رفتن به مطلب

کاملترین منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی (پست اول را حتما ببینید)


ارسال های توصیه شده

با سلام خدمت تمامی دوستان

با توجه به درخواست های مکرر دوستان در قسمت های مختلف انجمن برآن شدم تا این تاپیک را بوجود آورم که منابع در یک جا جمع آوری شود و باعث سردرگمی دوستان نشود

این تاپیک به مرور زمان آپدیت می شود و از تمامی دوستان خواستارم در صورتی که جزوه جدیدی را می شناسند به من پیام خصوصی دهند تا در لیست قرار دهم و از زدن پست جداگانه خودداری نمایند البته با توجه به کمبود وقت برای آزمون جزوات مفید معرفی شود تا باعث اطلاف وقت داوطلبان نشود

 

پست دوم مربوط به جزوات و پست سوم به کتاب ها اختصاص دارد

 

در پایان از زحمات تمامی کاربران که در پست های دیگر به معرفی منابع پرداختند تشکر می کنم

 

البته دوستان توجه کنند نیازی به خواندن تمامی این منابع نیست و از هردرس چند منبع مهم کافیست

تشکر یادتون نره

ضمنا دوستانی که درخواست جزوات را دارند پیغام خصوصی بدهند و یا در اینجا ایمیل بگذارند تا با آنها تماس گرفته شود

 

 

mhmd.kiani@gmail.com

  • Like 1
لینک به دیدگاه

*تکنولوژی مواد غذایی(تکنولوژی لبنیات-قند-روغن-غلات-کنسرو-اصول نگهداری) ضریب ۴:

 

صنایع لبنیات:

 

۱- صنایع لبنیات سیدعلی مرتضوی

 

۲- صنایع لبنیات دکتر احسانی دانشگاه تهران

 

- صنايع لبنيات خسروشاهی

 

- لبنیات دکتر دخانی اصفهان

تکنولوژِی قند:

 

۵- تکنولوژی قند دکتر بهزاد دانشگاه مشهد

 

۶- تکنولوژی قند شیراز

 

۷- تکنولوژی تولید شکر از چغندر قند دکتر محسن لبافی

 

۸- شکلهای درس قند دکتر ایاسه دانشگاه تبریز

 

تكنولوژي روغن:

 

۹- تکنولوژی روغن دانشگاه اصفهان

 

۱۰- تکنولوژی روغن های خوراکی دکتر محمد حسین حداد خداپرست

 

۱۲- تکنولوژی روغن جلد مهندس سید جلالی

 

تكنولوژي غلات:

 

۱۳- تکنولوژی غلات دکتر یارمند دانشگاه تهران

۱۴- تکنولوژی غلات دکتر مهدی کدیور دانشگاه اصفهان

كنسروسازي:

 

۱۵- کنسروسازی دکتر فخری شهیدی دانشگاه مشهد

 

۱۶- کنسروسازی دانشگاه شیراز

 

۱۷- كنسرو سازی دکتر معینی دانشگاه تهران

 

۱۸- کنسروسازی دکتر ایاسه دانشگاه تبریز

 

اصول نگهداري مواد غذايي:

 

۱۹ اصول نگهداری مواد غذایی دکتر کبیر دانشگاه اصفهان

 

۲۰- اصول نگهداری مواد غذایی دکتر معین دانشگاه تهران

 

۲۱- اصول نگهداری مواد غذایی دکتر قدوسی دانشگاه مشهد

 

۲۲- مربوط به اصول نگهداری مواد غذایی دکتر ایاسه دانشگاه تبریز

 

*ميكروبيولوژي موادغذايي با ضریب ۲:

 

۲۳- میکروبیولوژی مواد غذایی دکتر قدوسی مشهد

 

۲۴- میکروبیولوژی مواد غذایی دکتر فخری شهیدی دانشگاه مشهد

 

۲۵- میکروبیولوژی مواد غذایی دکتر دانشگاه تهران

 

۲۶- میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه تبریز

 

۲۷- میکروبیولوژی مواد غذایی دکتر حبیبی

*شيمي مواد غذايي ضریب ۲:

 

۲۸- شیمی مواد غذایی فرهوش دانشگاه فردوسی مشهد

 

۲۹ - شیمی مواد غذایی دکتر احمدی دانشگاه تبریز

 

۳۰- خلاصه شیمی مواد غذایی دکتر پور آزرنگ دانشگاه اصفهان-مشهد-تهران-تبریز

 

- شیمی مواد دکتر حامدی تهران

شیمی مواد دکتر کرامت دانشگاه صنعتی اصفهان

 

*اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی ضریب ۲:

 

اصول طراحي كارخانجات:

 

۳۱- اصول طراحی کارخانجات دکتر کلباسی دانشگاه تهران

 

۳۲- اصول طراحی دکتر محمد شاهدی دانشگاه اصفهان

 

اصول مهندسي صنايع غذايي:

 

اصول مهندسی صنایع غذایی دکتر کلباسی دانشگاه تهران

 

- اصول مهندسی صنایع غذایی دکترشاهدی دانشگاه اصفهان

 

اصول مهندسی صنایع غذایی دکتر سید کمال الدین رضوی دانشگاه فردوسی مشهد

 

*زبان عمومی و تخضصی ضریب ۲:

 

زبان تست دیباگران

 

کتاب English for the students of food science دکتر ابوالقاسم جزایری

 

- زبان تخصصی صنایع غذایی انتشارات سمت

 

** کلیه جزوات انتشارات پارسه و سنجش تکمیلی

 

 

 

 

 

سوالات تست کنکوری:

 

۳۷- تست کنکور کارشناسی ارشد سالهای قبل

 

۳۸ - گامی به سوی کارشناسی ارشد (سه جلدی( انتشارات بارساوا

 

- درسنامه جامع کارشناسی ارشد صنایع غذایی احسان جناب انتشارات میر

 

-مجموعه 2000 تست کارشناسی ارشد میرنظامی ضیابری

  • Like 1
لینک به دیدگاه

کتاب ها:

*
تکنولوژی مواد غذایی(تکنولوژی لبنیات-قند-روغن-غلات-کنسرو-اصول نگهداری) ضریب ۴:

 

صنایع لبنیات:

تکنولوژی شیر و فراوردهای لبنی
دکتر سید علی مرتضوی

- تولید شیر و فراورده های آن دکتر تیموری یانسری

-شیر و فراوردهای آن
خانم گیتی کریم

-روش های آزمایش شیر عباس فرخنده

 

تکنولوژِی قند:

 

-صنایع شکر وقند
دکتر شیخ الاسلام

- قند سازی از نیشکر ریاحی دوجلدی

تکنولوژی قند
مهندس رضا اسماعیل زاده کناری

تكنولوژي روغن:

 

تکنو لوژی روغن های خوراکی
محمد حسین حداد خداپرست

-تصفیه روغن و تولید مار گارین
میر نظامی ضیابری

-چربی ها و روغن های خوراکی
میر نظامی ضیابری

- چربی ها و روغنهای نباتی خوراکی و تصفیه روغن
خانم فرشته مالک

تكنولوژي غلات:

 

-مقد مه ای به تکنولوژی فراورده های غلات مهندس رسول پایان

-تکنولوژی نان ناصر رجب زاده

-تکنولوژی غلات نیکو آراسته

-تکنولوژی غلات دکتر رجب زاده دوجلدی

-مبانی فناوری غلات دکتر رجب زاده دوجلدی

-غلات ناصر خدابنده

-تکنولوژی آماده سازی و نگهداری غلات ناصر رجب زاده

 

كنسروسازي:

 

-کنسروسازی
رسول پایان

-صنایع کنسروسازی
جواد حصاری

 

اصول نگهداري مواد غذايي:

 

- اصول تکنولوژی نگهداری مواد غذایی دکتر حسن فاطمی

-مبانی فیزیکو شیمیایی نگهداری مواد غذایی
دکتر محمد صفری دانشگاه تهران

-اصول نگهداری مواد غذایی
مهندس رستم فرجی هارمی

-فراوری مواد غذایی فیلو ترجمه مسعود فلاحی

-مبانی فیزیکوشیمیایی نگهداری مواد غذایی محمد صفری

-صنایع غذایی دوجلدی مرتضی ملکی و شهرام دخانی

*
ميكروبيولوژي موادغذايي با ضریب ۲:

 

-میکروبیولوژی مواد غذایی
جی ترجمه دکتر مرتضوی

-میکروبیولوژی مواد غذایی
خانم گیتی کریم

-میکروبیولوژی مواد غذایی فریزر ترجمه دکتر مرتضوی

-اطلس میکرو بیولوزی موادغذایی علی مرتضوی

 

*شيمي مواد غذايي ضریب ۲:

 

-شیمی مواد غذایی
دکتر فاطمی

-شیمی مواد غذایی دمان ترجمه
دکتر قنبرزاده

*
اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی ضریب ۲

-اصول مهندسی صنایع غذایی دکتر حمید توکلی پور

 

-
درآمدی بر مهندسی صنایع غذایی
ترجمه:دکتر مرتضوی دانشگاه فردوسی

 

-مبانی مهندس صنایع غذایی
سید کمال الدین سید رضوی انتشارات عمیدی

 

-اصول طراحی کارخانه های مواد غذایی دکتر معتمدزادگان و اسماعیل زاده کناری

 

-اصول طرح ریزی واحدهای صنعتی ترجمه آصف وزیری
  • Like 3
لینک به دیدگاه
  • 7 ماه بعد...
  • 4 ماه بعد...

منابع آزمون کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزي- علوم و صنایع غذایی

 

 

میکروبیولوژي مواد غذایی

1. میکروبیولوژي مواد غذایی مدرن جلد اول ترجمه دکتر علی محمدی ثانی و دکتر اسماعیل عطای صالحی

2. میکروبیولوژي مواد غذایی(فریزیر) ترجمه آقای دکتر سید علی مرتضوي و همکاران

 

شیمی مواد غذایی

1. شیمی مواد غذایی تالیف دکتر سید حسن فاطمی

2. شیمی مواد غذایی ترجمه دکتر بابک قنبر زاده

 

زبان تخصصی صنایع غذایی

انگلیسی برای دانشجویان صنایع غذایی، تالیف محمد رهبر و دکتر علی محمدی ثانی

 

اصول نگهداري مواد غذایی

1. اصول تکنولوژي نگهداري مواد غذایی تالیف دکتر سیدحسن فاطمی

2. میکروبیولوژي مواد غذایی مدرن جلد دوم ترجمه دکتر سیدعلی مرتضوي و همکاران

3. اصول نگهداري مواد غذایی تالیف دکتر رستم فرجی

 

 

تکنولوژی های مواد غذایی

1. تکنولوژي روغن: چربیها و روغنهاي نباتی خوراکی(ترجمه خانم فرشته مالک) و تکنولوژي روغنهاي خوراکی تالیف آقای دکتر محمد حسین حداد خداپرست

2. تکنولوژي کنسرو: کنسروسازي کنسروسازي – رسول پایان و صنایع کنسروسازي- جواد حصاري

3. تکنولوژي قند: اصول صنایع تولید شکر ( مهندس غلامرضا مصباحی) و تکنولوژي قند(دکتر رضا شیخ الاسلامی)

4. تکنولوژي غلات: تکنولوژي غلات تالیف دکتر ناصر رجب زاده

5. تکنولوژی لبنیات: تکنولوژي شیر و فراورده هاي لبنی ترجمه آقای دکتر سید علی مرتضوي وهمکاران و شیر و فراورده هاي آن تالیف خانم دکتر گیتی کریم

  • Like 3
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...