عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ سلام تو اين چند روز پيش كه يه برف حسابي اومد من از مو قعيت استفاده كردم چند تا عكس قشنگ گرفتم اگه خوشتون اومد تشكر يادتون نره 46 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ بسیار زیبا ... کاش یه عکس از نمای دور هم میگرفتی ... فریم ها رو یجور میزاشتی بهتر بود ... 9 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ بسی زیاد خوشم اومد...:hapydancsmil:من برف میخوااااااااااااااماین عکسا رو از کجا گرفتی؟؟؟؟کاش یکم از دورتر گرفته بودی.. 6 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ ممنون عالی بود اونم با 6220 کلاسیک 4 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ ممنون عالی بوداونم با 6220 کلاسیک از كجا فهميدي با 6220 گرفتم!!!!! 3 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ بسی زیاد خوشم اومد...:hapydancsmil:من برف میخوااااااااااااااماین عکسا رو از کجا گرفتی؟؟؟؟کاش یکم از دورتر گرفته بودی.. اين عكسارو از باغچه هاي كوچمون گرفتم به نظرم از نزديك قشنگ تره 2 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ از كجا فهميدي با 6220 گرفتم!!!!! بماند 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ مرسی . عالی بود امروز یافردا هم زمستانی های من میاد توی نت .. این عکس زیباست 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ اين عكسارو از باغچه هاي كوچمون گرفتم به نظرم از نزديك قشنگ تره درسته ولی یکیشونو از دور میگرفتی.... ولی دستت دردنکنه:hapydancsmil: ...میگم کوچتون چه باغچه هایی داره خوش به حالت 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ خوب بودن ولی چندتا نمای دور هم داشتی کامل میشد 1 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ بماند جواد بگو ديگه از كجا فهميدي 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ عالی بود عالی من عااااااااااااااااشق برفم ممنون 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ جواد بگو ديگه از كجا فهميدي عکسو سیو میکنی تو کامپیوتر روش کلیک راست میکنی میری تو properties بعد اون بالا details رو میزنی نوشته اونجا! 3 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ عکسو سیو میکنی تو کامپیوتر روش کلیک راست میکنی میری تو properties بعد اون بالا details رو میزنی نوشته اونجا! حميد دست گلت درد نكنه جواد دلت بسوزه 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ حميد دست گلت درد نكنه جواد دلت بسوزه یه عکس هم از خواهرزاده م میگرفتی 2 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ یه عکس هم از خواهرزاده م میگرفتی چشم شما امر بفرماييد 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ خيلي عاليه منم با نظر دوستان موافقم همون انتقادها ولي اگه با گوشي خوب گرفتي بخصوص اينكه حس پاييز رو داره 1 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی یه عکس ماکروگرافی نباید داشته باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در کل خوب بود 4 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ خيلي عاليه منم با نظر دوستان موافقم همون انتقادها ولي اگه با گوشي خوب گرفتي بخصوص اينكه حس پاييز رو داره ممنون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده