goddess_s 16415 مالک ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 به همین دردم نمیخورن آخه!!!!! غصه نخور نگاری بخند ی روز یاد می گیرن بالاخره امیدوار باش
Avenger 19333 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 خوشحال میشم بگی بعضی از زن ها !!!اندک و محدود ... :ws28: تو آقایونم زیاده ... کاسکو ای که من می گیرم بغلم مطمئنم جرات نمی کنی به قفسشم نزدیک بشی :vahidrk: من حیون خونگیم باز کفتر گیر بود که وقتی بدون دستکش میرفتی کنارش میخواستی بگیریش گ.شت بازوت رو میکند ولی دلیل نمیه کسی که از فیل یا کاسکو نمیترسه از سوسک هم نترسه یا چندشش نشه:ws28::ws28:
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 غصه نخور نگاری بخند ی روز یاد می گیرن بالاخره امیدوار باش من سالهاست ازشون قطع امید کردم :icon_pf (34): امیدی نیست...
goddess_s 16415 مالک ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 من حیون خونگیم باز کفتر گیر بود که وقتی بدون دستکش میرفتی کنارش میخواستی بگیریش گ.شت بازوت رو میکند ولی دلیل نمیه کسی که از فیل یا کاسکو نمیترسه از سوسک هم نترسه یا چندشش نشه:ws28::ws28: مثلا الان باید بیام از شجاعتام بگم؟؟؟ نمی ذارین دیگه ... منم عقاب داییم و دستم گرفتم ... حیوونی که رام شده باشه در هر حالش ترس نداره ... قبول دارم بعضی خانوما از سوسکم ممکنه بترسن ولی نه همه خیلی از آقایونم از موش میترسن خب که چی الان؟؟؟
goddess_s 16415 مالک ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 من سالهاست ازشون قطع امید کردم :icon_pf (34): امیدی نیست... منم دارم به همین نتیجه میرسم نگاری :icon_pf (34):
Avenger 19333 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 مثلا الان باید بیام از شجاعتام بگم؟؟؟ نمی ذارین دیگه ... منم عقاب داییم و دستم گرفتم ... حیوونی که رام شده باشه در هر حالش ترس نداره ... قبول دارم بعضی خانوما از سوسکم ممکنه بترسن ولی نه همه خیلی از آقایونم از موش میترسن خب که چی الان؟؟؟ نه اخرشو نخوندی شاید خیلیا خیلی شجاعت هارو داشته باشن ولی بازم از سوسک بترسن
شـاهین 8068 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 من سالهاست ازشون قطع امید کردم :icon_pf (34): امیدی نیست... بعضی از شما خانوم ها مثل موتور گازی هستین سر صدا تون زیاده ولی خواصیت زیادی ندارین پس هرچی می خواین بگین بگین
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 بعضی از شما خانوم ها مثل موتور گازی هستین سر صدا تون زیاده ولی خواسیت زیادی ندارین پس هرچی می خواین بگین بگینخواسیت
شـاهین 8068 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 خواسیت نخند دلممممم شور خورد با اون دندون های نداشتت:hapydancsmil: اشتباه تایپی بود خو از این چیز ها پیش میاد دیگه پیشامده
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 نخند دلممممم شور خورد با اون دندون های نداشتت:hapydancsmil:اشتباه تایپی بود خو از این چیز ها پیش میاد دیگه پیشامده آره زیاد به خودت شک نکن درس میشه
شـاهین 8068 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 آره زیاد به خودت شک نکن درس میشه بابا شکاکی که خاصیت شما خانوم هاست ما اقایو یه ضرب المثل داریم که میگین اقا که پاکه چه منتش به خانومه؟ورژن2012 بود
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 بابا شکاکی که خاصیت شما خانوم هاست ما اقایو یه ضرب المثل داریم که میگین اقا که پاکه چه منتش به خانومه؟ورژن2012 بود سردت نیست??!
jonny depp 8297 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 عههههه؟پ جونی دپ جواب رد داده بهت؟؟؟ شوما برو پست زدن و یاد بگیر دوبار دوبار پست نزنی تو پروف بچه مردم :hapydancsmil: نمی دونم با خودش چی فکر کرد اون نوشت تو پروف من اصلا با خودش فکری هم کرد به نظرت :JC_thinking: نمی دونم چرا فکر کرد که جواب دندون شکنی به من داده اصلا فکر کرد به نظرت
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 فیریز شدیم میبینی جانی اصلا زبون نیست که لامصب نیش اژدهاس! فقط چرا انقدر یخهههههههه من نمیدونم!
jonny depp 8297 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 میبینی جانی اصلا زبون نیست که لامصب نیش اژدهاس! فقط چرا انقدر یخهههههههه من نمیدونم! با این زبونش منو کیش و مات کرده از اون موقع یخ زدم
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 با این زبونش منو کیش و مات کرده از اون موقع یخ زدم وای وای حالا چیکار کنیم؟؟ نه من نمیتونم این وضعیت رو تحمل کنم چرا اخهههههههههههه
goddess_s 16415 مالک ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 فیریز شدیم پ این برف که اومد کار شاهین بود؟؟؟؟ جدیدا زود به زود هوا سرد میشه برف میاد شاهین جایی سخنرانی چیزی داشته ؟؟؟
goddess_s 16415 مالک ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 نه اخرشو نخوندی شاید خیلیا خیلی شجاعت هارو داشته باشن ولی بازم از سوسک بترسن شامل آقایونم میشه دیگه
jonny depp 8297 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 پ این برف که اومد کار شاهین بود؟؟؟؟جدیدا زود به زود هوا سرد میشه برف میاد شاهین جایی سخنرانی چیزی داشته ؟؟؟ آره فکر کنم سخنرانی غرایی هم داشته
ارسال های توصیه شده