هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ حتما اين ليدراي فوتبالو ديديد يه ادماي گردن كلفت قلچماق كه از اتاق فرمان خط ميگرن مخصوصا وقتي تيم شون عقبه خواهر مادر داور و تيم حريف را به هم پيوند بدن واقعا ادماي دريده و بي چشم رويي هستن البته غيبت نباشه عين واقعيته ، تازه اون تماشاچي بدبخت اگه نخواد فوش بده با گفتن جملات تحريك اميز "هركي فوش نده بي غيرته" " بگو بگو بلند تر"" جون مادراتون بگين".....تحريكش ميكنن به فحش دادن ... اونخت تو شبكه خبر دوربين خبر ساز داشت با يكي از اين ليدرا مصاحبه ميكرد كه چرا تماشگرا اينقد فحش ميدن وقتي باعث محروميت شون ميشه يارو ليدره ميگفت متاسفانه اينا تماشاچي نيستن اينا يه مشت تماشگرنمان كه مشكل خانوادگي دارن فرهنگ ندارن .... البته يه بحثي هم هست در مورد بازي تراكتور و استقلال و اون اشتباه داور و رفتار تماشاچيا كه من با اينكه يه پرسپوليسي دو اتيشه هستم ولي اون رفتار را به شدت محكوم ميكنم خيلي زشت بود بارش برف يخ سنگ وصندلي !!! 9 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ این فوتبال چیه که شماها طرفدارشین.:vahidrk: یکی دیگه پول میگیره و کیف دنیارو میکنه، جوون های نادون فحشش رو میدن و کتکش رو میخورن. 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ این فوتبال چیه که شماها طرفدارشین.:vahidrk:یکی دیگه پول میگیره و کیف دنیارو میکنه، جوون های نادون فحشش رو میدن و کتکش رو میخورن. ساناز فوتبال که توصیفش بر همگان واضح و مبرهن هست ولی بیشتر بجث سر ورزشگاه ها و تماشگرا هست چرا تو کشوری مثل انگلیس سکو تماشاگران چسبیده به زمین ولی یه پوسه تخمه هم پرت نمیکنند سمت داور و بازیکنان ولی تو کشورما کم کم صندلی و تکه سنگ...این همه فحش های زننده تو ورزشگاه ها از کجا اب میخوره ؟ به نظرت اینا همش به فوتبال ربط داره؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ کندن صندلی ها خیلی حرکت اشتباهی هست و نباید در هیچ شرایط انجام بگیره، اما گوله برفی (گوله برفی بود نه سنگ و یخ!!!!) خیلی خوب بود من کلی حال کردم!!! داوری بین الملی و یکی از داوران اول کشور یک صحنه ی رو که اصلا ندیده و پنالتی گرفته این 2 حالت داره، یا هدفدار میخواست استقلال ببره (همونطور که تو گفته های هادی مهدوی کیا چند هفته پیش گفت دیدیم عمق فساد در فوتبال چقدره و این اصلا دور از ذهن نیست) یا با ذهنیت بدی اومده قضاوت کنه، هر بچه ای هم میدونه پنالتی رو باید زمانی اعلام کرد که داور مطمئن بشه تصمیم درسته، مثلا تو یه صحنه تکل میتونه به خاطر زاویه دید اشتباه به نظرش بیاد برخورد بوده و و مطمئن بشه پنالتی هست و بگیره ولی تو صحنه ی هند من نمیدونم چطوری ممکنه وقتی به دست نخورده این چی دیده که پنالتی گرفته؟ داوری که با عشق و آرزوی چندین ساله میلیونها طرفدار به خاطر چنین اشتباه مشکوکی بازی کرده باید به تماشاگر حق داد عصبی بشه، تماشاگری که اگه 90 رو دیده باشی دیدی چطوری میاد ورزشگاه، باید 2 ساعت تو برفا کوهنوری کنه تا برسه به صندلیای خیس و سرد ورزشگاه و چند ساعت تو سرما منتظر دیدن بازیباشه، فدراسیون که برخورد نمیکنه با داور، همین بهتر تو ورزشگاه گوله برفی بخوره تا اتفاقای بدتری بیوفته! شما که خودت پرسپولیسی هستی اگه چند سال پیش که پرسپولیس تو بازیه آخر سپاهان رو برد و قهرمان شد، همین اتفاق میوفتاد انصافا چی میشد؟ من شک دارم ترکی زنده میموند! مشکل فرهنگی از بیخ داریم قبول، ولی این بزرگنمایی ها درست نیست، طرفدار تراکتور هرچقدر حرکت خوب میکنه صداش در نمیاد تا یه اعتراضی کرد میشه تیتر اول اخبار!!! تو انزلی هرگونه فحش و رفتار زشت و چاقو کسی کردن در حق طرفدارای تراکتور، اصلا خبرگزاریی گفت؟ تو بازیه برگشت طبق عرفه همه ی دنیا از تراکتوری ها انتظار میرفت تلافی کنن اما دریغ از کوچکترین بی ادبی باز کسی چیزی گفت؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ یه چیزی هم بگم این فضای فرهنگی ورزشی صیغه من در آوردیی هست، فضای استادیوم باید دور از بی فرهنگی باشه ولی اینکه میگن فرهنگی تداعی میکنه که تماشاگرا باید خطاطی و مشاعره و اینا انجام بدن استادیوم فرهنگ خاص خودشو داره، و با فرهنگ خونه و مدرسه و دانشگاه متفاوته 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ کندن صندلی ها خیلی حرکت اشتباهی هست و نباید در هیچ شرایط انجام بگیره، اما گوله برفی (گوله برفی بود نه سنگ و یخ!!!!) خیلی خوب بود من کلی حال کردم!!! داوری بین الملی و یکی از داوران اول کشور یک صحنه ی رو که اصلا ندیده و پنالتی گرفته این 2 حالت داره، یا هدفدار میخواست استقلال ببره (همونطور که تو گفته های هادی مهدوی کیا چند هفته پیش گفت دیدیم عمق فساد در فوتبال چقدره و این اصلا دور از ذهن نیست) یا با ذهنیت بدی اومده قضاوت کنه، هر بچه ای هم میدونه پنالتی رو باید زمانی اعلام کرد که داور مطمئن بشه تصمیم درسته، مثلا تو یه صحنه تکل میتونه به خاطر زاویه دید اشتباه به نظرش بیاد برخورد بوده و و مطمئن بشه پنالتی هست و بگیره ولی تو صحنه ی هند من نمیدونم چطوری ممکنه وقتی به دست نخورده این چی دیده که پنالتی گرفته؟داوری که با عشق و آرزوی چندین ساله میلیونها طرفدار به خاطر چنین اشتباه مشکوکی بازی کرده باید به تماشاگر حق داد عصبی بشه، تماشاگری که اگه 90 رو دیده باشی دیدی چطوری میاد ورزشگاه، باید 2 ساعت تو برفا کوهنوری کنه تا برسه به صندلیای خیس و سرد ورزشگاه و چند ساعت تو سرما منتظر دیدن بازیباشه، فدراسیون که برخورد نمیکنه با داور، همین بهتر تو ورزشگاه گوله برفی بخوره تا اتفاقای بدتری بیوفته! شما که خودت پرسپولیسی هستی اگه چند سال پیش که پرسپولیس تو بازیه آخر سپاهان رو برد و قهرمان شد، همین اتفاق میوفتاد انصافا چی میوفتاد؟ من شک دارم ترکی زنده میموند! مشکل فرهنگی از بیخ داریم قبول، ولی این بزرگنمایی ها درست نیست، طرفدار تراکتور هرچقدر حرکت خوب میکنه صداش در نمیاد تا یه اعتراضی کرد میشه تیتر اول اخبار!!! تو انزلی هرگونه فحش و رفتار زشت و چاقو کسی کردن در حق طرفدارای تراکتور، اصلا خبرگزاریی گفت؟ تو بازیه برگشت طبق عرفه همه ی دنیا از تراکتوری ها انتظار میرفت تلافی کنن اما دریغ از کوچکترین بی ادبی باز کسی چیزی گفت؟ تو رو خدا دیگه حرف از فساد تو فوتبال اینجوری نزن که همه میدونن قلعه نوعی چه جور ادمیه!! 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ تو رو خدا دیگه حرف از فساد تو فوتبال اینجوری نزن که همه میدونن قلعه نوعی چه جور ادمیه!! قلعه نوعی هم یکی مثل همه! کلا فوتبالمون اینه من دارم از طرفدارای تیمم حرف میزنم، قلعه نوعی و بازیکن و مدیرعامل رفتنی هستن، این تماشاگر است که میماند لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ حتما اين ليدراي فوتبالو ديديد يه ادماي گردن كلفت قلچماق كه از اتاق فرمان خط ميگرن مخصوصا وقتي تيم شون عقبه خواهر مادر داور و تيم حريف را به هم پيوند بدن واقعا ادماي دريده و بي چشم رويي هستن البته غيبت نباشه عين واقعيته ، تازه اون تماشاچي بدبخت اگه نخواد فوش بده با گفتن جملات تحريك اميز "هركي فوش نده بي غيرته" " بگو بگو بلند تر"" جون مادراتون بگين".....تحريكش ميكنن به فحش دادن ... اونخت تو شبكه خبر دوربين خبر ساز داشت با يكي از اين ليدرا مصاحبه ميكرد كه چرا تماشگرا اينقد فحش ميدن وقتي باعث محروميت شون ميشه يارو ليدره ميگفت متاسفانه اينا تماشاچي نيستن اينا يه مشت تماشگرنمان كه مشكل خانوادگي دارن فرهنگ ندارن .... البته يه بحثي هم هست در مورد بازي تراكتور و استقلال و اون اشتباه داور و رفتار تماشاچيا كه من با اينكه يه پرسپوليسي دو اتيشه هستم ولي اون رفتار را به شدت محكوم ميكنم خيلي زشت بود بارش برف يخ سنگ وصندلي !!! من اينبار كاملا موافقم تا كي بشينيم شما پايتخت نشينها هر بلايي سرمون آوردين چيزي نگيم؟ آزادي: آقا تيمه توركهاست هر چي مي خائين بگين.. هذ فحشي تهران ميدن اما دريغ از يه محروميت يه تذكر به پايتختي ها....؟ چرا؟ ربطي به ليدر نداره هميشه خواستين ديگران رو خراب كنيد خوشم مساد كه هميشه هم تنها موندين.. 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ یه چیزی هم بگم این فضای فرهنگی ورزشی صیغه من در آوردیی هست، فضای استادیوم باید دور از بی فرهنگی باشه ولی اینکه میگن فرهنگی تداعی میکنه که تماشاگرا باید خطاطی و مشاعره و اینا انجام بدن استادیوم فرهنگ خاص خودشو داره، و با فرهنگ خونه و مدرسه و دانشگاه متفاوته فقط تصور كن صداي تماشاچيا موقع پخش بازي از تلويزيون شنيده بشه و بچه هاي كوچيك و بقيه اعضاي خانواده نشسته باشن نگاه كنند ميدوني چه فوشهايي كه داده نميشه كافي يه بار بري ورزشگاه ببيني چطور مادربزرگ بازيكنها را عروس ميكنن خيلي از كساني كه اونجا فوش ميدن همكار همكلاسي و يا همسايه هاي ما هستند كه در شرايط عادي نجيب و با اخلاق اند و لي تحت شرايط و جو ورزشگاه خيلي چيزا را فراموش ميكنند فوشهاي ميدن كه ادم حتي از شنيدنش عرق شرم مي ريزه. لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ من اينبار كاملا موافقم تا كي بشينيم شما پايتخت نشينها هر بلايي سرمون آوردين چيزي نگيم؟آزادي: آقا تيمه توركهاست هر چي مي خائين بگين.. هذ فحشي تهران ميدن اما دريغ از يه محروميت يه تذكر به پايتختي ها....؟ چرا؟ ربطي به ليدر نداره هميشه خواستين ديگران رو خراب كنيد خوشم مساد كه هميشه هم تنها موندين.. والله من يه بوشهريم همين چند بازي پيش با تراكتور تو بوشهر بازي بدون تماشاگر برگزار شد اون بازي را هم باختيم تو جام حذفي تماشاگرا فوش داده بودن تو ليگ برتر با تراكتور جريمه شديم زورمون هم به هبيچ كس نميرسه چرا ليدرها خيلي تاثير گذارند حتي ميتونند نتيجه بازي را با جو روحي رواني كه به وجود ميارن تغيير بدن كافي چند بار بري استاديم ببيني لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ والله من يه بوشهريم همين چند بازي پيش با تراكتور تو بوشهر بازي بدون تماشاگر برگزار شد اون بازي را هم باختيم تو جام حذفي تماشاگرا فوش داده بودن تو ليگ برتر با تراكتور جريمه شديم زورمون هم به هبيچ كس نميرسه چرا ليدرها خيلي تاثير گذارند حتي ميتونند نتيجه بازي را با جو روحي رواني كه به وجود ميارن تغيير بدن كافي چند بار بري استاديم ببيني خدائيش فحش به قوميت و تيمها رو كجا شروع كرده؟ 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ ساناز فوتبال که توصیفش بر همگان واضح و مبرهن هست ولی بیشتر بجث سر ورزشگاه ها و تماشگرا هست چرا تو کشوری مثل انگلیس سکو تماشاگران چسبیده به زمین ولی یه پوسه تخمه هم پرت نمیکنند سمت داور و بازیکنان ولی تو کشورما کم کم صندلی و تکه سنگ...این همه فحش های زننده تو ورزشگاه ها از کجا اب میخوره ؟ به نظرت اینا همش به فوتبال ربط داره؟ مردم عصبین. این انقلاب جز از بین بردن فرهنگ و اخلاق تو ایران هیچ ثمره ای نداشته. اکثر طرفدارهای حکومت رو هم نگاه کنی،فوق العاده آدم های بی تربیت و بی حیایی هستن که کثیف ترین فحش راحت به زبانشون جاری میشه. اکثر اون قشری هم که میرن فوتبال میبینن به نظرم از همون طبقه پایین جامعه هستن که وقتی آغا هم میره شهرشون میپرن جلوی ماشینش. 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ ساناز فوتبال که توصیفش بر همگان واضح و مبرهن هست ولی بیشتر بجث سر ورزشگاه ها و تماشگرا هست چرا تو کشوری مثل انگلیس سکو تماشاگران چسبیده به زمین ولی یه پوسه تخمه هم پرت نمیکنند سمت داور و بازیکنان ولی تو کشورما کم کم صندلی و تکه سنگ...این همه فحش های زننده تو ورزشگاه ها از کجا اب میخوره ؟ به نظرت اینا همش به فوتبال ربط داره؟ چون اونا تخمه نمی خورن ملت ایران کلا جنبه هیچ چی ندارن به خاطر همین فحش ها از ورود خانوم ها به ورزشگاه جلو گیری می کنن معلوم نیست با این کار چیو می خوان ثابت کنن دوستانی که دفاع می کنن الان فحش دادن چی بدست آوردن از پایتخت نشین ها کم نیاوردن مثلا حق خودشونو گرفتن 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ مردم عصبین.این انقلاب جز از بین بردن فرهنگ و اخلاق تو ایران هیچ ثمره ای نداشته. اکثر طرفدارهای حکومت رو هم نگاه کنی،فوق العاده آدم های بی تربیت و بی حیایی هستن که کثیف ترین فحش راحت به زبانشون جاری میشه. اکثر اون قشری هم که میرن فوتبال میبینن به نظرم از همون طبقه پایین جامعه هستن که وقتی آغا هم میره شهرشون میپرن جلوی ماشینش. چون اونا تخمه نمی خورن ملت ایران کلا جنبه هیچ چی ندارن به خاطر همین فحش ها از ورود خانوم ها به ورزشگاه جلو گیری می کنن معلوم نیست با این کار چیو می خوان ثابت کنن دوستانی که دفاع می کنن الان فحش دادن چی بدست آوردن از پایتخت نشین ها کم نیاوردن مثلا حق خودشونو گرفتن دليل اصليش كم توجهيه خود ماست فوش دادن خيلي عادي و پيش پا افتاده شده مثلا پيش مياد كه 30 هزار نفر با هم يه فوش زننده و زشت را يك صدا فرياد ميزنن فكرش را بكني در حد فاجعه اس اما عادي و معمولي شده براشون . لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ فقط تصور كن صداي تماشاچيا موقع پخش بازي از تلويزيون شنيده بشه و بچه هاي كوچيك و بقيه اعضاي خانواده نشسته باشن نگاه كنند ميدوني چه فوشهايي كه داده نميشه كافي يه بار بري ورزشگاه ببيني چطور مادربزرگ بازيكنها را عروس ميكنن خيلي از كساني كه اونجا فوش ميدن همكار همكلاسي و يا همسايه هاي ما هستند كه در شرايط عادي نجيب و با اخلاق اند و لي تحت شرايط و جو ورزشگاه خيلي چيزا را فراموش ميكنند فوشهاي ميدن كه ادم حتي از شنيدنش عرق شرم مي ريزه. غیر از چند تا کشور فوق العاده متمدن همه جای دنیا همینه مهندس، البته فحاشی که همه باهم و توسط لیدر هدایت میشه نه ها، ولی یه لحظه بازیکن یه کاری میکنه یکی از تماشاگرا یه فحشی میده برای ماها تو این جامعه زیاد نباید غریبه باشه، ولی فحاشی و توهین هماهنگ نه واقعا نباید باشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده