partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان این شما و این هم سری دوم طراحی امضا ... ------------------------------------------------------------------------------------------------------- شرایط مسابقه: اندازه: 250×600 موضوع : کارت تبلیغاتی ( موضوع آزاده) نرم افزار: Adobe Photoshop ------------------------------------------------------------------------------------------------------- شرکت کنندگان می توانند از تاپیک های : آموزش و مقالات مجموعه ای از بهترین کارت های تبلیغاتی ::کارت ویزیت :: زیبا ، هنری ، خلاقانه :: موجود در سایت کمک بگیرند. طرح هاتون رو به صورت خصوصی به من ارسال کنید تا در پایان مهلت مسابقه که یک هفته در نظر گرفته شده، طرح ها به صورت نظر سنجی برای انتخاب طراح برتر هفته به نمایش گذاشته شود. **لطفا از اسم و یا نام کاربریتون برای شرکت درمسابقه و ایجاد طرح استفاده نکنید. به بهترین طرح 100 امتیاز تعلق گرفته و مدال طراح برتر() به طراح اعطا میگردد. تاریخ شروع: دوشنبه، 10/11/90 تاریخ پایان: دوشنبه ، 18/11/90 ---- منتظــــــریم ... 21 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ کارت تبلیغاتی سخته؟ نمونه هم هستش دیگه ... 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ کارت تبلیغاتی سخته؟ نمونه هم هستش دیگه ... قبلا یه اموزشی داشت 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ قبلا یه اموزشی داشت این دفعه بستگی به ابتکار و هنر خودتون داره ... :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ این دفعه بستگی به ابتکار و هنر خودتون داره ... :gnugghender: بله بله :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی من بزنم خودمو بکشم ...؟ منو دعوت کردی؟ 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی من بزنم خودمو بکشم ...؟ منو دعوت کردی؟ خب تو هم جز لیست بودی خنده نداره :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ دو نفر ... داوودی اینجوری نگاه نکن ... تو نباشی اصلاً مسابقه حال نمیده ...منتظرییییییییییم 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ دو نفر ... داوودی اینجوری نگاه نکن ... تو نباشی اصلاً مسابقه حال نمیده ...منتظرییییییییییم سعی میکنم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ تنها یک روز دیگر باقیست ... 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ تنها یک روز دیگر باقیست ... تهدید می کنی... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ فکر کنم این دفعه من ببازم زهرا صبر کن منم طرح بزنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده