Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ با سلام دم عید رفتیم سلمونی... آقا میگه 4000 تومن میشه... 5000تومن بهش میدیم میگیم عیده، الباقیش عیدیت... دست میکنه تو دخلش 1000تومن پس میده.... چیکارش کنم.. عیدی نمی خواد که نمی خواد 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ تو دانشگاه استادمون پروژه میده... بعد کلاس به دوستم میگم من پروژه رو انجام میدم عوضش تو سر کلاس حاضری منو بزن میگه نه هرکی پروژه ی خودشو انجام بده... فقط اینجاشو راهنماییم کن.. چیکارش کنم... نمی خواد که نمی خواد 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ دم عید که شد به ننم گفتم این فرشا رو من میرم میشورم، شیشه ها رو هم پاک میکنم فقط این لباسای منو بنداز تو ماشین لباسشویی... میگه نه لباسات برا بعد فعلا بیا بریم ظرفا رو بشوریم.... چیکارش کنم... نمی خواد که نمی خواد 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ گلاب به روی گل همتون رفتیم توالت عمومی یارو میگه 200تومن میشه و یه 500تومنی بهش میدیم و میگیم بقیش مال خودت...300تومن پسمون میده... بابا به من چه... پول نمی خواد که نمی خواد!!!! 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ تو خونمون آشغال بردن دم در نوبتیه.. من و داداش کوچیکم.. یه روز مریض بود... بهش گفتم من آشغالا رو میبرم.. تو نمیخواد با این حال سرما خوردت بری بیرون میگه نه باید خودم ببرم نمی خواد که نمی خواد... 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ سوار اتوبوس شدم... برا پیاده شدن اتوبوس قبل ایستگاه وایساد.... ایستگاه بعدش من پیاده میشدم ولی هیچکسی اونجا نه سوار میشه نه پیاده... به راننده میگم آقا من همین جا پیاده میشم...نمیخواد ایستگاه بعد نگه داری.... یارو میگه نه بشین ایستگاه پیاده شو نمی خواد که نمی خواد!!! 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ رفیقم خورده بود زمین... دستشو گرفتم بلندش کردم شروع کردم به جمع کردن کتاباش از رو زمین... گفت نه جمعشون نکن... خودم جمع میکنم چیکارش کنم... نمی خواد که نمی خواد!!! 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ استادمون تمرین میده میگه حل کنین... من بهش میگم استاد علاوه بر اینا تمرینای کتابم حل میکنم تحویل میدم... میگه نه تو همونا رو حل کن کافیه چی بگم والا... نمی خواد که نمی خواد 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ سوار قطار مترو شدم... یه پیر زنه ای اومد تو.... بلند شدم بهش گفتم بفرمایید بشینید حاج خانوم... همون موقع یکی دیگه هم بلند شد رفت.... پیر زنه رفت اونجا نشست... انگار نه انگار که براش بلند شدم بشینه!!! خوب نمی خواد که نمی خواد 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ با یه بنده خدا جر و بحثمون شده... بهش میگم: حاجی جون... این که اینجوری نمیشه که... میگه من حاجی نیستم!!! خوب نمیخواد که نمیخواد حاجی نباشه!!! 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ اومدم نونوایی نون بگیرم... اول صفم... یه دفه دوستمو میبینم که میاد تو صف وایمیسه.... بهش میگم چند تا نون برات بگیرم؟ میگه من خودم میگیرم خوب نمیخواد که نمیخواد 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ دارم با ماشین از دانشگاه برمیگردم... رفیق هم محلیمونو تو راه میبینم... میزنم کنار.. بهش میگم مسیرت کجاس؟ میگه دارم میرم خونه... میگم بپر بالا منم دارم میرم خونه... میگه نه تو برو من خودم میام نمیخواد که نمیخواد... 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ تو صف عابر بانک وایسادم نفر دومم یه مرد بدو بدو و با عجله میاد که کارشو با عابر بانک انجام بده... بهش میگم داداش شما عجله داری کارتو بیا انجام بده و برو میگه نه شما کارتو بکن بعد چی بگم تو این وضع افتضاح عابربانکا که دم به دقیقه قطع و وصل میشن تا دو دقیقه بعدش معلوم نیست وصل بمونه یا نه... خوب نمیخواد که نمیخواد... 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ موضوعو سیاسیش نمیکنم ولی سامسونگ ایرانیا رو مسخره کرده شاید دلش میخواد بازارشو تو ایران نمی خواد... خوب نمی خواد که نمی خواد 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ فلانی دوست نداره که رای بده.... خوب رای نده... آقا به من و شوما چه ربطی داره نمی خواد که نمی خواد 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ رفتم لپ تاپ بخرم به یارو میگم آقا من گارانتی نمیخوام میگه نه باید بخوای آقا خوب نمی خوام که نمی خوام:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ سوار بر قطار مترو دارم میام کرج... یهههو قطار خراب میشه یارو تو بلندگو میگه مصافرین مهطرم لتفن عظ غتار پیاده بشید یه یارو اینو میشنوه و بلند نمیشه.... بابا خوب نمیخواد که نمیخواد 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ رفتم 2 ساعت با یه نفر حرف میزنم... آخرش اصلا انگار نه انگار.... همون حرف خودشو میزنه بابا خوب نمی خواد بفهمه نمی خواد که نمی خواد 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ بعضیا بلانسبت رفقای جمع میگن چرا خدا ما رو به وجود اوورد.... میگن چرا مثلا یه شکل دیگه نبودیم یا اگه دوستمون داره هممونو به راه راست هدایت کنه و خلاص... بابا ایول عجب رویی داری... خدا هر کار دوست داره میکنه به من و شما هم ربطی نداره حالا بازم هی حرف خودتو بزن:icon_pf (34): نمیخوای بفهمی که نمیخوای!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده