براساس پیش داوریها رفتار کردن

و ...

همه اینها باعث شده در صورت یکسان بودن شرایط من مصاحبت با آقایون رو ترجیح بدم. (البته تنها بودن رو به هردو ترجیح میدم)

• Like 11
لینک به دیدگاه

حرف دل خیلی ها رو زدیاااا

من خودم خیلی رفتارها و خصوصیات اخلاقی پسرهای امروزی آزارم میده

یکیش

ظاهرشون: من خودم به شخصه دوست ندارم پسری شکل دختر خودشو در بیاره، اینکه ابروهاشونو به صورت کامل برمیدارن، آرایش میکنن و کلا دخترونه میشن کاملا مخالفم

البته به خوشتیپ بودن خیلی اهمیت میدم که این دو مورد اصلا و ابدا شبیه به هم نیست!

بعدی هم،

عدم مسئولیت: متاسفانه خیلی از پسرای امروزی مسئولیت پذیر نیستن- قبول دارم که کار پیدا کردن سخته الان، اما قبول نمیکنم که خیلی راحت پسری به این بهانه کار نکنه و از زیرش در بره! معذرت میخوام، اما بی عرضه بودن رو دوست ندارم، بدم میاد وقتی پسری خانواده ی پولداری داره، دستش توی جیبِ باباشه و نگاهش همش به جیب باباش!

از پسرای لوس و تیتیش مامانی هم بدم میاد! بعضیا اصلا ثبات شخصیتی ندارن، هنوز مامانشون براشون تصمیم میگیره، هنوز مرد نشدن!

یه جورایی خیلی از پسرا تکیه گاه خوبی نیستن...

خب فعلا همینا به ذهنم رسید، اگه یادم اومد بازم میگم

پ.ن: همونطور که پیمان گفت، نه پسرا از دخترها راضی هستن نه دخترها از پسرها! پسرا نیاین الان کلی بد و بیراه بگید بهم! به عنوان یه دختر خودم میدونم که خیلی از دخترهای امروزی هم نمیشه بهشون اعتماد کرد، اینا دیدگاه من در مورد پسرا بود.... دختر و پسر ایده آل کلا کم دیگه گیر میاد :hanghead:

• Like 15
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...