Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 اشتباه نکنید من هیچ بی ادبی نکردم در واقع از اسم این پرنده جالب سواستفاده شده گاهی وقتا دیدیم بعضی افراد تو کوچه خیابون یا حتی تو فیلم ها وقتی بخوان همدیگه رو ساده خطاب کنن که کمی هم توهین به همراهش باشه از کلماتی مثل اسکول یا اوشگول یا هم وزن این ها استفاده میکنن خواب اصل ماجرا از کجا بوده ... «اسكول» نام اين پرنده است. در خصوصیات این پرنده نوشتهاند که او وقتی برای زمستان غذا جمع آوری میکند محل نگهداری آنها را فراموش میکند و بخاطر همین با مشکل مواجه می شود، یا هنگام خانه سازی فراموش می کند که خانه اش را کجا ساخته است، و اگر از لانه اش بیرون بیاید راه بازگشت را پیدا نمی کند. و اینکه در لغت نامه دهخدا چی معنی شده [TABLE=class: label] [TR=class: tableitem exactMatch] [TD][/TD] [TD]اُسکول (اُسکُل یا اُشکول) اُسکول اصطلاحی به معنای آدم نادان ، بی خاصیت و به درد نخور است. اصل این اصطلاح که به صورت اُشکول هم به کار می ره... [/TD] [/TR] [/TABLE] 21
lorena 10304 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 این اصطلاح یه زمانی معنی خودش رو میداد الان که هر ارزشی ضد ارزش شده به آدم صاف و صادق و ساده اسکل میگن! 2
Jafar Alishah 6341 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 این اصطلاح یه زمانی معنی خودش رو میداد الان که هر ارزشی ضد ارزش شده به آدم صاف و صادق و ساده اسکل میگن! بله امان از اين روزگار عزیییییزمچه قد خنگه:hapydancsmil: منم اون موقع كه اصل ماجرا رو فهميدم كلي خنديدم
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 عکسشو ندیده بودم!!! پرنده ی خوشگلیه ها!!! (با این که اوسکله!!!)
Jafar Alishah 6341 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 بلخره معني اسكول و فهميديم قشنگ بود عکسشو ندیده بودم!!!پرنده ی خوشگلیه ها!!! (با این که اوسکله!!!) اخی چقد اسمشون به قیافشون میاد قیافش هم خنگه خدایااااااااا از نگاهش حماقت میباره حالا هدف از خلقت این پرنده چی بوده ؟ کسی میدونه ؟ بالاخره هیچ چیز بی حکمت نیست... اگه کسی فهمید ما رو هم درجریان بزاره...
electra 174 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 حالا هدف از خلقت این پرنده چی بوده ؟ کسی میدونه ؟بالاخره هیچ چیز بی حکمت نیست... اگه کسی فهمید ما رو هم درجریان بزاره... فکر کنم داستانش این باشه که خدا میخواسته بگه نیگاه اوسکولم میتونم خلق کنم...حالا آدم پریدی بیرون فکرنکن خبریهمیتونستی اوسکول باشی...
Jafar Alishah 6341 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 فکر کنم داستانش این باشه که خدا میخواسته بگه نیگاه اوسکولم میتونم خلق کنم...حالا آدم پریدی بیرون فکرنکن خبریهمیتونستی اوسکول باشی... زدی تو خال ادمی گه گاهی اینقدر مغرور میشه که یادش میره از کجا اومده
ارسال های توصیه شده