keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ منم 1 دوستی داشتم بهم میگفت ایده الیستی.اما گفت 1 آدم همه چیو با هم نداره. من مخصوصا تو رفتار اینجورم.در واقع رفتار آدما رو زیر ذره بین میذارم.اگه کوچکترین چیزی از کسی ببینم که خوشم نیاد واسه همیشه دیدم بد میشه بهش.و ایییییییییییین بده اوه.. نه من دیگه اینجوری نیستم من اگه طرفم برام جذابیت داشت؛ اخلاقشو موشکافانه (بدون اینکه ایجاد مزاحمت براش کنه) بررسی میکنم اما اگه بعضاً اشتباهاتی داشت ، به دیده اغماض نگاه میکنم..اما هیچوقت سعی نمیکنم تو دلم نگه دارم، سعی میکنم با یه زبون نرم و خوش ازش انتقاد کنم.. ازش توضیح میخوام.. چون ممکنه من دارم اشتباه برداشت میکنم! در نهایت هم سعی میکنم ببخشم.. چون منم که عاری از خطا و اشتباه نیستم یعنی در افکار تو جایی برای گذشت نیست؟ اگه عیبی ببینی کامل تو ذوقت میخوره؟ لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ اوه.. نه من دیگه اینجوری نیستم من اگه طرفم برام جذابیت داشت؛ اخلاقشو موشکافانه (بدون اینکه ایجاد مزاحمت براش کنه) بررسی میکنم اما اگه بعضاً اشتباهاتی داشت ، به دیده اغماض نگاه میکنم..اما هیچوقت سعی نمیکنم تو دلم نگه دارم، سعی میکنم با یه زبون نرم و خوش ازش انتقاد کنم.. ازش توضیح میخوام.. چون ممکنه من دارم اشتباه برداشت میکنم! در نهایت هم سعی میکنم ببخشم.. چون منم که عاری از خطا و اشتباه نیستم یعنی در افکار تو جایی برای گذشت نیست؟ اگه عیبی ببینی کامل تو ذوقت میخوره؟ نه همه رفتاری رو. مثلا بی ادبی ببینم خیلی بدم میاد. از ادمای جلف و سبک متنفرممممم.یعنی آدمای اینجوری دیگه غیر قابل تحملن. از دروغ بدم میاد خیلییییییی. از آدمای شلخته هم بدم میاد خبو......... خب اخلاقمه دیگه.... لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ نه همه رفتاری رو.مثلا بی ادبی ببینم خیلی بدم میاد. از ادمای جلف و سبک متنفرممممم.یعنی آدمای اینجوری دیگه غیر قابل تحملن. از دروغ بدم میاد خیلییییییی. از آدمای شلخته هم بدم میاد خبو......... خب اخلاقمه دیگه.... خب نه.. این چیزایی که گفتی رو حق داری اصلا نبخشی اما از بین اینا بیشتر دروغ گفتن.. و بعدش بی ادبی بنظرم غیر قالب تحمله هر چند موضوع تاپیکت این نیست و جای بحثش اینجا نیست اما من به تجربه برام ثابت شده که دخترا علیرغم میل باطنیشون زیاد هم تمایلی به شنیدن حرف راست ندارن بارها راستگوییم مشکلاتی رو برام ایجاد کرده که اگه دروغ میگفتم خیلی شرایطم بهتر بود اما خب؛ هنوز دوست دارم راست بگمو راست بشنوم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده