رفتن به مطلب

ورود خانوم ها ممنوع!

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 56
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اینم از بی استعدادیتونه:ws47::ws47::ws47:

:2525s::2525s::2525s::2525s:

مینا بابایی این چه کار و حرف زشتیه که دارم از تو میبینم :hanghead::sigh:فوری معذرت خواهی کن تا اون روم نیومده بالا:vahidrk:

لینک به دیدگاه
مینا بابایی این چه کار و حرف زشتیه که دارم از تو میبینم :hanghead::sigh:فوری معذرت خواهی کن تا اون روم نیومده بالا:vahidrk:

راس گفتم خووووووووhapydancsmil.gif

لینک به دیدگاه
انستیتو گوته یه مرکزیه که توسط سفارت المان در خیلی از کشور ها ساخته وساپورت میشه کار های فرهنگی میکنه از جمله کلاس زبان داره . در تهران که میدونم هست .. من اگه درایران باشم اصلا زندگی در تهران رو دوست ندارم

فقط دهات خودمون ولاغیر . اصلا و ابدا

اینا رو از الان بهش بگو لطفا :vahidrk:

اوه اوه، اون تو شیراز هم نمیخواد زندگی کنه، تو دهات شما که دیگه عمراااااااااا :icon_redface:

لینک به دیدگاه
اوه اوه، اون تو شیراز هم نمیخواد زندگی کنه، تو دهات شما که دیگه عمراااااااااا :icon_redface:

چقدر سخت گیرن این دخترا

راستی اسمش چیه . ببینم اسمش با این همه سخت گیری با مسمی هست یا نه ؟؟ اولیه که جمیله است میدونی :ws3:

لینک به دیدگاه
چقدر سخت گیرن این دخترا

راستی اسمش چیه . ببینم اسمش با این همه سخت گیری با مسمی هست یا نه ؟؟ اولیه که جمیله است میدونی :ws3:

چشمممممممم روشن چند روز نبودم رفتي دختر شهري گرفتيvahidrk.gif

اونم چيييييييي شيرازيicon_razz.gif

پس جميله شي تو دهات ما همه پر شدي جميله نومزد تونه دست درد نكنه :sad0:

دست درد نكنه بشكنه اين دست كه نمك نداره TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

لینک به دیدگاه
بازم خداروشکراعتراف کردیدخلق مردان شاهکارخلقت بوده :w21:واینکه خلقت وشاهکارآفرینش مردان ازمرحله چرکنویس خارج شده وطرح اصلی است..خلقت زنان که درهمان چرکنویس مانده است....تازه درروایات بسیارآمده است که خلقت زن ازباقیمانده گل آدم بوده:w02:
:ws28:میگم شما یه بار دیگه جمله رو بخون:ws28:
لینک به دیدگاه
استادمون خانم بود. نمیدونم کجا خووندم شعرایی که توش معشوق می میخوره و تو کوچه و خیابون نعره میکشه منظور معشوق مرده. اصلا اون زمانها کجا زنا این کارارو میکردن؟
عاشق مشروب میخوره و تو کوچه نعره میزنه!!!!!!!!!!!!! که تو بعضی‌ شعرا مرد برای معشوق و اینا مشروب میخوره و تو کوچه نعره میزنه!!!!!!!!

عزیزم من ادبیات خوندم ....:w16:

لینک به دیدگاه
چشمممممممم روشن چند روز نبودم رفتي دختر شهري گرفتي:vahidrk:

اونم چيييييييي شيرازي:icon_razz:

پس جميله شي تو دهات ما همه پر شدي جميله نومزد تونه دست درد نكنه :sad0:

دست درد نكنه بشكنه اين دست كه نمك نداره :4564:

نه اصلا این موضوعات نیست ما خیلی شفافیم بخدا . جمیله که هنوز هست شیرازیه هم واسه رزرو یا برعکس . اصولا یکی در زیر سر داشتن و یکی دیگه دم دست رسمی قدیمیه :ws28:

لینک به دیدگاه
نه اصلا این موضوعات نیست ما خیلی شفافیم بخدا . جمیله که هنوز هست شیرازیه هم واسه رزرو یا برعکس . اصولا یکی در زیر سر داشتن و یکی دیگه دم دست رسمی قدیمیه :ws28:

اره جون عمه ات نه نميشه تو دهات ما اي جور رسما نيست يا يك زن يا يك زن خوبه دهات شما چسبيده به دهات ما:ws3:

مگه سالن پذيراييه كه رزرو موكني يا جميله يا شيرازي همين vahidrk.gif

لینک به دیدگاه
اره جون عمه ات نه نميشه تو دهات ما اي جور رسما نيست يا يك زن يا يك زن خوبه دهات شما چسبيده به دهات ما:ws3:

مگه سالن پذيراييه كه رزرو موكني يا جميله يا شيرازي همين :vahidrk:

حالا چرا میزنی ؟؟ میخوای ادرس بهت بدم که همه دارن اینکار رو میکنن تازه من میخوام یاد بگیرم حالا تازه شروع کردم .. اگه بده باشه همون جمیله :4564:

لینک به دیدگاه
حالا چرا میزنی ؟؟ میخوای ادرس بهت بدم که همه دارن اینکار رو میکنن تازه من میخوام یاد بگیرم حالا تازه شروع کردم .. اگه بده باشه همون جمیله :4564:

حقته ما دو زن و سه زن اصلا نداريم فقط يكي خدا يكي زنم يكي همين وبسicon_razz.gif

همه بكن به ما چه تو داداش مني داداش من بايد يك فرقي با بقيه كنه يا نه :ws3:

نميشه ازدواج يك هندونه در بسته است نميشه بري سراغ اون اگه بد بود بيايي سراغ جميله همين تصميم بيگير ماخام به جميله زنگ بزنم زود تند سريع

whistle.gif

لینک به دیدگاه
حقته ما دو زن و سه زن اصلا نداريم فقط يكي خدا يكي زنم يكي همين وبس:icon_razz:

همه بكن به ما چه تو داداش مني داداش من بايد يك فرقي با بقيه كنه يا نه :ws3:

نميشه ازدواج يك هندونه در بسته است نميشه بري سراغ اون اگه بد بود بيايي سراغ جميله همين تصميم بيگير ماخام به جميله زنگ بزنم زود تند سريع

:whistles:

والا انگاراشتباهی فهمیدی . بر عکسه .. من با جمیله هستم اگه جمیله یه وقت نشد میرم سراغ او .. دو زن 3 زن هم بعلههههههه ممنوعه میدونم .. بده خیلی خباثت میخواد :ws3:

لینک به دیدگاه
والا انگاراشتباهی فهمیدی . بر عکسه .. من با جمیله هستم اگه جمیله یه وقت نشد میرم سراغ او .. دو زن 3 زن هم بعلههههههه ممنوعه میدونم .. بده خیلی خباثت میخواد :ws3:

اهااااااااااااا خب خيالم راحت شد قلبم داشت مي افتاد پايييييين گفتم دختر مردم بدبخت شد

كجا ممنوعه

گزينه اول دهات ما

گزينه دوم دهات قبلي شما

گزينه سوم دهات فعلي شما

گزينه چهارم هيچ كجاي دنيا ممنوع نيست اين واسه گول زدن خانماستicon_razz.gif

افرين به تو ميگم تو داداش مني خيلي خوبيhapydancsmil.gif

لینک به دیدگاه

من فعلا دارم ميرم دو سه روزم نيستم سنگر رو حفظ كن تا من برگردم :w02:

راستي نذاري وحيد اين تاپيك رو ببنده باشه icon_razz.gif

لینک به دیدگاه
اهااااااااااااا خب خيالم راحت شد قلبم داشت مي افتاد پايييييين گفتم دختر مردم بدبخت شدكجا ممنوعه گزينه اول دهات ما گزينه دوم دهات قبلي شما گزينه سوم دهات فعلي شما گزينه چهارم هيچ كجاي دنيا ممنوع نيست اين واسه گول زدن خانماست:icon_razz:افرين به تو ميگم تو داداش مني خيلي خوبي:hapydancsmil:
وقتی جمیله باشه همه گزینه های فوق
من فعلا دارم ميرم دو سه روزم نيستم سنگر رو حفظ كن تا من برگردم :w02:راستي نذاري وحيد اين تاپيك رو ببنده باشه :icon_razz:
سنگر که خالی نمیشه هر گز خدا همرات . به جمیله سر بزن :4564:همه کاری حاضرم بکنم الا اینکه وحید رو نذارم تاپیک رو ببنده . چون ممکنه هم تاپیک رو ببنده هم خودم رو داغون کنه خیلی خشنه لامصب :ws3:
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...