رفتن به مطلب
  • 0

مهندسی شهرسازی یا نرم افزار؟

arsham007

سوال

سلام به همه ی دوستان خوبم.

من الان مهندسی نرم افزار صنعتی سیرجان می خونم.تو کارنامه سبزم مهندسی شهرسازی دانشگاه شیخ بهایی اصفهان(شهر خودم)را اوردم و می تونم برم.لطفا نظرتون رو نسبت به اینکه کدوم بهتره با دلیل بگین.

یه مشکلی که هست من زیاد دیدم استخدام مهندس کامپیوتر.اما نمی دونم مهندسی شهر سازی کجا استخدام می شه.

اگه مثلا می گین شرکت های مشاور و ناظر لطفا بگین که این شرکت ها چقدر استخدام دارن؟حدود درامد چقدر هست.و اینکه کلا بازار کار شهر سازی چقدر هست و با لیسانس و فوق لیسانیش چقدر فرصت شغلی داره؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

• 0
سلام به همه ی دوستان خوبم.

من الان مهندسی نرم افزار صنعتی سیرجان می خونم.تو کارنامه سبزم مهندسی شهرسازی دانشگاه شیخ بهایی اصفهان(شهر خودم)را اوردم و می تونم برم.لطفا نظرتون رو نسبت به اینکه کدوم بهتره با دلیل بگین.

یه مشکلی که هست من زیاد دیدم استخدام مهندس کامپیوتر.اما نمی دونم مهندسی شهر سازی کجا استخدام می شه.

اگه مثلا می گین شرکت های مشاور و ناظر لطفا بگین که این شرکت ها چقدر استخدام دارن؟حدود درامد چقدر هست.و اینکه کلا بازار کار شهر سازی چقدر هست و با لیسانس و فوق لیسانیش چقدر فرصت شغلی داره؟

خب مهندسی نرم افزار استخدام و کارش بیشتره، اما به همون نسبت تعداد دانشجوها و فارغ التحصیلاش و در نتیجه جویای کاراش هم بیشتر میشه.

تا چندسال پیش که اصلاً مشکل کاری نداشت. ولی الان به نظرم یه کمی مشکل داره، این مشکل هم به خاطر مشکل کلی بازار کار تو کل جامعه و تو همه رشته ها هستش.

یه مزیتی که بهش اشاره کردی اینه که تو شهر خودت هستش. این به نظرم یه فاکتور خیلی مهم هستش که باعث میشه بتونی تو سالای آخر شرکتای مشاوره اینا بری کار برداشت یا کارای ساده و حتی بدون دستمزد رو انجام بدی تا بعد از فارغ التحصیل شدن یه سابقه ای داشته باشی. معمولاً هرکس که تو شهر خودش تحصیل کنه خیلی راحت تر میتونه وارد بازار کار بشه.

چون بیشتر از نظر بازار کارش و اینا سوال کردی، تو همین رابطه فقط نظرمو گفتم.

ایشالا که موفق باشی :a030:

لینک به دیدگاه
  • 0

ممنون از توضیحت/می شه بیشتر در مورد بازرا کار بگی؟مثلا اینکه حدود دستمزد چقدر هست؟یا مثلا اینکه در صد فرصت شغلی نسبت به فارغ التحصیل چقدره؟ایا شهرسازی مثل مهندسی کشاورزیه و اکثریت فارغ التحصیلاش بیکارن؟و اینکه کجاها می شه استخدام شد؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0
ممنون از توضیحت/می شه بیشتر در مورد بازرا کار بگی؟مثلا اینکه حدود دستمزد چقدر هست؟یا مثلا اینکه در صد فرصت شغلی نسبت به فارغ التحصیل چقدره؟ایا شهرسازی مثل مهندسی کشاورزیه و اکثریت فارغ التحصیلاش بیکارن؟و اینکه کجاها می شه استخدام شد؟

اینو دوستانی که وارد بازار کار شدن بگن بهتره :ws3:

من خودم وارد بازارکار نشدم. نه اکثریتش بیکار نیستن. اکثریتشون می تونن شاغل بشن و گفتم اینکه تو همون شهر خودت دانشجو هستی یه امتیاز خیلی خوب هستش. خیلی تأثیر داره به خصوص واسه رشته ای مثل شهرسازی. من فکر کنم بالای 80درصد فارغ التحصیلای این رشته وارد بازار کار می تونن بشن.

من خودم دید بدی دارم با توجه به اینکه 7 ماه دنبال کار بودم، ولی خب وقتی گیر آوردم که همزمان با قبولی دانشگام شد و رفتن به دانشگاه رو انتخاب کردم. یعنی بعد از 7ماه تونستم گیر بیارم. البته اینو بگم که متأسفانه من سابقه کاری هیچی نداشتم. اینکه میگم دوران دانشجویی می تونی تو همون شهر خودت که هستی کار کنی، واسه همین سابقه کاری هستش که خیلی بدرد میخوره و با داشتن همون سابقه کاری دانشجویی و بلد بودن نرم افزارای تخصصی رشته، خیلی بعیده نتونی کار مناسب گیر بیاری.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...